PEEtör írta:Bár nem akartam már reagálni, de egészen elképesztő, hogy te ezt komolyan így gondolod..
Figyelj, most kiakadhatsz tőlem ezen, nyáron is több oldalas vita ment arról emlékeim szerint itt, hogy egy harapás rosszabb, vagy egy törést okozó nem labdára irányuló becsúszás. Egyik sem futballpályára való, de számomra egy szándékos könyökös, vagy egy alattomos becsúszás semmivel nem jobb, mint ez - mert elég sok becsúszásnál látszik, hogy nem labdára megy az ember, szerintem ez egyértelmű. Mindegyiket el kéne tiltani, nem csak 1-2 meccsre, és akkor kevesebb ilyen lenne. A színészkedésről ugyan ez a véleményem, de ezt már anno megvitattuk itt is párszor szerintem, akkor se sokan osztoztak a véleményeben, ez van.
PEEtör írta:De nézzük így:ha bemész a munkahelyedre, harapj már meg valakit, csak úgy poénból, aztán nézzük meg mi lesz az eredménye. Még jobb reprezentatív kutatás céljából ezek után még kétszer csináld meg ugyanezt!
Ez meg teljesen életszerű történet tényleg.. Menj be a munkahelyedre és könyökölj le valakit, ugyan annyi értelme van.
kiserik írta:Akkor kedves barcás kollégák mondjatok nekem legalább 1 olyan ügyet, amiből rosszul jött ki a Barca az utóbbi pár évben. Ugye volt itt adócsalások tömkelege, lefizetés, eltiltás, gyerekvétel, stb. Mert nekem csak az rémlik, hogy mindig minden happy, és mindig mindenre van magyarázat.
Rosellék lehet börtönbe kerülnek - remélem, meg is érdemelnék -, nem igazolhatunk normálisan a nyáron.. Most mi egyebet vársz? Szüntessék meg a klubot? Akkor lenne minden happy, ha ejtettek volna minden vádat, de nem ez történt, épp ezért megy most is a vita.
Realista24 írta:Valaki avasson már be, hogy mi a probléma?
...
DinhoL írta: Lefizetésről nem tudok,
Neymar ügy szerintem, amibe bele is bukott az elnökség, lehet börtönbe is kerülnek.. Nem tudom ez miért számít happynek - bár részemről az, mert eltakarodnak nagy eséllyel végre a klubtól..