Martin Ødegaard - 21
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Re: Martin Ødegaard - 16
olyat kéne csinálni, hogy kölcsönadjuk, de bármikor visszarendelhetjük, ha úgy teljesít akkor akár már télen is.
engem a kor nem érdekel, látszik h egyáltalán nincs beszarva a legmagasabb szinttől sem. Ha úgy teljesít mondjuk a villarealban akkor bizony minél előbb építsük be hozzánk.
Messi is 18 éves koráig mindössze 9 meccsen lépett pályára a barcában, ennyit a norvég is megkapna, még többet is.
engem a kor nem érdekel, látszik h egyáltalán nincs beszarva a legmagasabb szinttől sem. Ha úgy teljesít mondjuk a villarealban akkor bizony minél előbb építsük be hozzánk.
Messi is 18 éves koráig mindössze 9 meccsen lépett pályára a barcában, ennyit a norvég is megkapna, még többet is.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Amúgy bajos lehet a kölcsön is. Villareal szintű csapat nem hinném, hogy adna 3 millás fizetést egy kölyöknek.
Egyébként durva, hogy ennyi idős. De tényleg, ha 5 évig kölcsön adnánk, akkor is még csak 22 felé közelítene, mire visszajönne. Azért 20 éves kor alatt komoly csapatokban nem sok ember alkotott nagyot, talán Messi meg CR volt az utóbbi időben, akik nem csak 1-1 jó időszakot tudnak felmutatni. És a norvég gyereknél az még 3,5 év. Szóval nyugodtan el lehet küldeni 2 évre, legyen stabil környezetben, nem kell ide-oda vándorolnia. Villarreal ideális lenne, remélem oda fogjuk küldeni.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Előbb vagy utóbb Mendes úgyis lecsap.Ibrahimovic: "Odegaardnak ott az édesapja, aki mindent irányít. Férfivá kell válnia és meg kell szabadulnia tőle."
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Sajnos sok mindenki van a posztján, főleg úgy, hogy idén már James, ISco páros sem tudott ott játszani, ahova valók, hát akkor Ødegaard.. Ideális esetben (khm Bale), alakulhat úgy, hogy tűz közelbe ér, és legyen esély, hogy megkapja a megfelelő játékidőt, ha úgy teljesít, de kétlem, hogy úgy alakulna a nyár.Realista24 írta:Persze, ez egyértelmű.Nem tudom Benitez mennyit játszatná, viszont, hogyha egész évben ülne a padon, mindössze pár meccsért, akkor inkább menjen folyamatos játéklehetőséghez.
Csak sajnos, annyira nem jellemző ránk az utóbbi 10-20 évben, hogy valakit bedobnánk egyből a sűrűjébe, hogy rossz nézni. Lehet így csesztünk már el több játékost is...ha én lennék Benítez és a felkészülési időszak alatt meggyőzne, akkor bizony a téli átigazolási szezonig itt tartanám, szerintem januárban is lenne olyan csapat, aki szívesen látná.
Tegnap én is ezt fejtegettem. Rengeteg mindenki, és rengeteg minden (nála jobb érkezése; megfelelő variációs repertoár mind felállás, mind taktika, mind játékosok posztja esetén) elől veszi el a lehetőséget.ericco írta:Én akárhányszor elgondolkodom, filózom ezeken a dolgokon, hogy hogyan lehetne megoldani a támadást, hogyan lehetne azt jobbá tenni, esetleg a fiatal tehetségeknek több lehetőséget adni, mindig az az eredmény, hogy Bale takarodjon , vagy legalább ne legyen garantált kezdő. Hihetetlen visszatartó erő volt tavaly is, és legalább 50%-ban neki tulajdonítom a 0 kupás szezont (meg annak, aki matt erőltetni kellett).
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Persze, ez egyértelmű.Nem tudom Benitez mennyit játszatná, viszont, hogyha egész évben ülne a padon, mindössze pár meccsért, akkor inkább menjen folyamatos játéklehetőséghez.
Csak sajnos, annyira nem jellemző ránk az utóbbi 10-20 évben, hogy valakit bedobnánk egyből a sűrűjébe, hogy rossz nézni. Lehet így csesztünk már el több játékost is...ha én lennék Benítez és a felkészülési időszak alatt meggyőzne, akkor bizony a téli átigazolási szezonig itt tartanám, szerintem januárban is lenne olyan csapat, aki szívesen látná.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Én akárhányszor elgondolkodom, filózom ezeken a dolgokon, hogy hogyan lehetne megoldani a támadást, hogyan lehetne azt jobbá tenni, esetleg a fiatal tehetségeknek több lehetőséget adni, mindig az az eredmény, hogy Bale takarodjon , vagy legalább ne legyen garantált kezdő. Hihetetlen visszatartó erő volt tavaly is, és legalább 50%-ban neki tulajdonítom a 0 kupás szezont (meg annak, aki matt erőltetni kellett).
Merci Zizou!
- RealRaúl77
Azért írok rá valamit. Ha a fent vázoltak garantáltak lennének neki, akkor azt sem bánnám, ha itt maradna, sőt. Persze nehéz eldönteni, melyik lenne a jobb, mert rengeteg tényezős a dolog, pro és kontra is van bőven mind a maradás, mind a kölcsön témában. Ezt majd nálunk (remélem) okosabbak mérlegelik.Realista24 írta:Ki tudja?Hibák még vannak, jelenleg nem férne be, de 2-3 év egy elsőosztályú csapatban, és ha folytatja a fejlődést, mert azért még kell neki, akkor simán lehet majd arról beszélgetni, hogy milyen helye lesz a csapatban.
Lehet itt fejlődne a leggyorsabb ütemben, nem?
Nagyon nehéz helyzetben van, a Real, mint név miatt és Pérez miatt (védett játékosok).
Miért ne lehetne olyan játékos, aki masszívan megkap minden meccsen 30-50 perceket. Néha ő kezdene 50-60 percekre, néha pedig ekkor küldenék be.
A kérdés persze költői.
Nem tudom Benitez mennyit játszatná, viszont, hogyha egész évben ülne a padon, mindössze pár meccsért, akkor inkább menjen folyamatos játéklehetőséghez.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ki tudja?Hibák még vannak, jelenleg nem férne be, de 2-3 év egy elsőosztályú csapatban, és ha folytatja a fejlődést, mert azért még kell neki, akkor simán lehet majd arról beszélgetni, hogy milyen helye lesz a csapatban.
Lehet itt fejlődne a leggyorsabb ütemben, nem?
Nagyon nehéz helyzetben van, a Real, mint név miatt és Pérez miatt (védett játékosok).
Miért ne lehetne olyan játékos, aki masszívan megkap minden meccsen 30-50 perceket. Néha ő kezdene 50-60 percekre, néha pedig ekkor küldenék be.
A kérdés persze költői.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealRaúl77
Ahogy én látom, remekül mozog, és passzol be üres területekre, remek labdakezelés, remek passzolás, jól forgatja a csapatot. Ja, és kiosztott legalább 2, ha nem 3 "gólpasszt".
Hibák még vannak, jelenleg nem férne be, de 2-3 év egy elsőosztályú csapatban, és ha folytatja a fejlődést, mert azért még kell neki, akkor simán lehet majd arról beszélgetni, hogy milyen helye lesz a csapatban.
Hibák még vannak, jelenleg nem férne be, de 2-3 év egy elsőosztályú csapatban, és ha folytatja a fejlődést, mert azért még kell neki, akkor simán lehet majd arról beszélgetni, hogy milyen helye lesz a csapatban.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
- Bale még egy gyenge szezont nem fog túlélni. Ebben szinte biztos vagyok.wZoLee7 írta:Ahhoz hogy ő az első csapathoz kerüljön, és gyakran játsszon is, a CR, Bale, Isco, James négyesből 1-nek távoznia kell.
- CR ittléte is a kupáktól függ majd. Igazából rekorder lesz, szóval elmehet "levezetni" a PSG-be. Ha Ibra, majdnem 1-es gólátlagot hoz, akkor CR ott nem tudom mire lenne képes...
- Ha jön Pogba vagy Verratti és hoznak egy fasza szezont, Isco meg nem robbant valami hatalmasat, akkor jövőre szerintem ő (is) távozhat.
Hely lesz, a kérdés már csak az, hogy mire lesz képes. Fejlődik, vagy megtorpan.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
ez a srác bizony jó...
csak "nehogy" meglepjen mindenkit és bejátssza magát a csapatba a nyári felkészülésen
csak "nehogy" meglepjen mindenkit és bejátssza magát a csapatba a nyári felkészülésen
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ahhoz hogy ő az első csapathoz kerüljön, és gyakran játsszon is, a CR, Bale, Isco, James négyesből 1-nek távoznia kell.
- Remy
- Kapcsolat:
Végig. EB topicban írtam. KIs szerencsével 2 gólpassza is lehetett volna, de azért a norvég támadók nem éppen elitek. Az egyik a 16-oson belül akkorát esett, hogy el se hittem. Hát ja.. ha ilyenek veszik körül, akkor nehéz. Amúgy imádom a mozgását, és nagyon durván lát a pályán. Jól mozgott Ibráék ellen. Fizikum kell még, meg folyamatos játéklehetőség, és 18 éves kora körül mehet a mélybe.realistahuni írta:Ibraék ellen végig tolta, nézte valaki?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Téma: EB - 2016
Remy nézte.Remy írta:Kicsivel normálisabb csapattársai lennének Ödegaardnak, már 2 gólpasszt is kiosztott volna a svédek ellen. Nem tolja rosszul. 1 év kölcsön után akár be is robbanhat. 18 körül lesz. Olyankor már azért lehet nyomatni, ha nem is alapkezdőként. Messiék sem 20-21 évesen kerültek a mélybe. Csak fejlődjön folyamatosan.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ibraék ellen végig tolta, nézte valaki?
Kölcsönadnám a Rayoba, aztán hét közben edzhetne a felváltva a két csapattal, hétvégén meg mehet játszani a Rayoval
- Remy
- Kapcsolat:
Debütált, erre senki nem írt ide?
Iszonyat jó a mozgása, remélem a tömegelés nem cseszi majd el. Kíváncsi vagyok mi lesz vele jövőre, hihetetlen, hogy még csak 17 éves lesz.
Azon agyalok, hogy hova lehetne elküldeni kölcsönbe. A németeket azért preferálom, mert iszonyú profi munka folyik ott, de a bajnokság mégse a legerősebb. Viszont kérdéses, hogy lenne-e helye egy EL-es vagy BL-es csapatban. Spanyoloknál a Villarrealt tudnám elképzelni neki. De csak úgy küldeném el, ha biztosítanának neki X játékpercet. Persze ez megint sok kérdést felvet. Melyik csapat áldozna XY percet egy 17 évesre. Ha itt marad, akkor nem igen fog játszani, (bár a képességei alapján a kicsik ellen lehetne nyomatni) viszont profik között edzene. Nehéz ügy.
Iszonyat jó a mozgása, remélem a tömegelés nem cseszi majd el. Kíváncsi vagyok mi lesz vele jövőre, hihetetlen, hogy még csak 17 éves lesz.
Azon agyalok, hogy hova lehetne elküldeni kölcsönbe. A németeket azért preferálom, mert iszonyú profi munka folyik ott, de a bajnokság mégse a legerősebb. Viszont kérdéses, hogy lenne-e helye egy EL-es vagy BL-es csapatban. Spanyoloknál a Villarrealt tudnám elképzelni neki. De csak úgy küldeném el, ha biztosítanának neki X játékpercet. Persze ez megint sok kérdést felvet. Melyik csapat áldozna XY percet egy 17 évesre. Ha itt marad, akkor nem igen fog játszani, (bár a képességei alapján a kicsik ellen lehetne nyomatni) viszont profik között edzene. Nehéz ügy.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
https://www.youtube.com/watch?v=CoDgzpQ6azA
Ha a helyes úton marad a srác és van benne alázat nagyon nagy focista lesz Én szurkolok neki nagyon.
Ha a helyes úton marad a srác és van benne alázat nagyon nagy focista lesz Én szurkolok neki nagyon.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
http://www.fourfourtwo.com/features/tru ... eal-madrid
Nincs időm lefordítani sajnos, de van benne jó pár infó, ha valakit érdekel a srác.
Nincs időm lefordítani sajnos, de van benne jó pár infó, ha valakit érdekel a srác.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE