Nem vagyok ügyvéd bojtár de már láttam belülről bíróságot és tisztában vagyok alapvető jogi kérdésekkel. Hidd el megadtam volna az igazat abban az esetben is ha jogos dologról van szó felétek nézve.morientes írta:Blablablabla,blablabla bla...2. Suárez ügyében nincs igazd teljesen, mert nem tiltották el mindennemű sporttevékenységtől. Ebben tévedsz. Az átigazolási tiltás felfüggesztését pedig úgy lehet megérteni, ha belegondolsz abba hogyan működnek jogi úton a dolgok. A fellebbezés minden ilyen helyzetben jogos és bármelyik csapat megtette volna. Na már most amíg újra nem hoznak döntést - ami persze nem 2 nap - addig a döntés nem jogerős. Ez így most eléggé le van egyszerüsítve de azért érthető.
Azt a nyafogást megnéztem volna,ha történetesen fordítva történik az eset,az az minket szankcionálnak,(vagy is még sem).
Hogy akkor a nagy ügyvéd bojtárok egyet értettek e volna az itélettel...
Real Madrid vs. Barcelona
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Som i Serem!
6oat
6oat
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Figyelj, most kiakadhatsz tőlem ezen, nyáron is több oldalas vita ment arról emlékeim szerint itt, hogy egy harapás rosszabb, vagy egy törést okozó nem labdára irányuló becsúszás. Egyik sem futballpályára való, de számomra egy szándékos könyökös, vagy egy alattomos becsúszás semmivel nem jobb, mint ez - mert elég sok becsúszásnál látszik, hogy nem labdára megy az ember, szerintem ez egyértelmű. Mindegyiket el kéne tiltani, nem csak 1-2 meccsre, és akkor kevesebb ilyen lenne. A színészkedésről ugyan ez a véleményem, de ezt már anno megvitattuk itt is párszor szerintem, akkor se sokan osztoztak a véleményeben, ez van.PEEtör írta:Bár nem akartam már reagálni, de egészen elképesztő, hogy te ezt komolyan így gondolod..
Ez meg teljesen életszerű történet tényleg.. Menj be a munkahelyedre és könyökölj le valakit, ugyan annyi értelme van.PEEtör írta:De nézzük így:ha bemész a munkahelyedre, harapj már meg valakit, csak úgy poénból, aztán nézzük meg mi lesz az eredménye. Még jobb reprezentatív kutatás céljából ezek után még kétszer csináld meg ugyanezt!
Rosellék lehet börtönbe kerülnek - remélem, meg is érdemelnék -, nem igazolhatunk normálisan a nyáron.. Most mi egyebet vársz? Szüntessék meg a klubot? Akkor lenne minden happy, ha ejtettek volna minden vádat, de nem ez történt, épp ezért megy most is a vita.kiserik írta:Akkor kedves barcás kollégák mondjatok nekem legalább 1 olyan ügyet, amiből rosszul jött ki a Barca az utóbbi pár évben. Ugye volt itt adócsalások tömkelege, lefizetés, eltiltás, gyerekvétel, stb. Mert nekem csak az rémlik, hogy mindig minden happy, és mindig mindenre van magyarázat.
Realista24 írta:Valaki avasson már be, hogy mi a probléma?
...
Neymar ügy szerintem, amibe bele is bukott az elnökség, lehet börtönbe is kerülnek.. Nem tudom ez miért számít happynek - bár részemről az, mert eltakarodnak nagy eséllyel végre a klubtól..DinhoL írta: Lefizetésről nem tudok,
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Blablablabla,blablabla bla...2. Suárez ügyében nincs igazd teljesen, mert nem tiltották el mindennemű sporttevékenységtől. Ebben tévedsz. Az átigazolási tiltás felfüggesztését pedig úgy lehet megérteni, ha belegondolsz abba hogyan működnek jogi úton a dolgok. A fellebbezés minden ilyen helyzetben jogos és bármelyik csapat megtette volna. Na már most amíg újra nem hoznak döntést - ami persze nem 2 nap - addig a döntés nem jogerős. Ez így most eléggé le van egyszerüsítve de azért érthető.
Azt a nyafogást megnéztem volna,ha történetesen fordítva történik az eset,az az minket szankcionálnak,(vagy is még sem).
Hogy akkor a nagy ügyvéd bojtárok egyet értettek e volna az itélettel...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
Meg lehetne úgyis oldani, hogy januári dátummal érvényesítsük a szerződést és beleírjuk, hogy addig nem lép pályára a régi csapatában. Azt meg nem lehet senkinek se megtiltani, hogy közben Barcelonában tartózkodjon. Bármelyik csapat kihasználná a kiskapukat, naná, majd feltesszük a kezünket és tapsolunk a világ egyik legkorruptabb szervezeteihez, a Fifa-hoz meg az Uefa-hoz, mert hibáztunk a fiatalok szerződtetésénél. Amit továbbra sem hiszek, hogy csak mi néztünk be vmit, senki más Európában. Persze. De sok sok éve a Barca van a kirakatban, vkiknek ez böki már a szemét, ami érthető. De még szép, hogy ha megbüntetnek minket akkor keressük a kiskapukat. Erről szól ez az egész rohadt világ egyébként. Ezt csináljuk magánemberként is csak kicsiben.
Azt meg mindenki másképp ítéli meg, hogy mi a súlyosabb? Ha megharapsz vkit és megkarcolod a fogaddal vagy ugyanúgy idegből odacsúszol és kettétöröd a lábát és lehet a karrierjét is. Chiellini azóta is focizik, köszöni jól van, majdnem triplázott. Ha eltöri a lábát Suarez vagy mondjuk elszakadnak a térdszalagjai most kelne életre és azon gondolkodna, hogy tudja e ennyi idősen újra kezdeni vagy fel kell adnia.
Mindegyik elítélendő, undorító magatartás, de nem hinném, hogy a harapás erősebb.
Azt meg mindenki másképp ítéli meg, hogy mi a súlyosabb? Ha megharapsz vkit és megkarcolod a fogaddal vagy ugyanúgy idegből odacsúszol és kettétöröd a lábát és lehet a karrierjét is. Chiellini azóta is focizik, köszöni jól van, majdnem triplázott. Ha eltöri a lábát Suarez vagy mondjuk elszakadnak a térdszalagjai most kelne életre és azon gondolkodna, hogy tudja e ennyi idősen újra kezdeni vagy fel kell adnia.
Mindegyik elítélendő, undorító magatartás, de nem hinném, hogy a harapás erősebb.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Engem se Suarez nem érdekel, se a múlt nyár, se az összes többi.. De ez az idén nyártól eltiltás érdekesre sikeredett..
ok. kiszálltam.nmate írta:
Egy jó tanács: Real fórumon ne keress Barcával kapcsolatban objektív hozzászólást.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
nmate írta:Egy jó tanács: Real fórumon ne keress Barcával kapcsolatban objektív hozzászólást.palesz77 írta:Erről beszéltem, elhiszem, hogy titeket nem zavart volna, ha marad az eltiltás, fordított esetben lehet engem se - bár szerintem ez a stadionba se léphet be meg nem is edzhet dolog mindenhogy túlzó, miközben lábakat meg karriereket törnek ketté undorító becsúszásokkal pár hét eltiltással -, de attól még magasabb körökben sokan nem értettek ezzel egyet - láthatóan a CAS sem. De gondolom ők is azért vélekedtek így, mert a Poolból a Barcába igazolt.
Összességében sokkal objektívek mint a barca tábor......sőt,egyesek túlzásokba is hajlandóak esni, pl neymar esetében is olvastam már többször. Az elismerésről, a tiszteletről meg nem is érdemes vitázni sem, azt össze sem lehet hasonlítani olyan a kontraszt.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- DinhoL
Melyik adócsalási ügyből jöttünk eddig ki jól? Az elnökség megbukott, Rosseb egyre közelebb a börtönhöz, Messit a médiában elég rendesen támadják, még neki is perkálni kell,nem hiszem hogy neki ez olyan jót tenne. Lefizetésről nem tudok, bár lehet itt a bírók megvételére gondolsz.Hát az sokba került tényleg. Gyerekvétel miatt szankcionálnak most amiről egy ideje már beszélgetünk miért is nem jó annyira..kiserik írta:Akkor kedves barcás kollégák mondjatok nekem legalább 1 olyan ügyet, amiből rosszul jött ki a Barca az utóbbi pár évben. Ugye volt itt adócsalások tömkelege, lefizetés, eltiltás, gyerekvétel, stb. Mert nekem csak az rémlik, hogy mindig minden happy, és mindig mindenre van magyarázat.
A dolgok csak azért happyk mostanában, mert megy a csapatnak és jönnek a trófeák. Házon belül már megy egy ideje a "trónok harca".
Som i Serem!
6oat
6oat
Amúgy tiszta sor. Ha a Liverpoolban enyhítették volna az eltiltást, az most nem zavarna senkit, csak mivel a Barcáról van szó, így nyilván előtérbe került. Eltiltották 4 hónapra, hiába edzhetett, azért az közel sem olyan mint ha meccseket játszhatott volna, utána szépen belejött, aztán a tavaszi meccsünkön kivégzett minket, ennyi. Persze, felháborító, hogy mit igazolhatnak meg mittudomén, de szerintem előbb a saját házunk tájékán kéne körbenézni és ott megvizsgálni, hogy mik azok a gondok, amik a sikertelen idényhez vezettek. Engem teljesen hidegen hagy hogy Messi, NEymar vagy Suarez elpakol náluk egy ötöst. Mi foglalkozzunk a saját csapatunkkal és ennyi. De azt a lobbizást természetesen én is elvárom a csapatunktól ha hasonló helyzetbe kerülünk, mint ami náluk volt.
Amúgy meg hogyne lenne szándékos a lábtörés? Persze, nem akar ott lábat törni "csak" odapakolni egy nagyot, de én ezt súlyosabb vétségnek találom, mint amikor valaki harap. Ami persze szintén nem normális dolog. Vagy ott van Pepe esete is. Megkapta Suarez a büntetését, leülte, szerintem ennyi a történet.
Amúgy meg hogyne lenne szándékos a lábtörés? Persze, nem akar ott lábat törni "csak" odapakolni egy nagyot, de én ezt súlyosabb vétségnek találom, mint amikor valaki harap. Ami persze szintén nem normális dolog. Vagy ott van Pepe esete is. Megkapta Suarez a büntetését, leülte, szerintem ennyi a történet.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Négy hónap eltiltásról volt szó már az elején is, nem? Azt meghagyták, a mi szempontunkból ennek volt jelentősége. Ki nem szarja le, hogy bemehet-e az edzőközpontba vagy sem? Úgyis megoldották volna, így legalább "legálisan" tették Aztán letelt és megszopatott minket. Dolgozzátok fel. Pérez töketlen volt ilyen szempontból, klub megítélése, stb...hogy elállt a leigazolásától.R24: Suarez, nem Suarez. A lényeg itt az, hogy mindig, minden körülmények között a Barcának kedvez ez a világ. Innen indult az egész. Amúgy a harapás véleményem szerint a sportban erősebb, mint pl egy lábtörés, vagy megrugdosás. A nyállal, vérrel elég sok minden terjed a világban... és a Barca szerintem inkább 13-ra húzott lapot, mint sem 19-re.
Aki - esetleg - hibázott az a büntetést kiszabó testület volt, amiért harmadszori harapás után ilyen "enyhe" ítéletet hozott.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- DinhoL
Nem hittem volna, de ez a pillanat is eljött, hogy egyetértünk valamiben.Realista24 írta:Valaki avasson már be, hogy mi a probléma?
Suarez harapott, eltiltották - egy Barcától független szerv, így az az ő szegénységi bizonyítványuk, hogy milyen mértékben vagy hogy egyáltalán még pályára engedik és nem zárták diliházba.
A Barca jogászai megnézték az esetet, kihasználták a jogi kiskapukat és elértek egy két enyhítést. Így sem játszott hónapokig.
A Barca 19-re lapot húzott a leigazolásával és bejött nekik. Minden más félig irigykedésből fakad szerintem. Ha nálunk valakit eltiltanak hosszú időre, akkor elvárom, hogy megmozgassanak mindent, hogy minimalizálják a büntetését. Pepe majdnem kórházba juttatott valakit, nem rajta múlt, hogy nem rúgta fejbe, kapott 10 meccset.
Som i Serem!
6oat
6oat
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Akkor kedves barcás kollégák mondjatok nekem legalább 1 olyan ügyet, amiből rosszul jött ki a Barca az utóbbi pár évben. Ugye volt itt adócsalások tömkelege, lefizetés, eltiltás, gyerekvétel, stb. Mert nekem csak az rémlik, hogy mindig minden happy, és mindig mindenre van magyarázat.
R24: Suarez, nem Suarez. A lényeg itt az, hogy mindig, minden körülmények között a Barcának kedvez ez a világ. Innen indult az egész. Amúgy a harapás véleményem szerint a sportban erősebb, mint pl egy lábtörés, vagy megrugdosás. A nyállal, vérrel elég sok minden terjed a világban... és a Barca szerintem inkább 13-ra húzott lapot, mint sem 19-re.
R24: Suarez, nem Suarez. A lényeg itt az, hogy mindig, minden körülmények között a Barcának kedvez ez a világ. Innen indult az egész. Amúgy a harapás véleményem szerint a sportban erősebb, mint pl egy lábtörés, vagy megrugdosás. A nyállal, vérrel elég sok minden terjed a világban... és a Barca szerintem inkább 13-ra húzott lapot, mint sem 19-re.
- DinhoL
Nem kéne egy kalap alávenni tényleg, főleg úgy, hogy a szenvedő fél szempontjából is megnézed a történéseket..Tudtommal egy becsúszás is szándékos mindenesetben, még akkor is ha a játékos mondjuk csak véletlen érkezik bokára. Egy ilyen sérülés jobb esetben 1 - 2 hónap. Egy harapás? Nem a pályára való de kb 5 percig fáj, 15 percig lehet is látni aztán nem okoz vele túl sok gondot..Zuniga miért nem kapott semmit a fegyelmi bizottságtól? Ez is egy jó kérdést azt hiszem.Persze utána már nagyon sajnálta de attól még tudatában volt mit tesz.PEEtör írta:
Bár nem akartam már reagálni, de egészen elképesztő, hogy te ezt komolyan így gondolod. Már az is, hogy egy kalap alá veszel egy szerencsétlen súlyos sérülést okozó becsúszást -mert csak remélem, hogy nem gondolod azt, hogy direktbe akar valaki lábat törni- egy SZÁNDÉKOS HARAPÁSSAL. Nem hogy olyannal, aki már HÁROMSZOR megharapott valakit. Azóta sincs ötletem, mi járhat ennek a fejében?
De nézzük így:ha bemész a munkahelyedre, harapj már meg valakit, csak úgy poénból, aztán nézzük meg mi lesz az eredménye. Még jobb reprezentatív kutatás céljából ezek után még kétszer csináld meg ugyanezt!
Hát ész megáll és körbenéz...
Amúgy igen, csak azért mert Realos vagyok, ő meg Barcás lett, az aláírásom sem arról tanúskodik, hogy mennyire elismerem őt, mint játékost.
Som i Serem!
6oat
6oat
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Valaki avasson már be, hogy mi a probléma?
Suarez harapott, eltiltották - egy Barcától független szerv, így az az ő szegénységi bizonyítványuk, hogy milyen mértékben vagy hogy egyáltalán még pályára engedik és nem zárták diliházba.
A Barca jogászai megnézték az esetet, kihasználták a jogi kiskapukat és elértek egy két enyhítést. Így sem játszott hónapokig.
A Barca 19-re lapot húzott a leigazolásával és bejött nekik. Minden más félig irigykedésből fakad szerintem. Ha nálunk valakit eltiltanak hosszú időre, akkor elvárom, hogy megmozgassanak mindent, hogy minimalizálják a büntetését. Pepe majdnem kórházba juttatott valakit, nem rajta múlt, hogy nem rúgta fejbe, kapott 10 meccset.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Bár nem akartam már reagálni, de egészen elképesztő, hogy te ezt komolyan így gondolod. Már az is, hogy egy kalap alá veszel egy szerencsétlen súlyos sérülést okozó becsúszást -mert csak remélem, hogy nem gondolod azt, hogy direktbe akar valaki lábat törni- egy SZÁNDÉKOS HARAPÁSSAL. Nem hogy olyannal, aki már HÁROMSZOR megharapott valakit. Azóta sincs ötletem, mi járhat ennek a fejében?Erről beszéltem, elhiszem, hogy titeket nem zavart volna, ha marad az eltiltás, fordított esetben lehet engem se - bár szerintem ez a stadionba se léphet be meg nem is edzhet dolog mindenhogy túlzó, miközben lábakat meg karriereket törnek ketté undorító becsúszásokkal pár hét eltiltással -, de attól még magasabb körökben sokan nem értettek ezzel egyet - láthatóan a CAS sem. De gondolom ők is azért vélekedtek így, mert a Poolból a Barcába igazolt.
De nézzük így:ha bemész a munkahelyedre, harapj már meg valakit, csak úgy poénból, aztán nézzük meg mi lesz az eredménye. Még jobb reprezentatív kutatás céljából ezek után még kétszer csináld meg ugyanezt!
Hát ész megáll és körbenéz...
Amúgy igen, csak azért mert Realos vagyok, ő meg Barcás lett, az aláírásom sem arról tanúskodik, hogy mennyire elismerem őt, mint játékost.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Egy jó tanács: Real fórumon ne keress Barcával kapcsolatban objektív hozzászólást.palesz77 írta:Erről beszéltem, elhiszem, hogy titeket nem zavart volna, ha marad az eltiltás, fordított esetben lehet engem se - bár szerintem ez a stadionba se léphet be meg nem is edzhet dolog mindenhogy túlzó, miközben lábakat meg karriereket törnek ketté undorító becsúszásokkal pár hét eltiltással -, de attól még magasabb körökben sokan nem értettek ezzel egyet - láthatóan a CAS sem. De gondolom ők is azért vélekedtek így, mert a Poolból a Barcába igazolt.
- RealRaúl77
Én így gondolom. Nem ősszel lesznek gondok. Simán hozzátok a meccsek 90%-át gond nélkül ezzel a kerettel. A maradék 10 % meg bármilyen bitang keretben benne van, hogy néha botlik. Amikor már igazán számít, a tavasz, addigra meg bőven tudtok erősödni a nyáron igazoltakból, és a nevek alapján azért nem Faubert szintről van szó, hogy szomorkodni kelljen. Amúgy sem olyan szar a keretetek, hogy hatalmas változások kellenének. Egy-két foltozás, ami nyáron meg is lesz nálatok.DinhoL írta:
Kívülállóként ezt elhiszem, hogy így látod. Barcának ez attól még problémás( hogy miért azt Palesz nagyszerűen leírta). Ettől még megérdemli a klub, hisz a szabályokat be kell tartani. Nem tagadom és se, hogy ne lenne jogos a bünti de nagy túlzást azt állítani, hogy ez így semmi se lenne..
Ellenben nálunk. Itt is egy-két foltozás kellene, de ki tudja mi lesz szétbarmolva őszig.... De ez már más téma.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Erről beszéltem, elhiszem, hogy titeket nem zavart volna, ha marad az eltiltás, fordított esetben lehet engem se - bár szerintem ez a stadionba se léphet be meg nem is edzhet dolog mindenhogy túlzó, miközben lábakat meg karriereket törnek ketté undorító becsúszásokkal pár hét eltiltással -, de attól még magasabb körökben sokan nem értettek ezzel egyet - láthatóan a CAS sem. De gondolom ők is azért vélekedtek így, mert a Poolból a Barcába igazolt.PEEtör írta:Igen, szerintem is felháborító, hogy egy embert, aki harmadjára (!!!) megharap valakit egy futballpályán nem egy életre tiltanak el a labdarúgástól.
Most erre nem tudok mit mondani, ha szerinted ettől semmis, szíved joga. De megnéznék egy Pogba kaliberű játékost, hogy mit szólna hozzá, ha csak Januártól játszhatna nálunk.. Biztos igent mondana a transzferre.. A komoly ténykedésből ki vagyunk idén zárva, nem véletlen, hogy 2016-os érdkezésről szólnak csak a pletykák a nagyobb játékosoknál.RealRaúl77 írta:Pont nem azt mondtam, hogy enyhítés, hanem hogy egy olyan kiskapu, mely semmissé teszi a büntetést.
Az újságokra meg amúgy nem kell alapozni, júli 18-ig elnökségünk sincs, anélkül meg bombaigazolást nem lehet végrehajtani tudtommal. Az meg, hogy Braida utazgat a Barca pénzén körbe a világban és állítása szerint mindenkit megszerez nem komoly hír, 1 hónap múlva lehet már megy a kukába az eddigi munkájával együtt.
- DinhoL
Kívülállóként ezt elhiszem, hogy így látod. Barcának ez attól még problémás( hogy miért azt Palesz nagyszerűen leírta). Ettől még megérdemli a klub, hisz a szabályokat be kell tartani. Nem tagadom és se, hogy ne lenne jogos a bünti de nagy túlzást azt állítani, hogy ez így semmi se lenne..RealRaúl77 írta:
Egy szóval nem írtam, hogy csak azért, mert Barca.
De beláthatod, hogy ez így semmi. Ez nem szankció, csak valami látszat dolog, hogy el lehessen mondani, hogy büntettünk, meg hogy a Barca is elmondhassa, hogy büntettek, de ezen felül a valóságban semmi nem történt. Ugyanúgy igazoltok, itt olvasom az átigazolási híreket a Barcával kapcsolatban. Szóval semmi sem változott. Azt meg pont leszarom, hogy csak téltől játszhatnak. Az ősz nem fog meghatni titeket, de ott a lehetőség, hogy tavaszra erősödjetek. Ez pont olyan, mintha nem lett volna semmi.
Som i Serem!
6oat
6oat
- RealRaúl77
Egy szóval nem írtam, hogy csak azért, mert Barca.DinhoL írta:Igen és nem is érkezik új játékos a keretbe, csak télen. Addig marad a keret úgy, ahogy van. A regisztráció és a szóbeli megállapodások nem voltak része a büntetésnek és nem is volt olyan periódusa a tárgyalásoknak amikor ezeket is tiltották volna. Most az, hogy ez az "enyhítés" csak azért van mert mi a Barca vagyunk...Legyen, de szerintem ez csak a rosszindulat mondatja sok emberrel.RealRaúl77 írta:hát a múlt nyár az ki lett játszva, oké, ezt megértem, mindenki élt volna azzal, de én elsősorban az idén nyárról beszélek, amikor már elvileg jogerős..
De beláthatod, hogy ez így semmi. Ez nem szankció, csak valami látszat dolog, hogy el lehessen mondani, hogy büntettünk, meg hogy a Barca is elmondhassa, hogy büntettek, de ezen felül a valóságban semmi nem történt. Ugyanúgy igazoltok, itt olvasom az átigazolási híreket a Barcával kapcsolatban. Szóval semmi sem változott. Azt meg pont leszarom, hogy csak téltől játszhatnak. Az ősz nem fog meghatni titeket, de ott a lehetőség, hogy tavaszra erősödjetek. Ez pont olyan, mintha nem lett volna semmi.
Pont nem azt mondtam, hogy enyhítés, hanem hogy egy olyan kiskapu, mely semmissé teszi a büntetést.palesz77 írta:Az meg, hogy most megegyezhetünk a játékosokkal meg a klubokkal nem egy utólag enyhített dolog, hanem egy jogi kiskapu. Nem tudom hogy jött ez sokaknak, hogy ezt utólag engedték meg nekünk.. De ez se olyan egetrengetően nagy segítség mint azt itt sokan beállítják - semminél persze jobb -, mert egy valóban minőségi játékos tuti nem vár januárig, hogy játszhasson, csak a Vidal szinteknek éri meg, mert ez lehet életük igazolása. De egy Gündi pl simán mutatni fogja a fukkot szerintem, aztán elzúz a MU-ba, pedig amúgy elég jó esélyeink lettek volna nála, és pont egy ilyen stílusú játékos kéne most Xavi pótlására..
Nem.Gondolj bele, ha eltiltottak volna minket egész nyárra úgy, hogy fellebbezünk a CAS-nál, és Novemberben vagy mikor kiderül, hogy jogtalan volt az eltiltás.. Az lett volna a normális? Bár gondolom szerintetek ja.
Na ja..Igen, szerintem is felháborító, hogy egy embert, aki harmadjára (!!!) megharap valakit egy futballpályán nem egy életre tiltanak el a labdarúgástól.
Igen, szerintem is felháborító, hogy egy embert, aki harmadjára (!!!) megharap valakit egy futballpályán nem egy életre tiltanak el a labdarúgástól.Amúgy fentebb már leírtam, elég sokan nem értettek egyet a döntés erősségével.
Na mindegy is, lerágott csont ez már.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.