Real Madrid vs. Barcelona
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Tipikus Barcas. Amikor barmi rosszat irnak/irunk a csapatarol vagy be lehet szolni a Realnak, azonnal ugrik, jön félmondatokkal provokalni. (pont annyira, hogy ne lehessen kilokni a stilusa miatt, de azert az odaszuras meglegyen) Majd amikor kiderul, hogy nem volt igaza, pont nincs gep elott, hogy valaszoljon vagy pont azt a hirt nem olvasta.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Koránsem igaz, hogy "write only" módban működök, hiszen láthatod, hogy az itteni beszélgetéseimre ha fenn vagyok válaszolok és nem provokáló szövegekkel..Sajnos nem tudok folyamatosan itt lenni és elolvasni minden hozzászólást. Pedig milyen jó lenne ha ez lenne az egyetlen dolgom..
Som i Serem!
6oat
6oat
- DinhoL
Értem már..Bocsánat ezt még nem olvastam, egyébként az írásomban nem Xavira hivatkoztam, vagy tőle idéztem de ha tényleg ezt mondta elfogadom bár ennek jelentősségét nem látom, hogy felhoztad mert nem ez volt a téma. De köszönet érte, hogy felvilágosítottál! Jó tudni, hogy Xavi még ilyenkor is józanul gondolkodik.
Som i Serem!
6oat
6oat
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én egyiket sem.Melyik állításomat cáfoltad meg?
De ezek szerint te is csak write only módban működsz, mint a legtöbb provokáló Barcás.
Ezt írtad:
Fel akarták emelni Xavit de mivel ő látta, hogy ez nem biztos, hogy jó ötlet inkább egyedül oldotta meg. Ennyi a történet ha esetleg valaki nem értené.
Xavi
"Megpróbálták leszedni a cipőmet és lökdöstek, amikor a busz szélén álltam. Mondtam nekik, hogy azonnal fejezzék ezt be, és foglalkozzanak inkább a szurkolókkal, mert ez az ünneplés értük van. Rendben van, hogy valaki megiszik három-négy sört, de ezek az események azért vannak, hogy megháláljuk a szurkolók támogatását, és nem azért, hogy magunkkal foglalkozzunk"
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- DinhoL
Realista24 írta:Én nem vele foglalkozok, hanem veled. Mert beteszek egy videót, képet, hírt, rögtön jössz cáfolni, magyarázkodni, hogy az bizony nem úgy van ahogy van....de amikor "hivatalosan" meg van cáfolva az állításod, akkor eszedbe sem jut írni.Mit mondjak rá? Eddig is tudtam, hogy elfogult de attól még marad elsőszámú kedvenceim közt. Nem is értem minek foglalkoztok még vele mikor már eligazolt és anno is volt egy ilyen nyilatkozata az öregnek..Meg az isteni spanyol borok!
Melyik állításomat cáfoltad meg? Hivatalosan.. Xavi csak Messi magasztalta nem a Madridnak szólt be ezzel, maximum CR - nek de tudtommal nem ő a Madrid. De ne menjünk ebbe bele, mert partalan ez a "vita".
Som i Serem!
6oat
6oat
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én nem vele foglalkozok, hanem veled. Mert beteszek egy videót, képet, hírt, rögtön jössz cáfolni, magyarázkodni, hogy az bizony nem úgy van ahogy van....de amikor "hivatalosan" meg van cáfolva az állításod, akkor eszedbe sem jut írni.Mit mondjak rá? Eddig is tudtam, hogy elfogult de attól még marad elsőszámú kedvenceim közt. Nem is értem minek foglalkoztok még vele mikor már eligazolt és anno is volt egy ilyen nyilatkozata az öregnek..Meg az isteni spanyol borok!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- DinhoL
Mit mondjak rá? Eddig is tudtam, hogy elfogult de attól még marad elsőszámú kedvenceim közt. Nem is értem minek foglalkoztok még vele mikor már eligazolt és anno is volt egy ilyen nyilatkozata az öregnek..Meg az isteni spanyol borok!Realista24 írta:Én inkább a Xavis nyilatkozatra reagálnék a helyedben...DinhoL írta:Mi ez a felháborodás most? Az idézett szöveget nem Barca szimpatizáns hanem madridista írta. Én úgy emlékszem azért tavaly is elég nagy dobra verték, de ez tök normális egy BL győzelem mindenhogy a klubfoci csúcsa és a legnagyobb dolog megnyerni. Tizedjére pedig még inkább..
Som i Serem!
6oat
6oat
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én inkább a Xavis nyilatkozatra reagálnék a helyedben...DinhoL írta:Mi ez a felháborodás most? Az idézett szöveget nem Barca szimpatizáns hanem madridista írta. Én úgy emlékszem azért tavaly is elég nagy dobra verték, de ez tök normális egy BL győzelem mindenhogy a klubfoci csúcsa és a legnagyobb dolog megnyerni. Tizedjére pedig még inkább..
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- DinhoL
Mi ez a felháborodás most? Az idézett szöveget nem Barca szimpatizáns hanem madridista írta. Én úgy emlékszem azért tavaly is elég nagy dobra verték, de ez tök normális egy BL győzelem mindenhogy a klubfoci csúcsa és a legnagyobb dolog megnyerni. Tizedjére pedig még inkább..
Som i Serem!
6oat
6oat
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Azt nem értem mi volt benne mák? Tanítani való gól volt.....az egyik legszebb a sorozatban. A 2 percben vagy a 92 percben szerzett gólok meg ugyanolyan gólok mint a 56. Percben szerzettek. Az AM ellünk az 1. és a 46. Percben szerzett gólt....___Samy___ írta:jól emlékszel, nem sok helyen és nem sok ember ismerte el a tavalyi bl győzelmet, csak arra hivatkoztak, hogy mák volt ramos góljánál
bezzeg idén...
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Iden meg a Juve felmosta velunk a padlot.___Samy___ írta:bezzeg idén...
Najo ilyet talan nem irtak...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
3 perc helyett 5-öt hosszabbított, megváltoztatva ezzel a hosszabbítás struktúráját, vagy mi a szösz volt mársonic írta:Ha jol emlekszek nalunk annyi volt, hogy a biro tul sokat hosszabbitott, es emiatt vegulis makkal nyertunk csak. De lehet rosszul emlekszek.R.M.C.F írta:volt e rólunk ilyen hogy is mondjam....példamutogatás,csúcselismerés,frankózás....
- ___Samy___
jól emlékszel, nem sok helyen és nem sok ember ismerte el a tavalyi bl győzelmet, csak arra hivatkoztak, hogy mák volt ramos góljánál
bezzeg idén...
bezzeg idén...
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ha jol emlekszek nalunk annyi volt, hogy a biro tul sokat hosszabbitott, es emiatt vegulis makkal nyertunk csak. De lehet rosszul emlekszek.R.M.C.F írta:volt e rólunk ilyen hogy is mondjam....példamutogatás,csúcselismerés,frankózás....
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Azon gondolkodom,pl tavaly amikor rekord gólt lőttünk a bl-ben ,ronaldo rekord gólt lőtt,20 at rúgtunk a 3 német élcsapatnak ahol az aktuális VB játékosok játszottak......volt e rólunk ilyen hogy is mondjam....példamutogatás,csúcselismerés,frankózás....A Barcelona nem csak könnyedén győzte le a Juventust, de a végére a pusztító hármas, Lionel Messi, Luis Suarez és Neymar túl soknak bizonyult az olasz bajnok számára. Pedig az Öreg Hölgy nem épp újoncokkal állt fel a védelemben; a kezdő négyes összesen 242 európai, és 233 nemzetközi szerepléssel büszkélkedhet. A döntőig vezető úton a Barcelona leterítette az angol, a francia és a német bajnokot a kieséses szakaszban. Csupán a Bayern volt képes legyőzni Luis Enrique csapatát. Az elmúlt évekhez képest ezt többször meg kell ismételnie Beníteznek, hogy trófeákat tudjon gyűjteni a csapattal. Forrás: Madridom.hu
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
VV után Szűcs Lalival is elégedettek lehettetek volna.Drake írta:Ter Stegen (97) is the player with the second most accurate long balls in the CL this season.Most: 117, Kroos.
A szezon elején még sokan izgultak,hogy gyenge lábbal a gyerek.VV után kész felüdülés mindkét kapusunk.
TS meg lábbal mindig is top volt, ez egyértelmű, ezért is hoztátok részben. Volt az az egy Usa elleni bakija, igen, benne van.
Nem illik.
- mocsok
nyerni még mindig nem tanultak meg a katalánok.
mondjuk nem is fognak már.
mondjuk nem is fognak már.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Ter Stegen (97) is the player with the second most accurate long balls in the CL this season.Most: 117, Kroos.
A szezon elején még sokan izgultak,hogy gyenge lábbal a gyerek.VV után kész felüdülés mindkét kapusunk.
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Hát szerintem Kondogbia-val nagyot húznátok. 1 ilyen ütköző játékos hiányzik tőletek. Aki a Modric-Kroos tengelyen átjut, az vele találkozna. Fizikailag ural mindent és a bal lába nem is olyan rossz. Ha én lennék az edző, őt hoznám, nem Pogba-t v Verratti-t. Hasonló középpályások vannak már.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Na ezt most ki és hogy fogja kimagyarázni? Neymar a cipőkre izgul, mondjuk ha 3-4 sör elég neki akkor mit csinálna Xavival 5 feles után?