Viszont annál kevés csúnyább Merdzsó gördült le a szalagrólR.M.C.F írta:Mercedes E 2006 os évjárat
OFF
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: OFF
Savant írta:Szevasztok,
olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek milyen használt autót vegyek kb 2,5-3,5 M forintért?
- Napi 80-100 km biztosan meg lesz vele téve (80%-a városon kívül), ez az alap.
- NEM kell kombi!, SŐT ne legyen kombi!
- Megbízható legyen, blablabla...
- Nem kritérium, hogy öten kényelmesen elférjenek benne, mert 99%-ban egyedül fogom használni.
- Ha odalépek neki, akkor ne vaciláljon, húzzon mint a g**i
Aki képben van autó-témáéban pls írjon Kösz!
Mercedes E 2006 os évjárat kompresszoros benzines motorral.....az autó. Persze van nála fiatalabb és korszerűbb forma,mármint kivülről,de ha beülsz,akkor olyan amit nem lehet elmondani,a különbség nem meghatározható. Annyira elegáns,annyira jól érzed magad benne,az anyagok az utastárben,a műszerfal nem is összemérhető a többivel....egy csoda atöbbihez képest más kategória.
Persze van nála korra jobb vétel,én is most nézek pont autót,de én pont kombit vagy egyterűt akarok. Nekem Mazda 5 van,újonnan vettem 6.700.000 ft volt, full extra,143 LE diesel,GT felszereltség,de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket,sok a fogyasztása,a részecskeszűrő meg olyan megkeserítő az életedben mint egy csalfa és lopós feleség.....iszonyat. Rengeteg a plusz költség és plusz feladat vele.....NEM KELL többé.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
Kösz a válaszokat!
Az Octavia, meg általában a Skoda nem a zsánerem. Sosem volt nekem, tapasztalatom nincs velük, de formára, stílusra nem nagyon jön be. Ettől függetlenül ha NEM kombi verzióban (van egyáltalán? nem igen láttam) találok, lehet hogy befutó lesz.
A Mazda 6 nagyon tetszik, de csak 2010-től, onnan pedig a keretem felső határába esik az áruk vagy szét vannak hajtva a jó magyar utakon. De formára, minőségre -mivel japcsi- ezt választanám a 163 lovas motorral.
Az Octavia, meg általában a Skoda nem a zsánerem. Sosem volt nekem, tapasztalatom nincs velük, de formára, stílusra nem nagyon jön be. Ettől függetlenül ha NEM kombi verzióban (van egyáltalán? nem igen láttam) találok, lehet hogy befutó lesz.
A Mazda 6 nagyon tetszik, de csak 2010-től, onnan pedig a keretem felső határába esik az áruk vagy szét vannak hajtva a jó magyar utakon. De formára, minőségre -mivel japcsi- ezt választanám a 163 lovas motorral.
CRISTIANORONALDO
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Azért óvatosan a használt Octaviákkal, elég nagy részük szarráhajtott "menedzser autó". Érted...
Én Corolla vagy 6-os Mazda mellett raknám le a voksomat, ebben a kategóriában megbízhatóbbak a japó verdák.
De Octavia is jó lehet, csak olyannal kell megnézetni aki ismerős és elég jól ért hozzá.
Én Corolla vagy 6-os Mazda mellett raknám le a voksomat, ebben a kategóriában megbízhatóbbak a japó verdák.
De Octavia is jó lehet, csak olyannal kell megnézetni aki ismerős és elég jól ért hozzá.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
+1 az Octaviára. 7 éve mindig volt Octavia a családban. (4db)Kb 800ezer km-el, a hátunk mögött, bátran ajánlom.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Az aláhúzott szóval nem feltétlenül értek egyet,de amúgy én is egy újabb Octaviát vagy Passatot javasolok.kiserik írta:Én egy 3-4 éves diesel Octavia-t vennék 140 lóval (2.0 CR motor). Ha több kell, akkor egy kicsit idősebb RS-t (170 LE). Nagy, kényelmes, megbízható, keveset fogyaszt, jól megy.Savant írta:Szevasztok,
olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek milyen használt autót vegyek kb 2,5-3,5 M forintért?
- Nem kritérium, hogy öten kényelmesen elférjenek benne, mert 99%-ban egyedül fogom használni.
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Én egy 3-4 éves diesel Octavia-t vennék 140 lóval (2.0 CR motor). Ha több kell, akkor egy kicsit idősebb RS-t (170 LE). Nagy, kényelmes, megbízható, keveset fogyaszt, jól megy.Savant írta:Szevasztok,
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
Szevasztok,
CRISTIANORONALDO
muszáj elrettenteni az összes jó helytől, amit szerettem??Realista24 írta:Ismeros csinálja. Gyros. Arabok.ziro4vr írta: Őőőő én is arra leszek holnap...de akkor lehet inkább maradunk az északi parton.
Azt az xxl cumót meg egyszer toltam már, két részletben ment le kb 1 óra alatt.
Fasza hely amúgy.
Folytassam?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Vácon a vasútállomástól 50-100 m-re a sarkon van a CSocsaj Grill, ott lehet mindenfélét kajálni (még délszláv kaják is voltak), és ott ettem gyros tálat, eléggé rendben volt, lehetett érezni a húson is meg a zöldségeken is hogy frissek voltak. És 1000 pééézért teljesen megérte.
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Azért nem minden gyros olyan alja, ott a Gyradiko a Római fürdőnél, róluk talán elhiszem, hogy nem olyan hulladék az egész
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nekem a cseh import Budweiser sör a tuti.nmate írta:Épp most szürcsölöm ezt az Eichbaum barna sört, nem egy világklasszis, de 220-ért árulnak szarabbat is. Ár/érték rendben van.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ismeros csinálja. Gyros. Arabok.ziro4vr írta:Őőőő én is arra leszek holnap...de akkor lehet inkább maradunk az északi parton.hamesz írta: Pont holnap megyek.
Fasza hely amúgy.
Folytassam?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Inkább sör+kézműves sör kombo gyerekek. Hihetetlen hogy mennyire lehet zongorázni a különbséget. Főleg mondjuk egy nagyon gyenge ászok után. Egy kézműves megváltást jelent.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Akkor nem fogunk sörözni. Pedig kivesézhettük volna az Arrow-t meg a Gothamet.Pont holnap megyek.
Őőőő én is arra leszek holnap...de akkor lehet inkább maradunk az északi parton.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Őőőő én is arra leszek holnap...de akkor lehet inkább maradunk az északi parton.hamesz írta: Pont holnap megyek.
Fasza hely amúgy.
Nem illik.
Kezdésnek ledobnám annak a kilós kenyérnek a felét róla