Sorozatok, TV műsorok
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Sorozatok, TV műsorok
Vótmá?
The Leftovers S02 trailer
The Leftovers S02 trailer
- realmadridfan
Wayward pines 1X06
Eredetsztori, még több válasz
Az viszont nem világos, hogy
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!relatíve kevesen hogyan építették fel azt a baszott nagy kerítést, ha az abbie-k ott rohangáltak? Ez talán egyelőre a legnagyobb plothole. Mindenesetre azért tetszetős a sorozat, de eléggé bánom, hogy a pilot után látványosan lightosabbra vették a figurát a képi-és hangi világban, most már gyakorlatilag egyáltalán nincs meg a szorongás faktor, inkább történetmesélős lett. Nyilván mindent a minél szélesebb közönségért, de akkor is.
Eredetsztori, még több válasz
Az viszont nem világos, hogy
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!relatíve kevesen hogyan építették fel azt a baszott nagy kerítést, ha az abbie-k ott rohangáltak? Ez talán egyelőre a legnagyobb plothole. Mindenesetre azért tetszetős a sorozat, de eléggé bánom, hogy a pilot után látványosan lightosabbra vették a figurát a képi-és hangi világban, most már gyakorlatilag egyáltalán nincs meg a szorongás faktor, inkább történetmesélős lett. Nyilván mindent a minél szélesebb közönségért, de akkor is.
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
elkezdtem a Sense8-t. Két rész után azt mondanám érdekes. Mondjuk a Betyársereg tagjainak nem ajánlanám!
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
erre a ballersre én is kíváncsi lennék, (már csak azért is mert hbo, és amit eddig tőlük láttam még nem csalódtam) de egyszerűen már a trailertől is kiver a víz, mikor meglátom rockot. annyira unszimpatikus számomra, h hihetetlen. semmi színészit nem látok az emberben, pláne nem egy sorozatra.Ballers hajaz a Törtetőkre. (humort tekintve is) Bár én nem ismerem a sorozatot, szóval majd kövi héten kiderül, de elvileg teljesen korrekt. (nem Rock fanatikus véleménye)
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
S05E04 felénél
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ballers hajaz a Törtetőkre. (humort tekintve is) Bár én nem ismerem a sorozatot, szóval majd kövi héten kiderül, de elvileg teljesen korrekt. (nem Rock fanatikus véleménye)
Illetve Jack Black sorozata, a The Brink se rossz az HBO-tól. (comedy)
Mindezek pilot alapján.
Illetve Jack Black sorozata, a The Brink se rossz az HBO-tól. (comedy)
Mindezek pilot alapján.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
kisujj sansa beszélgetése melyik részben volt a kriptában?
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem a sorozatban Kisujj is tudja,legalábbis sejti. Az a beszélgetés Sansával a kripátban nem volt véletlen!revolver írta:Na még egy kis GoT.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tegyük fel igaz, hogy Jon szülei Lyanna és Rhaegar és ezáltal Jon a tűz és jég egyben, na de szerintetek ez hogyan derülne ki? Lyanna halálakor ki volt ott? Ned és azt hiszem Howland Reed, aki Meere és Jojan apja, tudjátok ők kísérték Branéket a 3 szemű hollóhoz. De még szerintetek tudhat róla valaki? Kisujj? Varys? Szerintem ha igaz a teória, az csak Howland Reeden keresztül derülhet ki.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Jelen. Fasza sorozat, jövőre jön a 3. szezon.Toti írta:ez mar lassan kulon got topic lesz.
the fallt scullyval megnezte vki?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!With Eddard's death, Howland is apparently the only remaining person to have witnessed the mysterious events that took place in the tower that day.revolver írta:Na még egy kis GoT.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tegyük fel igaz, hogy Jon szülei Lyanna és Rhaegar és ezáltal Jon a tűz és jég egyben, na de szerintetek ez hogyan derülne ki? Lyanna halálakor ki volt ott? Ned és azt hiszem Howland Reed, aki Meere és Jojan apja, tudjátok ők kísérték Branéket a 3 szemű hollóhoz. De még szerintetek tudhat róla valaki? Kisujj? Varys? Szerintem ha igaz a teória, az csak Howland Reeden keresztül derülhet ki.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Elméletileg nincs könyves spoiler, amit irok az csak egy kis morfondirozás....
Régen olvastam már, de úgy emlékszem hogy a legenda úgy szól az Azor Ahai füst és só között született.
Én jelenleg úgy hiszem, hogy a legkézenfekvőbb megoldás, hogy amikor Jon-t megpróbálják elégetni, akkor nem fog rajta hatni a tűz, mint ahogyan Danny sem égett el a tűzben az első könyvben/évadban. Közben Melisandre feltámasztja, igy megszületik az Azor Ahai, és igazolást nyer Jon Targaryen származása. De legalábbis elülteti a bogarat az emberek fülében, és lesz motiváció arra hogy kiderüljön az igazság. Közben ugye Jon halálával véget ért számára az éjjeli őrség, igy elindulhatna segiteni Stannisnak... ha nem kutyulták volna össze a szálakat a sorozat irói. De nincs még veszve semmi, Stannist ugye nem láttuk meghalni, és az emberei fele megmaradt. Reményeim szerint Jon és Brienne(?) segitségével összekaparják a dezertált katonákat, és a vadak segitségével, együtt visszafoglalják Winterfellt.
