Illetve az a gól, amit a bíró megad.h3x0r írta:Na meg a labda gömbölyű, a focit gólra játsszák, és akkor van vége a meccsnek, ha a bíró lefújta.
Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Majdnem tetovalas ziro? Te nem ujitottal be egy Gracias Pep tetkot egy sleeve részeként?
Látom a tripla után nem csak Piquének vannak gondjai azzal, hogy a földön maradjon és ne szálljon el..főleg itt, miért nem "otthon" bontogatjátok a szárnyaitokat?
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Plusz a Real Madridot nem lehet rúgott gól nélkül megverni. Ha már egyszer Madridomon vagyunk..h3x0r írta: Na meg a labda gömbölyű, a focit gólra játsszák, és akkor van vége a meccsnek, ha a bíró lefújta.
- h3x0r
Na meg a labda gömbölyű, a focit gólra játsszák, és akkor van vége a meccsnek, ha a bíró lefújta.sonic írta:Captain obvious on board.lesliejr írta: Ilyenkor 2 lehetőség van. Vagy széthúz mindenki és darabjaira hullik az öltöző vagy összeállnak lehajtott fejjel és azt mondják, már csak azért is megmutatják.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Captain obvious on board.lesliejr írta: Ilyenkor 2 lehetőség van. Vagy széthúz mindenki és darabjaira hullik az öltöző vagy összeállnak lehajtott fejjel és azt mondják, már csak azért is megmutatják.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
istenem ez milyen duma mar? ez nagyon tipikus. mar ne is haragudj. inkabb olvasd at megegyszer a kommenteket es rajossz h egyaltalan nem arrol van szo amit leirtal.lesliejr írta:Véleményem szerint az zavarja, érthető módon, a Real szurkolókat, hogy mikor kiderült, hogy ezt a büntetést kapjuk, akkor nyakunkon egy Suarez eltiltással és az itt sokak által tök fogalmatlannak tartott Luis Enrique-vel, vmint egy kétes Neymar-ral és egy sétálgató Messi-vel vágtunk neki az idénynek, miközben a Real ünnepelte a tizediket, szárnyalt ősszel, aztán mi mindent megnyertünk a Real meg semmit. De ezért nem mi vagyunk a hibásak, hanem gyakorlatilag 1 személyben az elnököt. Rá legyetek mérgesek, ne másra.
Senki se (én se) gondolta volna, hogy ennyi balhéval, gonddal egyszer csak a csapat jó útra tér és szinte hibátlan tavaszt hoz. De 2x nem mondom, pont a sok botrány kovácsolta eggyé az egész gárdát. Szinte biztos. Ilyenkor 2 lehetőség van. Vagy széthúz mindenki és darabjaira hullik az öltöző vagy összeállnak lehajtott fejjel és azt mondják, már csak azért is megmutatják. Ez utóbbi következett be.
Az élet nagy rendező. Vannak ilyen szép történetek, mikor pl a Jugoszlávokat kizárták ez EB-ről, a Dánokat a tengerpartól hívták vissza, hogy mehetnek és ha jól emlékszem veretlenül megnyerték a tornát. Senki se gondolta volna.
a tipikusat pedig arra ertettem, h egybol megy a tereles, masra mutogatas.. igen ez pont a barcelona.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
lesliejr írta:Véleményem szerint az zavarja, érthető módon, a Real szurkolókat, hogy mikor kiderült, hogy ezt a büntetést kapjuk, akkor nyakunkon egy Suarez eltiltással és az itt sokak által tök fogalmatlannak tartott Luis Enrique-vel, vmint egy kétes Neymar-ral és egy sétálgató Messi-vel vágtunk neki az idénynek, miközben a Real ünnepelte a tizediket, szárnyalt ősszel, aztán mi mindent megnyertünk a Real meg semmit. De ezért nem mi vagyunk a hibásak, hanem gyakorlatilag 1 személyben az elnököt. Rá legyetek mérgesek, ne másra.
Senki se (én se) gondolta volna, hogy ennyi balhéval, gonddal egyszer csak a csapat jó útra tér és szinte hibátlan tavaszt hoz. De 2x nem mondom, pont a sok botrány kovácsolta eggyé az egész gárdát. Szinte biztos. Ilyenkor 2 lehetőség van. Vagy széthúz mindenki és darabjaira hullik az öltöző vagy összeállnak lehajtott fejjel és azt mondják, már csak azért is megmutatják. Ez utóbbi következett be.
Az élet nagy rendező. Vannak ilyen szép történetek, mikor pl a Jugoszlávokat kizárták ez EB-ről, a Dánokat a tengerpartól hívták vissza, hogy mehetnek és ha jól emlékszem veretlenül megnyerték a tornát. Senki se gondolta volna.
Engem személy szerint nem zavar ha nyer a barca,mert ezt a labdarúgás részének élem meg,ahol nem csak egy csapat nyerhet,és ha mindig nyernél,nem is tudnád a győzelmet értékelni megfelelően egy idő után....nekem ezzel személy szerint semmi bajom,persze szeretnék nyerni,most is szerettem volna a 11et betenni a vitrinembe odahaza,de nem jött össze,én meg nem esek a kardomba.A foci ilyen,egyszer győztes ünnepelt sztár,majd később megszégyenül vesztes....ez a rend,és ez így van jól.
Engem az zavart,és talán beszélhetek más nevében is,hogy a barcát többre taksáltálk mint amilyen volt,úgy magasztalták hogy olyanra még példa sem volt, legalábbis az én életemben nem volt. Pep-et valami világi csúcs edzőnek,a barcát mint klubot a tisztaság a becsületesség szinonimájának jelölték meg.....hogy ki? A média. Igen. Bármennyire is támadtak engem a média ellenes megjegyzéseim miatt,igen,a média kvázi "kiosztotta" a szerepeket.A jó és a rossz tükrében.
Na most,én mint real drukker azt már nehezen nyelem le,ha acsapatomról megállás nélkül hazugságok,lejáratások jelennek meg,de ami az általános- hogy lehetőleg negatív kép,negatív cselekmény legyen mutatva a drukkerek felé,mert erre vevők,míg a másik oldalról ennek az ellenkezője,mindig a jó felé csúsztatás,a rossz kitakarása(erre sok példa volt) a divat....és a drukkerek mennek utána,mert állandóan ezt olvassák,hallják és ez alapigazságá vált......ezt JM fogalmazta meg perfect módon.
Legjobb példa,amikor messit svédországban vagy melyik skandináv országban részegen egy discoból úgy kellett kivezetni,mert totál kész volt,na most el tudja bárki is képzelni ha ezt ronaldo csinálja,akkor abból nem lesz világi nagy cirkusz? leégetés,video,megszégyenítés....Ugye hogy nem....messiét úgy elhallgatták hogy csak na......és az benne a fasza,hogy egy svéd riport írt róla egy cikket,és a cikket úgy fejezte be,hogy felhívta a figyelmet arra,hogy ezt a hírt el fogja hallgatni a média,nem lesz belőle nagy móka....és lehet hogy csak svédországban lesz cikk.....hát CSAK ott volt....basszus.
Én dícsértem eleget a barca sikerkorszakát,csúcsra emeltem a messi-iniesta-xavi-puyol magot......közben persze mindig toltam be negatív kompenzációt,ami semmi esetre sem volt fals,szerintem korrekt igazságok....de a fogadtatása mindig is felháborodást keltett,holott összefüggések,átlátható és érthető odamutatások voltak benne java részt,nem pedig kommersz cigá**kodás mint fositól......de mivel a média beetette a barca a 100% vs real a 0% -ot így ezen írások a többségnél nehezen emészhetőek voltak. Többsége mondjuk évek után általános megértésre talált.....
Szóval,hogy ne kanyarodjak el,nekem az a problémám,és sokunknak szintén,hogy a barca más megítélés alá esett brutál durva módon.....és hazug módon,mi szintén és szintén hazug módon csak fordítva......a barca egy tiszta,csodálatos,álomklub példa lett.....aki nem vesz,hanem nevel,aki támogat(unicef),aki tanítja a focit(az az aranycsapat volt,majd a real),aki jól viselkedik,aki szépen eszik,szépen öltözik,hűséges,becsületes,jobb,szebb,okosabb,a fogaik fehérebbek.........mi meg...pfff....szánalmas megvezetések és negatív cikkek amik vitték el a felületes drukker agyát abba az irányba hogy a real madrid egy szenny klub.....hát kurvára nem. A real madrid egy örök példa....és ha voltak is rossz döntések,téves igazolások,drága vételek,szakmai baromságok....akkor is félrevezették az embereket ilyen rault elküldték meg perez intézi a barca eltiltásait,mint franco idejében is a sok hazudozás pfff... és hasonló hazugságokkal 100 és 100 ilyen volt...holott senki sem küldte el pl rault,de ez csak egy szaros példa a számtalan rossz színben feltüntető hazug cikk.
Na mindegy,a lényeg,hogy a barca ugyanúgy sáros dolgokban,sőt....szerintem sárosabb mint a real vagy mint több top klub...hazudoztak,vételárakat hazudtak hogy jobb színben legyenek feltüntetve,kentek....adótcsaltak.....sorolhatnánk....de még is a real a szar....ja,persze.....egy nagy szart gyerekek.Sőt...lófaszt.
A két klub között,tisztaság,korektség kapcsán is nagy a különbség. Ennek ellenére sokakban fordított kép él....hála a média hazudozásainak.
łgy fogadd el,vagy fogadjátok el,hogy 1 madrid drukker nehezen érez megértést,mert ennek az ellenkezője lett belénk táplálva az elmúlt 10 évben.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Szerintem így van vele minden épp elméjű Real szurkoló.ziro4vr írta:Engem az idei szezonotok kevésbé zavart. Nagyon összeállt a csapatotok, élén a támadóhármassal. Kockáztattatok, bejött. És még így is simán lett volna esélyünk 1-2 trófeát elvenni előletek, de nem jött össze, hagyjuk az okokat. A BL-ben is, magabiztosak voltatok végig. Jobban zavart anno a sokszor az égig dicsért, majdnem tetoválásig magasztalt Pep-éra bizonyos meccsein, főként idegenbeli bl kieséses meccsen tapasztalt hátszél, aminek meg kellett támogatnia az amúgy abban a korszakban ténylegesen legjobb csapatotokat.
Nem azért zavar az átigazolási műeltiltás és társai, mert hű de elvertetek idén minket. Hanem mert olaj arra a tűzre, ami elég régen ég már. Amikor éveken át azt kellett nézni, hogy gusztustalanul a bíró nyeri meg a meccseket az amúgy is bivalyerős csapatotoknak (soha nem felejtem el, spanyol bajnoki meccs, utolsó percek döntetlen állásnál Xavi az ellenfél 16-osánál elesett a labdába úgy, hogy 5 méteres körön belül nem volt hozzá közel senki, erre befújta a spori a 11-est. Még a sport tv-s szagkommentátorok ( Fröcsi Öcsivel az élen) sem tudták megmagyarázni a szitut), hogy a görény módjára viselkedő játékosaitokat az égig magasztalták, hogy a hazugságokat szinte már az iskolában tanították.
Mostanában kicsit realizálódni látszik a helyzet, de higgyétek el, elég egy kis véleményes ügy (nem ilyen 50-60 millás adócsalás, kenőpénzek meg biszem-baszom átigazolásból kizárások ), és máris pattan a húr, tele a pohár. Remélem egyszer beáll egy egészséges egyensúly és mind a két fél (mind szurkoló, mind játékos, mind vezetőség, mind "semleges" külsősök) tisztességes ellenfélként néz majd a másikra, nem ellenségként.
Csak sajna lehet, hogy ezt mi már nem fogjuk megélni
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Te állat, hát lerúgom a monitorommajdnem tetoválásig magasztalt
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Engem az idei szezonotok kevésbé zavart. Nagyon összeállt a csapatotok, élén a támadóhármassal. Kockáztattatok, bejött. És még így is simán lett volna esélyünk 1-2 trófeát elvenni előletek, de nem jött össze, hagyjuk az okokat. A BL-ben is, magabiztosak voltatok végig. Jobban zavart anno a sokszor az égig dicsért, majdnem tetoválásig magasztalt Pep-éra bizonyos meccsein, főként idegenbeli bl kieséses meccsen tapasztalt hátszél, aminek meg kellett támogatnia az amúgy abban a korszakban ténylegesen legjobb csapatotokat.
Nem illik.
-
Véleményem szerint az zavarja, érthető módon, a Real szurkolókat, hogy mikor kiderült, hogy ezt a büntetést kapjuk, akkor nyakunkon egy Suarez eltiltással és az itt sokak által tök fogalmatlannak tartott Luis Enrique-vel, vmint egy kétes Neymar-ral és egy sétálgató Messi-vel vágtunk neki az idénynek, miközben a Real ünnepelte a tizediket, szárnyalt ősszel, aztán mi mindent megnyertünk a Real meg semmit. De ezért nem mi vagyunk a hibásak, hanem gyakorlatilag 1 személyben az elnököt. Rá legyetek mérgesek, ne másra.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Amennyi meccset elcsaltak a barcának a bírók az utóbbi években nem nagyon érdekelt volna engem személy szerint, ha tévesen tiltják el a barcát.És akkor mi lett volna, ha kizárnak minket az átigazolási szezonból, és utána kiderül, hogy ártatlanok vagyunk? Persze nem lettünk - hála Bartoéknak, akik 1 év alatt nem tudtak elrendezni egy ilyen ügyet -, de most vegyük úgy, hogy felmentett volna minket a CAS - a döntés előtt ti is erre esküdtetek volna -, de jogtalanul elvette volna a FIFA a nyarat tőlünk. Arra mit mondtatok volna? Ez van, előtte megvádolt a FIFA, szóval jogos volt az eltiltás..? Remélem érthető, hogy mit akarok mondani..
-
Azt tudom, nem is neked szólt ez.RealRaúl77 írta:Mondjuk az már írtam, hogy a tavaly nyárral nekem nem volt gondom..
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Mondjuk az már írtam, hogy a tavaly nyárral nekem nem volt gondom..palesz77 írta:És akkor mi lett volna, ha kizárnak minket az átigazolási szezonból, és utána kiderül, hogy ártatlanok vagyunk? Persze nem lettünk - hála Bartoéknak, akik 1 év alatt nem tudtak elrendezni egy ilyen ügyet -, de most vegyük úgy, hogy felmentett volna minket a CAS - a döntés előtt ti is erre esküdtetek volna -, de jogtalanul elvette volna a FIFA a nyarat tőlünk. Arra mit mondtatok volna? Ez van, előtte megvádolt a FIFA, szóval jogos volt az eltiltás..? Remélem érthető, hogy mit akarok mondani..h3x0r írta:Ez az a resz, amit a Barcasok mindig elfelejtenek, mert egyaltalan nem mindegy, hogy egy teli, majd egy nyari atigazolasi szezonbol zarnak ki vagy egy nyaribol, majd egy telibol. Erre meg rajon az is, hogy elotte volt idejuk elore bevasarolni.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
-
És akkor mi lett volna, ha kizárnak minket az átigazolási szezonból, és utána kiderül, hogy ártatlanok vagyunk? Persze nem lettünk - hála Bartoéknak, akik 1 év alatt nem tudtak elrendezni egy ilyen ügyet -, de most vegyük úgy, hogy felmentett volna minket a CAS - a döntés előtt ti is erre esküdtetek volna -, de jogtalanul elvette volna a FIFA a nyarat tőlünk. Arra mit mondtatok volna? Ez van, előtte megvádolt a FIFA, szóval jogos volt az eltiltás..? Remélem érthető, hogy mit akarok mondani..h3x0r írta:Ez az a resz, amit a Barcasok mindig elfelejtenek, mert egyaltalan nem mindegy, hogy egy teli, majd egy nyari atigazolasi szezonbol zarnak ki vagy egy nyaribol, majd egy telibol. Erre meg rajon az is, hogy elotte volt idejuk elore bevasarolni.
- h3x0r
Felolem aztan lehet legalis a dolog, de a tenyen nem valtoztat, hogy engem es meg jo par madridista tarsamat rohadtul zavar az egesz.DinhoL írta:Itt önmagadnak mondasz ellent. A kiskapuk = lehetőség a büntetés "kijátszására" és ahogy te is mondtad ezt bármelyik csapat megtenné. De ez a téma már túl lett tárgyalva, nem lesz ebból barcás-madridista összeölelkezés, bele kell törődni..h3x0r írta:
Nyilvan ki lehet jatszani a kiskapukat, mint ahogy az is elvarhato a vezetosegtol, hogy mentsek a menthetot, legyen szo barmelyik csapatrol. Az viszont baromi idegesito (felhaborito), hogy a kiskapukat kihasznalva egy ilyen szintu buntetes valamilyen szinten ki lett jatszva (sumakolva).
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Itt önmagadnak mondasz ellent. A kiskapuk = lehetőség a büntetés "kijátszására" és ahogy te is mondtad ezt bármelyik csapat megtenné. De ez a téma már túl lett tárgyalva, nem lesz ebból barcás-madridista összeölelkezés, bele kell törődni..h3x0r írta:
Nyilvan ki lehet jatszani a kiskapukat, mint ahogy az is elvarhato a vezetosegtol, hogy mentsek a menthetot, legyen szo barmelyik csapatrol. Az viszont baromi idegesito (felhaborito), hogy a kiskapukat kihasznalva egy ilyen szintu buntetes valamilyen szinten ki lett jatszva (sumakolva).
Som i Serem!
6oat
6oat
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
- Kedvenc csapatod: Barca
Most komolyan szerinted csupán annyit számít, hogy nyárra vagyunk elmeszelve, hogy csak télen játszhat XY!?
Így egy nagyobb játékos sem fog idejönni. Már Vidalnál is hatalmas szó volt (kb. mintha az igazolási összegébe dobott volna egy kis cash-t), aki amúgy is kiegészítőembernek érkezett. Egy igazán nagy kaliberű játékos nem fog fél évig csak edzésen bohóckodni, Gündogannal -a fizetési igénye mellett- ezért sem nagyon tud a klub megegyezni, Pogba is csak jövő nyártól jönne a pletykák szerint.
Amellett, ha szerinted velünk kivételeznek, miért csak minket ítéltek el? Nem valószínű, hogy másnál nem találtak. Erre ugyanúgy lehetne mondani a ránk nézve negatív kivételezést, de ez sem biztos, ahogy némely állítás tőletek sem.
Így egy nagyobb játékos sem fog idejönni. Már Vidalnál is hatalmas szó volt (kb. mintha az igazolási összegébe dobott volna egy kis cash-t), aki amúgy is kiegészítőembernek érkezett. Egy igazán nagy kaliberű játékos nem fog fél évig csak edzésen bohóckodni, Gündogannal -a fizetési igénye mellett- ezért sem nagyon tud a klub megegyezni, Pogba is csak jövő nyártól jönne a pletykák szerint.
Amellett, ha szerinted velünk kivételeznek, miért csak minket ítéltek el? Nem valószínű, hogy másnál nem találtak. Erre ugyanúgy lehetne mondani a ránk nézve negatív kivételezést, de ez sem biztos, ahogy némely állítás tőletek sem.