Sorozatok, TV műsorok
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Re: Sorozatok, TV műsorok
Latom megy a GOT ezerrel. Azt mondja meg nekem valaki hogy ha a Snow-t kepesek voltak leforditani ( ), akkor a Greyjoy-t miert nem?
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
De amúgy mi történhetett volna? A könyv is valahol itt tart, egykét dologban még így is előre szaladtak Martin fülesei alapján. Kicsit olyan volt ez az évad, mintha próbálták volna Martint bevárni. Talán a 6. könyv elkészül a 6. évadra, azzal együtt leadja talán a tartalmat is a sorozatíróknak így nem csak tapogatózni kell a sztorit illetően.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az hagyján... de Lena valóságban 166 cm, ez meg egy lóbaszó, legalább 175 cmes nő volt 3x akkor mellekkelP. Krisz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Legalább választottak volna olyan dublőrt akinek hasonlóak méretei . Lena-nak alig van melle , míg neki ... hát van .ziro4vr írta:még annyi got, hogy
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!azért milyen falusi technikával vágták rá a testdublőr testére Headey fejét
Az évadról:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Írtam már a 9 rész után, hogy ezt az évadot nálam nem tudják megmenteni, még egy kiváló utolsó résszel sem... Sajnos ez nálam messze a leggyengébb évad volt. Rakás sz_r volt hogy kb 5-6 részig konkrétan semmi nem történt, majd a 10. rész felében, komolyan több volt tényleg, mit az egész évadban... ez g_ci gáz szerintem. Jó lesz ha valami villantanak meg amúgy kaszálom az egészet, hatalmasat ült le az egész sorozat. Látszik a fejetlenség az egész évadon....
Emiatt: kegyelem 6,5/10 de amúgy szívem szerint csak 6/10
-
Kerlon: most visszanéztem azt az epizódot és igen, tényleg érdekesen mondta Danyt amit mondott..
- P. Krisz
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Legalább választottak volna olyan dublőrt akinek hasonlóak méretei . Lena-nak alig van melle , míg neki ... hát van .ziro4vr írta:még annyi got, hogy
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!azért milyen falusi technikával vágták rá a testdublőr testére Headey fejét
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
-
Nem olvastam végig a könyveket, igazából semmi spoilert nem írtam, a Jonos rész csak teória, a többi pedig csak a családfa
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
még annyi got, hogy
Nem illik.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Kerlon írta: ha könyves vagy, akkor ne folytassuk amúgy a beszélgetést, mert nem olvasom a könyveket, meg a jövőben spoilert is kerüljük, ha utána olvastál, ty
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyébként mostmár ott vagyunk mi olvasók is,hogy ugyanannyit tudunk,mint a sorozatnézők. Kb minden szál ott lett elvágva, ahol a könyvben is. Legalábbis a fő vonalakon mindenképp.
Így találgathatunk mostmár együtt is.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Olyan volt ez a rész, mint egy olimpiai körkapcsolás, mikor mennek a döntők párhuzamosan. Miért kellett a tényleges események 90%-át az utolsó három részbe koncentrálni? Amúgy meg csalódott vagyok, kiszámítható, lapos és önismétlő lett az egész.
-Arya szála várható volt, de amúgy meg...kit izgat igazából az ő szála? Távol mindenkitől, vallási izémizé, semmi súlya nincs.
-Reek végre ember lett, de ez az ugrás..elhiszi valaki, hogy lesz bajuk?
-Ramsay mintha sebezhetetlen lenne végig, egyértelmű, hogy hamarosan meg fog halni, egyértelműen Reek izé Theon által.
-Stannis wtf, most így lesz neki annyi? Ez volt a nagy csata? Miért nem hagyták ezt meg a kövi évadra, valami rendes Stannis halállal? Amúgy nem vagyok benne biztos, hogy halott, bármennyire is elvesztett mindent.
-Dorne: az egész szál borzalmas, énvagyokazapádjajjtudomapaéreztemésszeretlek, erre megmérgezték...micsoda írói bravúr...
-Cersei jelenetét mintha direkt azért csinálták volna, hogy Kerlon nézhesse... :Đ Semmi komoly drámai ív, semmi komoly jelentőség..az a terminátor hegy meg...semmi nem változtott, csak kapott egy páncélt
-Dany szála meg oda került, ahol anno az elején...írói tanácstalanság megint
-Jon...az a buzeráns kis Olivér...igazam lett nagyjából, csak nem nyilazott, hanem még puhányabb volt a kis köcsög...a vörös bögyös visszatérése miatt túl kell élnie, meg amúgy is..az ő karaktere az egyetlen, amely komolyat lépett eddig előre, nem fogják kinyírni
-lassan komolyan a másoknak fogok szurkolni, szar az egész
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Olyan volt ez a rész, mint egy olimpiai körkapcsolás, mikor mennek a döntők párhuzamosan. Miért kellett a tényleges események 90%-át az utolsó három részbe koncentrálni? Amúgy meg csalódott vagyok, kiszámítható, lapos és önismétlő lett az egész.
-Arya szála várható volt, de amúgy meg...kit izgat igazából az ő szála? Távol mindenkitől, vallási izémizé, semmi súlya nincs.
-Reek végre ember lett, de ez az ugrás..elhiszi valaki, hogy lesz bajuk?
-Ramsay mintha sebezhetetlen lenne végig, egyértelmű, hogy hamarosan meg fog halni, egyértelműen Reek izé Theon által.
-Stannis wtf, most így lesz neki annyi? Ez volt a nagy csata? Miért nem hagyták ezt meg a kövi évadra, valami rendes Stannis halállal? Amúgy nem vagyok benne biztos, hogy halott, bármennyire is elvesztett mindent.
-Dorne: az egész szál borzalmas, énvagyokazapádjajjtudomapaéreztemésszeretlek, erre megmérgezték...micsoda írói bravúr...
-Cersei jelenetét mintha direkt azért csinálták volna, hogy Kerlon nézhesse... :Đ Semmi komoly drámai ív, semmi komoly jelentőség..az a terminátor hegy meg...semmi nem változtott, csak kapott egy páncélt
-Dany szála meg oda került, ahol anno az elején...írói tanácstalanság megint
-Jon...az a buzeráns kis Olivér...igazam lett nagyjából, csak nem nyilazott, hanem még puhányabb volt a kis köcsög...a vörös bögyös visszatérése miatt túl kell élnie, meg amúgy is..az ő karaktere az egyetlen, amely komolyat lépett eddig előre, nem fogják kinyírni
-lassan komolyan a másoknak fogok szurkolni, szar az egész
Nem illik.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!újranéztem Viserys kinyírását és ott is elmondja Daeny, hogy egy sárkányt nem öli meg a tűz, Jont meg azért nem érteném, mert akkor meg a farkasával nem lenne kapcsolatban, vagy akkor ő egy farkas sárkány tulaj vagy mi?revolver írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát igen jobban bírják a tüzet, de azért nem tűzállóak, szóval ott ő kapott több ezer fokos olvasztott vasat a fejére, azért az nem ugyanaz, mint amikor Danny bement a tűzkörbe, ahol emlékeim szerint csak bizonyos körökön égett a tűz, na mindegy ez már csak okoskodás. Viserys rendes Targaryen volt, csak egy köcsög volt. Lyannat Starkot pedig nem az őrült király, hanem az őrült király legidősebb fia Rhaeger dugdosta az előzmények szerint, de közben Rhaegar felesége Elia Martell volt, aki miatt akart ugye bosszút állni az előző évadban Oberyn, mert a Hegy mészárolta le Elia-t. Rhaegar és Elia fia volt Aegon és Rhaenys és a teória szerint Lyanna és Rhaegar fattya Jon. Az biztos, hogy volt közöttük eksön mert még az első évadban konkrétan utalt rá Robert Baratheon, hogy emlékszik ahogy megölte Rhaegart és Lyannának hozzá kellett volna tartoznia.
ha könyves vagy, akkor ne folytassuk amúgy a beszélgetést, mert nem olvasom a könyveket, meg a jövőben spoilert is kerüljük, ha utána olvastál, ty
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- mocsok
az lesz.h3x0r írta: Nem tudok rola sokat mondani, de hihetetlenul beteg sorozat.
20 perc az egesz, probald be.
most fogok végezni a house darálássa(LEGJOBB), aztán keresem a következő áldozatot.
heroest gondoltam még, meg hát ezt.
mindkettőnek adok egy esélyt.
- P. Krisz
GOT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az én fantazmagóriám a végkifejletre . Mindenki meghal , a halottak is újra , a Fal ledől , átjönnek a White Walkerek , és egy " ú b+ itt túl meleg van " felkiáltással visszafordulnak .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az én fantazmagóriám a végkifejletre . Mindenki meghal , a halottak is újra , a Fal ledől , átjönnek a White Walkerek , és egy " ú b+ itt túl meleg van " felkiáltással visszafordulnak .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
-
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát igen jobban bírják a tüzet, de azért nem tűzállóak, szóval ott ő kapott több ezer fokos olvasztott vasat a fejére, azért az nem ugyanaz, mint amikor Danny bement a tűzkörbe, ahol emlékeim szerint csak bizonyos körökön égett a tűz, na mindegy ez már csak okoskodás. Viserys rendes Targaryen volt, csak egy köcsög volt. Lyannat Starkot pedig nem az őrült király, hanem az őrült király legidősebb fia Rhaeger dugdosta az előzmények szerint, de közben Rhaegar felesége Elia Martell volt, aki miatt akart ugye bosszút állni az előző évadban Oberyn, mert a Hegy mészárolta le Elia-t. Rhaegar és Elia fia volt Aegon és Rhaenys és a teória szerint Lyanna és Rhaegar fattya Jon. Az biztos, hogy volt közöttük eksön mert még az első évadban konkrétan utalt rá Robert Baratheon, hogy emlékszik ahogy megölte Rhaegart és Lyannának hozzá kellett volna tartoznia.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!én úgy gondolom, hogy rajtuk nem fog a tűz/meleg és ugye Viserys halálából ítélve ő valami fake haszonleső targaryen voltCali írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mikor megkapta a tojásokat, akkor még 3an voltak, nem? Aemon, Viserys és Deanerys. vagy a kis buznyák nem számított annak? És ha meghal egy targaryen, akkor automatikusan megdöglik a sárkány is?revolver írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ki a 2? Csak Danny él, a többi megfőtt. Csak az ilyen szálak ne maradjanak elvarratlanok, tudni akarom ki Viserion és Rhaegal lovasa, ha ez nem derül, szar az egész
Amúgy sztem Jon lesz az egyik még, mivel Lyanat vagy kit párszor megerőszakolta az őrült király és soha nem derült ki, hogy ki lehet az anyja. Jaa és tuti fel fogják támasztani a lord commandert!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mikor megkapta a tojásokat, akkor még 3an voltak, nem? Aemon, Viserys és Deanerys. vagy a kis buznyák nem számított annak? És ha meghal egy targaryen, akkor automatikusan megdöglik a sárkány is?revolver írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ki a 2? Csak Danny él, a többi megfőtt. Csak az ilyen szálak ne maradjanak elvarratlanok, tudni akarom ki Viserion és Rhaegal lovasa, ha ez nem derül, szar az egész
Amúgy sztem Jon lesz az egyik még, mivel Lyanat vagy kit párszor megerőszakolta az őrült király és soha nem derült ki, hogy ki lehet az anyja. Jaa és tuti fel fogják támasztani a lord commandert!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Aemon gondolom az egyiké volt, a másik a kérdésrevolver írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ki a 2? Csak Danny él, a többi megfőtt. Csak az ilyen szálak ne maradjanak elvarratlanok, tudni akarom ki Viserion és Rhaegal lovasa, ha ez nem derül, szar az egész
K
K
- h3x0r
Nem tudok rola sokat mondani, de hihetetlenul beteg sorozat.mocsok írta:valaki nézi a man seeking woman-t?
érdemes?
20 perc az egesz, probald be.
-
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ki a 2? Csak Danny él, a többi megfőtt. Csak az ilyen szálak ne maradjanak elvarratlanok, tudni akarom ki Viserion és Rhaegal lovasa, ha ez nem derül, szar az egész
- mocsok
valaki nézi a man seeking woman-t?
érdemes?
érdemes?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az évad végére Jon szétbomlik Targaryenből meg szerintem tuti van még egy, mert 3 tojás volt, 2 targaryenről tudunk, tehát valakinek még sárkányvér folyik az ereiben...revolver írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem egy évadot pihen Jon karaktere, aztán az évad végén feltámasztja a Fény ura. A kövi évad meg úgy is Bran vargolásáról és Danny átkeléséről fog szólni, hogy aztán a 7. évadban 3-an szétbasszák a másokat. 3 sárkány, 3 lovas, Bran, Jon és Danny ( vagy előkerül még egy Targaryen)
K
K