Lefújás után belebikázta az előtte állóba a labdát, ilyen tahóságot nem lehet csinálni, megérdemelte a pirosat. A 4 meccs mondjuk szerintem is túlzás, de gondolom szépeket mondott a bírónak - meg is érdemelte. Engem nem zavar amúgy az eltiltása, többet pihenhet..Becksy23 írta:Mi volt ebben piros? Komolyan nem látom, a csóka ugrott bele a labdába, mást meg nem láttam a videókon, volt még egy pöcsméregetés valamelyik kolumbákkal, de ennyi.
Dél-amerikai foci
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Re: Dél-amerikai foci
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Alapvetően a "csóka" rúgta ezt a labdát,saját maga hátára...... csak neymarra kenték.....vagy fotósopppa csóka ugrott bele a labdába
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Mi volt ebben piros? Komolyan nem látom, a csóka ugrott bele a labdába, mást meg nem láttam a videókon, volt még egy pöcsméregetés valamelyik kolumbákkal, de ennyi. Ha rajtam múlna Neymar a szezon minimum harmadát kihagyta volna a színészkedések miatt, tehát az eltiltás ért már, de ezért? Legközelebb szoknyában lépjenek pályára, indul a szarkasztafoci? (Már ha nem az megy)R.M.C.F írta:na,én most felálltam és kimegyek.Neymar kiállítását sem értettem,
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Lehet, ki tudja. De az biztos, van baj elég.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Messze nem ez a probléma.Igen, a trendek változnak, de a németek vb győzelme pont azt mutatta meg, hogy lehet egy kombinatív-sokpasszos brazilokhoz illő focival is nyerni, nem szükséges a Dunga féle védelemre alakuló sablonfoci.
A másik nagy probléma, hogy az európaiak tolják 2 évente a selejtezőket a 2 nagy tornára, az EB is színvonalas, addig a brazilok meg nincs mit csináljanak, a Copa az mindig is ilyen csontzenés menet, meg van egy vicc Konföd kupa, ma már nem tudnak annyira felkészülni egy vb-re, mint az európai csapatok, hátrányban vannak.
De lesz még jó brazil csapat, csak nem tudom mikor.
nem véletlenül dungát nevezték ki megint
valószinűleg az egyetlen aki képes versenyképes válogatott csinálni a játékban és játékosanyagban egyre gyengébb brazilokból
valószinűleg az egyetlen aki képes versenyképes válogatott csinálni a játékban és játékosanyagban egyre gyengébb brazilokból
- Anthony
Igen, a trendek változnak, de a németek vb győzelme pont azt mutatta meg, hogy lehet egy kombinatív-sokpasszos brazilokhoz illő focival is nyerni, nem szükséges a Dunga féle védelemre alakuló sablonfoci.R.M.C.F írta:Nem dunga miatt gyenge ez a válogatott....hanem mert nem követik a foci fejlődését,sokkal több odaadás kell,taktika,alázat....na ez ott kevés.Anthony írta: ennél már csak az a tudat kellemetlenebb, hogy a kutyaütő Dunga tolatja velük a robotfocit.
A másik nagy probléma, hogy az európaiak tolják 2 évente a selejtezőket a 2 nagy tornára, az EB is színvonalas, addig a brazilok meg nincs mit csináljanak, a Copa az mindig is ilyen csontzenés menet, meg van egy vicc Konföd kupa, ma már nem tudnak annyira felkészülni egy vb-re, mint az európai csapatok, hátrányban vannak.
De lesz még jó brazil csapat, csak nem tudom mikor.
-
Nem dunga miatt gyenge ez a válogatott....hanem mert nem követik a foci fejlődését,sokkal több odaadás kell,taktika,alázat....na ez ott kevés.Anthony írta: ennél már csak az a tudat kellemetlenebb, hogy a kutyaütő Dunga tolatja velük a robotfocit.
- Anthony
Ne felejtsétek el, a büntetéseknek van egy elrettentő célja is, ha látom hogy a legnagyobb sztár Neymar is megkapja a jogos 4 meccses eltiltást, akkor én sem fogok emberkedni. Viszont ha azt látom, hogy mindent szabad, akkor adott esetben én is megyek a sporit meggyőzni a franciakulccsal.
Nem tudjuk mi történt a folyosón, de egyértelműen jogos a bünti. Hehének van egy romantikus szemléletmódja, ne vitatkozzatok vele, ő most 3 évig várhat, hogy láthassa a brazil válogatottat, és Neymart, ennél már csak az a tudat kellemetlenebb, hogy a kutyaütő Dunga tolatja velük a robotfocit.
Nem tudjuk mi történt a folyosón, de egyértelműen jogos a bünti. Hehének van egy romantikus szemléletmódja, ne vitatkozzatok vele, ő most 3 évig várhat, hogy láthassa a brazil válogatottat, és Neymart, ennél már csak az a tudat kellemetlenebb, hogy a kutyaütő Dunga tolatja velük a robotfocit.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Az szép!!! Már annak is örülhetett, h egyáltalán befejezhette a meccset, amit azután csinált az meg csak hab volt a tortára, 4 meccs lehet sok, főleg egy ilyen gyors lefolyású tornán, de "profi" labdarúgó, elvileg tudnia kellene kezelnie az ilyen helyzeteket, érdekes mód a Barcában ilyen őrültségárádatot nem csinál. Itt túlságosan tudja, hogy ő jani, azt tesz amit akar, na most ráfázott.Becksy23 írta:Neymar kiállítását sem értettem
Most tökéletesen megütötte, a meccs is szar volt meg a bíró isMatyas írta:igaz már nem magas szinten de azt soha nem tudtam elfogadni, ha a bíró nem üti meg az adott meccsnek a színvonalát
-
Nem érdekes hogy a bíró milyen...egy labdarúgónak ez az életének a része,egyik bíró gyenge,a másik köcsög,az ellenfél durva vagy éppen gyenge mint a lázas nyugdíjas.....nem érdekes.Matyas írta:Mai napig aktívan focizom, igaz már nem magas szinten de azt soha nem tudtam elfogadni, ha a bíró nem üti meg az adott meccsnek a színvonalát.Nem tudom te hogy vagy vele de én sajnos nem találkoztam olyan bíróval aki beismerte volna, hogy hibázott/ nem látta rendesen/ nem értek hozzá stb...Viszont ha normális hangnemben közelítesz fennhéjaznak fölényeskednek.Ilyenkor sajnos az én zsebemben is kinyílik a bicska és nem mindig tudtam magam türtőztetni.R.M.C.F írta:persze....szóvá tette.....te aztán tudod,a te elképzelésed szerint neymar odafordult a bíró felé és szólt,hogy elnézést spori,de engem többször is megrúgtak.......
ja,persze,vagy éppen durván beszólt és inzultálta amiért megjár a 2 plusz meccs........de biztos nem,mert ő ilyet nem tesz,szerinted......
Emellett amit a pályán csinált az nyilvánvalóan szankcionálandó mondjuk szerintem 2 meccsnél többet nem ér a szitu.
Nem fontos ki milyen habitus,a bíró dönti el,ez egy ilyen sportág. Én soha sem voltam renitens,mint a fenomén,ő soha sem volt kiállitva,és sárgát is alig kapott,én soha sem voltam kiállítva,és 2 sárgát kaptam egész pályafutásom alatt,ez eléggé sokat mondó hogy mennyire voltam durva,vagy geci.........
Nem akarok továbbmenni ebben,neymar megérdemelte a kiállítást,és az eltiltást ha a folyóson a bírón inzultálta....a többi mellébeszélés és elvakult szarakodás.
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Guti, Raúl, El Fenomeno,
Mai napig aktívan focizom, igaz már nem magas szinten de azt soha nem tudtam elfogadni, ha a bíró nem üti meg az adott meccsnek a színvonalát.Nem tudom te hogy vagy vele de én sajnos nem találkoztam olyan bíróval aki beismerte volna, hogy hibázott/ nem látta rendesen/ nem értek hozzá stb...Viszont ha normális hangnemben közelítesz fennhéjaznak fölényeskednek.Ilyenkor sajnos az én zsebemben is kinyílik a bicska és nem mindig tudtam magam türtőztetni.R.M.C.F írta:persze....szóvá tette.....te aztán tudod,a te elképzelésed szerint neymar odafordult a bíró felé és szólt,hogy elnézést spori,de engem többször is megrúgtak.......
ja,persze,vagy éppen durván beszólt és inzultálta amiért megjár a 2 plusz meccs........de biztos nem,mert ő ilyet nem tesz,szerinted......
Emellett amit a pályán csinált az nyilvánvalóan szankcionálandó mondjuk szerintem 2 meccsnél többet nem ér a szitu.
-
na,én most felálltam és kimegyek.Neymar kiállítását sem értettem,
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
+1.hehe írta:mit lehet tenni, ha úgy szar az egész, ahogy van?
tapsoljak a lebutított gagyinak?
sport, zene, stb, minden téren vicc, ami manapság megy.
Neymar kiállítását sem értettem, nem hogy a 4 meccses eltiltást... Bár nem tartom nagyra a jelenlegi brazil válogatottat, 5-6 ember hiányzik most a kezdőből sérülés/eltiltás miatt, az Argentinokat világ életemben utáltam, szóval nekem ennyi volt a torna, szorítok James-nek.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
-
dehogy.....és pepe és ramos az fgy...... és visszatért a régi hasbaakasztó manőver.az ilyen szintű neymar mentegetés azért igen erős elfogultságra utal. ellenfél hátbarúgása labdával, bíró inzultálása a folyosón, az ellenfélel való balhézás - murillonak például elkapta a nyakát
Nekem semmi bajom nem lenne ezzel a neymarral,ha az emberek,és a speakerek a HELYÉN kezelnék ezt az embert....de nem. Igy bocs,de nem vagyok partner.....messi istentésében partner tudok lenni....mert az. neymar meg vagy az lesz,vagy nem....mint a rendelt csülök....vagy finom lesz,vagy nem.....majd meglátjuk.
az ilyen szintű neymar mentegetés azért igen erős elfogultságra utal. ellenfél hátbarúgása labdával, bíró inzultálása a folyosón, az ellenfélel való balhézás - murillonak például elkapta a nyakát -, kijárt neki ez
egy nyilatkozattal fejezném ki azt amit gondolok erről az egész neymar témáról
egy nyilatkozattal fejezném ki azt amit gondolok erről az egész neymar témáról
„Nincs ésszerű magyarázat a cselekedeteire és a nyilatkozataira. Egyértelmű, hogy nehéz időszakon megy keresztül. Az utóbbi időben agresszív lett, ráadásul folyamatosan reklamál, semmit sem tud elfogadni. A brazil mezben nem viselkedhet így senki sem, ez nem mehet tovább” – mondta a Globónak Ronaldo.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ez is igaz, valamit ki kell ezek ellen is találni.nmate írta:Oda lehet adni ezért a 4 meccset, csak idegesítő, hogy közben sok olyan dolog történik mindenféle következmény nélkül, ami szintén nem futballpályára való.Enrique írta:Nem tudom ugyanazon a meccsen történt-e, mert nem követem a Copát, csak bele-belenézek, de Neymartól láttam egy olyat is, hogy visszahúzta a bírót a karjánál fogva egy ítélet után. Na ez a hátba rúgással és a folyosós inzultálással együtt már szerintem is megér több meccset, egyáltalán nem pályára való viselkedés.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Oda lehet adni ezért a 4 meccset, csak idegesítő, hogy közben sok olyan dolog történik mindenféle következmény nélkül, ami szintén nem futballpályára való.Enrique írta:Nem tudom ugyanazon a meccsen történt-e, mert nem követem a Copát, csak bele-belenézek, de Neymartól láttam egy olyat is, hogy visszahúzta a bírót a karjánál fogva egy ítélet után. Na ez a hátba rúgással és a folyosós inzultálással együtt már szerintem is megér több meccset, egyáltalán nem pályára való viselkedés.
Nem tudom ugyanazon a meccsen történt-e, mert nem követem a Copát, csak bele-belenézek, de Neymartól láttam egy olyat is, hogy visszahúzta a bírót a karjánál fogva egy ítélet után. Na ez a hátba rúgással és a folyosós inzultálással együtt már szerintem is megér több meccset, egyáltalán nem pályára való viselkedés.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Elképesztően szar ez a meccs...pofátlanul látszik hogy mindenkinek jó aziksz...és ezeknek a fele eus top bajnokságokban játszik...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...