FIFA
- LaMartin
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország
Re: FIFA
Bravo (84), Alves (83), Pique (87), Mascherano (83), Alba (82), Rakitic (83), Busquets (86), Iniesta (90), Messi (94), Suarez (89), Neymar (88), Xavi (87), Ter Stegen (82)
Piquet, Iniestat és Xavit kicsit erősnek érzem
és most, hogy CR eggyel jobb lett, természetesen Messit is fel kellett fejleszteni..
Piquet, Iniestat és Xavit kicsit erősnek érzem
és most, hogy CR eggyel jobb lett, természetesen Messit is fel kellett fejleszteni..
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ronaldo (93)
Modric (88)
Bale (87)
James (87)
Ramos (87)
Kroos (87)
Benzema (86)
Casillas (84)
Isco (84)
Pepe (83)
Varane (82)
Marcelo (82)
Carvajal (80)
Arbeloa (79)
Danilo (79)
Coentrao (79)
Illarramendi (78)
Keylor (78)
Jese (75)
Lucas Silva (75)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Nem akarok beleszolni,de egy Pogba-James csere fejlodes szempontjabol lehet hogy jot tenne Legalabbis ugy vettem eszre hogy mindenki jobban fejlodik ha a sajatposztjan (esetleg meg egyeb poziciok amiket irnak hozza) jatszik
Bar a sebesseg miatt es mert szerintem James nagyon jo iranyitoba,ertheto
Amugy en vagyok hulye vagy Pacheconak Mascherano arca van?
Bar a sebesseg miatt es mert szerintem James nagyon jo iranyitoba,ertheto
Amugy en vagyok hulye vagy Pacheconak Mascherano arca van?
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nekem most volt ilyen a 15-ben.. Vagy 15 öltönyös Benzema ugrált a gólnál..Jó régen kérdezted, de az a 04 volt Nekem először Beckhamnél tűnt fel, aztán rájöttem, h kb mindenki ott a lelátón
Múltkor pont ezmiatt leszedtem a 05-öt, azt hittem az az, aztán nem, eggyel előtte
Lejárt az előfizum, még nem újítottam, így elkezdtem a menedzser módot.. 3-5-2-ben elég jól lehet tolni ezzel:
------------------ De Gea
----Varane-------Ramos--------T. Silva
----------Kroos----------Modric
Pogba-----------------------------Hazard
-------------------James
---------Benzema........Reus
Pad: Navas, Pepe, Marcelo, Danilo, Isco, Lewandowski, Odegaard, Joel Campbell, Verratti, Casemiro
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Akkor igazából nem érdemes semmit sem halmozni (pénz, játékosok), egyik se fog átkerülni a fifa16-ra, illetve plusz ajándék packokat se kapunk a mennyiségük alapján?
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Szint megmarad (asszem),es ha ugyanabba az Origin fiokba lesz (logikusan),akkor a hivatalos megjelenes elott 10 nappal (1hettel) elobb el tudsz kezdeni tradelni. Igy mikor mar tenylegesen jatszhatsz,nem gagyi bronzokkal kell lenned hanem lehet egy olcso arany csapatod. (ami 2 het alatt elertektelenedik de az nem baj)Anyaka írta:Valaki meg tudja mondani, hogy mit lehet átvinni Fifa 15-ből 16-ba? Akár UT-ben, akár máshol.
Például a szint megmarad?
Esetleg adnak ajándékot, hogy "hű maradtál", ha már nincs jobb...
Coins, és játékosok nem mennek át azt tudom, viszont fifa pontok igen?
Fifa pontokat nem tudom,en nem elek azzal.
Ja ha Originbe veszed majd meg ott van 3 pack,hogy mit kaphatsz bonuszba,de azt majd nezd meg mert nem tudom fejbol En meg meglatom hogy veszem,lehet h okosan
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Jó régen kérdezted, de az a 04 volt Nekem először Beckhamnél tűnt fel, aztán rájöttem, h kb mindenki ott a lelátón___Samy___ írta:Volt egy regebbi fifaban egy olyan bug, ha pl roberto carlossal vagy ronaldinhoval golt rugtam, akkor a lelaton is ok unnepeltek. Legalabbis az arnyekban ugy korvonalazodtak Melyik volt az, a 07? Tudtok rola kepet vagy videot linkelni?
Remelem ertitek, amit magyarazni probalok
Múltkor pont ezmiatt leszedtem a 05-öt, azt hittem az az, aztán nem, eggyel előtte
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Valaki meg tudja mondani, hogy mit lehet átvinni Fifa 15-ből 16-ba? Akár UT-ben, akár máshol.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
megint ráálltam erre az origin dologra, mert baromira idegesít, hogy megvettem a fifát 11k-ért, kb másfél hónapot tudtam vele játszani, aztán suli miatt félretettem. Most, hogy újra lenne kedvem, és időm, nem tudok vele mit kezdeni.
Utánaolvasgattam ea fórumon, és volt valaki, akinek ugyanez a problémája akadt, jött is rá a válasz:
Ötlet?
Utánaolvasgattam ea fórumon, és volt valaki, akinek ugyanez a problémája akadt, jött is rá a válasz:
Futtatás rendszergazdaként nem hozott változást, pedig elvben a hozzászólónak megoldódott ennek a kommentnek a segítségével ugyanaz a probléma. A többi beállítást, ha jól értelmezem, már a megnyitott origin-en belül tudnám elvégezni, de még rendszergazdaként való futtatás esetén is ugyanúgy lefagy a gépem, tehát esélyem sincs megnyitni.Run Origin as Administrator:
Go to C:\Program Files (x86)\Origin and right click on Origin.exe and go to properties. Then go to compatibility tab and check the box next to RUN AS ADMIN.
Disable Origin in game:
In Origin - Application settings - Origin in Game - disable Origin in game
Origin Cloud Storage turn it off
Origin, settings, General
Reboot PC then try to open Origin
If this fails to fix it then try this....
Please update your Origin client to the latest Beta version (top left Origin menu, Application Settings - General) Then reboot PC and try again.
Ötlet?
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Van mit javítani a 15-höz képest, az biztos. Szétvet az ideg ettől az irreális fostólsebydani írta:https://www.youtube.com/watch?v=bwz98athxQ8
FIFA 16 Trailer
Elég hangulatos, remélem az UT valahogy rendbe lesz téve,nagyon ráférne plusz nem tudom van e még a mostani részekben is, de 08-09 körül a PES-ben volt az a "Become a Legend" mód, az mindent vitt, ellophatnák Mostanában néha a Légy a profival tolok pár meccset, de ez elég gyengus ahhoz képest.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
beírtam googlebe, hogy hátha tudok segíteni... ezt találtamVolt egy regebbi fifaban egy olyan bug, ha pl roberto carlossal vagy ronaldinhoval golt rugtam, akkor a lelaton is ok unnepeltek. Legalabbis az arnyekban ugy korvonalazodtak Melyik volt az, a 07? Tudtok rola kepet vagy videot linkelni?
- ___Samy___
Volt egy regebbi fifaban egy olyan bug, ha pl roberto carlossal vagy ronaldinhoval golt rugtam, akkor a lelaton is ok unnepeltek. Legalabbis az arnyekban ugy korvonalazodtak Melyik volt az, a 07? Tudtok rola kepet vagy videot linkelni?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
https://www.youtube.com/watch?v=bwz98athxQ8
FIFA 16 Trailer
Elég hangulatos, remélem az UT valahogy rendbe lesz téve,nagyon ráférne plusz nem tudom van e még a mostani részekben is, de 08-09 körül a PES-ben volt az a "Become a Legend" mód, az mindent vitt, ellophatnák Mostanában néha a Légy a profival tolok pár meccset, de ez elég gyengus ahhoz képest.
FIFA 16 Trailer
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
ha valakinek szüksége van egy Fifa 14-re(origin accon) akkor szóljon mert én nem használom már..spanyol arany csapat van ultimateteamben.persze nemingyé.sorry ha ilyen nem való ide
-
g2an 20 euro körül van. (persze ez elég szürke)
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Link? Legolcsóbbat 30-ért találtam.BBeno írta:15 euróért hozzád vágják már