Sorozatok, TV műsorok
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Re: Sorozatok, TV műsorok
ja sajna ezeket láttam. + wayward pines, man seeking woman
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Better Call Saul, Daredevil így hirtelen. Előbbihez azért a Breaking Bad dara nem árt, bár nem szükségszerű.Norbii írta:van valami minőségi 2015ös újonc sorozat amit érdemes lenne elkezdeni?
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Jonathan Stranfe jó lenne, néztem is az első részt csak hát ugye angol felirattal és elakadtam benne néha, így nem volt teljesen élvezhető. Pár perce töltöttem le az izombiet. 15perc után kinyomtam, nem jött be. hátha akad pár jóféle idei sorozat amiről még nem hallottam.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Engem is erdekelne. Nalam most gyors egymas utanjaban a How to get away with murder, a Jonathan Stranfe es Mr Norell, a Black sails es a Wayward pines futott zatonyra.Norbii írta:van valami minőségi 2015ös újonc sorozat amit érdemes lenne elkezdeni?
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Norbii
van valami minőségi 2015ös újonc sorozat amit érdemes lenne elkezdeni?
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Fúú tényleg már beugrott. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A recepciós szöveggel szívatta meg.Demes írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Valakihez kapcsolták Wayward Pineson belül.hamesz írta:Közben agyaltam a Wayward Pineson még és ez most vagy baki vagy majd később meg lesz magyarázva, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ha nincs ugye már külvilág akkor Ethan kinek telefonált még az elején a titkosszolgálathoz, hogy kapcsoljanak neki valakit? Az nem lehetett flashback, mert akkor már Wayward Pinesban volt.
Még ki is derítette Ethan hogy aki felvette az nem a titkosszolgálatnál dolgozik hanem valaki más volt.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem maradj inkább a gothamnel meg arrownalhamesz írta:Közben agyaltam a Wayward Pineson még és ez most vagy baki vagy majd később meg lesz magyarázva, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ha nincs ugye már külvilág akkor Ethan kinek telefonált még az elején a titkosszolgálathoz, hogy kapcsoljanak neki valakit? Az nem lehetett flashback, mert akkor már Wayward Pinesban volt.
Nem illik.
- Norbii
sajnos számomra így teljesen átment egy picit érdektelen szálra a sorozat. Azt hittem maradni fog a szürreális városlakok akik mosolyognak feleslegesen és bólogatnak a bossoknak, majd szépen jönnek a jó kis csavarok..nem pedig ilyen medvedisznóemberek meg Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!apokalipszis.
na mindegy, persze így is érdekes, meg nézni fogom de csalódtam.
na mindegy, persze így is érdekes, meg nézni fogom de csalódtam.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Valakihez kapcsolták Wayward Pineson belül.hamesz írta:Közben agyaltam a Wayward Pineson még és ez most vagy baki vagy majd később meg lesz magyarázva, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ha nincs ugye már külvilág akkor Ethan kinek telefonált még az elején a titkosszolgálathoz, hogy kapcsoljanak neki valakit? Az nem lehetett flashback, mert akkor már Wayward Pinesban volt.
Még ki is derítette Ethan hogy aki felvette az nem a titkosszolgálatnál dolgozik hanem valaki más volt.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Közben agyaltam a Wayward Pineson még és ez most vagy baki vagy majd később meg lesz magyarázva, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ha nincs ugye már külvilág akkor Ethan kinek telefonált még az elején a titkosszolgálathoz, hogy kapcsoljanak neki valakit? Az nem lehetett flashback, mert akkor már Wayward Pinesban volt.
- hamesz
Vasárnap Dragon Ball Super trailer érkezik.
- P. Krisz
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja , olyan tutyi-mutyi hogy a kiscsaj fogja őt megcsinálni .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- ziro4vr
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Csak azt az idegesítő kölyköt mutatnák kevesebbet...megőrjít.tucsoki írta:Wayward Pines
@ziro4vr
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kizárt hogy ne legyen még csavar. Feltételezem nem viccből árulták el magukat az 5. részben, lesz még mire nézni.
Nem illik.
Wayward Pines
@ziro4vr
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kizárt hogy ne legyen még csavar. Feltételezem nem viccből árulták el magukat az 5. részben, lesz még mire nézni.
@ziro4vr
- ziro4vr
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azok flashbackek voltak. Tudóst mutatták igen, aztán ment a fagyasztóba ő is. Koherens amit láttunk eddig, nincs itt katyvasz. Mondjuk nekem jobban tetszene, ha lenne majd még egy csavar.hamesz írta:Wayward Pines: Én azt nem értem,Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy ha vége a világnak akkor amiket az elején láttunk embereket a másik világból azokkal mi van? Most akkor az totál semmis? A csaj mikor a férje keresésére indult ugye ott csak pár napja tűnt el, viszont most meg éveket aludtak a baleset után. Most akkor az eleje ahol a civilizációt mutatták az ilyen flashback féle lenne? Elég nagy katyvasz most még, hogy mi a helyzet. Viszont az Abik tutira beszabadulnak majd a városba és szép kis bonyodalmak lesznek ott. Remélem azért nem az lesz a vége, hogy valójában mind meghaltak, mint a Lostba.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyébként ezt a tudóst nem mutatták már az elején is a rendes világban? Fúú totál nem vagyok képbe. Lényeg, hogy az Abik a rosszak. :Đ
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem mondta hogy halott szerintem, csak hogy nem találkozhatnak vele a gyerekek. Ő a főgenya szerintem, az algenya meg a nővér.P. Krisz írta:Wayward Pines
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szvsz . még mindig át vagyunk baszva és nem tudunk semmit . Pl . az igazgató nő azt hiszi vagy csak azt mondja hogy Pilcher meghalt erre él és virul . Valószínüleg van egy főgeci aki még rejtőzik és mindenkinek az igazság egy részletét árulta el .
Nem illik.
- hamesz
Wayward Pines: Én azt nem értem,Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hogy ha vége a világnak akkor amiket az elején láttunk embereket a másik világból azokkal mi van? Most akkor az totál semmis? A csaj mikor a férje keresésére indult ugye ott csak pár napja tűnt el, viszont most meg éveket aludtak a baleset után. Most akkor az eleje ahol a civilizációt mutatták az ilyen flashback féle lenne? Elég nagy katyvasz most még, hogy mi a helyzet. Viszont az Abik tutira beszabadulnak majd a városba és szép kis bonyodalmak lesznek ott. Remélem azért nem az lesz a vége, hogy valójában mind meghaltak, mint a Lostba.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyébként ezt a tudóst nem mutatták már az elején is a rendes világban? Fúú totál nem vagyok képbe. Lényeg, hogy az Abik a rosszak. :Đ
- P. Krisz
Wayward Pines
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szvsz . még mindig át vagyunk baszva és nem tudunk semmit . Pl . az igazgató nő azt hiszi vagy csak azt mondja hogy Pilcher meghalt erre él és virul . Valószínüleg van egy főgeci aki még rejtőzik és mindenkinek az igazság egy részletét árulta el .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- ziro4vr
Dettó.nmate írta:Hát én az 5-6. Rész környékén felbehagytam, azota még nem volt lelkierom folytatni.
Wayward Pines 1x05
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kiderült a titok, de a katarzis valahogy elmaradt. Nem tudom, ez a párhuzamos szálakon történő magyarázat, a first generation duma..valahogy elvitte az élét az egésznek. Nem az, hogy többet vártam, de a megvalósítás miatt nem ütött akkorát.
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hát én az 5-6. Rész környékén felbehagytam, azota még nem volt lelkierom folytatni.