Gareth Bale - 18
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Gareth Bale - 11
Fizikálisan is el lett baszva szerintem, hiába mondják az ellenkezőjét többen is.
Első évben sokkal mozgékonyabb volt most meg úgy fordul néha mint egy komphajó.
Nem bírja el a csapat ha ő kezdő, javulnia meg nincs hogy. Ő ha kezdő megint komoly esély van a nullakupás szezonra szerintem.
Első évben sokkal mozgékonyabb volt most meg úgy fordul néha mint egy komphajó.
Nem bírja el a csapat ha ő kezdő, javulnia meg nincs hogy. Ő ha kezdő megint komoly esély van a nullakupás szezonra szerintem.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát nálam nem sok ember védte tovább, jobban, de amit az elmúlt szezonban mutatott, azt nehéz kimagyarázni. Több van benne ez nem vitás, de tegyünk fel mindent erre, áldozzunk be embereket erre a háthára meg talánra? Ér ennyit a faszi? Pereznek igen.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Szerintem ti is érzitek, hogy több van ennél benne, csak neki kéne egy olyan edző, aki teljesen megérti, megadja neki a bizalmat, rá építi a taktikát, erre viszont nálatok van alkalmasabb játékos is. Én még mindig azt érzem, hogy inkább fejben lehet nála keresni az okokat. Nyilván jobban fekszik neki az angol foci, és mindig a lövőkéjéből és sebességéből élt, de könyörgöm ez a szerencsétlen hol szedhetne fel több tudást a játékról, hol tanulhatna többet, ha nem ilyen játékosok között? Vannak ilyen emberek akik különleges bánásmódot igényelnek, csak amikor eredménykényszer van az edzői stábon, és több tucat egyéniséget kell kezelni, akkor nem marad idő mindenre.ziro4vr írta:Max kölcsönadjuk rúgónak az nfl-be.RealRaúl77 írta:Talán, ami valóban jól megy neki, az a szabadrúgás.. mehetne.. de nagyon ritkán rúgja ő. De egy 90millás játékost tartani csak azért, hogy szabadot jól rúg....
Kíváncsi vagyok mi lesz vele Benitez alatt, bár nem túl nagyok az elvárásaim már az igazat megvallva.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Max kölcsönadjuk rúgónak az nfl-be.RealRaúl77 írta:Talán, ami valóban jól megy neki, az a szabadrúgás.. mehetne.. de nagyon ritkán rúgja ő. De egy 90millás játékost tartani csak azért, hogy szabadot jól rúg....
Kíváncsi vagyok mi lesz vele Benitez alatt, bár nem túl nagyok az elvárásaim már az igazat megvallva.
Nem illik.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Talán, ami valóban jól megy neki, az a szabadrúgás.. mehetne.. de nagyon ritkán rúgja ő. De egy 90millás játékost tartani csak azért, hogy szabadot jól rúg....
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem tudom, szerintem nem olyan nagy dolog az. Flikk-flakk...ellenfél, nyomás, eredménykényszer nélkül megy...hát akkor irány a freestyle világa. Jobban jár mindenkiJó csak aki képes ülve dekázni (bár azt is csak ballal tette ), az valamilyen szinten ura a labdának
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Jó csak aki képes ülve dekázni (bár azt is csak ballal tette ), az valamilyen szinten ura a labdának, meg ilyen-olyan flikk-flakkokat csinál, de a pályán elpattan tőle a labda, azt én csak annak tudom be, hogy valaki fejben gyenge.Realista24 írta:Nem győzött megBarçaNorbi írta:Geráth Béla azért ilyeneket is tud.
https://www.youtube.com/watch?v=FkCnAl6zn-c
2 perc ugyanarról a négy mozdulatról szól, csak több kameraállásból, rövidebben/hosszabban.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem győzött megBarçaNorbi írta:Geráth Béla azért ilyeneket is tud.
2 perc ugyanarról a négy mozdulatról szól, csak több kameraállásból, rövidebben/hosszabban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Geráth Béla azért ilyeneket is tud.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Kellett arcképet is feltölteni? Nem kérték úgy emlékszem....úgyhogy ezt beszéld meg a modikkal.
Vezérigazgató? Azt sem tudod mi az ....
Meg nem is írtam ilyet. Hazudik a cabron
Vezérigazgató? Azt sem tudod mi az ....
Meg nem is írtam ilyet. Hazudik a cabron
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Nevedet, képet nem mellékeltél. Csak egy oltári nagy kamu mesét hogy te ilyen olyan vezérigazgató vagy.R.M.C.F írta:Odaírja az a barom hogy merem a magam vállalni? Majd idézni próbál a bemutatkozásomból. Akkor ki is vállalta magát te szarházi senki?
És tetézi hogy idézni sem tud.
Cristiano >>>> Messi
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
R.M.C.F írta:Odaírja az a barom hogy merem a magam vállalni? Majd idézni próbál a bemutatkozásomból. Akkor ki is vállalta magát te szarházi senki?
Tusé
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
neked nagy a szád monitor mögött.. csak bujkálva átjársz néha hányni a fost.. az ilyenek szarják magukat össze személyesen, mert csak itt nagy az arc, ahol védve van...Cabron2 írta: És te mered vállalni magad barátom?
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Odaírja az a barom hogy merem a magam vállalni? Majd idézni próbál a bemutatkozásomból. Akkor ki is vállalta magát te szarházi senki?
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
egész évben hulladék volt, mellette még a pofája is nagy, és meg sem képes erőltetni magát, még jó hogy szidjukCabron írta:Erre is csak a madridista férgek képesek, hogy a saját játékosukkkal szemben ennyire gyűlölködjenek. Jövőre meg ha ő lesz a húzóember mert beérik és mert benítez a helyén játszatja, akkor szopkodjátok jobbra-balra.
lószart nem tudsz te az itteni dolgokról. Az h az újságban mit olvasol az nem tükrözi a valóságot.
biztos a hozzád hasonló gilisztákat akarta fejbevágni csákánnyalCabron2 írta:Bezzeg amikor Bányász néven járkáltál át a eurobarcára.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
Majd olvastasd el valakivel újra kisfiam hogy értsd is mit írtam.
Bányász? . Persze. Aha. Nem jött be. Az más volt.
Bányász? . Persze. Aha. Nem jött be. Az más volt.
És te mered vállalni magad barátom? Ja tudom, te évi 40-50 millákat keresel ahogy a bemutatkozásodban írtad. Bezzeg amikor Bányász néven járkáltál át a eurobarcára.R.M.C.F írta:Remélem sokáig égeted még a Barca drukkereket. Tetszik. A stílus mint egy telepi cig@nyé...
Cristiano >>>> Messi
-
Remélem sokáig égeted még a Barca drukkereket. Tetszik. A stílus mint egy telepi cig@nyé...
Erre is csak a madridista férgek képesek, hogy a saját játékosukkkal szemben ennyire gyűlölködjenek. Jövőre meg ha ő lesz a húzóember mert beérik és mert benítez a helyén játszatja, akkor szopkodjátok jobbra-balra.
Cristiano >>>> Messi
Cristiano >>>> Messi
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Szerintem egy nagy baja van, hogy tanulta a focit. Ezért kell neki a terület. Ha van területe, el tudja dönteni hogy mit csináljon, van ideje rá, akkor megcsinál bármit (lő, cselez, passzol, stb), de amint elfogy a terület, ösztönből kellene valamit csinálni, akkor meg van lőve, szinte tanácstalan, "nem tud mit csinálni a labdával". Ezért van az, ha rá van építve egy csapat, nyitnak neki teret, elviszik a védőket, stb, akkor szárnyal. Sajnos szerintem ez az, amit nagyon nehezen lehet majd kiküszöbölnie, mert nála nincs meg az az ösztönösség és ez a Real Madridba nagyon kevés. Itt az ilyen játékost megeszik az ellenfelek.