Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. június 13., szombat 23:08

ja sajna ezeket láttam. + wayward pines, man seeking woman

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. június 13., szombat 22:56

Norbii írta:van valami minőségi 2015ös újonc sorozat amit érdemes lenne elkezdeni?
Better Call Saul, Daredevil így hirtelen. Előbbihez azért a Breaking Bad dara nem árt, bár nem szükségszerű.

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. június 13., szombat 22:48

Jonathan Stranfe jó lenne, néztem is az első részt csak hát ugye angol felirattal és elakadtam benne néha, így nem volt teljesen élvezhető. Pár perce töltöttem le az izombiet. 15perc után kinyomtam, nem jött be. hátha akad pár jóféle idei sorozat amiről még nem hallottam.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. június 13., szombat 22:41

Norbii írta:van valami minőségi 2015ös újonc sorozat amit érdemes lenne elkezdeni?
Engem is erdekelne. Nalam most gyors egymas utanjaban a How to get away with murder, a Jonathan Stranfe es Mr Norell, a Black sails es a Wayward pines futott zatonyra. :/
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Norbii

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. június 13., szombat 22:23

van valami minőségi 2015ös újonc sorozat amit érdemes lenne elkezdeni?

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. június 13., szombat 12:25

Demes írta:
hamesz írta:Közben agyaltam a Wayward Pineson még és ez most vagy baki vagy majd később meg lesz magyarázva, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ha nincs ugye már külvilág akkor Ethan kinek telefonált még az elején a titkosszolgálathoz, hogy kapcsoljanak neki valakit? Az nem lehetett flashback, mert akkor már Wayward Pinesban volt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Valakihez kapcsolták Wayward Pineson belül.
Még ki is derítette Ethan hogy aki felvette az nem a titkosszolgálatnál dolgozik hanem valaki más volt.
Fúú tényleg már beugrott. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A recepciós szöveggel szívatta meg. :D

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 13., szombat 10:10

hamesz írta:Közben agyaltam a Wayward Pineson még és ez most vagy baki vagy majd később meg lesz magyarázva, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ha nincs ugye már külvilág akkor Ethan kinek telefonált még az elején a titkosszolgálathoz, hogy kapcsoljanak neki valakit? Az nem lehetett flashback, mert akkor már Wayward Pinesban volt.
Szerintem maradj inkább a gothamnel meg arrownal :lol: :lol:
Nem illik.

Norbii

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. június 13., szombat 9:59

sajnos számomra így teljesen átment egy picit érdektelen szálra a sorozat. Azt hittem maradni fog a szürreális városlakok akik mosolyognak feleslegesen és bólogatnak a bossoknak, majd szépen jönnek a jó kis csavarok..nem pedig ilyen medvedisznóemberek meg Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!apokalipszis.

na mindegy, persze így is érdekes, meg nézni fogom de csalódtam.

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2015. június 13., szombat 1:46

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Valakihez kapcsolták Wayward Pineson belül.
Még ki is derítette Ethan hogy aki felvette az nem a titkosszolgálatnál dolgozik hanem valaki más volt.

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. június 13., szombat 0:34

Közben agyaltam a Wayward Pineson még és ez most vagy baki vagy majd később meg lesz magyarázva, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ha nincs ugye már külvilág akkor Ethan kinek telefonált még az elején a titkosszolgálathoz, hogy kapcsoljanak neki valakit? Az nem lehetett flashback, mert akkor már Wayward Pinesban volt.

hamesz

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. június 12., péntek 23:28

Vasárnap Dragon Ball Super trailer érkezik. :D

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 12., péntek 21:38

Először azt hittem, hogy Jonny Greenwood fia. :lol:
Nem illik.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. június 12., péntek 21:35

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja , olyan tutyi-mutyi hogy a kiscsaj fogja őt megcsinálni . :mrgreen:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 12., péntek 21:27

tucsoki írta:Wayward Pines

@ziro4vr

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kizárt hogy ne legyen még csavar. Feltételezem nem viccből árulták el magukat az 5. részben, lesz még mire nézni.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Csak azt az idegesítő kölyköt mutatnák kevesebbet...megőrjít. :lol:
Nem illik.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. június 12., péntek 21:13

Wayward Pines

@ziro4vr

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kizárt hogy ne legyen még csavar. Feltételezem nem viccből árulták el magukat az 5. részben, lesz még mire nézni.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 12., péntek 20:06

hamesz írta:Wayward Pines: Én azt nem értem,Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy ha vége a világnak akkor amiket az elején láttunk embereket a másik világból azokkal mi van? Most akkor az totál semmis? A csaj mikor a férje keresésére indult ugye ott csak pár napja tűnt el, viszont most meg éveket aludtak a baleset után. Most akkor az eleje ahol a civilizációt mutatták az ilyen flashback féle lenne? Elég nagy katyvasz most még, hogy mi a helyzet. Viszont az Abik tutira beszabadulnak majd a városba és szép kis bonyodalmak lesznek ott. Remélem azért nem az lesz a vége, hogy valójában mind meghaltak, mint a Lostba. :mrgreen:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyébként ezt a tudóst nem mutatták már az elején is a rendes világban? Fúú totál nem vagyok képbe. Lényeg, hogy az Abik a rosszak. :Đ
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azok flashbackek voltak. Tudóst mutatták igen, aztán ment a fagyasztóba ő is. Koherens amit láttunk eddig, nincs itt katyvasz. Mondjuk nekem jobban tetszene, ha lenne majd még egy csavar.
P. Krisz írta:Wayward Pines
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szvsz . még mindig át vagyunk baszva és nem tudunk semmit . Pl . az igazgató nő azt hiszi vagy csak azt mondja hogy Pilcher meghalt erre él és virul . Valószínüleg van egy főgeci aki még rejtőzik és mindenkinek az igazság egy részletét árulta el . :hmmm:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem mondta hogy halott szerintem, csak hogy nem találkozhatnak vele a gyerekek. Ő a főgenya szerintem, az algenya meg a nővér.
Nem illik.

hamesz

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. június 12., péntek 20:02

Wayward Pines: Én azt nem értem,Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy ha vége a világnak akkor amiket az elején láttunk embereket a másik világból azokkal mi van? Most akkor az totál semmis? A csaj mikor a férje keresésére indult ugye ott csak pár napja tűnt el, viszont most meg éveket aludtak a baleset után. Most akkor az eleje ahol a civilizációt mutatták az ilyen flashback féle lenne? Elég nagy katyvasz most még, hogy mi a helyzet. Viszont az Abik tutira beszabadulnak majd a városba és szép kis bonyodalmak lesznek ott. Remélem azért nem az lesz a vége, hogy valójában mind meghaltak, mint a Lostba. :mrgreen:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyébként ezt a tudóst nem mutatták már az elején is a rendes világban? Fúú totál nem vagyok képbe. Lényeg, hogy az Abik a rosszak. :Đ

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. június 12., péntek 17:46

Wayward Pines
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szvsz . még mindig át vagyunk baszva és nem tudunk semmit . Pl . az igazgató nő azt hiszi vagy csak azt mondja hogy Pilcher meghalt erre él és virul . Valószínüleg van egy főgeci aki még rejtőzik és mindenkinek az igazság egy részletét árulta el . :hmmm:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 12., péntek 17:10

nmate írta:Hát én az 5-6. Rész környékén felbehagytam, azota még nem volt lelkierom folytatni.
Dettó.

Wayward Pines 1x05
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kiderült a titok, de a katarzis valahogy elmaradt. Nem tudom, ez a párhuzamos szálakon történő magyarázat, a first generation duma..valahogy elvitte az élét az egésznek. Nem az, hogy többet vártam, de a megvalósítás miatt nem ütött akkorát.
Nem illik.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 12., péntek 14:15

Hát én az 5-6. Rész környékén felbehagytam, azota még nem volt lelkierom folytatni.

Vissza: