Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Taktikai háború (Legyél Benítez)
https://www.youtube.com/watch?v=ntxaC1tx_O8
Igaz, hogy csak egy best of videó, de a játéka alapjait, stílusát látni belőle. Nekem tiszta Modric. Na már ez a Modric-Kroos duó is milyen labda biztos, akkor plusz egy hasonló játékossal mi lenne itt? Elég agresszív, robbanékony, agilis játékos. Én mindent megadnék érte. Vele lenne tökéletesen labdabiztos és masszív a k.pályánk, Pogba-ba valahogy ezt nem érzem.
Csak maradjon ez a k*rva 4-3-3
Igaz, hogy csak egy best of videó, de a játéka alapjait, stílusát látni belőle. Nekem tiszta Modric. Na már ez a Modric-Kroos duó is milyen labda biztos, akkor plusz egy hasonló játékossal mi lenne itt? Elég agresszív, robbanékony, agilis játékos. Én mindent megadnék érte. Vele lenne tökéletesen labdabiztos és masszív a k.pályánk, Pogba-ba valahogy ezt nem érzem.
Csak maradjon ez a k*rva 4-3-3
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Verratti ha jön, akkor nagyon valószínű, hogy a Modric, Kroos, Verratti hármasból márpedig 1 padozni fog, és rotálva lesznek. Benitez szegény világosan közölte már az első napján, hogy minden fasza, csakis azt kell kijavítani amiben CA gyenge volt...rotálás, a kp-n. Azt is elég világosan közölte hogy nem akar defenzív csapatot, tehát nem fog 3 olyan embert felküldeni akik inkább védekezőek, hiába nagyon jók támadásban, a csatár mögötti rész a James, Isco és Benzema féle játékosok helye lesz. Ezt szerintem csak akkor fogja variálni, ha valaki sérülés vagy eltiltás miatt kiesik, de akkor sem égetően szükséges, mert van még Illarra és Casemiro is. Én úgy érzem Benitez ezt most nagyon kitalálta itt-ott képes lesz akár CR-t akár Bale-t padoztatni akkor ez még egy jó szezon is lehet.
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Bocs, de abszolút nem reális.dannen írta:én, mivel azt írtad, hogy ennyi erővel adjunk ki minden tehetségesebb játékosért 80 milliót. erre hoztam fel jamest példának, hogy igen, ezt csináltuk tavaly is. pogba pedig sokkal többet adna nekünk most, mint amit james igazolása ígért tavaly. szóval ja, 80 milla "reális".
Először is a kolumbiai egy egész ország "példaképe" ÉS a VB egyik (a?) sztárja volt, amire az egész világ felfigyelt, és így komoly piacot teremtett. Pláne úgy, hogy a Real Madrid le van maradva Dél-Amerikában a Barcához képest. Az a 80 millió messze nem csak a tudásáról szólt, hanem az általa képviselt piacról is.
Pogba mégis milyen piacot tud felmutatni?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Amúgy, elolvasva ezt, dehogynem.hogy Verratti illene jobban a csapatba, mert nem okozna nagy véráldozatokat (Isco) és ha Pogba jönne akkor én is úgy érzem, hogy inkább játszana ő csatárok mögött mintsem a középső középpályán. De aztán tudja a f_sz, hogy mit terveznek odafent a nagyok....
Akárki jön, legyen az Verratti vagy Pogba, egy embernek legalább reszeltek, felállástól függően.
Kroos, Modric, James, Bale, Cristiano és az új érkező alap lenne.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Yaya, Busquets, Mascheranosentry írta: A sikerkorszakos Barcában ki volt erős fizikumú?
most pl. Rakitic, Busquets.
A hangsúly a labdaszerző képességeken van, nem kell feltétlen benga néger legyen, de nem árt ha nem 160 centi és 60 kiló..
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Puyol, Piqué pl. De muszklis volt Alves és Abidal is pl, az izlandi hóhányóról nem is kell beszélnem
"And my heart will leave you never."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Yaya Touré?A sikerkorszakos Barcában ki volt erős fizikumú?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szerintem mindenkinek tiszta, hogy kezdőbe jönnének. SZerintem Kerlon (én igen) arra gondolt, hogy az irány amit elkezdünk az nagyon jó, és majd Verratti lehet Kroos utódja 2-3 év múlva mikor már Modric kifelé megy.numberone1 írta:sentry írta:
Köszönöm, hogy legalább helyettem leírod a gondolataim. Már megint 1-1ben egyet kell értsek!
Dannen csak felfogja egyszer miről hadoválunk!
Én már feladtam, de tarts ki!
szerk: bocs a dupláért! :ĐAkkor segitek sentry neked en is. Nem abban van a lenyeg, h Pogba v Veratti jojjon... mert egyik sem azert jonne, h Kroost v Modricot vele potoljuk, ha az egyik kidolne(ezt irta Kerlon), barmelyik is jon az veluk egyutt fog jatszani es nem padra jonne.Pogba sem az a beállítottságú játékos, aki Kroost és vagy Modricot pótolná kellően, ha kidőlnének...
A kerdes az, h akar a Pogba-Modric-Kroos v a Veratti-Modric-Kroos harmasokbol barmelyik is kidolne hosszutavra tudnank e potolni oket a padrol? Mert ezek a harmasok nagyban meghataroznak a csapat jatekat. Kis csapatok ellen 2 is eleg kell lennie.
Azoktól kérdezem akik Pogba fizikumát annyira előtérbe helyezik. A sikerkorszakos Barcában ki volt erős fizikumú? Mégis diktáltak egész Európának. Vagy volt hogy Isco több labdát szerzett a pocok lábaival (vagy hogy fogalmazott RMCF vagy hehe) mint bárki más a csapatból... Én nem tudom szépen megfogalmazni, de úgy érzem, hogy jelenleg(! és ez a kulcsszó) most úgy áll, hogy Verratti illene jobban a csapatba, mert nem okozna nagy véráldozatokat (Isco) és ha Pogba jönne akkor én is úgy érzem, hogy inkább játszana ő csatárok mögött mintsem a középső középpályán. De aztán tudja a f_sz, hogy mit terveznek odafent a nagyok....
Meg itt pörgünk, aztán lehet se Verratti se Pogba nem akar csatlakozni a Realhoz
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
sentry írta:
Köszönöm, hogy legalább helyettem leírod a gondolataim. Már megint 1-1ben egyet kell értsek!
szerk: bocs a dupláért! :Đ
Akkor segitek sentry neked en is. Nem abban van a lenyeg, h Pogba v Veratti jojjon... mert egyik sem azert jonne, h Kroost v Modricot vele potoljuk, ha az egyik kidolne(ezt irta Kerlon), barmelyik is jon az veluk egyutt fog jatszani es nem padra jonne.Pogba sem az a beállítottságú játékos, aki Kroost és vagy Modricot pótolná kellően, ha kidőlnének...
A kerdes az, h akar a Pogba-Modric-Kroos v a Veratti-Modric-Kroos harmasokbol barmelyik is kidolne hosszutavra tudnank e potolni oket a padrol? Mert ezek a harmasok nagyban meghataroznak a csapat jatekat. Kis csapatok ellen 2 is eleg kell lennie.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Köszönöm, hogy legalább helyettem leírod a gondolataim. Már megint 1-1ben egyet kell értsek!Kerlon írta:az a baj, hogy te nem érted ténynek azt közölted, hogy Pogba itt is király lenne
James meg csak úgy érkezett volna feleslegesen, ha Di Mariaért nem akasztottunk volna, amúgy meg kellett az ember, hogy létszámban legyünk... az már más kérdés, hogy ezt Perez alakította így...
Pogba meg pont, hogy azon a poszton játszik, amit tavaly Isco és James elfoglalt 433-ban, pont oda nem kell ember, de ezt már leírtam párszor, hogy Pogba sem az a beállítottságú játékos, aki Kroost és vagy Modricot pótolná kellően, ha kidőlnének...
szerk: bocs a dupláért! :Đ
Most mé'? Doktori disszertációt is meg kell írni valamiből!Berti írta:Hozzuk még el Patot mellé, aztán lesz egész évbe mit dolgozzanak a sanitasnálAnthony írta:Csak annyit mondok Diaby szabadon igazolható!...
