Zene
- ___Samy___
Re: Zene
The Notorious B.I.G. - Greatest Hits
megunhatatlanok
megunhatatlanok
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Major Lazer - Powerful (feat. Ellie Goulding & Tarrus Riley)
Valószínűleg ez lesz a MØ-val készült Lean On mellett a nyárik egyik slágere.
Diplo talán a zenei világ egyik legjobb menedzsere, mellette meg még jó producer is
Valószínűleg ez lesz a MØ-val készült Lean On mellett a nyárik egyik slágere.
Diplo talán a zenei világ egyik legjobb menedzsere, mellette meg még jó producer is
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Mondjuk mostanában elég sok új Essemm tracket ismerek meg. Van amit még el is teszek a youtube listámba.ahogy Essemmnél sem
Pl. ez hatalmas szám, az alap a Schindler listájából van.
BeatMarket - Tegnapról
És még RA sem idegesítő benne.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Vannak még jobbak is, de egyébként tényleg az összes szám nagyon jó.Seraf írta:Most Busters - Adjál még
eddig erősen ez a legjobb
Tibbahnation 4 még nagyon jó volt, az 5 is elég jó. Viszont már a Barbár szövegei számomra nagyon unalmasak Tibbahnak, sablon az egész. Főleg az utóbbi 1-2 albumon. Deegot sokkal jobban bírom, főleg a hangját, de úgy látom nem egyezik a véleményünk, ahogy Essemmnél semrealistahuni írta:Én Tibbah szövegeit mindig jobban bírtam mint Deegoét. Utóbbinál a hangja is idegesít.Tibbah szerencsére csak abban a két számban van benne amiket előzetesen kidobtak. Viszont az alapokért jár a pacsi neki.
Mondjuk nem abszolút kedvenc Tibbah sem, de azért rossznak sem nevezném.
Amúgy mi album lett az MB gyerekek...
Viszont eddig nálam ez az év albuma. Essemm, Akph, Steve, Brigád és reményeim szerint Majmok bolygója albumok amik esélyesek nálam, hogy túlszárnyalják, de nehéz dolguk lesz.
- realistahuni
Én Tibbah szövegeit mindig jobban bírtam mint Deegoét. Utóbbinál a hangja is idegesít.Tibbah szerencsére csak abban a két számban van benne amiket előzetesen kidobtak. Viszont az alapokért jár a pacsi neki.
Mondjuk nem abszolút kedvenc Tibbah sem, de azért rossznak sem nevezném.
Amúgy mi album lett az MB gyerekek...
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
Most Busters - Adjál még
- pheco
Fent van spotifyon a Most Busters album. Mikee jelenleg a legjobb magyar mc Tibbah szerencsére csak abban a két számban van benne amiket előzetesen kidobtak. Viszont az alapokért jár a pacsi neki.
Káva - Hagyjad má (km. Smith)
klasszikus
klasszikus
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- realistahuni
- ___Samy___
hát igen, ez az igazi garage zene, hiányzott már nagyon
nem a baszta féle mocsok, meg divat közreműködések
nem a baszta féle mocsok, meg divat közreműködések
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- pheco
Nekem a második adja a legjobban. De igazából az összes rohadt jó lett. A 10.-ben majd lesz egy közreműködő, valamiért azt érzem, hogy Süti lesz az.___Samy___ írta:hát messze ez lett a legjobb mind közülpheco írta:Essemm x Rico #DGM06 - Felhő (Short 'n' Raw)
- ___Samy___
hát messze ez lett a legjobb mind közülpheco írta:Essemm x Rico #DGM06 - Felhő (Short 'n' Raw)
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
sebydani írta:Axwell Λ Ingrosso - Sun Is Shining végre kijött
Véééééééééééégre.Marci77 írta:ITT a klip is
De ez a klipes verzió elég más, mint amit vagy 2 hónapja hallgatok. Az azt hiszem a japán ultra musicon lett felvéve. A sportify-osat meg nem tudom megnyitni.
Na ez tényleg durva.Marci77 írta:Ja és asszem kicsit betegesen vártam,sikerült kb elsőnek megnyitnom szerintem