Martin Ødegaard - 21

Archívum
wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

Re: Martin Ødegaard - 16

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. augusztus 11., kedd 19:46

Bale-t nem nehéz kiszorítani, addigra Pérez sem lesz és könnyen lehet hogy Bale sem. Iscot soha nem fogja kiszorítani, max együtt fognak játszani. Nyugodj bele, olyan hogy Ronaldo akar lenni vagy James maximum a grundon van, nem lesz következő Ronaldo. Ilyen játékos aki így döntögeti a rekordokat nagyon ritka. A barcánál havonta megtalálják az új Messit, aztán egyikből se lett még semmi. Amíg nem Zidanenak hívják a nagy csapat edzőjét addig ne legyen állandó keret tag. Zidane új korszakot fog hozni, és könnyen lehet Odegaard az egyik legnagyobb játékosa, Iscoval, Varane-al, Carvajallal. Addig kell neki fokozatosan teher nélkül játszania. Én csak félek hogy úgy jár mint Jesé, és bár nála a sérülés is betett, mentálisan is megtört. Az egy brutál első éve volt, nem akart kölcsönbe menni, nem jött a jó teljesítmény, nem játszhatott...eltudom képzelni mit élhetett át. 3-4 év múlva DDG lehet a kapus, a védelemben Carvajal, Varane ott lesz, kp-n Kroos, Isco, James, és ennyi, a többiekkel bármi lehet még.

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. augusztus 11., kedd 19:36

wZoLee7 írta:
gólvonal írta:Idén még maradhat, játszik pár meccset a nagyoknál, néha ott eddz, a Castillában megmutatja mit tud, aztán jövőre robbantania kell a nagycsapatban, ha nem sikerül, el kell engedni kölcsönbe, aztán visszahozni, de 18-19 éves korára már készen kell lennie a Real Madridban való játékra.
Fuhh...akkor sajnálom a srácot. 18-19 évesen szerintem senki ne legyen még kezdő, se csere, focizzon egy spanyol vagy német középcsapatban. Fejlődjön. Jesének engedett a csapat, maradhatott, aztán megrekedt egy szinten és nincs tovább. Nem kap elég percet, ahogy Odegaard sem fog, hiába lesz nagy spíler, egy 19 éves srác sehol nem ér fel egy tapasztalt játékoshoz, mert abban senkinek ne legyen kétsége, a Real Madridban 3 év múlva is olyan nevek lesznek akik simán a norvég előtt lesznek a sorban. Isco, James, attól félek még Bale is itt lesz. Ne lenne melléjük 3 év alatt sztár igazolás? Dehogynem :D
Attól függ ki akar lenni. Ha James, akkor 22 évesen elég robbantania, de ha Ronaldo, akkor 19 évesen vagy kezdő, de az se baj, ha nem stabil kezdő, legalább 12.-13. ember legyen. Ha tényleg a következő kor nagy csillaga 20-22 évesen simén ki kell szorítania James-t, Isco-t, Bale-t.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. augusztus 11., kedd 17:58

gólvonal írta:Idén még maradhat, játszik pár meccset a nagyoknál, néha ott eddz, a Castillában megmutatja mit tud, aztán jövőre robbantania kell a nagycsapatban, ha nem sikerül, el kell engedni kölcsönbe, aztán visszahozni, de 18-19 éves korára már készen kell lennie a Real Madridban való játékra.
Fuhh...akkor sajnálom a srácot. 18-19 évesen szerintem senki ne legyen még kezdő, se csere, focizzon egy spanyol vagy német középcsapatban. Fejlődjön. Jesének engedett a csapat, maradhatott, aztán megrekedt egy szinten és nincs tovább. Nem kap elég percet, ahogy Odegaard sem fog, hiába lesz nagy spíler, egy 19 éves srác sehol nem ér fel egy tapasztalt játékoshoz, mert abban senkinek ne legyen kétsége, a Real Madridban 3 év múlva is olyan nevek lesznek akik simán a norvég előtt lesznek a sorban. Isco, James, attól félek még Bale is itt lesz. Ne lenne melléjük 3 év alatt sztár igazolás? Dehogynem :D

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. augusztus 11., kedd 17:45

Idén még maradhat, játszik pár meccset a nagyoknál, néha ott eddz, a Castillában megmutatja mit tud, aztán jövőre robbantania kell a nagycsapatban, ha nem sikerül, el kell engedni kölcsönbe, aztán visszahozni, de 18-19 éves korára már készen kell lennie a Real Madridban való játékra.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. augusztus 11., kedd 17:40

az eddigi castillás szerepével egyetértettem, de most már csak akkor lenne értelme maradnia, ha a castilla feljutott volna

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. augusztus 11., kedd 16:07

„Boldog vagyok a Real Madridnál, és amíg tart a felkészülési időszak, nem akarok a jövőmről beszélni. Rengeteget tanultam az utóbbi hónapokban, folyamatosan fejlődök és bizonyítani akarok. Tizenhat éves vagyok csak, hosszú út áll előttem, eszem ágában sincs azon izgulni, vajon bekerülök-e a nagycsapat kezdőjébe” – mondta csapata sajtótájékoztatóján Ödegaard.
„Ha a harmadosztályban számítanak rám, hát legyen! Nem könnyű ott játszani, hiszen sok a kemény ellenfél, ráadásul többnyire a pályák sem jó minőségűek, de bármit megteszek, amit kérnek” – tette hozzá.
Na ideje volt, hogy megszólaljon. Szimpatikus nyilatkozat, remélem igaz is :D 18-éves koráig bőven jól járna ha madridban maradna Zidane mellett, ha eljön az idő ő úgy is elküldi egy jó kis csapathoz kölcsönbe.

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. július 20., hétfő 13:08

állítólag mindenkire nagyon jó benyomást tesz a srác

csináld csak :) :salute:
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2015. július 18., szombat 11:12

Hajrá Martin! :) nagyon szurkolok a srácnak! Azért 16 évesen kezdőként pályára lépni a Real Madridban a Roma ellen,nagy szó!
:goat:

ádámjol
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, De Gea, Courtois
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Szlovák válogatott

HozzászólásSzerző: ádámjol » 2015. június 20., szombat 19:51

De a padon fog ülni, majd szerintem csak 1-2 év múlva jön el az ő ideje
real the best
real forever

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. június 20., szombat 19:40

Én meg pont amiatt nem félek hogy ha most kölcsönadjük, akkor nem tudjuk majd később beépíteni és társai. Ha a szezonban tudunk neki max. 10 teljes meccsnyi időt az számomra reálisnak tűnik. Azt kell eldönteni (és itt jön képbe a vezetőség, edzők, stb.), hogy mi fontosabb a fejlődése szempontjából. A rendszeres játéklehetőség tapasztalatszerzés céljából "szerényebb" lehetőségek mellett (erre voksolok, ha jó a srác, ki fog emelkedni), vagy jóval kevesebb, de hazai közegben. A szerényebbet azért is értem zárójelesen, mert azt tudni kell, hogy ugyan úgy foglalkozunk vele, kiemelt figyelmet kap. Attól hogy elkerül egy Almeria-hoz még kiadják neki az egyéni edzéstervet, elkérik/megnézik a teljesítmény adatait, egyeztetnek az edzőkkel, stb. Egy szó mint száz, nem számkivetettként, magára hagyatva kellene vergődnie egy új vadidegen közegben.

Elhiszem hogy Benitez nagyon cserél, de CR amíg bírja nyomni fogja, nem fog egyik pillanatról a másikra megváltozni, és nekem egy percre sem tűnt úgy hogy az utolsókat rúgja. Talán egy 5-8 meccsel többet pihen majd, de ezt nehéz megmondani a sérülések és a térde miatt. Bale alapember, neki papíron olyan kondiban kell lenni majd hogy fáradtság szóba sem jöhet. Jesé-vel számol Benitez, ő az elsőszámú csere a szélső posztokra. James/Isco ismét versenyez (azért ez elég kemény, nincs még egy csapat ahol 2 ekkora talent versenyez...), míg a Modric-Kroos duó adott, várólistán Illarra, Casemiro, Lucas Silva - nem beszélve Pogba/Verratti/Gündogan érkezéséről, még akkor is, ha mondjuk Lucas-t továbbadjuk. Nem elfelejtve hogy hátul is forgatni kell a csapatot: Varane-Ramos-Pepe hármast + Carvajal-Danilo szélt.

Arról hogy Odegaard kinek a vetélytársa nincs értelme vitázni, még kell pár év amire kiforr a játéka, aztán az még jóval később is változhat.

Ui: Slusszpoénból tegyük hozzá, hogy Benitez is tudja, kötelező behúzni a bajnokságot: ez nálam azt jelenti hogy amíg belefér addig a legjobbak kellenek, és ugye abban nincs benne a srác.

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. június 20., szombat 19:15

nem látom akadályát hogy lehozzon egy 20 meccses szezont nálunk. De még ha 15 lenne, az se venné vissza a fejlődésben ha folyamatosan a nagyokkal készül, szokja a rendszert stb.

Megint csak Messit tudom felhozni. Első évében 9 meccset kapott, másodikban 17et. Annyira megtorpant a fejlődésben h máig nem talált magára.

Ha Benitez lát benne fantáziát, akkor sokkal jobban örülnék ha fokozatosan beépítenénk, minthogy elküldjük egy tőlünk teljesen független idegen környezetbe. Az rosszul is elsülhet. Itt legalább már ismer mindenkit, és viszont.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. június 20., szombat 18:50

Állítólag a nyári turné után (Ausztrália és Kína) dől el a sorsa. Remélem kölcsönadjük egy alsóházi csapatnak, sokkal fontosabb a rendszeres lehetőség, mint alkalomadtán tét nélküli meccseken játszani pár percet

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 20., szombat 18:45

Mike írta:mondjuk nemtudom hogy jön ide Mordric, Kroos, Verratti, Kondogbia... ezek mind egy sorral hátrébb játszanak. Ödegaardnak Jesé és Isco az "ellenfele". Ez nem sok.

Ez a srác nem az a tipikus tinikorban felkapott freestyle-os suhanc akinek még kell legalább 5 év hogy fejben is felnőjön, érett legyen. Csak meg kell nézni a játékát. És eddig akármilyen felnőtt meccsen láttam, egyáltalán nem okozott csalódást.

Szerintem bőven kapna lehetőséget, csak sikerüljön meggyőznie Benitezt.

Én is így gondolom....elég érett játéka van. évekkel megelőzi a korát.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. június 20., szombat 18:05

mondjuk nemtudom hogy jön ide Mordric, Kroos, Verratti, Kondogbia... ezek mind egy sorral hátrébb játszanak. Ödegaardnak Jesé és Isco az "ellenfele". Ez nem sok.

Ez a srác nem az a tipikus tinikorban felkapott freestyle-os suhanc akinek még kell legalább 5 év hogy fejben is felnőjön, érett legyen. Csak meg kell nézni a játékát. És eddig akármilyen felnőtt meccsen láttam, egyáltalán nem okozott csalódást.

Szerintem bőven kapna lehetőséget, csak sikerüljön meggyőznie Benitezt.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 19., péntek 23:17

Azert ti sem gondoljatok, h majd Odegaardra fogunk alapozni serulesek eseten. Nem veletlenul opcio Veratti, Pogba v Kondogbia, a legtobb csapat ellen eleg a Modric - Kroos kettos, de lesznek gondok erosebb ellenfelek ellen akkor jol fog jonno egy olyan vki aki a vedekezesbe is jobban be tud segiteni. Nem hinnem, h akkora lyuk lenne, ha elore tolnank az egyiket.

Nem tudhatjuk, h mennyire lesz sima egy-egy meccs, akkor viszont nem Ofegaardnak kellene jatek idot biztositani.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 19., péntek 21:54

Remy írta:+ Biztos vagyok benne, hogy nem ússzuk meg a sérüléseket jövőre sem. Sajnos azzal nem lehet számolni, hogy mindenki kibírja az egész szezont.

2004 óta a real az arsenal mellett mindig is az egyik legtöbb sérültet hozó klub volt....ez a rossz széria ott szűnt meg,amikor JM érkezett.......majd most megint előjött. Hogy miért? Ezt mindenki úgy is jobban tudja,de azért lehet következtetni könnyen az okokra. Persze benne van a szerencsétlenség is,hiszen egy labdarúgó sérülés sokszor puszta szerencsétlenség nem több.....vagy nem megfelelő felkészítés.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. június 19., péntek 21:49

+ Biztos vagyok benne, hogy nem ússzuk meg a sérüléseket jövőre sem. Sajnos azzal nem lehet számolni, hogy mindenki kibírja az egész szezont.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. június 19., péntek 21:44

én edzőmeccs nélkül is azt gondolom h megállná a helyét.

Modric meg Kroos nem fog feljebb menni, mert akkor a helyük lesz lyukas, előre meg csak Isco van cserének. Ebbe buktunk bele idén is.

kapna elég lehetőséget, főleg Beniteznél, ha sikerül meggyőznie

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 19., péntek 21:36

Egy edzo meccs nem ugyan olyan, mint egy bajnoki meccs. Ha jol jatszik egy felidon at egy edzo meccsen itt tartanatok egesz szezonra? Lesz par kirobbanthatatlan jatekos a tamado szekcioban es meg ott lesz Isco is, tovabba a hirek szerint Benitez akar meg egy csatart...ja es Modric es Kroos is feljebb teheto, akar ez is benne lehet a pakliban, ha erosebb kp-t akar a mester. Jo lesz neki egy olyan csapat ahol rendszeresen jatszhat.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

gólvonal

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. június 19., péntek 14:57

És mi van, ha kiszorítja bélt? :mrgreen:

Ha jól teljesít, akkor mindenképp maradnia kell, akár Jese kárára is. Ha nem elég jó még, akkor mennie kell fejlődni.

Vissza: