Real Madrid vs. Barcelona
-
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Ja jut eszembe lacika!
Olvastam itt a múltkor hogy személyesen szeretnél találkozni egy Barcás kollégával hogy elsimítsd a problémáidat...
Áll még az ajánlat vagy csak a gép mögül van nagy pofád? Egy randit velem is megbeszélhetnél várom a jelentkezésed!!
Olvastam itt a múltkor hogy személyesen szeretnél találkozni egy Barcás kollégával hogy elsimítsd a problémáidat...
Áll még az ajánlat vagy csak a gép mögül van nagy pofád? Egy randit velem is megbeszélhetnél várom a jelentkezésed!!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Pedig minden jel szerint nagyon rá vagy kattanva, vigyázz a billentyűzetre, össze ne ragadjon. Amit korábban írtam, tartom, keress meg privátban, én nem tagadom a nevem, te viszont továbbra is bujkálsz egy gerinctelen szardarab módjára. Ahogy írtam, keress meg, nem fog fájni nagyon, szívószállal majd ellátlak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Kovács Lacika!Realista24 írta: Én elolvastam a hszeid, meg amúgy is figyellek. Abban a hitben vagy, hogy ha csak súrolod a határokat, finoman oltogatsz, burkoltan provokálsz és személyeskedsz, akkor védve vagy, mert igazából nem szeged meg a szabályokat. Rosszul hiszed, ahogy privátban is írtam neked, miután büszkén írtad, hogy nem tudunk semmit tenni veled. Majd úgy csinálunk, mint az eb-n.
Off vége.
Off vége? Minek? Nekem is ezt írtad és lám-lám mégis itt vagyok.... :Đ Na de hogy érdemben is hozzászóljak a témához....
Tényleg egy förmedvény nő ellett neked egy egyébként aranyos fiúcskát Fogadd el hogy idén egy szép fasz van a szádba és majd talán jövőre oszthatod az ész ha nyertek valamit.
uI: dzsi91 és R.M.C.F. is leszophat !!! Na pá pá ha lesz kedvem majd még jövök lécci ne zárj ki a fórumról!!!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én elolvastam a hszeid, meg amúgy is figyellek. Abban a hitben vagy, hogy ha csak súrolod a határokat, finoman oltogatsz, burkoltan provokálsz és személyeskedsz, akkor védve vagy, mert igazából nem szeged meg a szabályokat. Rosszul hiszed, ahogy privátban is írtam neked, miután büszkén írtad, hogy nem tudunk semmit tenni veled. Majd úgy csinálunk, mint az eb-n.DinhoL írta:Olvasd el a hozzászólásaimat és rájössz, hogy ez nem igaz. Innentől az ilyen savazásokra nem reagálok mert nem érzem jogosnak. Abból indult az egész, hogy kikerült egy cikk az oldalra és erre többen azt hitték, hogy katalánék kisebbítik az érdemeiteket. Erre csodálkoztam rá de be lettem támadva egy olyan dolog miatt amiről nem is tudtam...Továbbra sem provokálni, vagy feszkót gerjeszteni vagyok itt.h3x0r írta:Tipikus Barcas. Amikor barmi rosszat irnak/irunk a csapatarol vagy be lehet szolni a Realnak, azonnal ugrik, jön félmondatokkal provokalni. (pont annyira, hogy ne lehessen kilokni a stilusa miatt, de azert az odaszuras meglegyen) Majd amikor kiderul, hogy nem volt igaza, pont nincs gep elott, hogy valaszoljon vagy pont azt a hirt nem olvasta.
Off vége.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
azért ez így nem igaz, én magamtól biztos nem írnek ilyet egy real madridról szóló cikkbeMi ez a felháborodás most? Az idézett szöveget nem Barca szimpatizáns hanem madridista írta.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Olvasd el a hozzászólásaimat és rájössz, hogy ez nem igaz. Innentől az ilyen savazásokra nem reagálok mert nem érzem jogosnak. Abból indult az egész, hogy kikerült egy cikk az oldalra és erre többen azt hitték, hogy katalánék kisebbítik az érdemeiteket. Erre csodálkoztam rá de be lettem támadva egy olyan dolog miatt amiről nem is tudtam...Továbbra sem provokálni, vagy feszkót gerjeszteni vagyok itt.h3x0r írta:Tipikus Barcas. Amikor barmi rosszat irnak/irunk a csapatarol vagy be lehet szolni a Realnak, azonnal ugrik, jön félmondatokkal provokalni. (pont annyira, hogy ne lehessen kilokni a stilusa miatt, de azert az odaszuras meglegyen) Majd amikor kiderul, hogy nem volt igaza, pont nincs gep elott, hogy valaszoljon vagy pont azt a hirt nem olvasta.
Som i Serem!
6oat
6oat
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Aha.DinhoL írta:Koránsem igaz, hogy "write only" módban működök, hiszen láthatod, hogy az itteni beszélgetéseimre ha fenn vagyok válaszolok és nem provokáló szövegekkel..Sajnos nem tudok folyamatosan itt lenni és elolvasni minden hozzászólást. Pedig milyen jó lenne ha ez lenne az egyetlen dolgom..
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Tipikus Barcas. Amikor barmi rosszat irnak/irunk a csapatarol vagy be lehet szolni a Realnak, azonnal ugrik, jön félmondatokkal provokalni. (pont annyira, hogy ne lehessen kilokni a stilusa miatt, de azert az odaszuras meglegyen) Majd amikor kiderul, hogy nem volt igaza, pont nincs gep elott, hogy valaszoljon vagy pont azt a hirt nem olvasta.
- DinhoL
Koránsem igaz, hogy "write only" módban működök, hiszen láthatod, hogy az itteni beszélgetéseimre ha fenn vagyok válaszolok és nem provokáló szövegekkel..Sajnos nem tudok folyamatosan itt lenni és elolvasni minden hozzászólást. Pedig milyen jó lenne ha ez lenne az egyetlen dolgom..
Som i Serem!
6oat
6oat
- DinhoL
Értem már..Bocsánat ezt még nem olvastam, egyébként az írásomban nem Xavira hivatkoztam, vagy tőle idéztem de ha tényleg ezt mondta elfogadom bár ennek jelentősségét nem látom, hogy felhoztad mert nem ez volt a téma. De köszönet érte, hogy felvilágosítottál! Jó tudni, hogy Xavi még ilyenkor is józanul gondolkodik.
Som i Serem!
6oat
6oat
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én egyiket sem.Melyik állításomat cáfoltad meg?
De ezek szerint te is csak write only módban működsz, mint a legtöbb provokáló Barcás.
Ezt írtad:
Fel akarták emelni Xavit de mivel ő látta, hogy ez nem biztos, hogy jó ötlet inkább egyedül oldotta meg. Ennyi a történet ha esetleg valaki nem értené.
Xavi
"Megpróbálták leszedni a cipőmet és lökdöstek, amikor a busz szélén álltam. Mondtam nekik, hogy azonnal fejezzék ezt be, és foglalkozzanak inkább a szurkolókkal, mert ez az ünneplés értük van. Rendben van, hogy valaki megiszik három-négy sört, de ezek az események azért vannak, hogy megháláljuk a szurkolók támogatását, és nem azért, hogy magunkkal foglalkozzunk"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- DinhoL
Realista24 írta:Én nem vele foglalkozok, hanem veled. Mert beteszek egy videót, képet, hírt, rögtön jössz cáfolni, magyarázkodni, hogy az bizony nem úgy van ahogy van....de amikor "hivatalosan" meg van cáfolva az állításod, akkor eszedbe sem jut írni.Mit mondjak rá? Eddig is tudtam, hogy elfogult de attól még marad elsőszámú kedvenceim közt. Nem is értem minek foglalkoztok még vele mikor már eligazolt és anno is volt egy ilyen nyilatkozata az öregnek..Meg az isteni spanyol borok!
Melyik állításomat cáfoltad meg? Hivatalosan.. Xavi csak Messi magasztalta nem a Madridnak szólt be ezzel, maximum CR - nek de tudtommal nem ő a Madrid. De ne menjünk ebbe bele, mert partalan ez a "vita".
Som i Serem!
6oat
6oat
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én nem vele foglalkozok, hanem veled. Mert beteszek egy videót, képet, hírt, rögtön jössz cáfolni, magyarázkodni, hogy az bizony nem úgy van ahogy van....de amikor "hivatalosan" meg van cáfolva az állításod, akkor eszedbe sem jut írni.Mit mondjak rá? Eddig is tudtam, hogy elfogult de attól még marad elsőszámú kedvenceim közt. Nem is értem minek foglalkoztok még vele mikor már eligazolt és anno is volt egy ilyen nyilatkozata az öregnek..Meg az isteni spanyol borok!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- DinhoL
Mit mondjak rá? Eddig is tudtam, hogy elfogult de attól még marad elsőszámú kedvenceim közt. Nem is értem minek foglalkoztok még vele mikor már eligazolt és anno is volt egy ilyen nyilatkozata az öregnek..Meg az isteni spanyol borok!Realista24 írta:Én inkább a Xavis nyilatkozatra reagálnék a helyedben...DinhoL írta:Mi ez a felháborodás most? Az idézett szöveget nem Barca szimpatizáns hanem madridista írta. Én úgy emlékszem azért tavaly is elég nagy dobra verték, de ez tök normális egy BL győzelem mindenhogy a klubfoci csúcsa és a legnagyobb dolog megnyerni. Tizedjére pedig még inkább..
Som i Serem!
6oat
6oat
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én inkább a Xavis nyilatkozatra reagálnék a helyedben...DinhoL írta:Mi ez a felháborodás most? Az idézett szöveget nem Barca szimpatizáns hanem madridista írta. Én úgy emlékszem azért tavaly is elég nagy dobra verték, de ez tök normális egy BL győzelem mindenhogy a klubfoci csúcsa és a legnagyobb dolog megnyerni. Tizedjére pedig még inkább..
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- DinhoL
Mi ez a felháborodás most? Az idézett szöveget nem Barca szimpatizáns hanem madridista írta. Én úgy emlékszem azért tavaly is elég nagy dobra verték, de ez tök normális egy BL győzelem mindenhogy a klubfoci csúcsa és a legnagyobb dolog megnyerni. Tizedjére pedig még inkább..
Som i Serem!
6oat
6oat
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Azt nem értem mi volt benne mák? Tanítani való gól volt.....az egyik legszebb a sorozatban. A 2 percben vagy a 92 percben szerzett gólok meg ugyanolyan gólok mint a 56. Percben szerzettek. Az AM ellünk az 1. és a 46. Percben szerzett gólt....___Samy___ írta:jól emlékszel, nem sok helyen és nem sok ember ismerte el a tavalyi bl győzelmet, csak arra hivatkoztak, hogy mák volt ramos góljánál
bezzeg idén...
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Iden meg a Juve felmosta velunk a padlot.___Samy___ írta:bezzeg idén...
Najo ilyet talan nem irtak...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
3 perc helyett 5-öt hosszabbított, megváltoztatva ezzel a hosszabbítás struktúráját, vagy mi a szösz volt mársonic írta:Ha jol emlekszek nalunk annyi volt, hogy a biro tul sokat hosszabbitott, es emiatt vegulis makkal nyertunk csak. De lehet rosszul emlekszek.R.M.C.F írta:volt e rólunk ilyen hogy is mondjam....példamutogatás,csúcselismerés,frankózás....
- ___Samy___
jól emlékszel, nem sok helyen és nem sok ember ismerte el a tavalyi bl győzelmet, csak arra hivatkoztak, hogy mák volt ramos góljánál
bezzeg idén...
bezzeg idén...
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"