Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. június 16., kedd 16:40

Az jellemző, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a csatákat csak nagyon röviden mutatják be, nem az a lényege :)

Találtam még egy korrekt elemzést, ezúttal a sorozatjunkieről:link

Amit kiemelmék: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Írtam már arról többször is, hogy szerette boncolgatni az 5. évad a válaszutakat, a múlt magunk mögött hagyását, a szükség szülte szövetségeket, mégis úgy tűnik, hogy szinte mindenki elbukott a szezonban és a legtöbben ezt csakis saját maguknak köszönhetik.
Jon próbálkozása a Varjak és a Vadak egyesítésére kudarcot vallott, Stannis nem csak a csatát, de egész családját is elveszítette, Mel úgy tűnik, hogy végig a rossz emberben kereste a megváltóját, Cersei terve csődöt mondott, és elvesztette teljesen az irányítást Királyvár felett, Jaimie akciója elbukott Dorne-ban, nem sikerült élve hazahoznia a lányát, Dany kezéből pedig – sárkánylovaglás ide vagy oda – de kicsúszott Meereen irányítása és a reformtörekvéseit se sikerült megvalósítania
.
"And my heart will leave you never."

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. június 16., kedd 16:36

Na még egy kis GoTs05, úgysem írt róla mostanában senki :mrgreen: .

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem értem, hogy ez az évad miért így lett felépítve, gondolok itt arra, hogy az első 5 részben totál nem történt semmi, majd az uccsó 3-ban volt aztán minden, valaki írta is, hogy mintha körkapcsolással tudósítottak volna hirtelen mindenhonnan. Így, hogy a végére sűrítettek össze mindent, így nekem kicsit összecsapott lett az egész, ehelyett szépen el lehetett volna osztani a történéseket és bizonyos jeleneteket sokkal jobban kidolgozni, több időt rászánni. A Stannis-Bolton csatában is sokkal több volt, mint ez az 5 perc, én egy részt simán rááldoztam volna, vártam valami mágiát is a ribitől, de semmi :-( . Sőt én ezt az egész Bolton-Stannis csatát úgy képzeltem el, hogy ezek szépen leaprítják egymást és a végén jön Kisujj a seregével nevető 3.-ként és beveszi derest, mekkora rész lehetett volna, közben meg Sansa mit sem tudva elmenekül...
Vajon a költségvetés miatt lett így összesűrítve a végére? :hmmm:

Aztán még jó pár logikátlan dolog, mint pl. Havas halála, ezt ki is tárgyaltuk. Meg amit még nem tudok feldolgozni, hogy Serseit miért nem szabadították ki??, ott volt a kibaszott Hegyminátor, meg a királyi sereg és akkor pár hitgyülis fogva tarthatja meg megalázhatja a Király anyját?? wtf Ez olyan komolytalan nekem, hogy mindezt ölbe tett kézzel nézik végig. :roll:

gunner

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. június 16., kedd 16:03

Nagyon jó összefoglaló rész a HBO-n

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A gyűrűs részhez, mennyi az esélye, hogy megtalálják azt a kib... gyűrűt, szerintem csak azért dobta le, h ne tudják meg a származását esetleg...

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 16., kedd 15:19

SHAME, SHAME, klingkling, SHAME, SHAME, klingling, SHAME, SHAME

ezen beszarok még mindig, ilyen elcseszett egy jelenetsort SHAME :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

gunner

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. június 16., kedd 9:13

Ha már szóba került tegnap: Havas :mrgreen:

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. június 15., hétfő 22:11

peti_madrid írta:GOT

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem meg nem Targaryen-vér Jon Snow, hanem Baratheon... Tudvalevő, hogy Robert királynak volt a nagy szerelme Ned lánytestvére, és szerintem voltak olyan jó barátok ketten, hogy Eddard Stark eltitkolta a világ elől Robert "fattyát"... Ráadásul ugye a Vörös Asszony is bepróbálkozott Jonnál, ő pedig leginkább a Baratheonokra mozdult rá... Nyilván csak teória, ha véletlen telibetalálnám, akkor sorry. :D
6,5/10 nálam is
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!áh, közelben sem.;d Lyanna nem volt szerelmes Robertbe, csak rhaegarba, volt kufirc, majd mikor megszöktette akkor megszülte jont. Majd a halálos ágyán megigértette Eddel hogy stfu. Mellisandre pedig azért mozdult rá jonra mert tudja hogy ő lesz az új azor ahai, na meg valószínűleg a 3 sárkány lovas közül az egyik. + Daenerys férje. Viszont én mormontot akarom danyvel látni :'( :'(

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. június 15., hétfő 21:48

Bocs a dupláért:

véletlen rossz helyre kattintottam, remélem nem spoilereztem le senkinek sem az epizódot :ike: :| :|

bocs, bocs, gyorsan javítottam

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. június 15., hétfő 21:47

GOT

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem meg nem Targaryen-vér Jon Snow, hanem Baratheon... Tudvalevő, hogy Robert királynak volt a nagy szerelme Ned lánytestvére, és szerintem voltak olyan jó barátok ketten, hogy Eddard Stark eltitkolta a világ elől Robert "fattyát"... Ráadásul ugye a Vörös Asszony is bepróbálkozott Jonnál, ő pedig leginkább a Baratheonokra mozdult rá... Nyilván csak teória, ha véletlen telibetalálnám, akkor sorry. :D

Egyébként tényleg egy unalmas évad volt, 1-2 fellángolástól eltekintve szinte végig szenvedős volt. Az meg amikor Cersei végigment a városon, az az idióta öregasszony meg folyton kolompolt meg mondogatta, hogy SHAME... Hát azt hittem lerúgom a laptopot, annyira felidegelt a végére. Azt is mi a rákért húzták el 3-4 percesre? Ugyanaz, mint amit írtatok, hogy kb csak a műsoridő kitöltésére szolgált jópár rész és jelenet is...

6,5/10 nálam is

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 15., hétfő 21:08

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Stannis nem biztos, hogy meghalt, de ha a karakter alakulását nézzük, akkor halott. Elvesztette a családját, a hitét(vörösribi) és a férfiasságát is(vereség), nincs nagyon több a karakterben. Havasnak ezért kéne élnie, nála még bőven vannak elvarratlan szálak. Rajongók miatt sem hiszem, hogy halott lenne.
Nem illik.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 15., hétfő 20:47

reeed_ati írta:Got
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyébként csak nekem volt logikátlan ez a gyilkosság a végén? Ha ennyire berágtak rá, akkor minek nyitották ki a kapukat. Illetve a vadak most picit többen vannak a falon belül, mint a védők, ezzel a kis szurkálódással, meg elég fagyos lesz ott majd a hangulat. :mrgreen:
nem, én is leírtam
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. június 15., hétfő 20:36

Got
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyébként csak nekem volt logikátlan ez a gyilkosság a végén? Ha ennyire berágtak rá, akkor minek nyitották ki a kapukat. Illetve a vadak most picit többen vannak a falon belül, mint a védők, ezzel a kis szurkálódással, meg elég fagyos lesz ott majd a hangulat. :mrgreen:

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. június 15., hétfő 20:35

GoT
Raul! Bár nagyjából összeért a könyv és a sorozat, de
Könyves Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A könyvben is leszúrták Jont!

Sorozat Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintetek Stannis tényleg meghalt? Tippre azt mondanám, hogy vissza megy a Fekete várba kapitánynak. Sansa is oda tart, ezért Briennenek is oda kell mennie, mennek együtt. (Stanis rabláncon)
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

sanko.
Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema

HozzászólásSzerző: sanko. » 2015. június 15., hétfő 20:30

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szerintem ilyen kiérdemlés lesz a dologban, ha kiérdemli visszakapja a látását, ha pedig visszakéri, mehet isten hírével. jon meg szerintem ezer, hogy nem hal meg. könyvben volt egyáltlán ilyen?

gunner

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. június 15., hétfő 20:19

Véletlen volt. :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem nem vakul meg, csak cserélni fogja tudni automatikusan az arcait, egyik haver ezt filózgatta.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. június 15., hétfő 20:15

messideco írta:Arya B-)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!és mostmár a napszemüveg is stimmel :lol:

gunner

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. június 15., hétfő 20:02

Arya B-)

Bullet T

HozzászólásSzerző: Bullet T » 2015. június 15., hétfő 19:47

Most neztem meg a GOT-ot es Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!komolyan mondom, rohadtul nem szamitottam ilyenre vegjatekra.
Ebben az evadban szinte, csak a Falon tortent dolgot (vagyis hat inkabb Jonnal) voltak emlitesre meltoat, a tobbi resz, mintha csak arra lett volna, hogy kitoltsek a musoridot. Valahogy szerintem tuleli vagy visszahozzak mert tudjak, hogy ha kiirjak Jon-t akkor sokan elpartolnak a sorozattol, engem pl nem nagyon ultetne mas a GOT-ot nezni fuggetlenul attol, hogy nagy fanatikusnak tartom magam, de a sok mellekszal mar annyira unalmasan fajdalmas, hogy hihetetlen.
Talan me Deny korul lesznek erdekes dolgok, de nem tudom....

A Red Wedding utan is igy voltam, hogy kinyirtak az egyik kedvenc karakterem, fasza, de ott van meg Jon :D Most ki lesz ott ? Sam?

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 15., hétfő 17:57

sonic írta:Latom megy a GOT ezerrel. Azt mondja meg nekem valaki hogy ha a Snow-t kepesek voltak leforditani ( :fpalm: ), akkor a Greyjoy-t miert nem? :D :roll:
Mondjuk azt meghallgatnám magyarul.. :lol: "Hé, Szürkeöröm, gyere már ide!" :lol:

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. június 15., hétfő 17:57

Akkor mar mindent ertek Havas Henrikkel kapcsolatban... :lol:
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Enrique

HozzászólásSzerző: Enrique » 2015. június 15., hétfő 17:47

sonic írta:Latom megy a GOT ezerrel. Azt mondja meg nekem valaki hogy ha a Snow-t kepesek voltak leforditani ( :fpalm: ), akkor a Greyjoy-t miert nem? :D :roll:
Gondolom mert előbbi csak egy jelző a fattyúkra, utóbbi pedig egy családnév.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

Vissza: