Van több ilyen amerikai kajálda az országban mindenfelé , nem tudom ez milyen, nem is erre fel mondom csak a többivel amit próbáltam már, ilyen "amerikai" kajázó, egy gondom van ,hogy köszönő viszonyban sincsenek az amerikai burgerekkel pl. Volt szerencsém kint enni Amerikában, lehet sznob dolog de azóta nem is csúsznak le a gagyibb hamburgerek De ezt a Jeti burgeres versenyüket adnám Teljesítetted már?Remy írta: Amerikai hamburgeres
Nem tudom, hogy van-e Pesten ilyen, de ha igen, akkor próbáld ki. Szerintem brutál király. Nem nagyon vagyok oda a hamburgerért, de ez nagyon durván adta.
OFF
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: OFF
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Láttam olyan embert, aki Domestost ivott...és semmi baja nem lett, gondolom a sok alkohol semlegesítette.Azt már inkább el se mesélem, mikor ez a srác, annyira készen volt, hogy testápolóval ette a virslit....
Szerintetek melyik a legjobb pizza/hamburger budapesten?
Pizza Forte, hamburgerből van egy rakat, de a Zing erősen túl van hypolva. Amúgy egy sima pljeskavicát kérjetek lepényben (szigorúan így) a Montenegroiban a Blaha 7-es megállónál, viszonylag olcsó, és elég laktató, bár ugye várni kell rá vagy 15 percet minimum.
Ez meg eszméletlen jóság, burgerblog.
Na az minden, csak nem hamburger.Ja, hát hambi az Marika néni, gondolkodás nélkül. Jó béke burger 1000 Ft, nem egyszerű letolni.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- realmadridfan
Az nem igaz, hogy a legjobb pizza, de szerintem a Pizzaboytól éri meg a legjobban rendelni mert van egy glitch a weboldalukon amit 2-3 éve használunk ki lazán vannak állandó akcióik: kuponakció 1000 ft rendelés fölött és akciós három kívánság pizza 990ért. Alapból nem engedi összevonni az akciókat, csak a drágább kajákra engedné a kupont, de ha rányomsz egy akciós pizzára, kijelentkezel és vissza, akkor újra megjelenik a kuponválaszték és még kérhetsz egy pizzát 500ért vagy egy desszertet 50ért meg még vannak más dolgok is. Nem tudom, hogy balfaszok vagy csak nem érdekli őket, de soha nem szóltak még érte. Így nagyon megéri és korrekt a pizza vékonytésztával szerintem, normáltésztával is meg lehet enni még. Egyedül arra kell vigyázni, hogy sonkásat nem szabad rendelni, mert a legótvarabb gépsonkát használják és geciszar, de mással nem volt problémám eddig. A kupont is leszarják, nem is adom oda soha már nekik régen, nem kérik.fiore írta:Ha már úgyis kaja téma van.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Amerikai hamburgeresfiore írta:Ha már úgyis kaja téma van.
Nem tudom, hogy van-e Pesten ilyen, de ha igen, akkor próbáld ki. Szerintem brutál király. Nem nagyon vagyok oda a hamburgerért, de ez nagyon durván adta.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- P. Krisz
Nálunk a fele rokonság masszívan fogyasztja a nedűt . Az egyik összeröffenés alkalmával történt hogy nyúlból főztek halászlevet .pheco írta:Részegen teljesen mindegy mit eszik az ember(legalábbis az én társaságomban). 200 Ft-os pizzának is tudok akkor már örülni. Haverom szilveszterkor a fagyott virslit is olyan jó ízűen ette, hogy már majdnem én is megkívántam
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
A Pizza Forte pizzái szerintem is jók, ha rendelek onnan szoktam mindig A legjobb Burger lelőhelyek a Black Cab, Zing és a Goodburger, aki mást mond az hazudik De tényleg, mindenki kóstolja meg aki szereti a jó burgereket Viszont ha már Attaboy, akkor a hot-dog ott istenifiore írta:Ha már úgyis kaja téma van.
Nem sokat próbáltam még belőlük, mert elég drágák sajnos, viszont a Pizza Forte pizzái finomak szerintem meg az Attaboyból rendeltem hamburgert, az is elég jó volt.
Máté, tudom neked ajánlani ezt: http://bevasarlas.tesco.hu/hu-HU/Produc ... 4009995372 Egyszer vettem ilyet, szabályosan nem sült meg.Én nem spórolok ezen általában, netpincéren rendelek Don Pepétől és 20% kedvezmény is van. 1-2 plusz feltéttel rámegy 1500 egy pizzára, de inkább ezt tolom be, mint 1000-ért egy vastag tésztát Tesco-s szalámival meg sajttal.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Én nem spórolok ezen általában, netpincéren rendelek Don Pepétől és 20% kedvezmény is van. 1-2 plusz feltéttel rámegy 1500 egy pizzára, de inkább ezt tolom be, mint 1000-ért egy vastag tésztát Tesco-s szalámival meg sajttal.fiore írta:Szerintetek melyik a legjobb pizza/hamburger budapesten?
Tegyük hozzá, havi 1-2x eszek csak, ezért gondolkodok így.
Én sosem felejtem el, mikor haverom annyira be volt marva, hogy a hűtőből (ami annyira hűtött hogy a egyes helyeken már fagyasztott) elővett pörköltet úgy ette kézzel, közben meg a fagyott rizs sercegett a foga alatt.pheco írta:Részegen teljesen mindegy mit eszik az ember(legalábbis az én társaságomban). 200 Ft-os pizzának is tudok akkor már örülni. Haverom szilveszterkor a fagyott virslit is olyan jó ízűen ette, hogy már majdnem én is megkívántam
Ezt leírni nem lehet, de én akkor ott a látványtól, annyira röhögtem ezen a hülyén, hogy szó szerint a földön hemperegtem és majd összehugyoztam magam a röhögéstől. De nem csak én hanem az egész haveri társaság sírva röhögött, ő meg az egészbe belszarva tolta befelé, majd néha ránk vigyorgott Idióta! :Đ
Azt már inkább el se mesélem, mikor ez a srác, annyira készen volt, hogy testápolóval ette a virslit....
Mondjuk amennyit ők meg bírtak inni. Én 5x a detoxikálóban kötök ki.
De azóta már megkomolyodtak, és tényleg durva, hogy hány ember kiéli magát egyetemen és utána 1-2 év alatt eszméletlen komoly, felelősségtudatos ember tud lenni. Tisztelet a kivételnek.
- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
Ha már úgyis kaja téma van.
Nem sokat próbáltam még belőlük, mert elég drágák sajnos, viszont a Pizza Forte pizzái finomak szerintem meg az Attaboyból rendeltem hamburgert, az is elég jó volt.
Volt egy Beltér Pizzéria nevű hely ahonnan rendeltem egyszer pizzát, na olyan finomat még nem sokat ettem Magyarországon, viszont mikor legközelebb akartam volna rendelni, arra már bezártak.
Volt egy Beltér Pizzéria nevű hely ahonnan rendeltem egyszer pizzát, na olyan finomat még nem sokat ettem Magyarországon, viszont mikor legközelebb akartam volna rendelni, arra már bezártak.
.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Részegen teljesen mindegy mit eszik az ember(legalábbis az én társaságomban). 200 Ft-os pizzának is tudok akkor már örülni. Haverom szilveszterkor a fagyott virslit is olyan jó ízűen ette, hogy már majdnem én is megkívántam
Hát én a pizza kinges cuccot csak alkohol után tudom megenni. Tenyleg brutal vastag a tesztaja. Mint kb egy lexikon. De akkor nekem már kb mindegy szóval inkabb veszek abból kettőt mint gyrosbol.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nekem rohadtul nem csúszik olyankor a pizza.Zsombor írta:Mondjuk akkor már inkább vennék a 200 forintos pizzabol 2-3 szeletet.fiore írta:Móriczon szerintem is rohadt ó a kebab, viszont ha nem bírok magammal ittasan és kettőt veszek az már nem annyira költséghatékony.
Akkor már inkább sajtburger. :Đ
Nem illik.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Az nem a Szimpla?egy Pótkulcs nevű romkocsma ami elvileg Budapest első romkocsmája
Amúgy az Instant tényleg legalja, nem utálok úgy helyet, mint azt.
A Pizza King meg életmentő királyság, bár létezik finomabb pizza is.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ja, nem is azért mondtam, tudom én hogy az iratok a legparásbbak. Egy ismerősöm járt hasonlóan, neki is meglettek a papírok miután csináltatott újaakat. Kb. 3 hét után dobták be a postaládájábaVanillaSky írta:Nem is a pénz zavar elsősorban, hanem egyszerűen nem tudok csinálni semmit. Vezetni okmányirodáig nem tudok, papírokat intézni ismét pár kör a hivatalokban, jogsi miatt orvosi vizsgálat, a bérletem meg éves céges volt. Valószínűleg azt sem térítik meg, mert kaptam már egyet, így vehetek azt is havit. Dühít, a pénzt leszarom megtarthatják (mondjuk a bankkártyát azon nyomban blokkoltattam) csak az iratokat küldjék vissza.
Én 1x ettem abból, utána 2 napig nem volt étvágyam. Jó, nem egy vasgyomrom van, de az a vastag tésztás pizza nem a legjobb szerintemZsombor írta:Mondjuk akkor már inkább vennék a 200 forintos pizzabol 2-3 szeletet.
Mondjuk akkor már inkább vennék a 200 forintos pizzabol 2-3 szeletet.fiore írta:Móriczon szerintem is rohadt ó a kebab, viszont ha nem bírok magammal ittasan és kettőt veszek az már nem annyira költséghatékony.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti
Egyik barátnőm is járt már így. Ha használsz facebookot akkor pár napig érdemes lehet ránézni az üzeneteid közt az others-re. Mondjuk a benne hagyott borravaló könnyen elveheti a becsületes megtaláló becsületét, de azért nézegesd szerintem. Az említett hölgyeménynek ott írtak, csak nem vette észre, mert a telefonos alkalmazás nem adja be a másik mappa üzeneteit, úgyhogy ő miután kiváltott újra mindent akkor tűnt fel, hogy amúgy megtalálták és szeretnék neki visszaadni.VanillaSky írta:Amikor a szombat délelőtti vásárlás után rájössz, hogy a pénztárcád eltűnt és ezzel együtt némi kp (kb 50 ezer), jogsi, személyi, bankkártya, taj-adó-smart-supershop-lakcím, bérlet elveszett az megfizethetetlen. A vérnyomás meg kb 230. Jelenleg nincs fényképes iratom (az útlevelem kb 1.5 hónapja járt le)