kiserik írta:Suarezt eltiltották minden nemű sporttevékenységtől 4 hónapra. Igen, edzéstől is. A poolos Suarezt. A barcás Suareznek csak tétmeccsen nem volt szabad pályára lépnie. Enyhítés? Igen.
Egész biztosan a CAS emberei azért döntöttek így, mert már leigazoltuk. Biztos nem azért, mert elég sok ember felháborodott a döntésen, és jogtalannak találták, hogy még stadionba se léphet be, és edzeni sem edzhet - és most nem a mezei drukkerekre gondolok.. A 4 hónap meg tuti azért lett 4 eredetileg is, mert előre tudták, hogy így a Clásicon térhet vissza!
kiserik írta:Átigazolási enyhítés: Kizárták a Barcát az előző nyári és téli átigazolásokból? Ki. Felfüggesztették a nyárit? Igen. Igazolt a Barca? Igen (pl.: Suarez, Rakitic, Mathieu, Ter Stegen, Bravo). Ezen emberek nélkül triplázott volna idén a Barca? Erre nem válaszolok, mert nincs értelme, de elég egyértelmű...
És miért függesztették fel a nyárit? Mert fellebbeztünk a CAS-nál, és amíg nem derítették ki, hogy jogos-e az ítélet, addig felfüggesztették a tilalmat.
PEEtör írta:Attól, hogy van lehetőség fellebezésre, nincsen kőbe vésve, hogy a kiszabott ítéletet megváltoztassák, sőt, legtöbb esetben marad.
Gondolj bele, ha eltiltottak volna minket egész nyárra úgy, hogy fellebbezünk a CAS-nál, és Novemberben vagy mikor kiderül, hogy jogtalan volt az eltiltás.. Az lett volna a normális? Bár gondolom szerintetek ja.
RealRaúl77 írta:hát a múlt nyár az ki lett játszva, oké, ezt megértem, mindenki élt volna azzal, de én elsősorban az idén nyárról beszélek, amikor már elvileg jogerős..
Az meg, hogy most megegyezhetünk a játékosokkal meg a klubokkal nem egy utólag enyhített dolog, hanem egy jogi kiskapu. Nem tudom hogy jött ez sokaknak, hogy ezt utólag engedték meg nekünk.. De ez se olyan egetrengetően nagy segítség mint azt itt sokan beállítják - semminél persze jobb -, mert egy valóban minőségi játékos tuti nem vár januárig, hogy játszhasson, csak a Vidal szinteknek éri meg, mert ez lehet életük igazolása. De egy Gündi pl simán mutatni fogja a fukkot szerintem, aztán elzúz a MU-ba, pedig amúgy elég jó esélyeink lettek volna nála, és pont egy ilyen stílusú játékos kéne most Xavi pótlására..
h3x0r írta:Na meg az a poén, mikor jönnek a Barcások és elkezdik kimagyarázni a kész tényeket.
PEEtör írta:Arról meg senkinek ne legyen kétsége, hogy ha Poolos marad, akkor sportkomplexum közelébe nem mehetett volna az uruguay-i.
Mondjuk érdekelne, hogy mit gondolnak az ellnvéleménnyel rendelkezők, mi alapján változtatták meg az eredeti ítéletet, ha nem azért, mert Barcás lett és új csapatba való beilleszkedése miatt.
Hát ne haragudj, ha ezek a kész tények, akkor még jó, hogy magyarázunk..
Amúgy fentebb már leírtam, elég sokan nem értettek egyet a döntés erősségével.