Sajnos azonban a sorozat nagyon-nagyon felületes a könyvekhez képest, sokminden kimarad belőle, mert a lehetőségek nem végtelenek, sem anyagiakban sem időben.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Elméletileg nincs könyves spoiler, amit irok az csak egy kis morfondirozás....
Régen olvastam már, de úgy emlékszem hogy a legenda úgy szól az Azor Ahai füst és só között született.
Én jelenleg úgy hiszem, hogy a legkézenfekvőbb megoldás, hogy amikor Jon-t megpróbálják elégetni, akkor nem fog rajta hatni a tűz, mint ahogyan Danny sem égett el a tűzben az első könyvben/évadban. Közben Melisandre feltámasztja, igy megszületik az Azor Ahai, és igazolást nyer Jon Targaryen származása. De legalábbis elülteti a bogarat az emberek fülében, és lesz motiváció arra hogy kiderüljön az igazság. Közben ugye Jon halálával véget ért számára az éjjeli őrség, igy elindulhatna segiteni Stannisnak... ha nem kutyulták volna össze a szálakat a sorozat irói. De nincs még veszve semmi, Stannist ugye nem láttuk meghalni, és az emberei fele megmaradt. Reményeim szerint Jon és Brienne(?) segitségével összekaparják a dezertált katonákat, és a vadak segitségével, együtt visszafoglalják Winterfellt.
Sajnos azonban a sorozat nagyon-nagyon felületes a könyvekhez képest, sokminden kimarad belőle, mert a lehetőségek nem végtelenek, sem anyagiakban sem időben.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bran a "fákon keresztül" időutazik és az ő szemével látjuk a Ned-Lyanna párbeszédet. Vagy tényleg előhúzzák Reedet!revolver írta:Na még egy kis GoT.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Na még egy kis GoT.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
4 részt láttam eddig. Csak ülök és nézem, várom, hogy mi lesz ennek a vége?! Ötletem sincs. A karakterek nem rosszak, a színészek pedig átlagosak, legalábbis eddig nem volt olyan érzésem," hogy ezt milyen jól eljátszotta, ez pedig milyen gagyinak hatott." Ajánlani egyenlőre nem tudom, de nem rossz. Csak az imdb pontszámok miatt maradtam, illetve a főcím parádés.mocsok írta: sense8-t elkezdte már valaki?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- mocsok
netflix.Dragonhall írta:Csöppet meglepődtem, hogy villámgyorsan felkerült a netre az összes része, egyik napról a másikra.
apropó. sense8-t elkezdte már valaki?
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Szpari, Cavs
Orange is the new Black 3.évadot látta már valaki?
Csöppet meglepődtem, hogy villámgyorsan felkerült a netre az összes része, egyik napról a másikra. Nem kellett heti egy adagban nézni, hanem ránkzúdították az egészet. Lehet előző évadokkal is így volt, nem tudom, azokat mindig utólag néztem.
Csöppet meglepődtem, hogy villámgyorsan felkerült a netre az összes része, egyik napról a másikra. Nem kellett heti egy adagban nézni, hanem ránkzúdították az egészet. Lehet előző évadokkal is így volt, nem tudom, azokat mindig utólag néztem.
Egy kis elemzes Jonrol es a szuleirol. A cikk elejen is irjak, hogy spoileres, de azert en is felhivnam mar most a figyelmet erre. Ne nyissa meg, aki pl magyarul koveti a sorozatot vagy valamilyen oknal fogva meg nem vegzett az otodik evaddal!
https://www.tvgo.hu/cikk/1095758_ki_leh ... mpaign=fbc
https://www.tvgo.hu/cikk/1095758_ki_leh ... mpaign=fbc
ez mar lassan kulon got topic lesz.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
got
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ha Jon halott maradna, és ennyi, akkor kb az lenne az első értelmetlen, csak a sokkolás miatti halál. Ned halálának egyértelmű üzenete volt, Robbé is okkal történt, Stannis elérte a mélypontot ésmeg kellett halnia, de Jon? Nem, neki vagy akárminek ami ő lesz, annak még lesz szerepe. Ki lenne ezek után a falon a fő karakter? A kis gyökér Olivér?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ha Jon halott maradna, és ennyi, akkor kb az lenne az első értelmetlen, csak a sokkolás miatti halál. Ned halálának egyértelmű üzenete volt, Robbé is okkal történt, Stannis elérte a mélypontot ésmeg kellett halnia, de Jon? Nem, neki vagy akárminek ami ő lesz, annak még lesz szerepe. Ki lenne ezek után a falon a fő karakter? A kis gyökér Olivér?
Nem illik.