Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
PEEtör

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. június 19., péntek 11:25

Amúgy fentebb már leírtam, elég sokan nem értettek egyet a döntés erősségével.
Igen, szerintem is felháborító, hogy egy embert, aki harmadjára (!!!) megharap valakit egy futballpályán nem egy életre tiltanak el a labdarúgástól.

Na mindegy is, lerágott csont ez már. :ike:
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 19., péntek 11:20

kiserik írta:Suarezt eltiltották minden nemű sporttevékenységtől 4 hónapra. Igen, edzéstől is. A poolos Suarezt. A barcás Suareznek csak tétmeccsen nem volt szabad pályára lépnie. Enyhítés? Igen.
Egész biztosan a CAS emberei azért döntöttek így, mert már leigazoltuk. Biztos nem azért, mert elég sok ember felháborodott a döntésen, és jogtalannak találták, hogy még stadionba se léphet be, és edzeni sem edzhet - és most nem a mezei drukkerekre gondolok.. A 4 hónap meg tuti azért lett 4 eredetileg is, mert előre tudták, hogy így a Clásicon térhet vissza!
kiserik írta:Átigazolási enyhítés: Kizárták a Barcát az előző nyári és téli átigazolásokból? Ki. Felfüggesztették a nyárit? Igen. Igazolt a Barca? Igen (pl.: Suarez, Rakitic, Mathieu, Ter Stegen, Bravo). Ezen emberek nélkül triplázott volna idén a Barca? Erre nem válaszolok, mert nincs értelme, de elég egyértelmű...
És miért függesztették fel a nyárit? Mert fellebbeztünk a CAS-nál, és amíg nem derítették ki, hogy jogos-e az ítélet, addig felfüggesztették a tilalmat.
PEEtör írta:Attól, hogy van lehetőség fellebezésre, nincsen kőbe vésve, hogy a kiszabott ítéletet megváltoztassák, sőt, legtöbb esetben marad.
Gondolj bele, ha eltiltottak volna minket egész nyárra úgy, hogy fellebbezünk a CAS-nál, és Novemberben vagy mikor kiderül, hogy jogtalan volt az eltiltás.. Az lett volna a normális? Bár gondolom szerintetek ja.
RealRaúl77 írta:hát a múlt nyár az ki lett játszva, oké, ezt megértem, mindenki élt volna azzal, de én elsősorban az idén nyárról beszélek, amikor már elvileg jogerős..
Az meg, hogy most megegyezhetünk a játékosokkal meg a klubokkal nem egy utólag enyhített dolog, hanem egy jogi kiskapu. Nem tudom hogy jött ez sokaknak, hogy ezt utólag engedték meg nekünk.. De ez se olyan egetrengetően nagy segítség mint azt itt sokan beállítják - semminél persze jobb -, mert egy valóban minőségi játékos tuti nem vár januárig, hogy játszhasson, csak a Vidal szinteknek éri meg, mert ez lehet életük igazolása. De egy Gündi pl simán mutatni fogja a fukkot szerintem, aztán elzúz a MU-ba, pedig amúgy elég jó esélyeink lettek volna nála, és pont egy ilyen stílusú játékos kéne most Xavi pótlására..
h3x0r írta:Na meg az a poén, mikor jönnek a Barcások és elkezdik kimagyarázni a kész tényeket. :lol:
PEEtör írta:Arról meg senkinek ne legyen kétsége, hogy ha Poolos marad, akkor sportkomplexum közelébe nem mehetett volna az uruguay-i.
Mondjuk érdekelne, hogy mit gondolnak az ellnvéleménnyel rendelkezők, mi alapján változtatták meg az eredeti ítéletet, ha nem azért, mert Barcás lett és új csapatba való beilleszkedése miatt.
Hát ne haragudj, ha ezek a kész tények, akkor még jó, hogy magyarázunk.. :roll: Amúgy fentebb már leírtam, elég sokan nem értettek egyet a döntés erősségével.

DinhoL
Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 19., péntek 11:20

PEEtör írta:Arról meg senkinek ne legyen kétsége, hogy ha Poolos marad, akkor sportkomplexum közelébe nem mehetett volna az uruguay-i.
Ezt már sajnos sose tudjuk meg..Bármelyik másik klubba igazol szerintem megadták volna ezt neki. :)
Som i Serem!
6oat

DinhoL

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 19., péntek 11:17

RealRaúl77 írta:hát a múlt nyár az ki lett játszva, oké, ezt megértem, mindenki élt volna azzal, de én elsősorban az idén nyárról beszélek, amikor már elvileg jogerős..
Igen és nem is érkezik új játékos a keretbe, csak télen. Addig marad a keret úgy, ahogy van. A regisztráció és a szóbeli megállapodások nem voltak része a büntetésnek és nem is volt olyan periódusa a tárgyalásoknak amikor ezeket is tiltották volna. Most az, hogy ez az "enyhítés" csak azért van mert mi a Barca vagyunk...Legyen, de szerintem ez csak a rosszindulat mondatja sok emberrel.
Som i Serem!
6oat

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. június 19., péntek 11:15

Arról meg senkinek ne legyen kétsége, hogy ha Poolos marad, akkor sportkomplexum közelébe nem mehetett volna az uruguay-i.
Mondjuk érdekelne, hogy mit gondolnak az ellnvéleménnyel rendelkezők, mi alapján változtatták meg az eredeti ítéletet, ha nem azért, mert Barcás lett és új csapatba való beilleszkedése miatt.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. június 19., péntek 11:12

DinhoL írta:
kiserik írta: Bocs, de a röhögő smiley előtti hülyeségekért inkább magadon nevethetsz. Suarezt eltiltották minden nemű sporttevékenységtől 4 hónapra. Igen, edzéstől is. A poolos Suarezt. A barcás Suareznek csak tétmeccsen nem volt szabad pályára lépnie. Enyhítés? Igen. Oda adnám Suareznek az aranylabdát? Nem. Messinek? Most féltávnál igen. Hülyeséget beszéltél? Igen.
Átigazolási enyhítés: Kizárták a Barcát az előző nyári és téli átigazolásokból? Ki. Felfüggesztették a nyárit? Igen. Igazolt a Barca? Igen (pl.: Suarez, Rakitic, Mathieu, Ter Stegen, Bravo). Ezen emberek nélkül triplázott volna idén a Barca? Erre nem válaszolok, mert nincs értelme, de elég egyértelmű...
1. Nem feltétlen rád gondoltam az aranylabdás rész kapcsán, hanem sok más madridista véleményére akiket azóta olvastam igaz nem feltétlen itt. :)
2. Suárez ügyében nincs igazd teljesen, mert nem tiltották el mindennemű sporttevékenységtől. Ebben tévedsz. Az átigazolási tiltás felfüggesztését pedig úgy lehet megérteni, ha belegondolsz abba hogyan működnek jogi úton a dolgok. A fellebbezés minden ilyen helyzetben jogos és bármelyik csapat megtette volna. Na már most amíg újra nem hoznak döntést - ami persze nem 2 nap - addig a döntés nem jogerős. Ez így most eléggé le van egyszerüsítve de azért érthető.
őőőő... http://www.nb1.hu/hirek/enyhitette-luis ... ltasat-cas pl egy google-s keresés a témában. Nincs ezzel semmi baj, megértjük, elfogadjuk, beletörődünk. Ez van. Csak az bicskanyitogató, hogy Ti nem értitek, fogadjátok el, törődtök bele, hogy igen is kivételezve van a Barcával, mert a büntetések enyhítve vannak (ugye most ki vagytok zárva az átigazolásból, de nem, várj, csak bejegyezni nem lehet, de igazolni azt igen, mert miért ne...) , és még ki tudja mik a háttérben.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. június 19., péntek 11:11

hát a múlt nyár az ki lett játszva, oké, ezt megértem, mindenki élt volna azzal, de én elsősorban az idén nyárról beszélek, amikor már elvileg jogerős..
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. június 19., péntek 11:10

Attól, hogy van lehetőség fellebezésre, nincsen kőbe vésve, hogy a kiszabott ítéletet megváltoztassák, sőt, legtöbb esetben marad.
Ja, hogy a Barcáról van szó, akkor már rögtön felezésről van szó.

Ja, és Suarez minden sporttevékenységtől el lett tiltva eredetileg.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PEEtör 2015. június 19., péntek 11:11-kor.

DinhoL

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 19., péntek 10:57

kiserik írta: Bocs, de a röhögő smiley előtti hülyeségekért inkább magadon nevethetsz. Suarezt eltiltották minden nemű sporttevékenységtől 4 hónapra. Igen, edzéstől is. A poolos Suarezt. A barcás Suareznek csak tétmeccsen nem volt szabad pályára lépnie. Enyhítés? Igen. Oda adnám Suareznek az aranylabdát? Nem. Messinek? Most féltávnál igen. Hülyeséget beszéltél? Igen.
Átigazolási enyhítés: Kizárták a Barcát az előző nyári és téli átigazolásokból? Ki. Felfüggesztették a nyárit? Igen. Igazolt a Barca? Igen (pl.: Suarez, Rakitic, Mathieu, Ter Stegen, Bravo). Ezen emberek nélkül triplázott volna idén a Barca? Erre nem válaszolok, mert nincs értelme, de elég egyértelmű...
1. Nem feltétlen rád gondoltam az aranylabdás rész kapcsán, hanem sok más madridista véleményére akiket azóta olvastam igaz nem feltétlen itt. :)
2. Suárez ügyében nincs igazd teljesen, mert nem tiltották el mindennemű sporttevékenységtől. Ebben tévedsz. Az átigazolási tiltás felfüggesztését pedig úgy lehet megérteni, ha belegondolsz abba hogyan működnek jogi úton a dolgok. A fellebbezés minden ilyen helyzetben jogos és bármelyik csapat megtette volna. Na már most amíg újra nem hoznak döntést - ami persze nem 2 nap - addig a döntés nem jogerős. Ez így most eléggé le van egyszerüsítve de azért érthető.
Som i Serem!
6oat

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. június 19., péntek 10:55

kiserik írta:Bocs, de a röhögő smiley előtti hülyeségekért inkább magadon nevethetsz. Suarezt eltiltották minden nemű sporttevékenységtől 4 hónapra. Igen, edzéstől is. A poolos Suarezt. A barcás Suareznek csak tétmeccsen nem volt szabad pályára lépnie. Enyhítés? Igen. Oda adnám Suareznek az aranylabdát? Nem. Messinek? Most féltávnál igen. Hülyeséget beszéltél? Igen.
Tökéletesen összefoglaltad a lényeget. :agree:

Na meg az a poén, mikor jönnek a Barcások és elkezdik kimagyarázni a kész tényeket. :lol:

kiserik_2

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. június 19., péntek 10:47

DinhoL írta:
kiserik írta: Nem a fenét nem. Suarez büntetését is enyhítették, ahogyan ezt is. Nem probléma, megszoktuk, csak az idegesítő, mikor ezt még meg is akarja magyarázni valaki.
Még jó, hogy enyhítették Suárez büntetését..De biztos ha marad a Poolban mondjuk akkor egy évre eltiltanák és a klubja nem tehetne semmit érte.. :roll: Legjobb, hogy most meg olyanok adnák neki az aranylabdát akik nyáron egy életre eltiltották volna. Csak hogy véletlenül se Messi kapja.. :lol:
Bocs, de a röhögő smiley előtti hülyeségekért inkább magadon nevethetsz. Suarezt eltiltották minden nemű sporttevékenységtől 4 hónapra. Igen, edzéstől is. A poolos Suarezt. A barcás Suareznek csak tétmeccsen nem volt szabad pályára lépnie. Enyhítés? Igen. Oda adnám Suareznek az aranylabdát? Nem. Messinek? Most féltávnál igen. Hülyeséget beszéltél? Igen.

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. június 19., péntek 10:39

adná neki a halál :lol:

pont ez az, hogy jogi utak lettek hagyva. így kb semmit sem ér. inkább ne is lett volna büntetés, így csak mehet majd a hantázás össze-vissza...
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

DinhoL

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 19., péntek 10:27

kiserik írta: Nem a fenét nem. Suarez büntetését is enyhítették, ahogyan ezt is. Nem probléma, megszoktuk, csak az idegesítő, mikor ezt még meg is akarja magyarázni valaki.
Még jó, hogy enyhítették Suárez büntetését..De biztos ha marad a Poolban mondjuk akkor egy évre eltiltanák és a klubja nem tehetne semmit érte.. :roll: Legjobb, hogy most meg olyanok adnák neki az aranylabdát akik nyáron egy életre eltiltották volna. Csak hogy véletlenül se Messi kapja.. :lol:
Som i Serem!
6oat

kiserik_2

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. június 19., péntek 10:24

DinhoL írta:
RealRaúl77 írta:Azért elég felháborító, hogy így el lett sumákolva ez a barca büntetés..
Miért lett volna elsumákolva? A jogi utakat bárki kijátszhatja. Más csapat is megtette volna ugyanezeket a lépéseket, ez nem kivételezés a Barcával.
Nem a fenét nem. Suarez büntetését is enyhítették, ahogyan ezt is. Nem probléma, megszoktuk, csak az idegesítő, mikor ezt még meg is akarja magyarázni valaki.

DinhoL

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 19., péntek 10:18

RealRaúl77 írta:Azért elég felháborító, hogy így el lett sumákolva ez a barca büntetés..
Miért lett volna elsumákolva? A jogi utakat bárki kijátszhatja. Más csapat is megtette volna ugyanezeket a lépéseket, ez nem kivételezés a Barcával.
Som i Serem!
6oat

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. június 19., péntek 10:11

Azért elég felháborító, hogy így el lett sumákolva ez a barca büntetés..

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 18., csütörtök 22:53

Realista24 írta:A Barca képviselői a héten találkoznak Gündi képviselőivel, hogy megpróbálják lezárni az ügyet.

30 milliót kínálnak Kondogbiáért, ha nem jönne össze Pogba, rámennek Verrattira... :roll:
Ja, ezeket én is olvastam, bár ma utána pont egy olyat is, hogy barcás források tagadják, hogy találkoznának majd Gündivel - igazából nem is tudom ilyenkor ki találkozna, Braida se sokáig lesz már itt szerintem, üzletet se hiszem, hogy nagyon köthetne..

A Kondogbia-Pogba dolgot nem értem, nem is egy a stílusuk tudtommal, meg nem tudom miért kéne nekünk a monacoi. Verrattira meg azt tudom mondani, amit nálatok, álomnak jó, csak valóságalapja nincs sajnos.. :(
DinhoL írta:Honnan van ez a hír? Eléggé meglepett..
Sport közölte le az utóbbi napokban, de igazából Júli 18-ig úgyse lesz semmi előrelépés igazolások terén, elvégre nincs elnökségünk, és ők hoznák a játékosokat ugye jó esetben.. Úgyhogy szerintem ezek példányszámnövelők csak.

Ami viszont valós, hogy Denis Suárez sanszos, hogy visszajön, 3 millió plusz 1 játékos 1 évig kölcsönben lesz az ára. Mi Adama vagy Halilovic kölcsönadását preferálnánk, a Sevilla Sampert kérné.
A presidential candidate made Madrid player Ramos an offer. Deal almost impossible, but Ramos will use bid in ongoing renewal talks. [sport]
Az egyik jelölt Ramosnak szerződést kínált. Az üzlet szinte lehetetlen, de Ramos felhasználhatja ezt a hosszabbítási huza-vona alatt
Ezt meg csak úgy itt hagynám.. :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 18., csütörtök 22:50

DinhoL írta:
Realista24 írta: 30 milliót kínálnak Kondogbiáért,
Honnan van ez a hír? Eléggé meglepett..
Sport, PP-n olvastam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

DinhoL

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 18., csütörtök 22:48

Realista24 írta: 30 milliót kínálnak Kondogbiáért,
Honnan van ez a hír? Eléggé meglepett..
Som i Serem!
6oat

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 18., csütörtök 22:45

A Barca képviselői a héten találkoznak Gündi képviselőivel, hogy megpróbálják lezárni az ügyet.

30 milliót kínálnak Kondogbiáért, ha nem jönne össze Pogba, rámennek Verrattira... :roll:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: