Konföderációs kupa 2013

Archívum
realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

Re: Konföderációs-kupa 2013

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 26., szerda 23:32

Múltkor is leírtam, de aki továbbra is madridistaként kardoskodik emellett a szimuláns k :cens: ög mellett annak csak gratulálni tudok.
Ez már most se különb mint Xavi vagy Buszkecc, mi lesz majd ha gránátvöröskékbe öltözik?

Gali
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: Gali » 2013. június 26., szerda 23:32

Los Blancos írta:Én nem istenítem, sőt...
...de adott ma egy gólpaszt, szerinted nem (szöglet). Volt gólhelyzete (amiből az első gól lett), szerinted nem.

Oké, hogy butít, ferdít a média, de a szemcsit te is levehetnéd, mert az igazság kettőtök között van. :)
Egyetértek. Ráadásul Hajdú B. sem nagyon vezethetett meg senkit, mivel ő az U-20 -as VB-ről közvetít. Viszont úgy tűnik Gundel Taki fejben még mindig Göteborgban lehet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gali 2013. június 26., szerda 23:36-kor.

miró
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 26., szerda 23:32

rmcf miért érdekel téged ennyire hogy a madridom.hu fórumán ki mit irkál..nyilván az ember néha veszekszik,de te már napok óta ezen idegeskedsz hogy elhitesd itt mindenkivel hogy neymar nem zseni...
megsúgom ha sikerül,még vannak emberek akik azt hiszik,szóval sok bajod lesz még ezzel a témával..
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 26., szerda 23:31

csak a stílus nem fekszik nekem
Hegi:

Nem ilyen vagyok a magánéletben,ez egy felvett szerep,mert annyi a tudatlan hogy megszámolni nem tudom.......ez nekik szól....akik itt topoznak.....meg isteneknek állítanak be olyanakat akik nem azok.
Ja,és a szava messze nem szent,MINDEN szavamat vitatják......ez van. Ha lenne róla stat hogy mennyi jött be....akkor meg nem hinnék el,úgy hogy tök mindegy.
nekem elég az a pár aki megírta hogy mennyire jól látok dolgokat a fociban,a többi kötekedik,mert látja,de jobb ellenkedni......ez van.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 26., szerda 23:30

Cavani az erőcsatár :lol: Emile Heskey cipőjét se fűzhetné be ez a szerencsétlen Cavani. Én egyiket se venném meg 50 meg 60 milliókért, de azért ne legyen már egy sima erőcsatárnak beállítva. Suarez meg felőlem lehet jobb, engem nem érdekel, mert a patkány viselkedésétől egyből a hányinger jön rám.

Acho
Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus,
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Acho » 2013. június 26., szerda 23:30

R.M.C.F írta:de ma direkt ezért néztem,mert láttam már többször és semmi olyant nem láttam benne,mint hajdú B,vagy a fórum zöme....vagyis a 21 század fényét......
Gundel közvetített :D amúgy egyetértek, ma nem volt nagy szám, amúgy sajnos van benne fantázia, technikás, kérdés hogy kondiban hogy fogja felvenni az európai játékot
Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson

HT: Team Acho (580684)

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 26., szerda 23:28

Szóval,pár napja megy ellenem a harc
szerintem senki nem harcol ellened.
volt eddig 4 brazil meccs, ha 30 kommentet nem, akkor egyet sem írtál a neymar témában, az összes szinte ugyanaz.
nem csoda, hogy van, aki unja...

gólpassz: 0 db
1 db
Sokan lenéznek,kinevetnek,de ez volt itt mindig is,2006 óta,amióta itt vagyok.....a véleményem kinevetése,majd ha bejön(általában igen,akkor sunnyogás)....
mert mindenki úgy van vele, hogy egyszer csak tévedsz már te is, nem lehet, hogy mindig igazad van. :(

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 26., szerda 23:27

(nem igazán csinált semmit ami miatt fenn kellett volna tartani
ezzel egyetértek, én biztos nem hulkot hoztam volna le
lehet hogy ma nem adott gólpasszt, de az első gól előtt az a "villanás" pont kellett, hogy gól legyen

de szerintem túl liheged a dolgot, még mindig nem láttam rajtad kívül az istent, meg neymart egy mondatban
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2013. június 26., szerda 23:26

csak pörögjenek fel a döntőre ha esetleg bejutnak....nehogy azt mondják, hogy azért kaptak ki a braziloktól mert félgőzön pörögtek.. :roll:

Los Blancos
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 26., szerda 23:25

Én nem istenítem, sőt...
...de adott ma egy gólpaszt, szerinted nem (szöglet). Volt gólhelyzete (amiből az első gól lett), szerinted nem.

Oké, hogy butít, ferdít a média, de a szemcsit te is levehetnéd, mert az igazság kettőtök között van. :)

miró

HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 26., szerda 23:25

aki pluszt hozza a 16oson belül.
cavani a 16oson bellül ziccerben van.3 lövéséből 2 bemegy.

keress ennél nagyobb +-t... :roll:
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

Gali
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: Gali » 2013. június 26., szerda 23:23

szilamer írta:Azolaszok sem olyan erősek. Ismételten spanyol győzelmet várok. Úgy is már lassan leáldozóban vannak, nem hinném, hogy a VB-t meg tudják nyerni még.
Nem nagyon látom, hogy a spanyolok leáldozóban lennének. Félgőzzel verték nagyon simán az urukat és Nigériát. Az olaszok meg lesznek, a brazilokat meg láttuk...

Hegi
Kedvenc játékosaid: Dí Maria, Jesé, Van Nistelrooy
Kedvenc csapatod: Spanyol nemzet csapata

HozzászólásSzerző: Hegi » 2013. június 26., szerda 23:21

RMFC, régóta olvasom a fórumot, úgy vettem észre, hogy a te szavad szent, az úgy van, abba nem lehet hiba, és aki nem úgy gondolja, az hülye, pedig nem így van, de azért egyetértek veled a legtöbb dologban, csak a stílus nem fekszik nekem. :D

hogy ne legyen OFF, Spanyolok elpicsázzák az olaszokat, főleg Balo nélkül, nem tudom ki tudná megteremteni a különbséget a digóknál...Aztán remélem a döntőben Neymar találkozik Ramossal. :D

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 26., szerda 23:18

NEYMAR UTOLJÁRA:

Szóval,pár napja megy ellenem a harc mert neymar istenítését nem tudom magaménak érezni,vagyis nem értek vele egyet. Sokan lenéznek,kinevetnek,de ez volt itt mindig is,2006 óta,amióta itt vagyok.....a véleményem kinevetése,majd ha bejön(általában igen,akkor sunnyogás)....

A mai speaker is afféle neymar istenséget látott benne(itt jön be,hogy a média mennyire vezeti az embereket,most neymar a csúcs). Több olyan véleménye is volt ami miatt a tv néző,azt hiheti hogy egy maradona játszik ma......
pl: 2-en őrzik...... :lol: :lol: nem 2-en őrizték........mindig felrúgják(feldobja magát a legtöbb esetben)..lecserélésekor meghökkent hogy lehet ez? Hiszen hosszabbítás is lehet(nem igazán csinált semmit ami miatt fenn kellett volna tartani.....stb.....

neymar játéka ma is színtelen volt,pár passza ami tuti passz kategória az megvolt......akkor is ment felfelé a speaker hangja.Nagyon keveset volt játékban,sokat dobálta magát.
Nézzünk róla egy kisebb statisztikát(fontos megjegyeznem,minden meccsen ezt játszotta,annyi kivétellel,hogy ott elé pattant és gólt szerzett egy egy szép lövésből):

Megoldások(amik nem alap passzok/hátrapassz,felpassz,hanem egy kicsit komolyabb célt vezérel.....pl egy csel,
vagy beindítás stb:
rossz: 10 db
jó: 4 db
gólpassz: 0 db
Kulcspassz: 0 db
Lövés:1 db
Kiharcolt szabadrúgás: 1 db jogtalan,1 db rájátszott,1 db jogos(félpályánál).
Szabadrúgás ami mezőnybe megy: 1 db jó.
Szöglet: 6 db.
Labdaszerzés: 1 db.
Gól: ma 0 db.
Gólhelyzet: 0 db.

Az ami érdekes,hogy ezt a focit hozta MINDEN meccsen,annyi kivétellel,hogy a többin betalált.....vagyis összegezve,nem egy nagy szám...de ez miatt majd megtámadnak itt sokan....lexarom,mert látok a szememtől.

Akinek az.....annak legyen....de ma direkt ezért néztem,mert láttam már többször és semmi olyant nem láttam benne,mint hajdú B,vagy a fórum zöme....vagyis a 21 század fényét......

bocs ha ezzel van olyan akit megbántok,mert csalódik a tévhitében.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 26., szerda 23:18

Eddig hol voltak a Cavani szerelmesek azt nem tudom. Amikor egy labdát nem tudott átvenni spanyolok ellen.. jaj, gondolom ott sem csinált seemmit Suarez, ott is nulla volt... igazi balfasz nem?
Cavani egy erőcsatár. Attól hogy visszafut meg hátul vigéckedik, attól nem lesz jó, nekünk nem ez kell, hanem egy fineszes, ravasz csatár, aki pluszt hozza a 16oson belül. Cavani max a IQ teszten tud pluszt hozni. Láttam elég pool meccset, a véleményem elég határozott, Suarez jobb.

Suarezt Mardidba. :salute:

Los Blancos
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 26., szerda 23:17

Cavani se mutatott semmit a tornán , most az hogy ő 3 km-el többet futott semmit sem jelent. Akkor megy hátra valaki ha az edző kéri , neki nem ez volt a feladata. Ő képviseli a technikát a csapatban , nem hatalmas mezőnymunkára kell befogni .
mondtam én, hogy Cavani kell ide? :kivagyhe:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 26., szerda 23:16

cavani nagy mezőnymunkája elvileg megszokott, bár a napoliban kevesebbet láttam, és annyira nem is figyeltem, állítólag ott is jellemző rá.
Holnap pedig Viva Espana, hogy teljesen boldog legyen az 1 éves évfordulónk a barátnőmmel!
he ?

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. június 26., szerda 23:12

Los Blancos írta:
Így, gogy kiestek legalább hamarabb lesz Suarez éjáááóóó
mit esztek ezen a Suarezen annyira? :kivagyhe: :/
Cavani se mutatott semmit a tornán , most az hogy ő 3 km-el többet futott semmit sem jelent. Akkor megy hátra valaki ha az edző kéri , neki nem ez volt a feladata. Ő képviseli a technikát a csapatban , nem hatalmas mezőnymunkára kell befogni .
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

miró

HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 26., szerda 23:11

akikbe szerelmes lettem az cavani és luiz gustavo.
az előbbi óriási mezőnymunkát végzett mind védekezésben(16oson belül szerelt..) és mind támadásban (egy az egyezet sokat,veszélyes volt a kapura,GÓLT LŐTT)
számomra sokkal inkább mint suarez.dobjuk rá callejont+40et és ennyi...
kár hogy itt egy tipikus centerként van fölfuttatva aki nem tud két cselt megcsinálni..... :roll:

gustavonál pedig nagyon jó helyen volt a zsuga,és nagyon sok párharcot megnyert..

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. június 26., szerda 23:10

Ha egy tuningos Forlán is játszik ma, akkor lett volna igazán komoly a helyzet, de kevés volt már ő...
Amúgy Cavani volt a meccs legjobbja, ez egyértelmű, eddig nem sokszor láttam, de ezen a meccsen amennyit dolgozott! :ozil: :taps:

Holnap pedig Viva Espana, hogy teljesen boldog legyen az 1 éves évfordulónk a barátnőmmel! :mrgreen: :cheers:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Vissza: