Itt önmagadnak mondasz ellent. A kiskapuk = lehetőség a büntetés "kijátszására" és ahogy te is mondtad ezt bármelyik csapat megtenné. De ez a téma már túl lett tárgyalva, nem lesz ebból barcás-madridista összeölelkezés, bele kell törődni..h3x0r írta:
Nyilvan ki lehet jatszani a kiskapukat, mint ahogy az is elvarhato a vezetosegtol, hogy mentsek a menthetot, legyen szo barmelyik csapatrol. Az viszont baromi idegesito (felhaborito), hogy a kiskapukat kihasznalva egy ilyen szintu buntetes valamilyen szinten ki lett jatszva (sumakolva).
Real Madrid vs. Barcelona
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Som i Serem!
6oat
6oat
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
- Kedvenc csapatod: Barca
Most komolyan szerinted csupán annyit számít, hogy nyárra vagyunk elmeszelve, hogy csak télen játszhat XY!?
Így egy nagyobb játékos sem fog idejönni. Már Vidalnál is hatalmas szó volt (kb. mintha az igazolási összegébe dobott volna egy kis cash-t), aki amúgy is kiegészítőembernek érkezett. Egy igazán nagy kaliberű játékos nem fog fél évig csak edzésen bohóckodni, Gündogannal -a fizetési igénye mellett- ezért sem nagyon tud a klub megegyezni, Pogba is csak jövő nyártól jönne a pletykák szerint.
Amellett, ha szerinted velünk kivételeznek, miért csak minket ítéltek el? Nem valószínű, hogy másnál nem találtak. Erre ugyanúgy lehetne mondani a ránk nézve negatív kivételezést, de ez sem biztos, ahogy némely állítás tőletek sem.
Így egy nagyobb játékos sem fog idejönni. Már Vidalnál is hatalmas szó volt (kb. mintha az igazolási összegébe dobott volna egy kis cash-t), aki amúgy is kiegészítőembernek érkezett. Egy igazán nagy kaliberű játékos nem fog fél évig csak edzésen bohóckodni, Gündogannal -a fizetési igénye mellett- ezért sem nagyon tud a klub megegyezni, Pogba is csak jövő nyártól jönne a pletykák szerint.
Amellett, ha szerinted velünk kivételeznek, miért csak minket ítéltek el? Nem valószínű, hogy másnál nem találtak. Erre ugyanúgy lehetne mondani a ránk nézve negatív kivételezést, de ez sem biztos, ahogy némely állítás tőletek sem.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez az a resz, amit a Barcasok mindig elfelejtenek, mert egyaltalan nem mindegy, hogy egy teli, majd egy nyari atigazolasi szezonbol zarnak ki vagy egy nyaribol, majd egy telibol. Erre meg rajon az is, hogy elotte volt idejuk elore bevasarolni.kiserik írta:"Van 1 átigazolási eltiltásunk" : fél évvel eltolva. Így tudtátok rendezni a soraitokat tavaly. Plusz ugye most is igazolhattok, csak várni kell rá fél évet, ami megint könnyítés. Szarabb lett volna a helyzet, ha egy teljes idényből vagytok "kizárva".
Visszaterve a vitaindito hsz-ekre:
Nyilvan ki lehet jatszani a kiskapukat, mint ahogy az is elvarhato a vezetosegtol, hogy mentsek a menthetot, legyen szo barmelyik csapatrol. Az viszont baromi idegesito (felhaborito), hogy a kiskapukat kihasznalva egy ilyen szintu buntetes valamilyen szinten ki lett jatszva (sumakolva). Ez a FIFA-nak es a Barcanak is win-win szituacio; elobbi elmondhatja, hogy egy Barca szintu csapattal peldat statualtak, mig utobbi meg lett buntetve, ami a szemszogukbol nyilvan szivas, de azert messze nem azt kaptak, amit eredetileg kellett volna.DinhoL írta:Miért lett volna elsumákolva? A jogi utakat bárki kijátszhatja. Más csapat is megtette volna ugyanezeket a lépéseket, ez nem kivételezés a Barcával.RealRaúl77 írta:Azért elég felháborító, hogy így el lett sumákolva ez a barca büntetés..
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Sok mindenben igazad van, én pont arra próbáltam rávilágítani, hogy ez a sport csúcsa, itt alig kerül vki börtön közelbe. Minket tized ennyért leültetnének, ez világos. Blatter is szabadlábon, közben körülötte mindenkit letartóztattak vagy beszerveztek patkánynak. Ha híres vagy megúszod vagy lesz pénzed lefizetni a bírókat, mert kétségünk ne legyen, ők is valutából élnek. Innentől meg van az az összeg és kapcsolat, hogy elintézd. Amerikában a hollywoodiak szinte bármit megengedhetnek maguknak. Az ilyen Bieber félék kokainnal dobáloznak a kertben, te meg itthon elszívsz egy füves cigit és másnap a TEK rúgja rád az ajtót. Mert kisember vagy, akivel bármit megtehetnek és meg is teszik, hogy javítsák a statisztikát.
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Én meg nem tartom viccesnek. Nézzük:lesliejr írta:Én viccesnem tartom, hogy vannak akik folyamatosan azt hangoztatják, hogy a Barca mindig mindent megúszik és mindenből jól jövünk ki. Van 1 átigazolási eltiltásunk, egy elnökünk belebukott már a Neymar ügybe és kézenfogva megy a másikkal a bíróságra. Messi is menni fog. De ennyi. Mit vártok de komolyan kérdem? Visszasoroljanak minket a 4. osztályba, lebontsák a stadionunkat, megkapjátok Neymar-t mi meg Bale-t egy opcióval, hogy kötelező kezdetni minden meccsen ha egészséges...most nem kötekedésből de mi a francot kapjunk ezeken kívül? Megkapta, megkapja mindenki a méltó büntetését, volt elnökeinknek a börtön is kinézhet, be fogjuk fizetni az elmaradt adót, ahogy Messi is befogja. Persze ha mindenhol bebizonyosodik, hogy bűnösek. Ne felejtsük, addig az ártatlanság vélelme megilleti őket jogilag. Aztán minden megy tovább, nem fog történni semmi egyéb.
A játékosok is elmondták, mióta a Barca csillaga ilyen magasan van, azóta sokkal több a dopping ellenörzés is nálunk. Kirakatban vagyunk, ránk szálltak, akik hibáztak majd felelnek a bíróság előtt. De ezeknek semmi köze ahhoz, hogy a pályán hogyan focizunk.
- "Van 1 átigazolási eltiltásunk" : fél évvel eltolva. Így tudtátok rendezni a soraitokat tavaly. Plusz ugye most is igazolhattok, csak várni kell rá fél évet, ami megint könnyítés. Szarabb lett volna a helyzet, ha egy teljes idényből vagytok "kizárva".
- "egy elnökünk belebukott már a Neymar ügybe és kézenfogva megy a másikkal a bíróságra" : ok, ez rendben van, de ha bele gondolsz ez milyen üzenetet hordoz a világ felé? Nyugodtan lehet csalni, hazudni, törvénytelenül, lefizetve megszerezni játékosokat, mert ha gáz van, akkor kidugunk valakit a lyukon aki elviszi a balhét. Én a felelősek törvényi elmarasztalása mellett bizony pénzbírságra kötelezném a klubot is, de jó nagyra (például az elhallgatott/elsikkasztott pénzösszeg 150%-a). Ugye az 57 millió euro és a 100-112 millió euro (vagy ki tudja mennyi a vége a teljes transzfernek) között nem kicsi a különbség.
- "Messi is menni fog": erre kíváncsi leszek, de van egy olyan érzésem, hogy ebből sem lesz semmi (lehet nem is baj). Ezek a sportolók többet érnek a világnak, mint hogy aprópénzért elítéljék őket.
Én így látom, Madridistaként. Nem kell ezt túl lihegni.
ui.: amúgy azt is kicsit viccesnek találom, hogy mikor kiderülnek az adócsalások (most ez független a Barcától), akkor a nagyok befizetik az "elfelejtett" pénzt és jól van, az egyszeri embert meg úgy megb@ssza az adóhatóság, hogy a keresztanyukája is arról kódul.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
nmate írta:Az is gusztustalan, hogy Ramos majd fele annyit keres, mint Bale.
Az meg perez hibája, alapvetően nem adok 10 millásd bért egy játékosnak sem, kivéve ha ronaldo vagy messi a neve a tagoknak. A többi meg nyugodjon le a pitsába.
Jaj de kár hogy nem jön már ez a gusztustalan állat ide, fosi...vagy foscsi vagy mi a neve....a kaukázusi kefirbe **ő....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
A Ramos ügyben szerintem is 2 opció van. Az egyik, hogy egy szerencsétlen elnökjelöltünk még mindig a 2000es évek közepén él és azt hiszi így kell választást nyerni, hogy beígérsz egy nevet. A legnagyobb hülyeségnek és lúzerségnek tartom. A másik, hogy Ramos gerjeszti ezt az egészet, hogy pozícióba kerüljön és nyomást gyakoroljon Perez-re. Egyik sem földtől elrugaszkodott dolog lenne.
De, hogy ő nálunk játsszon? Lehetetlen mindkét csapat szempontjából.
De, hogy ő nálunk játsszon? Lehetetlen mindkét csapat szempontjából.
-
Én viccesnem tartom, hogy vannak akik folyamatosan azt hangoztatják, hogy a Barca mindig mindent megúszik és mindenből jól jövünk ki. Van 1 átigazolási eltiltásunk, egy elnökünk belebukott már a Neymar ügybe és kézenfogva megy a másikkal a bíróságra. Messi is menni fog. De ennyi. Mit vártok de komolyan kérdem? Visszasoroljanak minket a 4. osztályba, lebontsák a stadionunkat, megkapjátok Neymar-t mi meg Bale-t egy opcióval, hogy kötelező kezdetni minden meccsen ha egészséges...most nem kötekedésből de mi a francot kapjunk ezeken kívül? Megkapta, megkapja mindenki a méltó büntetését, volt elnökeinknek a börtön is kinézhet, be fogjuk fizetni az elmaradt adót, ahogy Messi is befogja. Persze ha mindenhol bebizonyosodik, hogy bűnösek. Ne felejtsük, addig az ártatlanság vélelme megilleti őket jogilag. Aztán minden megy tovább, nem fog történni semmi egyéb.
A játékosok is elmondták, mióta a Barca csillaga ilyen magasan van, azóta sokkal több a dopping ellenörzés is nálunk. Kirakatban vagyunk, ránk szálltak, akik hibáztak majd felelnek a bíróság előtt. De ezeknek semmi köze ahhoz, hogy a pályán hogyan focizunk.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Egyértelmű...csak mégsem így kellene felvernie a fizetését...bár szerintem végül meg fognak egyezni...Ramost nem tudom elképzelni más csapatban...nemhogy a Barcelonában...nmate írta:Az is gusztustalan, hogy Ramos majd fele annyit keres, mint Bale.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Az is gusztustalan, hogy Ramos majd fele annyit keres, mint Bale.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Elég gusztustalan húzásnak tartanám Ramostól, ha így kívánná elérni, hogy meghosszabbítsák a szerződését...mondjuk lehet, hogy kacsa...kit tudja...GT37 írta: Azért kíváncsi vagyok, hogy lesz-e valami cáfolat Ramos részéről, mert ezek a pletykák/nyilatkozatok nem tüntetik fel jó színben sem őt, sem az ügynökét.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
2003-ban is indult, akkor megbukott, és Laportáékra köpködött éveken keresztül. Valószínűleg most sem lesz sok esélye.Realista24 írta:Ki ez az elnökjelölt, aki ilyeneket nyilatkozik Ramosról?
Azért kíváncsi vagyok, hogy lesz-e valami cáfolat Ramos részéről, mert ezek a pletykák/nyilatkozatok nem tüntetik fel jó színben sem őt, sem az ügynökét.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ki ez az elnökjelölt, aki ilyeneket nyilatkozik Ramosról?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- DinhoL
Figyelj Erik, én ezt így látom ( és rajtam kívül még sokan, nem csak barcások), de úgy látom nem fogunk zöld ágra vergődni e téren. Nem baj ez. A múlton amúgy sincs sok értelme rágódni..kiserik írta: Ebből indult az egész. A tökömet nem érdekli Suarez, én élvezem a játékát, de ott is érzem a kivételezést (ugye a nagy okosoknak is az volt az érvük az enyhítés mellett, hogy ne hogy már a Barcelona szívja meg azzal, hogy leigazol egy játékost). Messi adócsalásánál emberek már a börtönben ülnének, Neymar ügy, nevetséges eltiltási mizéria, stb. Mind mind kivételezésre gyanújára adnak okot, de persze benyögik, hogy nincs kivételezés a Barcával. Lópélót, azt! Meg az évekig tartó bírói tévedgetések. Azokat is csak én vízionáltam, meg magyaráztam bele. És nyugodtan várhatjuk mi, Madridisták, hogy hasonló helyzetben a mi ránk kirótt büntetések enyhítése érdekében megtegyen a klub mindent, ha beintenek jó messziről egy jó nagyot a döntő szervek.
(U.I.: Nyögni maximum a wc-n szoktam, ide csak leírom a véleményem..)
Som i Serem!
6oat
6oat
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Biztos attól hogy a kenő zsozsó után nem fizették be az adótAz mitől volt adócsalás? Előre utaltak a faterja számlájára 10 gurigát. Vagy mi is volt? Az kenőpénz....csodálatosan megkenték a fatert akinek a hatása alatt állt a fia hogy eldöntse hová is igazoljon.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- DinhoL
Egy nokiás doboz sok mindenre jó.. :Đ Ezzel nem tudom erősíteni a rosszfiú imidzsem de be kell valljam, hogy nem én voltam a vádlott.morientes írta:És?Fölmentettek?Nem vagyok ügyvéd bojtár de már láttam belülről bíróságot
Som i Serem!
6oat
6oat
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
DinhoL írta:palesz77 írta:
Az adócsalás volt inkább de igazából mindegy, az sem maradt szankcionálatlanul.
Az mitől volt adócsalás? Előre utaltak a faterja számlájára 10 gurigát. Vagy mi is volt? Az kenőpénz....csodálatosan megkenték a fatert akinek a hatása alatt állt a fia hogy eldöntse hová is igazoljon.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Ebből indult az egész. A tökömet nem érdekli Suarez, én élvezem a játékát, de ott is érzem a kivételezést (ugye a nagy okosoknak is az volt az érvük az enyhítés mellett, hogy ne hogy már a Barcelona szívja meg azzal, hogy leigazol egy játékost). Messi adócsalásánál emberek már a börtönben ülnének, Neymar ügy, nevetséges eltiltási mizéria, stb. Mind mind kivételezésre gyanújára adnak okot, de persze benyögik, hogy nincs kivételezés a Barcával. Lópélót, azt! Meg az évekig tartó bírói tévedgetések. Azokat is csak én vízionáltam, meg magyaráztam bele. És nyugodtan várhatjuk mi, Madridisták, hogy hasonló helyzetben a mi ránk kirótt büntetések enyhítése érdekében megtegyen a klub mindent, ha beintenek jó messziről egy jó nagyot a döntő szervek.DinhoL írta:Miért lett volna elsumákolva? A jogi utakat bárki kijátszhatja. Más csapat is megtette volna ugyanezeket a lépéseket, ez nem kivételezés a Barcával.RealRaúl77 írta:Azért elég felháborító, hogy így el lett sumákolva ez a barca büntetés..
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Abba volt minden, előtte pár évvel már megkezdődött a kenőpénzek kiosztása, meg azóta is folyik szerintem - Douglas, most meg Gerson meg Kenedy vagy kiazanyámért letett 3-3 milliós elővételi opciók.DinhoL írta:Az adócsalás volt inkább de igazából mindegy, az sem maradt szankcionálatlanul.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
És?Fölmentettek?Nem vagyok ügyvéd bojtár de már láttam belülről bíróságot
LEGIO PATRIA NOSTRA