Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. június 19., péntek 10:47

DinhoL írta:
kiserik írta: Nem a fenét nem. Suarez büntetését is enyhítették, ahogyan ezt is. Nem probléma, megszoktuk, csak az idegesítő, mikor ezt még meg is akarja magyarázni valaki.
Még jó, hogy enyhítették Suárez büntetését..De biztos ha marad a Poolban mondjuk akkor egy évre eltiltanák és a klubja nem tehetne semmit érte.. :roll: Legjobb, hogy most meg olyanok adnák neki az aranylabdát akik nyáron egy életre eltiltották volna. Csak hogy véletlenül se Messi kapja.. :lol:
Bocs, de a röhögő smiley előtti hülyeségekért inkább magadon nevethetsz. Suarezt eltiltották minden nemű sporttevékenységtől 4 hónapra. Igen, edzéstől is. A poolos Suarezt. A barcás Suareznek csak tétmeccsen nem volt szabad pályára lépnie. Enyhítés? Igen. Oda adnám Suareznek az aranylabdát? Nem. Messinek? Most féltávnál igen. Hülyeséget beszéltél? Igen.
Átigazolási enyhítés: Kizárták a Barcát az előző nyári és téli átigazolásokból? Ki. Felfüggesztették a nyárit? Igen. Igazolt a Barca? Igen (pl.: Suarez, Rakitic, Mathieu, Ter Stegen, Bravo). Ezen emberek nélkül triplázott volna idén a Barca? Erre nem válaszolok, mert nincs értelme, de elég egyértelmű...

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. június 19., péntek 10:39

adná neki a halál :lol:

pont ez az, hogy jogi utak lettek hagyva. így kb semmit sem ér. inkább ne is lett volna büntetés, így csak mehet majd a hantázás össze-vissza...
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

DinhoL
Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 19., péntek 10:27

kiserik írta: Nem a fenét nem. Suarez büntetését is enyhítették, ahogyan ezt is. Nem probléma, megszoktuk, csak az idegesítő, mikor ezt még meg is akarja magyarázni valaki.
Még jó, hogy enyhítették Suárez büntetését..De biztos ha marad a Poolban mondjuk akkor egy évre eltiltanák és a klubja nem tehetne semmit érte.. :roll: Legjobb, hogy most meg olyanok adnák neki az aranylabdát akik nyáron egy életre eltiltották volna. Csak hogy véletlenül se Messi kapja.. :lol:
Som i Serem!
6oat

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. június 19., péntek 10:24

DinhoL írta:
RealRaúl77 írta:Azért elég felháborító, hogy így el lett sumákolva ez a barca büntetés..
Miért lett volna elsumákolva? A jogi utakat bárki kijátszhatja. Más csapat is megtette volna ugyanezeket a lépéseket, ez nem kivételezés a Barcával.
Nem a fenét nem. Suarez büntetését is enyhítették, ahogyan ezt is. Nem probléma, megszoktuk, csak az idegesítő, mikor ezt még meg is akarja magyarázni valaki.

DinhoL

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 19., péntek 10:18

RealRaúl77 írta:Azért elég felháborító, hogy így el lett sumákolva ez a barca büntetés..
Miért lett volna elsumákolva? A jogi utakat bárki kijátszhatja. Más csapat is megtette volna ugyanezeket a lépéseket, ez nem kivételezés a Barcával.
Som i Serem!
6oat

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. június 19., péntek 10:11

Azért elég felháborító, hogy így el lett sumákolva ez a barca büntetés..
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 18., csütörtök 22:53

Realista24 írta:A Barca képviselői a héten találkoznak Gündi képviselőivel, hogy megpróbálják lezárni az ügyet.

30 milliót kínálnak Kondogbiáért, ha nem jönne össze Pogba, rámennek Verrattira... :roll:
Ja, ezeket én is olvastam, bár ma utána pont egy olyat is, hogy barcás források tagadják, hogy találkoznának majd Gündivel - igazából nem is tudom ilyenkor ki találkozna, Braida se sokáig lesz már itt szerintem, üzletet se hiszem, hogy nagyon köthetne..

A Kondogbia-Pogba dolgot nem értem, nem is egy a stílusuk tudtommal, meg nem tudom miért kéne nekünk a monacoi. Verrattira meg azt tudom mondani, amit nálatok, álomnak jó, csak valóságalapja nincs sajnos.. :(
DinhoL írta:Honnan van ez a hír? Eléggé meglepett..
Sport közölte le az utóbbi napokban, de igazából Júli 18-ig úgyse lesz semmi előrelépés igazolások terén, elvégre nincs elnökségünk, és ők hoznák a játékosokat ugye jó esetben.. Úgyhogy szerintem ezek példányszámnövelők csak.

Ami viszont valós, hogy Denis Suárez sanszos, hogy visszajön, 3 millió plusz 1 játékos 1 évig kölcsönben lesz az ára. Mi Adama vagy Halilovic kölcsönadását preferálnánk, a Sevilla Sampert kérné.
A presidential candidate made Madrid player Ramos an offer. Deal almost impossible, but Ramos will use bid in ongoing renewal talks. [sport]
Az egyik jelölt Ramosnak szerződést kínált. Az üzlet szinte lehetetlen, de Ramos felhasználhatja ezt a hosszabbítási huza-vona alatt
Ezt meg csak úgy itt hagynám.. :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 18., csütörtök 22:50

DinhoL írta:
Realista24 írta: 30 milliót kínálnak Kondogbiáért,
Honnan van ez a hír? Eléggé meglepett..
Sport, PP-n olvastam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

DinhoL

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 18., csütörtök 22:48

Realista24 írta: 30 milliót kínálnak Kondogbiáért,
Honnan van ez a hír? Eléggé meglepett..
Som i Serem!
6oat

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 18., csütörtök 22:45

A Barca képviselői a héten találkoznak Gündi képviselőivel, hogy megpróbálják lezárni az ügyet.

30 milliót kínálnak Kondogbiáért, ha nem jönne össze Pogba, rámennek Verrattira... :roll:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 18., csütörtök 13:46

Egyet értek sentryvel.

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. június 18., csütörtök 13:16

morientes írta:
kicsit amugy túlreagáltnak érzem ezt az Isco témát. Jó a srác, nagyon! De konstans jó teljesítményt még nem láttunk tőle. Egy hónapig húzóember, aztán kipukkad. Fellángolásai mindig vannak. Kicsit olyan mint Karim az első éveiben. Mindenki tudta h jó, de huzamosabb ideig valahogy sosem tudta bebizonyítani. Ezen kéne változtatnia.
És rajta kívül még az europai mezőny 90%-ának...
Kár,hogy mire éppen kezdett volna tényleg beleszokni,jön ez az antifocimájer,és Francisco megint a levét issza a dolgoknak..
Egyetértek!

Még kiegészíteném azzal, hogy megkaptam, hogy ha nem látom Pogbában a tehetséget, akkor az az én bajom.
Nah én így vagyok Iscoval! Ha valaki nem látja benne, hogy mekkora kib_szott zseni 22 évesen nem a posztján játszva húzta a csapatot pár meccsen (ne várjuk már el tőle ilyen fiatalon, számára egy új poszton, hogy konstans god modeban nyomja!) azért az nem semmi!

Szerintem sokkal többet mutatott mint Pogba. Igaz a francia gyereket kevesebbet láttam játszani, így nem túl korrekt az állításom. De nem is lenne fair összehasonlítani a kettő igazán, mert nem egy poszt, nem egy feladatkör.

Isco igazi szerepe - ahova sokan Pogbát is mondják, de szerintem ott tuti gyengébb lenne a francia (jelenleg 100%) - az a csatár mögötti támadó középpályás, és amikor ott játszott első évében, akkor kegyetlen állat szinten nyomta!

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. június 18., csütörtök 13:03

istimester írta:
Mike írta:Kicsit olyan mint Karim az első éveiben
Ja. Csak ez már hét éve tart :lol:
Nem baj.Ezek szerint vége a 7 szűk esztendőnek :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2015. június 18., csütörtök 12:55

Mike írta:Kicsit olyan mint Karim az első éveiben
Ja. Csak ez már hét éve tart :lol:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. június 18., csütörtök 12:46

kicsit amugy túlreagáltnak érzem ezt az Isco témát. Jó a srác, nagyon! De konstans jó teljesítményt még nem láttunk tőle. Egy hónapig húzóember, aztán kipukkad. Fellángolásai mindig vannak. Kicsit olyan mint Karim az első éveiben. Mindenki tudta h jó, de huzamosabb ideig valahogy sosem tudta bebizonyítani. Ezen kéne változtatnia.
És rajta kívül még az europai mezőny 90%-ának...
Kár,hogy mire éppen kezdett volna tényleg beleszokni,jön ez az antifocimájer,és Francisco megint a levét issza a dolgoknak..
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 18., csütörtök 12:24

Mondjuk mielőtt kipukkant eléggé sokat kellett teljesítenie a kp-n, egy olyan poszton amibe éppen hogy beletanult. Brutál sok futó munkát mutatott fel, meg is lepődtem volna ha ezt végig bírta volna. A szezon elment mikor Modric kiesett, az éppen használható játékosok a belüket kidolgozták, a végére meg a kp-ból semmi sem maradt

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. június 18., csütörtök 12:02

mondjuk Isco meg a sokpasszos játék nem éppen fér meg egy mondatban

"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. június 18., csütörtök 11:53

R.M.C.F írta:
ikarus93 írta:Isco a Barcában jobban kamatoztatni tudná a tudását, mint a jelenlegi Madridban.
Fáj beismerni de ez van és olyan 90%-ba azt érzem, hogy ha Iscot el fogjuk herdálni akkor 2-3 éven belül a Barcába fog játszani.
Az ő érdekében is jobb lenne a Barca, ott tényleg akár még Iniesta szintü focistává is válhat.

nem értem mitől tudná ott jobban kamatoztatni? Semmivel sem.

A Real Madrid inkább a dinamikus pár passzos játékot preferálja, amibe Isco bőven megállja a helyét, de semmi extrát nem tud hozzá tenni.
A Bárcá már inkább a tiken-táken féle stílusra hajaz, még ha idén Luis Enrique kicsit dinamikusabbá , gyorsabbá is tette a Bárcá játékát, de azért az alap még mindig a sok passzos játék és hát elég megnézni Isco miket művel a labdával kisterületen mikor megy a cicázás az edzésen vagy éppen a pályán.

De persze ez csak az én véleményem :Đ
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 18., csütörtök 11:49

ikarus93 írta:Isco a Barcában jobban kamatoztatni tudná a tudását, mint a jelenlegi Madridban.
Fáj beismerni de ez van és olyan 90%-ba azt érzem, hogy ha Iscot el fogjuk herdálni akkor 2-3 éven belül a Barcába fog játszani.
Az ő érdekében is jobb lenne a Barca, ott tényleg akár még Iniesta szintü focistává is válhat.
Szerintem meg nem. Semmivel sem lenne jobb a barcában, mint itt, ugyan annyi játéklehetőséggel. Ennyi erővel minden kreatív cselezni tudó játékos tudása jobban kijönne a Barcában?

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 18., csütörtök 11:45

nem értem mitől tudná ott jobban kamatoztatni? Semmivel sem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Vissza: