[quTote="ziro4vr"]
morientes írta:Este Ororoszország-Kanada VB döntő,érdemes megnézni mert csúcs hoki lesz
Hát, elég csúnya lett ez...az Oroszoknak.[/quote]
Maguk sem gondolták volna sztm
Kanada szimpatizáns vagyok,de egy kicsit sajnálom őket.De ezen a döntőn sem Malkin,sem Ovecskin nem hozta azt amit tud.Mondjuk Crosby sem,ezt a zongora cipelők nyerték meg.
realistahuni írta:Vb-ket most nem követem annyira, és a topligákat sem, de a hoki is elment egy olyan irányba az utóbbi években, ahonnan Kanada messze kimagaslik. Már nincs annyi finesz, mint azon a generáción amelyiken felnőttem, Forsberg, Jagr, Selanne, Sundin, Fedorov, Kovalev stb. Egyre inkább az a mérce, hogy a játékosok mennyire tudnak eredményesek lenni kiszorított helyzetekből, persze sokkal gyorsabb az egész és az ütközések is már egy komoly elemnek számítanak.
Ma viszont Kanada lőtt nagy gólokat is, partiban nem voltak az oroszok, teljesen halott volt a passzjátékuk, aztán 2-3 gól után már csak gáláztak a juharlevelesek.
Azért egy Toews,Getzlaf,Crosby van olyan technikás hokis mint pl Ovecskin,Malkin vagy Dadzjuk...a két válogatott hasonló szinten van,tegnap kanadának jött ki a lépés...kb ennyi.