ui: messi ne nyerjen.
ui2: a torna mvp-je gondolom mar megvan.
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. június 11., csütörtök 22:15
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 11., csütörtök 21:44
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 11., csütörtök 21:35
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 11., csütörtök 21:31
Elkuldtem a 9. szavazatot.'shutterisland írta:azért az brutál, hogy eddig 58 emberből csak 6 vár brazil győzelmet.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 11., csütörtök 21:19
Mi ebben a brutál?'shutterisland írta:azért az brutál, hogy eddig 58 emberből csak 6 vár brazil győzelmet.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. június 11., csütörtök 21:09
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. június 11., csütörtök 21:02
Nem volt konstans a teljesítménye, inkább fellángolásai voltak, de a képességei meg gyorsasága miatt többet adhatna a csapatnak, mint pl. a 30 éves, Kínában játszó Tardelli... Nyilván nem rajta múlik, ahogy ziro4vr is írja, csak a nem túl veretes névsorba bőven beférne.R.M.C.F írta:Szerintem a psgben tök cserebogár egész évben....na most akkor mit tudna a brazil válogatottban nyújtani?![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 11., csütörtök 20:57
Mondjuk annyit biztosan, mint a diszkókirály Robinho.R.M.C.F írta: Szerintem a psgben tök cserebogár egész évben....na most akkor mit tudna a brazil válogatottban nyújtani?![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 11., csütörtök 20:51
danianevem írta:Még csak most néztem meg a brazilok keretét... Arra született valamilyen "racionális" válasz, hogy miért nincs ott Moura? Úgy tudom, hogy már felépült a sérüléséből, a legutóbbi bajnokikon már játszott is.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. június 11., csütörtök 14:25
Bár ne tették volna...De a görögök legalább nyertek.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. június 11., csütörtök 11:51
Az még a Valderrama-Asprilla féle csapat lehetett...Higuitaval a kapuban.Kolumbia is csak egyszer.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 11., csütörtök 9:50
Én sem értem. Arany ember lehetne, tipikusan az a játékos aki felpörgeti csereként a támadójátékot. De a mai válogatottban kezdőként is lenne helye.danianevem írta:Még csak most néztem meg a brazilok keretét... Arra született valamilyen "racionális" válasz, hogy miért nincs ott Moura? Úgy tudom, hogy már felépült a sérüléséből, a legutóbbi bajnokikon már játszott is.
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. június 11., csütörtök 8:43
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. június 10., szerda 14:52
De a görögök legalább nyertek.Pipita írta:de legalább a döntőben megkapták a dél-amerikai görögök, ami kijárt nekik.
4-2-3-1-ben a csatár mögött. Legalábbis vébén így volt.dannen írta:amúgy james pontosan milyen poszton szokta tolni a válogatottban?
HozzászólásSzerző: Marky » 2015. június 10., szerda 14:32
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. június 10., szerda 14:16
És Roke Santa Cruz sztm még mindig válogatottParaguay volt a legkomolyabb, nyert meccs nélkül jutott döntőbe. :lol:
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. június 10., szerda 14:10
Bizony, mivel ők nem a CONMEBOL régióhoz tartoznak, így a Copán csak vendégként szerepelnek, a saját kontinenstornájuk nyilván nagyobb presztízsértékkel bír náluk. A Gold Cupra már menni fognak Chicháék is, a Copás keret borzasztó, van vagy 3-4 légiós, a többi mind a mehikánó ligából megy. Ettől függetlenül nem írnám le, negyeddöntőbe bejutnak szerintem.nem úgy van, hogy ezek a játékosok valami gold cupra mentek? azt hiszem a mexikóiaknak ez fontosabb, vagy valami ilyesmit olvastam 2-3 hete.
holnap 20:30-kor Chilében.Mikor fog kezdődni a Copa amúgy?
de legalább a döntőben megkapták a dél-amerikai görögök, ami kijárt nekik.Paraguay volt a legkomolyabb, nyert meccs nélkül jutott döntőbe.![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. június 10., szerda 14:08
Paraguay volt a legkomolyabb, nyert meccs nélkül jutott döntőbe.A Copa Americahoz meg annyit, hogy hajrá Kolumbia és a 4 évvel ezelőtti bűnrossz tornától legyen jobb.
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. június 10., szerda 14:03
És ott van is esélyük, kb. csak az USA ellenfél. Talán Costa Rica még. Viszont az a Copa után lesz.dannen írta:nem úgy van, hogy ezek a játékosok valami gold cupra mentek? azt hiszem a mexikóiaknak ez fontosabb, vagy valami ilyesmit olvastam 2-3 hete.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. június 10., szerda 13:54
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem