Sorozatok, TV műsorok
Re: Sorozatok, TV műsorok
Többen lesznek? Mert igen szemrevaló a csajé. Helena ukrán akcentusa adta a legjobban. Meg Félix, a kis homár. "Adj valami buzisat"
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Szerintem nem, mert nem sikerült megújulni.Kerlon írta:Oprhan Black második évadja jobb, mint az első?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Oprhan Black második évadja jobb, mint az első?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!azért a vége elég érdekesre sikeredett így ,hogy kiderült h S. anyja az eredeti genom a Castor meg Ledanak isRealista24 írta:Orphan Black 3/9
Eléggé leült a sorozat, de Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Helena még mindig kedvenc. I got refund
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Még egy Kerlon, aztán mész az idióta Barcások közé.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Orphan Black 3/9
Eléggé leült a sorozat, de Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Helena még mindig kedvenc. I got refund
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem csak Drogonnak lesz szignifikáns szerepe, 3 sárkány túl nagy csít, bár a ww-khez éppenséggel kell az összes...amúgy ha a havas meghal, akkor én a kék darth maulékkal vagyok.P. Krisz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én ráteszek egy lapáttal . Nem lesz harmadik sárkánylovas , hanem Bran tudata teljesen megszállna az egyik sárkányt , a teste pedig meghal . Így bekövetkezik amit a 4. évad végén mondott az a valami neki hogy megtanul repülni . Badum tss .
Nem illik.
- P. Krisz
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én ráteszek egy lapáttal . Nem lesz harmadik sárkánylovas , hanem Bran tudata teljesen megszállna az egyik sárkányt , a teste pedig meghal . Így bekövetkezik amit a 4. évad végén mondott az a valami neki hogy megtanul repülni . Badum tss .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- ziro4vr
Nem akármilyen dramaturg vagy te.Kerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szerintem Havas még mindig nem Targaryen. BASSZÁTOK MEG BASSZÁTOK MEG, Jon már most maga a jég és tűz, Stark tesó meg Targaryen fattyúúúúú. Így lehet az, hogy a farkasához is kötődik meg sárkánya is lesz meg ő az a megjövendőlt valaki, aki kinyírja a másokat, Kerlon wins, fatality
Nem illik.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szerintem Havas még mindig nem Targaryen. BASSZÁTOK MEG BASSZÁTOK MEG, Jon már most maga a jég és tűz, Stark tesó meg Targaryen fattyúúúúú. Így lehet az, hogy a farkasához is kötődik meg sárkánya is lesz meg ő az a megjövendőlt valaki, aki kinyírja a másokat, Kerlon wins, fatality
K
K
- ziro4vr
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem értitek. Arra írtam, hogy nagyon egyértelmű ez a tűz(Dany) és jég(Havas) motívum, hogy ezek majd összeérnek, kéz a kézben legyakják a másokat, aztán megosztva vagy együtt uralkodnak. Szerintem az egyik megmurdál majd, vagy nem olyan formában marad meg, mint eddig..mondjuk ehhez már elértünk. De szóval nekem mostmár csalódás lenne úgymond, ha a papírforma jönne be úgymond.
Nem illik.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A targaryeneknél ez a divat. Így tartják tisztán a vérvonalat.
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a targaryenek egyébként is abból állnak évezredek vagy évszázadok óta, olvass utána.ziro4vr írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem túl egyértelmű, hogy ez legyen..úgyhogy az öreg troll rácáfol majd.peti_madrid írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hmmmm, ez a Jon - Daenerys házasság elég zurának hangzik... Elég menők lennének a sárkányok hátán, ráadásul így ugye Daenerys sem lenne egyedül a Hét Királyságban... Viszont akkor ők is olyan vérfertőzésesdit játszanának, mint Cersei meg Jaime?
- ziro4vr
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem túl egyértelmű, hogy ez legyen..úgyhogy az öreg troll rácáfol majd.peti_madrid írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hmmmm, ez a Jon - Daenerys házasság elég zurának hangzik... Elég menők lennének a sárkányok hátán, ráadásul így ugye Daenerys sem lenne egyedül a Hét Királyságban... Viszont akkor ők is olyan vérfertőzésesdit játszanának, mint Cersei meg Jaime?
Nem illik.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hmmmm, ez a Jon - Daenerys házasság elég zurának hangzik... Elég menők lennének a sárkányok hátán, ráadásul így ugye Daenerys sem lenne egyedüli Targaryen a Hét Királyságban... Viszont akkor ők is olyan vérfertőzésesdit játszanának, mint Cersei meg Jaime?
SZERK:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondjuk ugye többször is volt említés arra, hogy a Targaryenek egymás között házasodtak évszázadokon át, hogy tiszta maradjon a vérvonal...
SZERK:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondjuk ugye többször is volt említés arra, hogy a Targaryenek egymás között házasodtak évszázadokon át, hogy tiszta maradjon a vérvonal...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peti_madrid 2015. június 16., kedd 21:06-kor.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Csak koldusokból áll, meg pár elvakult köznépből. Kevna a király segítője, aki amúgy sincs jóban cerseiel. Ráadásul senki se lenne olyan hülye hogy lemészárolja őket. Na meg az évad elei Cersei flashback se lehetett véletlen.Bullet T írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tommennek nem volt toke semmi hasonlot megtenni, volt is egy resz mikor mondtak, hogy csak ul a szobajaban, az etelhez se nyul. Egy Joffrey mar karora tuzte volna mindegyik fejet, a Kingsguard azert valoszinuleg komolyabb erokbol all, mint egy rakas szektamaki....Viszont komolyan nem is ertem mar, hogy kerultek be ezek a szektasok.Egyszer csak megjelentek es mindenkinek igazsagot akarnak szolgaltatni, na de szerintem Cersi megbas*a a szajukat, ami azert lesz jo mert kezdtem rohatul unni azoka a reszeket ahol azok szerepeltek.
- Bullet T
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tommennek nem volt toke semmi hasonlot megtenni, volt is egy resz mikor mondtak, hogy csak ul a szobajaban, az etelhez se nyul. Egy Joffrey mar karora tuzte volna mindegyik fejet, a Kingsguard azert valoszinuleg komolyabb erokbol all, mint egy rakas szektamaki....Viszont komolyan nem is ertem mar, hogy kerultek be ezek a szektasok.Egyszer csak megjelentek es mindenkinek igazsagot akarnak szolgaltatni, na de szerintem Cersi megbas*a a szajukat, ami azert lesz jo mert kezdtem rohatul unni azoka a reszeket ahol azok szerepeltek.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Aztán még jó pár logikátlan dolog, mint pl. Havas halála, ezt ki is tárgyaltuk. Meg amit még nem tudok feldolgozni, hogy Serseit miért nem szabadították ki??, ott volt a kibaszott Hegyminátor, meg a királyi sereg és akkor pár hitgyülis fogva tarthatja meg megalázhatja a Király anyját?? wtf Ez olyan komolytalan nekem, hogy mindezt ölbe tett kézzel nézik végig.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amugy lehet csak en vagyok igy, de Stannis az egyik kedvenc szereplom volt, igaz, hogy megegette a sajat lanyat, de pl az utolso jelentekbe is mikor meglatja, hogy hanyan jonnek, a sereg egy resze mar az erdobe menekul o meg szetnez es megindul egyedul elore(bar lehet csak azert mert mar nincs mit vesztenie), szerintem az eleg badass pillanat.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Valami modi befehéríthetné a tőlem idézett részt, mert aki nem látta az évadot és idetéved, az nagyon nem fog örülni.
Amúgy miért nem mentek előnézetre, vagy küldés után még szerkeszteni is lehetett volna...
Amúgy miért nem mentek előnézetre, vagy küldés után még szerkeszteni is lehetett volna...
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Valszeg attól a fickótól van a gyűrű, most visszapörgettem a részeket és a házasságkötésük után jelent meg ez a gyűrű. Én amúgy arra is gondoltam esetleg, hogy ez egy családi gyűrű és valyriai acél, amit a sárkánya megérezhet, bár ahhoz nem kell gyűrű, mert maga a lovas és a sárkány is valamilyen kapcsolatban állnak. Amúgy ezek a khalok nem lesznek sztem veszélyesek rá, mert jön a sárkány és szétcsapná őket másodpercek alatt. Így talán a 2 sereg, a megmaradt makulátlanok és khalok elegek lesznek ahhoz, hogy végre átkeljen a Keskeny tengeren.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én is erre gondolok, gondoltam a nézés közben is, mondtam is magamban,hogy okos húzás.Norbii írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tudják a származását. Tudják ki ő. Aki megtalálta az Drogo volt vérlovasa, a gyűrűt szerintem azért dobta le hogy ne tudják hogy házas volt..(szerintem)messideco írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A gyűrűs részhez, mennyi az esélye, hogy megtalálják azt a kib... gyűrűt, szerintem csak azért dobta le, h ne tudják meg a származását esetleg...
Sztem is Hizdhartól kapta a gyűrűt, azért vette le,nehogy problémája legyen ebből.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."