Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Én nem vonom kétségbe egyáltalán. Blatt egy elég korrekt edző, pedig nem semmi köpködést kapott a szezon elején/közepén. Ez a pace lassító téma is elég patent ötlet, mondjuk azon nem lepődök meg, hogy jól meccseli a szitukat, mikor tavaly egy szerényebb erőket képviselő Maccabit irányítva úgy feltörölte a padlót taktikailag Lasoval ahogy az a nagykönyvben meg van írva, vagy ahogy az oroszokat is irányította, de azt nem tudtam, hogy erre is lehet számítani tőle.
Én továbbra is úgy gondolom, hogy innen sima lesz a döntő, nem tudom elképzelni, hogy a liga legjobban dobó csapata megint képes legyen egy játékost leszámítva 5/25-tel tüzelni uncontested dobásoknál. Igaz elit szinten védekezik a Cavs, de ennek azért nem feltétlenül van köze hozzá.
Az a blowout meg a következő meccsen fog jönni. Itt még előbb jött a Dubsnak a reality check mint a MAcik ellen, ott 2-1-nél eszméltek, szerintem itt már most le fog esni hogy nincs még megnyerve a döntő.
Én továbbra is úgy gondolom, hogy innen sima lesz a döntő, nem tudom elképzelni, hogy a liga legjobban dobó csapata megint képes legyen egy játékost leszámítva 5/25-tel tüzelni uncontested dobásoknál. Igaz elit szinten védekezik a Cavs, de ennek azért nem feltétlenül van köze hozzá.
Az a blowout meg a következő meccsen fog jönni. Itt még előbb jött a Dubsnak a reality check mint a MAcik ellen, ott 2-1-nél eszméltek, szerintem itt már most le fog esni hogy nincs még megnyerve a döntő.
- Galacticos
ezt nezd Zsombor.Zsombor írta:Jaja, erre gondoltam, köszi. Tökéletes ötlet, eddig a kivitelezés is patent. Mondjuk ahogy olvastam Kerr is szépen kivette Mozgovot a super small-ball-lal.
Warriors not named Klay Thompson were 5-of-25 on uncontested shots in Game 2. Ez meg azért kemény. Ilyen nem hinném hogy lesz még egyszer.
Beszeltuk ugye h engem nem fog meg a gsw. de ez amit most jatszik a cavs, h szinte total eselytelenek, full levannak irva de megis foggal korommel kuzdenek es ott vannak 2 meccs alatt ket hosszabbitasos meccset jatszottak az nba idei legjobb csapata ellen. Szoval ez nekem baromi szimpi.
Hat ha ezt igy behuzzak valahogy hogy lebron folyamat 30+ felett kiserletezik (ha nincs hosszabbitas nyilvan kevesebb dobas, marpedig nem lesz mindig) es o rangatja a csapatot akk ez tenyleg all time top teljesitmeny lesz. Azt az extra motivaciot meg remelem a donto utan elrajulja h mi volt.
Bar en szinte biztos voltam benne a donto elott h lesz itt legalabb 1 blowout amikor curryek szarba nyulnak elotte.. most mar nem vagyok benne biztos. Nem dobalnak triplakat annyira uresen, nagyon jo d oldalon a cavs.
Nagyon varom a clevelandi meccseket.
Jaja, erre gondoltam, köszi. Tökéletes ötlet, eddig a kivitelezés is patent. Mondjuk ahogy olvastam Kerr is szépen kivette Mozgovot a super small-ball-lal.
Warriors not named Klay Thompson were 5-of-25 on uncontested shots in Game 2. Ez meg azért kemény. Ilyen nem hinném hogy lesz még egyszer.
- Galacticos
Phuuu.Zsombor írta:Nem lesz időm visszanezni szóval valaki válaszoljon pls. Megint ment a sok pace lassito iso? Mert ha igen akkor Blatt eddig veri Kerrt.
Az megfelelo valasz h szaniszlo csaba azt mondta a vegen h a cavs olyan mint egy tipikus olasz csapat aki vezet 1-0ra es mar az eg vilagon semmit nem akar csak hogy menjen az ido.
Rengeteg olyan tamadas volt h lebron leszedte a pattanot d oldalon aztan lassan felvitte, pattogtatott amig 5mp maradt a tamadoidobol es v elvallalta emberrol v utolso pillanatba kidobta triplara..
Es raadasul ami fujasokat itt a vegen nem fujtak be jamesnek.. foleg mikor igoudala utott oda a hosszabbitasba..
Dellavedova volt a nyeroember, pedig senkit nem seritett le.
Hat nem tudom, nekem ez amikor itt a legvegen a hosszabbitasba +2nel megszerezte a labdat a cavs aztan odadobtak jamesnek, pont vege lett a meccsnek es james csak foldhoz vagta a labdat. Hat a hideg kirazott komolyan. Ha megnyeri ezt a parharcot valahogy a cavs, akkor sztem ez a pillanat olyan lesz mint amikor iverson atlepte tyronn luet. 14ev utan is beszelnek rola, felelmetes.
James elott meg le a kalappal. Most tenyleg egyedul van a vilag ellen.
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Statistically, since LeBron adds so much to your offense, diminishing returns occur rapidly. Kyrie & KLove are really offensive players losing them doesn't hurt as much. If Tristan & Delly are half the defenders they appear to be lately, the Cavs have filled a hole since their overall defense wasn't that great, then Delly/Tristan impact might actually be much greater on the Cavs than "in a vacuum"
Nagy pech ez a sok sérülés a Cavsnél, Jamesnek viszont így ez a döntő lehet a karrierje igazi fordulópontja, mert azért valljuk be, két gyűrű ide vagy oda, a bukott döntők és az összeállások megosztják a megítélését.
Ha viszont ezt behúzza az egész évben szárnyaló, meseszerű szezont produkáló Warriors ellen D-ligás emberekkel maga mellett, az egy Jordan-szintű egyéni teljesítmény lesz. Most válhat igazi bajnokká.
Ha viszont ezt behúzza az egész évben szárnyaló, meseszerű szezont produkáló Warriors ellen D-ligás emberekkel maga mellett, az egy Jordan-szintű egyéni teljesítmény lesz. Most válhat igazi bajnokká.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
Nem lesz időm visszanezni szóval valaki válaszoljon pls. Megint ment a sok pace lassito iso? Mert ha igen akkor Blatt eddig veri Kerrt.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nagyon jót tett a döntőnek, hogy hozta a Cavs.
Curry amivel kiegyenlített rendes játékidőben, az nem volt semmi. Bár elég gyenge volt tegnap.
Curry amivel kiegyenlített rendes játékidőben, az nem volt semmi. Bár elég gyenge volt tegnap.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Pff, nyert a Cavs, nem semmi.
Érdekes, de lehet pont jól jártak Varázsló és Love sérülésével, mert Mozgov jobb védő, mint a brazil, Love meg semmit sem ér védekezésben. Irving hiányzik igazán, de a védekezésük így sokkal brutálisabb.
A GSW-nek össze kéne kapni magát, van ott még elég opció Curryn kívül.
Érdekes, de lehet pont jól jártak Varázsló és Love sérülésével, mert Mozgov jobb védő, mint a brazil, Love meg semmit sem ér védekezésben. Irving hiányzik igazán, de a védekezésük így sokkal brutálisabb.
A GSW-nek össze kéne kapni magát, van ott még elég opció Curryn kívül.
Na, Smith elmormolhat pár imát. Dellavedova az őrületbe kergette Curryt, félelmetes mekkorát játszott ma, nálam egyértelműen Motm.
A sporik...utálom a könnyű hívásokat a sztároknak, pláne LeBronnak, de ahogy zsinórban kétszer ellene fújtak -jogtalanul-, azon elmehetett volna a meccs és széria.
A sporik...utálom a könnyű hívásokat a sztároknak, pláne LeBronnak, de ahogy zsinórban kétszer ellene fújtak -jogtalanul-, azon elmehetett volna a meccs és széria.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
Oké, de akkora mismatch az alapból, mint a ház. Ma meg pláne, Thompsonnak elmentek otthonról. De amúgy a Dellavedova vs Curry már mérföldekkel jobb, sőt!nmate írta:Sok lehetősége nincs Blattnek.
A Cavs meg remélem kihúzza, ezzel a rendkívül fizikális játékkal van/lehet esélyük a továbbiakban, pirospont megy az edzőnek.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Sok lehetősége nincs Blattnek.
Többnyire teljesen kilátástalan a Cavs támadójátéka. Ezt a Dellavedova vs Thompson mecsápot meg nem tudom hogyan álmodta Blatt.
Mudiay Lakers workout és interjú
Interjú alapján pozitívat csalódtam a srácban. Azt hittem hogy egy pénzéhes gyerek csak, aztán mondta, hogy azért játszott Kínában, hogy az anyjának segítsen a financiális gondjaiban, illetve hogy a 2 bátyja milyen hatással voltak rá, még mindig ők a kedvenc kosarasai. Nem mondom, hogy nem PR szöveg, mert elképzelhető, hogy az, de szimpatikusnak tűnik.
Én igazából úgy vagyok vele, hogy Towns lenne az álom a pickkel, de Okafor is nagy húzás lenne, bár gyakorlatilag bárkinek örülnék még a Russell, Mudiay, Winslow trióból. Akár még Cauley-Stein is jöhetne, de ugye ő kizárt a másik két magas miatt. Csak az elhivatottság legyen a lényeg és hogy igazi gymrat legyen a rookie. Remélem Kobe szétrúgja a seggét ha nem dolgozik naponta +3-4 órát a csapattréningeken kívül.
Interjú alapján pozitívat csalódtam a srácban. Azt hittem hogy egy pénzéhes gyerek csak, aztán mondta, hogy azért játszott Kínában, hogy az anyjának segítsen a financiális gondjaiban, illetve hogy a 2 bátyja milyen hatással voltak rá, még mindig ők a kedvenc kosarasai. Nem mondom, hogy nem PR szöveg, mert elképzelhető, hogy az, de szimpatikusnak tűnik.
Én igazából úgy vagyok vele, hogy Towns lenne az álom a pickkel, de Okafor is nagy húzás lenne, bár gyakorlatilag bárkinek örülnék még a Russell, Mudiay, Winslow trióból. Akár még Cauley-Stein is jöhetne, de ugye ő kizárt a másik két magas miatt. Csak az elhivatottság legyen a lényeg és hogy igazi gymrat legyen a rookie. Remélem Kobe szétrúgja a seggét ha nem dolgozik naponta +3-4 órát a csapattréningeken kívül.
Pont erre utaltam az írásomban, hogy nem volt véletlen a pad ilyen szintű gyenge játéka. Persze tényleg ennél csak jobbak lehetnek, JR 3/15 volt, simán lehet 13/15, de az látható volt, hogy nem volt sok üres dobásuk. JR 9 pontjából 2 contested tripla volt. Ez volt az ára LeBron 44 pontjának.PEEtör írta:A pozitívum annyi lehet Cavs részről, hogy ennél már csak jobban játszhat a pad, rosszabbul nem igazán. Kíváncsi leszek, hogy hogyan fog hatni Irving kiválása James-re, képes lesz még eggyel nagyobb fokozatba tolni, vagy inkább többet fog hibázni?
Az eggyel nagyobb fokozat az az, hogy átlagol 40 pontot 50+%-os mezőnymutatóval. Ezt meg nem tartom reálisnak, mikor a Green, Barnes, Iggy trió gyötri egész meccsen.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Sajnálom Irvinget, jól és szívből játszik, élmény nézni.Zsombor írta:Ennyi volt a nagydöntő, Irving 3-4 hónapra off. Durva és sajnálatos, ráadásul egy kontakt nélküli esetnél sérült meg.
Érdemben a meccsről, 1-2 gondolat:
-borzasztóan kezdett a Dubs, az első negyedben 2 assziszt volt csak, szezon során a legkevesebb. Buta eladott labdák, rossz dobás választás, kapkodás, mintha izgult volna mindenki, de aztán folyamatosan felkapcsoltak.
-Shumpert védekezése kevés volt Curryn, és itt nem arról van szó, hogy jól dobott Curry, de rendre fennakadt a zárásokon, nem is tudott vele tartani
-Mo Buckets parádésan tért vissza, a lehető legjobbkor
-Iguodala hatalmas meccset tolt. Az egy dolog, hogy támadásban is jó volt, de LeBront gyakorlatilag kinyírta, 4/14 volt Hámesz a mezőnyből, mikor Iggy fogta
-Irving előtt is le a kalappal, kitűnő all-around meccset hozott, azt játszotta amit kell
-ez az isoball végig meg elég kemény volt. 36 vagy mennyi dobásból szerezte a 44 pontját James, ami nem kifejezetten jó hatékonyság. Nem gondoltam volna, hogy ennyi isolation lesz, mert addig okés, hogy sokkal kisebb a pace, lassítják a játékot és a GSW-t ezzel, de mivel nem is dupláztak rá LeBronra(csak 1-2 besegítés féleség volt, mikor post-up után próbálkozott a betöréssel), így mindenkire figyelni tudtak, nem voltak üres dobások, csak JR-nak a sok eszement contested próbálkozása, amik nagyon nem jöttek. Ugyancsak hátrány, hogy ha mindenki egészséges a csapatból, akkor csak James és Irving képes erre, más nem nagyon tud dobóhelyzetet kialakítani magának(Love spot-up shooterként van szerepeltetve szinte, JR meg JR ), ez meg teljesen megöli a csapatjátékot. Kíváncsi leszek ezen változtatnak-e a későbbiekben.
Ha innen nyerne a Cavs, akkor ahhoz minden idők legjobb Finals teljesítménye kéne LeBrontól.
Sok helyen mondták, hogy az 1. meccs fontos lesz Curryéknek, mert nincs nagydöntős tapasztalatuk, és nagyon kell vigyázzanak, könnyen meglepheti őket a Cavs, ez majdnem össze is jött, de valahogy kihúzták.
LeBron sokat dobott, de fontosabb volt, hogy a többiekre jobban figyeljenek, mert amég ilyen hatásfokkal dob, addig tök mindegy mennyi pontot szerez. Innentől 4-1, nagyon sima döntőre van kilátás.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
A pozitívum annyi lehet Cavs részről, hogy ennél már csak jobban játszhat a pad, rosszabbul nem igazán. Kíváncsi leszek, hogy hogyan fog hatni Irving kiválása James-re, képes lesz még eggyel nagyobb fokozatba tolni, vagy inkább többet fog hibázni?
Ennyi volt a nagydöntő, Irving 3-4 hónapra off. Durva és sajnálatos, ráadásul egy kontakt nélküli esetnél sérült meg.
-borzasztóan kezdett a Dubs, az első negyedben 2 assziszt volt csak, szezon során a legkevesebb. Buta eladott labdák, rossz dobás választás, kapkodás, mintha izgult volna mindenki, de aztán folyamatosan felkapcsoltak.
-Shumpert védekezése kevés volt Curryn, és itt nem arról van szó, hogy jól dobott Curry, de rendre fennakadt a zárásokon, nem is tudott vele tartani
-Iguodala hatalmas meccset tolt. Az egy dolog, hogy támadásban is jó volt, de LeBront gyakorlatilag kinyírta, 4/14 volt Hámesz a mezőnyből, mikor Iggy fogta
-Irving előtt is le a kalappal, kitűnő all-around meccset hozott, azt játszotta amit kell
-ez az isoball végig meg elég kemény volt. 36 vagy mennyi dobásból szerezte a 44 pontját James, ami nem kifejezetten jó hatékonyság. Nem gondoltam volna, hogy ennyi isolation lesz, mert addig okés, hogy sokkal kisebb a pace, lassítják a játékot és a GSW-t ezzel, de mivel nem is dupláztak rá LeBronra(csak 1-2 besegítés féleség volt, mikor post-up után próbálkozott a betöréssel), így mindenkire figyelni tudtak, nem voltak üres dobások, csak JR-nak a sok eszement contested próbálkozása, amik nagyon nem jöttek. Ugyancsak hátrány, hogy ha mindenki egészséges a csapatból, akkor csak James és Irving képes erre, más nem nagyon tud dobóhelyzetet kialakítani magának(Love spot-up shooterként van szerepeltetve szinte, JR meg JR ), ez meg teljesen megöli a csapatjátékot. Kíváncsi leszek ezen változtatnak-e a későbbiekben.
Ha innen nyerne a Cavs, akkor ahhoz minden idők legjobb Finals teljesítménye kéne LeBrontól.
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
No offense, de amugy Irving Thompsont fogta, nemtudom mennyi koze van neki ahhoz, hogy Curry "szorta" a pontokat
Amúgy offos 3-4 honapra. Ezzel megis nyerte a GSW
Amúgy offos 3-4 honapra. Ezzel megis nyerte a GSW