Hozzuk még el Patot mellé, aztán lesz egész évbe mit dolgozzanak a sanitasnálAnthony írta:Csak annyit mondok Diaby szabadon igazolható!...
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Csak annyit mondok Diaby szabadon igazolható! Ja meg De Jong is! Megint csak tiszta ingyér van Pazzini csatárba, egy fillért sem kell költeni!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Márpedig a kövi szezonban Gareth unchained lesz úgy néz ki.Kerlon írta:Hát igen, numberone jól írta, hogy Ancelotti féle 4312 lenne itt a királyság, főleg, hogy tele leszünk jól támadó szélső hátvéddel, de Perez papa elérte, hogy új koncepciónk legyen Benítezzel, totál fejfogós a helyzet a számomra... na mindegy Gareth koccoljon.
Bale, Ronaldo, James, Modric, Kroos alapnak tűnik, marad egy hely, Benzema, Isco, Verratti, Pogba, ki tudja...Morata.
Na mindegy, én annyit akarok most már, hogy DDG legyen végleges, jöjjön egy top kps és egy fazon előre cserének.
Nem illik.
Hát igen, numberone jól írta, hogy Ancelotti féle 4312 lenne itt a királyság, főleg, hogy tele leszünk jól támadó szélső hátvéddel, de Perez papa elérte, hogy új koncepciónk legyen Benítezzel, totál fejfogós a helyzet a számomra... na mindegy Gareth koccoljon.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Igazából megint oda lyukadunk ki, hogy Bale el, majd James fel szélre, aztán vagy Pogba vagy Verratti a Modric - Kroos kettős mellé. A csapat kész is lenne. Csak, hát Perez nem így gondolkodik.
James statjai nagyon jók, játékban is jó. Ha közelebb lenne a kapuhoz, szerintem 30 körül tudna lőni egy szezonban (ha nem sérül meg)
James statjai nagyon jók, játékban is jó. Ha közelebb lenne a kapuhoz, szerintem 30 körül tudna lőni egy szezonban (ha nem sérül meg)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
az a baj, hogy te nem érted ténynek azt közölted, hogy Pogba itt is király lenne
James meg csak úgy érkezett volna feleslegesen, ha Di Mariaért nem akasztottunk volna, amúgy meg kellett az ember, hogy létszámban legyünk... az már más kérdés, hogy ezt Perez alakította így...
Pogba meg pont, hogy azon a poszton játszik, amit tavaly Isco és James elfoglalt 433-ban, pont oda nem kell ember, de ezt már leírtam párszor, hogy Pogba sem az a beállítottságú játékos, aki Kroost és vagy Modricot pótolná kellően, ha kidőlnének...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
honnét veszed ezeket? jós vagy? úgy közölsz dolgokat, mintha tények lennének és Jamesért is hülyeség volt 80 milliót adni, most se adnék érte annyit, ha rajtam múlnadannen írta:de sokat írtok
én, mivel azt írtad, hogy ennyi erővel adjunk ki minden tehetségesebb játékosért 80 milliót. erre hoztam fel jamest példának, hogy igen, ezt csináltuk tavaly is. pogba pedig sokkal többet adna nekünk most, mint amit james igazolása ígért tavaly. szóval ja, 80 milla "reális".kerlon írta:kibeszélt itt Jamesről? ? ?
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Kezdjük azzal, hogy ilyen kérdést még csak fel sem szabadna tenni. Már az is elég baj, hogy a vezetőség fejében megfordul Isco eladása. Az egyik, ha nem a legnagyobb spanyol tehetség, nagyon sok van benne. Több poszton is bevethető. Ha nem itt lenne holt biztos, hogy havonta jönnének a cikkek róla, hogy mindenki akarja, köztük Perez is. Tökön szúrom magam ha eladják Gondolni sem szabad erre többé
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
A kerdest en tettem fel, az en helyesirasi hibam volt.MesQueUnClub írta: Rosszul kérdezted, ha már másoknak szólsz be, hogy nem tudnak értelmezni. A kérdés helyesen: Ha rajtad múlna, beáldoznád Isco-t Pogbáért?
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK