Szerintem is. De Gea érkezése szerintem borítékolható, már csak formaiságok lehetnek a bejelentésével kapcsolatban. Ugye lett egy jobbhátvédünk már korábban Danilo személyében, másik oldalon valószínűleg Coentrao szintén marad így létszámban megvagyunk, 2-2 ember minden posztra ráadásul azért minőségben jobban lettünk a jobb oldalon, lesz egy egészséges versengés Carvajal és Danilo között, jó lenne ha másik oldalon Coentrao is felnőne a feladathoz.Én nem tudom mi lesz. De szerintem sokan feleslegesen feszítik az idegrendszerűket, hisz még szerintem Benítez sem tudja mit akar nagyon játszatni, max elképzelései vannak arról
Középpályán ugye Casemiro visszajött és Khedira ment eddig. Lucas Silva és Illarra sorsa kérdéses, ide még én mindenképpen várok valakit, de ez nem Pogba vagy Verratti lesz szerintem.
Ronaldo szerepköre alapján fog még érkezni szerintem egy szélső támadó vagy egy pozíciós center és szerintem ezzel ki is fog fújni a dolog. A keretünk minősége így is az elitben van, a sikertelen szezon sem emiatt volt mert januárig még mi voltuk mindenki szerint a világ legjobb csapata. Benitez felállása még rejtély, az első meccseken meglátjuk. Minőségileg kellenek olyan emberek akikkel lehet taktikailag mást játszani vagy pótolhatják a sérülteket. Azt is elég valószínűtlennek tartom hogy Modric egy hasonlóan sokat sérült szezont fog lehozni, reméljük a most érkező jó pár szakember érkezésével ez a sérüléshullám is megoldódhat, ha ez összejön akkor ez lesz az egyik legnagyobb erősítése az egész klubnak.