CR lehet, hogy 31 lesz, de jövőre megy max csak el - lehet még akkor se - az meg ugye 3 év az eddigieket beleszámolva. Neymar 3 éven keresztül nem a posztján játszott volna, míg nálunk rögtön ott kezdett, ez pedig a fejlődése szempontjából nem elhanyagolható tény. Mert elhiszem, hogy szerintetek jó a jobboson is, de nem jó.. A Brazil válogatottban hakni meccseken ott is tud jól játszani, de komoly csapatban, komoly ellenfél ellen rendre besült jobboldalt, próbáltuk ott tavaly többször is, nagyon nem vált be. Úgyhogy nem tudom miért lett volna logikusabb egy olyan csapatba mennie, ahol a posztján van a csapat legjobbja, a világ top2 játékosának egyike - míg nálunk a balszélső támadó évek óta hiányposzt volt.ikarus93 írta:Véleményem szerint
Neymarnak a Madridot kellet volna választania annak idején, hiszen CR már 31 lesz míg Messi még mindig 27, hamarabb megkapná a karmesteri pálcát Neymar itt, mint a Barcába fogja.
Területe nálatok se lenne több, mint most nálunk, ellenetek is mindenki bekkel, mi megtanultunk kontrázni és gyorsabban támadást építeni, kb ugyanott lenne.. Messivel és Suárezzel tökéletes a harmónia a pályán és azon kívül is elvileg - egyelőre legalábbis -, most triplázott, második évére olyat ugrott a teljesítménye, hogy konkrétan 25 góllal lőtt többet, mint tavaly. Nem tudom, hogy miért számít rosszabb döntésnek az, hogy a Barcát választotta - azon kívül, hogy többen örülnétek, ha nálatok játszana. Egy ekkora csapat első számú húzóemberének még bőven kevés, szerintem 2 év legalább kell neki ahhoz, hogy ezt a szintet elérje - már ha el fogja ugye -, addigra meg Leo úgyis egy sorral hátrébb fog kerülni, szóval ő lesz a faszagyerek a támadósorban nálunk is hamarosan szerintem - már ha addig marad ugye.