Én nem egész így látom..Ősszel tényleg nem ment olyan jól de a kiélezett meccseken, szinte minden rangadón odatette magát és ami beadása volt az legalább emberhez ment. Tény, hogy kevesebbet ad be de azt pontosabban teszi!palesz77 írta:Dehogynem, ugyan olyan szar volt benne év elején, mint évek óta. Csak Lucho belátta ezt év végére, hogy egyik szélsőnk sem ad be olyan szuperül, és drasztikusan csökkent ezeknek a száma. Alves játéka is ezzel egyidejűleg javult fel. Javarészt már nem beadnak a szélsőink, hanem megpróbálnak csak laposan passzolni, vagy hátrateszik szimplán.DinhoL írta:Idén úgy néz ki nem.
Real Madrid vs. Barcelona
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Som i Serem!
6oat
6oat
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Dehogynem, ugyan olyan szar volt benne év elején, mint évek óta. Csak Lucho belátta ezt év végére, hogy egyik szélsőnk sem ad be olyan szuperül, és drasztikusan csökkent ezeknek a száma. Alves játéka is ezzel egyidejűleg javult fel. Javarészt már nem beadnak a szélsőink, hanem megpróbálnak csak laposan passzolni, vagy hátrateszik szimplán.DinhoL írta:Idén úgy néz ki nem.
- DinhoL
Idén úgy néz ki nem.Victor írta: viszont nem a kapu mögé adnak be. viccen kívül, alves egyik fő gyengesége a beívelés.
Som i Serem!
6oat
6oat
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Rutintalanabb, többek között emiatt még gyengébb Carvajal. A top Dani Alves meg jobb bármelyiknél.OutSider írta:De Carvajalnál már kevésbé.
Saját stílusában a jelenlegi Alvesnél nem hinném, hogy rosszabb JH lenne.
Én is rühellem, de vegyük le a szemüveget és nézzük úgy.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én sem akarlak megsérteni, de Alves sincs már Alves szintjén. Ez a mostani tavasz a kivétel, de korábban (és feltehetőleg a továbbiakban is) már leszállóágban volt.lesliejr írta:Senkit sem akarok megsérteni, de Carvajal és Danilo nincs Alves szintjén. Viszont még lehetnek. Carvajal ígéretesen fejlődik, de még nem érte el azt ami a legjobbak közé emelné, Danilo meg lehet akármilyen jó amíg a portugál ligában szaladgál. Neki majd most kell bizonyítania.
Azért kissé fura nekem, hogy mekkora istenként állítod be, mikor korábban 10/9en már rég eladtátok volna.
Nem illik.
- OutSider
- Kedvenc játékosaid: Raul, Luis Figo, Cristiano Ronaldo
Danilonál egyetértek.lesliejr írta:Senkit sem akarok megsérteni, de Carvajal és Danilo nincs Alves szintjén. Viszont még lehetnek. Carvajal ígéretesen fejlődik, de még nem érte el azt ami a legjobbak közé emelné, Danilo meg lehet akármilyen jó amíg a portugál ligában szaladgál. Neki majd most kell bizonyítania.
De Carvajalnál már kevésbé.
Saját stílusában a jelenlegi Alvesnél nem hinném, hogy rosszabb JH lenne.
-
Senkit sem akarok megsérteni, de Carvajal és Danilo nincs Alves szintjén. Viszont még lehetnek. Carvajal ígéretesen fejlődik, de még nem érte el azt ami a legjobbak közé emelné, Danilo meg lehet akármilyen jó amíg a portugál ligában szaladgál. Neki majd most kell bizonyítania.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
viszont nem a kapu mögé adnak be. viccen kívül, alves egyik fő gyengesége a beívelés.Egyérintős fociban meg háromszögelésekben nem hinném,hogy jobbak mint Dani.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Támadásban nem hiszem,bár Carvajal szerepköre talán azért más,mint Alvese,(kb mint Albae a barcaba),Danilot meg nem láttam még top csapatban.wZoLee7 írta:Szerintem Carvajal és Danilo is bőven jobb nálalesliejr írta: ahogy ő labdázgat a jobb szélen azt senki se csinálja utána
Nekem Marcelora hasít,nagyon olyan stilus a kettő...
szerk. Number megelőzött..
