Ezzel csak az a baj, hogy sok sorozatot a pilot nem ad el,
Persze, ez igaz. Viszont néha azzal jönnek emberek, hogy lassan indul a sorozat, nézzél meg belőle másfél évadot és jó lesz (kb 5 évados sorozatnál), szóval persze a pilot nem mindig adja el a dolgot, de ha 4-5 rész alatt nem ránt be, akkor az nem xy sorozata lesz. Szóval a pilot talán gyenge kiindulópont de pár rész már bőven elég.
A SoA-n egesz sokat nevettem... Kinomban.
Az utolsó évad mindenképp ez a kategória, de azért az első évadoknak voltak jó pillanatai.
A Banshee minosegre nagyon kilog lefele... (szerintem....)
Ha peldaul ram hallgat, akkor a Banshee-t azonnal kihuzza a listarol.
Egyetértek is, meg nem is. A Banshee közel sem minőségi sori. (főleg a színészeken zuhan nagyot, Proctor-Burtot kivéve) Viszont agykikapcsolásnak tökéletes, szórakoztat és egy pillanatig sem kell gondolkodni a sztorin.
Én a felsoroltakból először a Homelandet (erős másfél évad, esetleg kettő) húznám ki, aztán SoA-BB. A HoC-GoT lenne amit először próbálok.
Black Mirror, Rectify, Utopia, Shield, Lost, Leftovers, Six Feet Under, ezeket mind nézném.
De mindenkinél más. Nálam pl slágersorozat amit rengetegen imádnak én meg rühelltem az a 24, Sherlock kettős.Egyikben sem találtam meg soha azokat a pontokat amitől azt érezném, hogy ezek bármiben is kimagaslóak.