Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Mekkora csend van a topikban, jézus. Ma draft van gyerekek.
Hehe, mondom a tutit. Cousinsért cserélünk, Aldridge aláír, és boom shakalaka, PO meglesz.
Hehe, mondom a tutit. Cousinsért cserélünk, Aldridge aláír, és boom shakalaka, PO meglesz.
Julius Randle and No. 2 pick are 'in play' as the Lakers look to acquire DeMarcus Cousins.
Na hát akkor ez ennyi lesz. Kíváncsi vagyok ezek után milyen veteránokat fog igazolni a csapat. Sajnálom azért, hogy nem láthatom majd a Randle-Okafor duót. Persze csak ha létrejön a csere, de ez egyre valószínűbb.
Na hát akkor ez ennyi lesz. Kíváncsi vagyok ezek után milyen veteránokat fog igazolni a csapat. Sajnálom azért, hogy nem láthatom majd a Randle-Okafor duót. Persze csak ha létrejön a csere, de ez egyre valószínűbb.
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Szpari, Cavs
Cousins haverom közeledik hozzánk. De ha Randle is megy a #2 pick mellett, nagyon szomorú leszek. Pedig gondolom csak ebben az esetben tudnánk elhozni. Amúgy a Kings helyében simán csinálnám ezt a verziót.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
En is a Celticsnek szurkolok bar mostanaban kicsit periferiara szorultak olyan szempontbol hogy nehezebben tudtam oket kovetni.
Mellettuk mint szemely (es ha ugy van emiatt a csapatuknak) Wade,Pierce,Garnett,Mirotic(bar valamiert a Bullst nem birom szoval nekik igy se )... es LeBron. Megszerettem az utobbi evek soran
Mellettuk mint szemely (es ha ugy van emiatt a csapatuknak) Wade,Pierce,Garnett,Mirotic(bar valamiert a Bullst nem birom szoval nekik igy se )... es LeBron. Megszerettem az utobbi evek soran
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Nekem a Celtics a numero uno.Toti írta:köszkösz mindenkinek.
ha mar itt tartunk, van aki konkretan szurkol is vmelyik teamnek kov idenyben?
Durant miatt meg OKC évek óta,legnagyobb kedvencem a gyerek.
Amit én mindig problémának láttam náluk,az az volt,hogy RW-nél mindig többet volt a labda,és többet is próbálkozott mint KD. Amikor kikaptak a Heat-től a nagydöntőben még Hardennel (aki legnagyobb flop volt ott), akkor is voltak olyan 5-6 percek,mikor Durant kezébe egyszerűen nem került bele a labda,csak RW pumpált és erőlködött. De ez bevett dolog náluk. persze ez Durant személyiségéből is fakad,elég visszahúzódó,szerény srác, neki lehet jó ez így.
De kíváncsi vagyok rájuk, 3 all star játékosuk van, az összhangot kellene végre megtalálni,és az egészség is kulcs.
egyébként:http://kezdo5.hu/nba/blogok-uj-edzo-es- ... rnel-18068
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hozd vissza Iversont, Shaqet, Jordant és jövök...Toti írta:na azert remelem leszunk még.
mehet majd a rivalizalas, bar kelet-nyugat miatt nem lesz éles.
Nem illik.
na azert remelem leszunk még.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ahogy Joey Tribiani mondaná: The Knicks rule.
Persze, kitartok a Lakers mellett.
köszkösz mindenkinek.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Úgy kell nézni, hogy ez akár Durant utolsó éve lehet. Ha nem jutnak döntőbe szerintem jó eséllyel elmegy a Lakershez vagy a Wizardshoz. A Nyugat azért nem egyszerű, ott a top4-ért vért izzadnak a csapatok, igaz utána meg bármi történhet.
Új edző, új helyzet olyan értelemben is, hogy azért Durant sérülése alatt Westy elég brutálisan kinőtte magát, nem lesz egyszerű összehangolni kettejük játékát. Ráadásul Westy képes kifejezetten rossz százalékkal dobni, vagyis rengeteg labda kell neki.
Van mit polírozni a csapaton, de valóban ha egészség van ott kell lenniük a tűz körül.
Új edző, új helyzet olyan értelemben is, hogy azért Durant sérülése alatt Westy elég brutálisan kinőtte magát, nem lesz egyszerű összehangolni kettejük játékát. Ráadásul Westy képes kifejezetten rossz százalékkal dobni, vagyis rengeteg labda kell neki.
Van mit polírozni a csapaton, de valóban ha egészség van ott kell lenniük a tűz körül.
Ha az egészség rendben van, akkor contender csapat, ez teljesen egyértelmű. Brooks végre repült, ez mindenképpen upgrade, ráadásul Donovan egyik segédedzője Monty Williams lesz, akit most vágtak ki a Pelstől, szerintem jogtalanul.
Waiterst tényleg ki kell baszni, az az ember a kosárlabdázás rákfenéje, Szolnokra se vinném el, nem hogy az OKC-be.
Amúgy a Kanter cserével nagyon jól járt a csapat, és ha Donovan tényleg nem olyan inkompetens, mint Brooks volt(free flow offense, odaadta valamelyik szupersztár kezébe a labdát és ennyi), akkor azért veszélyesek lehetnek, mert azért Ibaka is hasznos támadásban, főleg mióta periméterről is tud dobálgatni, Durant meg Westbrook pedig nyilván hozni fogják magukat. Csak tényleg kell egy jó rendszer, amiben nem csak utóbbi kettőre van rajzolva figura, hanem másokra is. Kiegészítő személyzet ugye kérdéses, Waiterstől meg kell szabadulni mindenképp, ott van még McGary, Adams, Collison, Novak, PJ3, Augustin, Lamb, Morrow és Roberson. Ebből Novak kuka. Sanszosan Lamb is, neki van 1-1 felvillanása, de amúgy közel sem azt hozza, mint amire egyetem alapján predesztinálva volt. A McGary-Adams-Collison trió szerintem elég lehet magasposztokra, ahogy Augustin is csere irányítónak. Itt az a kérdés, hogy a PJ3-Morrow-Roberson hármas fel tud-e nőni a feladathoz, hogy egy bajnokesélyes csapat rotációjának meghatározó szereplői legyenek.
Amúgy meg talán 1-2 veteránt lehet hozni veterán minimumért, meg még egy mini MLE-nyi pénzük van, aztán ennyi.
Náluk tényleg az egészség lesz a kulcs, illetve hogy az edzői stáb képes legyen egy jól végiggondolt séma alapján dolgozni, egy használható rendszerben. Kb ennyi.
Waiterst tényleg ki kell baszni, az az ember a kosárlabdázás rákfenéje, Szolnokra se vinném el, nem hogy az OKC-be.
Amúgy a Kanter cserével nagyon jól járt a csapat, és ha Donovan tényleg nem olyan inkompetens, mint Brooks volt(free flow offense, odaadta valamelyik szupersztár kezébe a labdát és ennyi), akkor azért veszélyesek lehetnek, mert azért Ibaka is hasznos támadásban, főleg mióta periméterről is tud dobálgatni, Durant meg Westbrook pedig nyilván hozni fogják magukat. Csak tényleg kell egy jó rendszer, amiben nem csak utóbbi kettőre van rajzolva figura, hanem másokra is. Kiegészítő személyzet ugye kérdéses, Waiterstől meg kell szabadulni mindenképp, ott van még McGary, Adams, Collison, Novak, PJ3, Augustin, Lamb, Morrow és Roberson. Ebből Novak kuka. Sanszosan Lamb is, neki van 1-1 felvillanása, de amúgy közel sem azt hozza, mint amire egyetem alapján predesztinálva volt. A McGary-Adams-Collison trió szerintem elég lehet magasposztokra, ahogy Augustin is csere irányítónak. Itt az a kérdés, hogy a PJ3-Morrow-Roberson hármas fel tud-e nőni a feladathoz, hogy egy bajnokesélyes csapat rotációjának meghatározó szereplői legyenek.
Amúgy meg talán 1-2 veteránt lehet hozni veterán minimumért, meg még egy mini MLE-nyi pénzük van, aztán ennyi.
Náluk tényleg az egészség lesz a kulcs, illetve hogy az edzői stáb képes legyen egy jól végiggondolt séma alapján dolgozni, egy használható rendszerben. Kb ennyi.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
még brooks-szal is a legerősebb csapat voltak az nba-ben.Toti írta:pár éve kiestem az nba körforgásából, így csak ímmel-ámmal követtem, mondjuk idén azért már jobban és aktívabban. vki szaki mondjon vmi bíztatót, h jövőre mire lehet jó az okc? durant - westbrook páros ? csak kerüljék el a sérülések.
mindenesetre én ott leszek a wagonon.
amikor egészségesek.
pj3-at gyakrabban kellett volna nyomatni és waiterst kibacni amilyen hamar csak lehet.
remélhetőleg az új edző nem lesz ennyire korlátolt agyilag.
pár éve kiestem az nba körforgásából, így csak ímmel-ámmal követtem, mondjuk idén azért már jobban és aktívabban. vki szaki mondjon vmi bíztatót, h jövőre mire lehet jó az okc? durant - westbrook páros ? csak kerüljék el a sérülések.
Ja csak vedekezesben akkora nulla a forma, hogy egy bajnokeselyes csapatban nem lehet sokat pályán tartani.
- nmate
Előző szezonban azért 18 pts 9 reb statot hozott. Valahogy csak el tudják.
Spórolni kell, ő sokat keres, kiszorult a rotaciobol így várható volt hogy neki kell mennie. Kíváncsi vagyok hová tudják elsozni.
- nmate
Marc Stein @ESPNSteinLine
Story going online now: ESPN sources say Warriors and David Lee's camp have resolved to work together to find new home for former All-Star.
Még ki sem józanodott szerencsétlen.
Story going online now: ESPN sources say Warriors and David Lee's camp have resolved to work together to find new home for former All-Star.
Még ki sem józanodott szerencsétlen.