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nem olvastam vissza, de gondolom Alvesrol van szo. Ha eltekintunk attol, h nincs nala irritalobb jatekos, akkor meg mindig jobb Carvajalnal, Danilonak meg bizonyitania kell egy top csapatban. Dani iden nem volt az igazi, meg neki is sokat kell fejlodnie(mi Danink).wZoLee7 írta:Szerintem Carvajal és Danilo is bőven jobb nálalesliejr írta: ahogy ő labdázgat a jobb szélen azt senki se csinálja utána
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Egyérintős fociban meg háromszögelésekben nem hinném,hogy jobbak mint Dani.wZoLee7 írta:Szerintem Carvajal és Danilo is bőven jobb nálalesliejr írta: ahogy ő labdázgat a jobb szélen azt senki se csinálja utána
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szerintem Carvajal és Danilo is bőven jobb nálalesliejr írta: ahogy ő labdázgat a jobb szélen azt senki se csinálja utána
- DinhoL
Igen, sajnos úgy néz ki marad Angliában.h3x0r írta:Song-al mi a helyzet? Jovore is megy kolcsonbe vagy marad Xavi "helyett" ?
Som i Serem!
6oat
6oat
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
h3x0r írta:Song-al mi a helyzet? Jovore is megy kolcsonbe vagy marad Xavi "helyett" ?
Én olyanokat olvastam, hogy nem szeretne visszatérni a Barcába és maradna Angliában inkább.
ZIDANE
- h3x0r
Song-al mi a helyzet? Jovore is megy kolcsonbe vagy marad Xavi "helyett" ?
-
Oké, csak én Dani-val kezdtem az írásomat, jó, hogy marad. Pótolnunk kellett volna. Kivel? Ivanovic? Majd elpasszolgat Messi-vel meg Rakitic-cel? Nem csak támadó foci létezik de mi azt játszuk, így bekkek szóba sem jöhetnek. Ezért írtam, ahogy ő labdázgat a jobb szélen azt senki se csinálja utána. Mit kezdenénk egy jó védővel? Több gólt kapnánk, mert kevesebbet dominálnánk elöl. Szétesne az egész.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
enrique is marad 2017-ig.
- ziro4vr
De most én top5-öt írtam. Vagy nálad egy top5 kétszemélyes?
Ivanovic meg lehet nem a fülén pörgeti a lasztit, de attól még egy top védő manapság. Ki beszélt itt arról, hogy csak játszó csapatról lehet szó? Nem csak a Barcelona létezik a világban azért, bár tudom most úgy érzitek.
Ivanovic meg lehet nem a fülén pörgeti a lasztit, de attól még egy top védő manapság. Ki beszélt itt arról, hogy csak játszó csapatról lehet szó? Nem csak a Barcelona létezik a világban azért, bár tudom most úgy érzitek.
Nem illik.
-
Szerintem Ivanovic sehol sincs, egy focizó csapatban meghalna. Danilo tehetség egyelőre, neki meg kell ugrani a Real lécet. Carvajal is egy lépésre van a toptól. Lahm az mondjuk ok. Szóval befutott kipróbált sztár 2 van, a német és Alves. Igaz mindkettő kiöregedőben.
- ziro4vr
Mondjuk Alvest a tavalyi vbn kiszorította a rokkant nyugdíjas, golyó Maicon is. Most meg egy fél évet meghúzott, mert szereti a várost, a pénzt, a csapattársakat, szerintem ősszel vissza fog esni.
Top5 nálam kb sorrend nélkül: Lahm, Carvajal, Danilo, Ivanovic, Alves. Többet nem is ismerek mondjuk kb. Dortmundi lengyel gyerek esetleg bár ő nem sokat játszott mostanság.
Top5 nálam kb sorrend nélkül: Lahm, Carvajal, Danilo, Ivanovic, Alves. Többet nem is ismerek mondjuk kb. Dortmundi lengyel gyerek esetleg bár ő nem sokat játszott mostanság.
Nem illik.