Real Madrid vs. Barcelona
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Azt mindig is meg akartam kérdezni itt, hogy ha Bale helyett Neymar játszana itt, úgy többen nyugodtabb szívvel engednék el a nyáron CR-t, ha lépni akarna innen?
Véleményem szerint
Neymarnak a Madridot kellet volna választania annak idején, hiszen CR már 31 lesz míg Messi még mindig 27, hamarabb megkapná a karmesteri pálcát Neymar itt, mint a Barcába fogja.
Véleményem szerint
Neymarnak a Madridot kellet volna választania annak idején, hiszen CR már 31 lesz míg Messi még mindig 27, hamarabb megkapná a karmesteri pálcát Neymar itt, mint a Barcába fogja.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Na ja én is szabolcsi vagyok.Ha annyira akarsz verekedni ne azt várd, hogy hozzád menjenek legyél férfi aztán indulj. Az ilyen hülyegyerekeket mint te kenik rá reggel a vajaskenyérre szalámi helyett reggelente Szabolcsban
Itt nálunk egy ilyen szösszenet után olyan nyakast kapol hogy egy hétig egy irányba szaladsz!
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Ezeknek fölösleges visszaírni, ez élteti őket.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Mi folyik itt, valakire alvás közben megint ráesett a sportújság?:D
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ha annyira akarsz verekedni ne azt várd, hogy hozzád menjenek legyél férfi aztán indulj. Az ilyen hülyegyerekeket mint te kenik rá reggel a vajaskenyérre szalámi helyett reggelente SzabolcsbanBácsi Fosi írta: Mikor jársz Pesten? Ringben kesztyűben vagy az utcán szeretnéd? Látom kemény gyerek vagy tele önbizalommal.
Szervezzük meg egy nagyobb nyilvánosság előtt Barca-real szurkolói box intézem a helyet a Hranek Box Sportegyesületben akár már a jövő héten.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Na idefigyelj te büdös köcsög!Bácsi Fosi írta:Ja jut eszembe lacika!
Olvastam itt a múltkor hogy személyesen szeretnél találkozni egy Barcás kollégával hogy elsimítsd a problémáidat...
Áll még az ajánlat vagy csak a gép mögül van nagy pofád? Egy randit velem is megbeszélhetnél várom a jelentkezésed!!
Bármikor/Bárhol,az anyád hátán baszlak meg.
Leszarom ha kitiltanak,de egy ilyen kis gyökér ne fenyegessen meg senkit!!!
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Csak ismételni tudom magamat, nyomorúságos élete lehet, ha ez a legnagyobb sikerélménye és olyan formában örül neki, hogy masokat baszogat. Igaza pszichológus csemege.
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
- Kedvenc csapatod: Barca
Tudom, hogy nem az én dolgom és nem álszenteskedésből írom, de szeretnék megkérni minden ilyen fórumozót, akik állítólag Barca-szurkolóknak adják ki magukat, hogy hanyagolják ezt az alpári stílust. Ha szeretik a csapatukat akkor ne járassák le se azt, se annak a rajongóit.
Egyszerűen fizikai fájdalom ezt olvasni. El kell fogadni, hogy ez a rivális csapat fóruma és annak a szabályai szerint játszani ,semmi szükség a gyűlölködésre. Ha nem tetszik amit az "itteniek" írnak akkor nem kötelező látogatni az oldalt.
Ez nyilván nem azt jelenti hogy mindenre bólogatni kell, de az ellentétes véleményt is normálisan ki lehet fejteni.
Egyszerűen fizikai fájdalom ezt olvasni. El kell fogadni, hogy ez a rivális csapat fóruma és annak a szabályai szerint játszani ,semmi szükség a gyűlölködésre. Ha nem tetszik amit az "itteniek" írnak akkor nem kötelező látogatni az oldalt.
Ez nyilván nem azt jelenti hogy mindenre bólogatni kell, de az ellentétes véleményt is normálisan ki lehet fejteni.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
egy ustawkában én is benne lennék az ilyen gyökerek ellen
Jaja, pöröghet tovább a medences buli a többi szemelyisegevel.
- P. Krisz
Ez a fosi bácsi a medencés arc ? Mert akkor ez a profilja is hullámsírban végezte .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Kajak ilyen szintre süllyedsz és ennyi eszed van mr. ismeretlen? Csak a rendes barca szurkolókat szégyeníted ezzel, hogy itt arcoskodsz a semmire, ehhez aztán kell ész.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ahogy írtam, keress meg fb-on (innen ugyanis kitiltottam ezt a neved is, bár nem gátol meg semmiben téged, tudom), te tudod ki vagyok, aztán ha laposra vertél majd beregisztrálsz és eldicsekedsz vele.
Ja, ring meg kesztyű a lányoknak való.
Ja, ring meg kesztyű a lányoknak való.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Mikor jársz Pesten? Ringben kesztyűben vagy az utcán szeretnéd? Látom kemény gyerek vagy tele önbizalommal.Realista24 írta:Olvass vissza. Te tudod én ki vagyok, én azt nem, hogy te ki, így neked kell írnod nekem, ha szeretnél valamit.Bácsi Fosi írta:Ja jut eszembe lacika!
Olvastam itt a múltkor hogy személyesen szeretnél találkozni egy Barcás kollégával hogy elsimítsd a problémáidat...
Áll még az ajánlat vagy csak a gép mögül van nagy pofád? Egy randit velem is megbeszélhetnél várom a jelentkezésed!!
Szervezzük meg egy nagyobb nyilvánosság előtt Barca-real szurkolói box intézem a helyet a Hranek Box Sportegyesületben akár már a jövő héten.
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
A baj ott kezdődik, hogy téged is kiellettek sajnos öreg.
- Legkisebbtobi
Teged hetvegen kiengednek a gumiszobabol vagy mi a fasz? takarodj vissza az eurobarcara.Bácsi Fosi írta:Ja jut eszembe lacika!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Olvass vissza. Te tudod én ki vagyok, én azt nem, hogy te ki, így neked kell írnod nekem, ha szeretnél valamit.Bácsi Fosi írta:Ja jut eszembe lacika!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Ja jut eszembe lacika!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pedig minden jel szerint nagyon rá vagy kattanva, vigyázz a billentyűzetre, össze ne ragadjon. Amit korábban írtam, tartom, keress meg privátban, én nem tagadom a nevem, te viszont továbbra is bujkálsz egy gerinctelen szardarab módjára. Ahogy írtam, keress meg, nem fog fájni nagyon, szívószállal majd ellátlak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Kovács Lacika!Realista24 írta: Én elolvastam a hszeid, meg amúgy is figyellek. Abban a hitben vagy, hogy ha csak súrolod a határokat, finoman oltogatsz, burkoltan provokálsz és személyeskedsz, akkor védve vagy, mert igazából nem szeged meg a szabályokat. Rosszul hiszed, ahogy privátban is írtam neked, miután büszkén írtad, hogy nem tudunk semmit tenni veled. Majd úgy csinálunk, mint az eb-n.
Off vége.
Off vége? Minek? Nekem is ezt írtad és lám-lám mégis itt vagyok.... :Đ Na de hogy érdemben is hozzászóljak a témához....
Tényleg egy förmedvény nő ellett neked egy egyébként aranyos fiúcskát Fogadd el hogy idén egy szép fasz van a szádba és majd talán jövőre oszthatod az ész ha nyertek valamit.
uI: dzsi91 és R.M.C.F. is leszophat !!! Na pá pá ha lesz kedvem majd még jövök lécci ne zárj ki a fórumról!!!