Sorozatok, TV műsorok
- P. Krisz
Re: Sorozatok, TV műsorok
Kinek mi az egyéni ízlése . Számomra a Banshee az utóbbi pár év legjobb akciósorozata . Nagyon tetszik benne a nyers , brutális ábrázolásmódja , plusz maga a helyszín ahogy több rassz kapcsolatát mutatja be . És sok benne a nem várt fordulat Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!pl. Hood titkos katonai múltja ami csak most kezd kibontakozni .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Elnezest, hozzateszem akkor hogy szerintem. Tehat SZERINTEM a felsoroltak kozul egyertelmuen a BB a legjobb. Kiemelkedik a tobbi kozul.VanillaSky írta:Holtversenyben, egyértelműen hátulról a harmadik kb.
Ezért nem szeretem az ilyen ajánlásokat,
Van amugy egy kakukktojas is a listaban. A Banshee minosegre nagyon kilog lefele... (szerintem....)
A SoA-n egesz sokat nevettem... Kinomban.VanillaSky írta:Egyáltalán milyen témájú sorozatot keresel, mert sitcomnak pl egyik se túl jó.
Ezzel csak az a baj, hogy sok sorozatot a pilot nem ad el, pedig egyebkent sokkal jobb mint a tobbi. BB peldaul pont jo pelda. Meg meg van par ami lassan indul. Gondolom ezert kert velemenyeket.VanillaSky írta:nézz meg 1-2 pilotot és dönts, mindig lesznek pro és kontra érvek.
Ha peldaul ram hallgat, akkor a Banshee-t azonnal kihuzza a listarol. A tobbi vallalhato. Ha csak a felsoroltak jatszanak akkork a BB-t valasztanam. Ha meg nem ram hallgat akkor meg ugyis mindegy.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Breaking Badhez nagy türelem kell, főleg az első évadhoz, utána viszont beindul. Első sorozatként lehet elveszi a kedved mindentől
-
Holtversenyben, egyértelműen hátulról a harmadik kb.Innen egyertelmuen a BB a legjobb.
Ezért nem szeretem az ilyen ajánlásokat, nézz meg 1-2 pilotot és dönts, mindig lesznek pro és kontra érvek. Egyáltalán milyen témájú sorozatot keresel, mert sitcomnak pl egyik se túl jó.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Innen egyertelmuen a BB a legjobb. Viszont nem biztos hogy erdemes lenne azzal kezdened.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Innen egyertelmuen a BB a legjobb. Viszont nem biztos hogy erdemes lenne azzal kezdened.Caraway írta:Na van egy kis gond, hogy eddig semmilyen sorozatot nem néztem, viszont most úgy érzem eljött az ideje, hogy elkezdjem őket darálni. Mit ajánlanátok elsőre?
Got, soA, breaking bad, house of cards, banshee vagy homeland?
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Sorozatszűz vagy, ahogy látom, vidd a SoA-t. (Hazabeszélek ) de a pilot alapján -elvileg - úgyis el tudod dönteni, hogy érdekel-e a sorozat világa.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Igen, tudom. Utánanéztem pár sorozatnak, és elsőre ezek fogtak meg, már csak választanom kéne.Realista24 írta:Elég eltérő stílusok vannak, de a BB és a GOT kivételével ( ) bármelyiket.Caraway írta:Na van egy kis gond, hogy eddig semmilyen sorozatot nem néztem, viszont most úgy érzem eljött az ideje, hogy elkezdjem őket darálni. Mit ajánlanátok elsőre?
Got
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!leszarom hogy még vissza van egy rész, nem tudják kompenzálni azt az amatőrséget és összecsapást ami jellemzi ezt az évadot. messze a leggyengébb évad, és ezt nem tudja már megmenteni az utolsó rész. nekem a 8. rész tetszett a legjobban. ez a 9. gyengus vol, az első 4-5 részben meg konkrétan alig történt valami. ha következő évad is ilyen gyenge lesz én tuti kaszálom a sorozatot. az eddigi évadok 9/10 volt nálam egyes részek 10/10. de ez az évad nálam jó lesz egy 6/10. ha nagyon nagy lesz az utolsó rész akkor is mondjuk nagyon nagyon max 7/10
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!leszarom hogy még vissza van egy rész, nem tudják kompenzálni azt az amatőrséget és összecsapást ami jellemzi ezt az évadot. messze a leggyengébb évad, és ezt nem tudja már megmenteni az utolsó rész. nekem a 8. rész tetszett a legjobban. ez a 9. gyengus vol, az első 4-5 részben meg konkrétan alig történt valami. ha következő évad is ilyen gyenge lesz én tuti kaszálom a sorozatot. az eddigi évadok 9/10 volt nálam egyes részek 10/10. de ez az évad nálam jó lesz egy 6/10. ha nagyon nagy lesz az utolsó rész akkor is mondjuk nagyon nagyon max 7/10
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Elég eltérő stílusok vannak, de a BB és a GOT kivételével ( ) bármelyiket. De tényleg az a kérdés, hogy mire "vágysz".Caraway írta:Na van egy kis gond, hogy eddig semmilyen sorozatot nem néztem, viszont most úgy érzem eljött az ideje, hogy elkezdjem őket darálni. Mit ajánlanátok elsőre?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Na van egy kis gond, hogy eddig semmilyen sorozatot nem néztem, viszont most úgy érzem eljött az ideje, hogy elkezdjem őket darálni. Mit ajánlanátok elsőre?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Jon Bernthal-t castingolták Megtorlónak a DD 2. évadába.
"Frank Castle egy polgárőr, akinek az a célja, hogy megtisztítsa Hell's Kitchent minden szükséges eszközzel. Nem számít, hogy milyen halálos lesz a végeredmény."
Logó: https://pbs.twimg.com/media/CHFanM5WwAE5xBX.jpg
"Frank Castle egy polgárőr, akinek az a célja, hogy megtisztítsa Hell's Kitchent minden szükséges eszközzel. Nem számít, hogy milyen halálos lesz a végeredmény."
Logó: https://pbs.twimg.com/media/CHFanM5WwAE5xBX.jpg
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
fake hírStatham lehet Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bullseye (nagyon illene rá a szerep )
0:50-től az a jelenet, besírtam rajta most is.
Legnagyobb karakter, de csak kisgyerekként.
Legnagyobb karakter, de csak kisgyerekként.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Egy kis Daredevil casting
- Statham lehet Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bullseye (nagyon illene rá a szerep )
- Jon Bernthal lesz Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Punisher/Frank Castle
- Statham lehet Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bullseye (nagyon illene rá a szerep )
- Jon Bernthal lesz Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Punisher/Frank Castle
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Dany szerintem egy percet kap kb, hogy Drogon leteszi aztán szevasz vagy nem tudom, túl szép ez így, hogy repülgethetne akárhova a hátán. Stannis szerintem is offos, Davos tűnhet majd fel a falnál. Arya megmurdeli a testőr fazont, Királyvárt kitárgyaltuk, Cersei plusz esetleg a hegy, és a végén jön a jóslatom szerinti csattanó havassal és Ollie gyerekkel(meg a régi góréval)Kerlon írta:GOT esemény latolgatás:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem Daenerys már offos(felvezetés), Stannis offos(felvezetés), Aryaval lesz valami, Királyvárban, Az éjjeli őrségnél és talán Deresben.
Nem illik.
GOT esemény latolgatás:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem Daenerys már offos(felvezetés), Stannis offos(felvezetés), Aryaval lesz valami, Királyvárban, Az éjjeli őrségnél és talán Deresben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
GOT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én csak abban reménykedem, hogy az utolsó rész nem lesz nagyon összecsapva. Van még egy pár szál, amit valamilyen szinten le kellene zárni vagy legalábbis az évadban még történnie kellene valaminek. Ott van Sansa és Theon, Arya... Kisujj és Brienne már részek óta nem is szerepelt, Varys is eltűnt valahol az évad elején (remélem még visszatér)és Királyvár A Hegy, Tyrellek, Cercei... Gondolom a fal, Stannisék és Deanerys már nem igazán szerepel többet.
Már nem tudom ki írta pár kommenttel lentebb, hogy az Olly gyerek majd kinyírja Jont. Ott még tényleg lehet valami, mert érdekesen viselkedik a srác és rohadt sok részen keresztül vezetik fel őt is... remélem azért mert ő döglik meg, ha már kinyírta a kedvenc női karakterem!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én csak abban reménykedem, hogy az utolsó rész nem lesz nagyon összecsapva. Van még egy pár szál, amit valamilyen szinten le kellene zárni vagy legalábbis az évadban még történnie kellene valaminek. Ott van Sansa és Theon, Arya... Kisujj és Brienne már részek óta nem is szerepelt, Varys is eltűnt valahol az évad elején (remélem még visszatér)és Királyvár A Hegy, Tyrellek, Cercei... Gondolom a fal, Stannisék és Deanerys már nem igazán szerepel többet.
Már nem tudom ki írta pár kommenttel lentebb, hogy az Olly gyerek majd kinyírja Jont. Ott még tényleg lehet valami, mert érdekesen viselkedik a srác és rohadt sok részen keresztül vezetik fel őt is... remélem azért mert ő döglik meg, ha már kinyírta a kedvenc női karakterem!
-
- Kedvenc játékosaid: Messi, Xavi, Iniesta
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Liam Cunningham (Davos) said that there will be a season 5 scene more shocking than the red wedding towards the end of the season. Emilia Clarke said “Youtube reaction vids are coming” and Daniel Portman(Podrick) said that episode 10 will “break the internet”.