Dél-amerikai foci

Foci a Real Madridon túl...
palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

Re: Dél-amerikai foci

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 20., szombat 23:32

Becksy23 írta:Mi volt ebben piros? :hmmm: Komolyan nem látom, a csóka ugrott bele a labdába, mást meg nem láttam a videókon, volt még egy pöcsméregetés valamelyik kolumbákkal, de ennyi.
Lefújás után belebikázta az előtte állóba a labdát, ilyen tahóságot nem lehet csinálni, megérdemelte a pirosat. A 4 meccs mondjuk szerintem is túlzás, de gondolom szépeket mondott a bírónak - meg is érdemelte. Engem nem zavar amúgy az eltiltása, többet pihenhet.. :D

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 20., szombat 23:22

a csóka ugrott bele a labdába
Alapvetően a "csóka" rúgta ezt a labdát,saját maga hátára...... csak neymarra kenték.....vagy fotósoppp
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. június 20., szombat 23:19

R.M.C.F írta:
Neymar kiállítását sem értettem,
na,én most felálltam és kimegyek.
Mi volt ebben piros? :hmmm: Komolyan nem látom, a csóka ugrott bele a labdába, mást meg nem láttam a videókon, volt még egy pöcsméregetés valamelyik kolumbákkal, de ennyi. Ha rajtam múlna Neymar a szezon minimum harmadát kihagyta volna a színészkedések miatt, tehát az eltiltás ért már, de ezért? Legközelebb szoknyában lépjenek pályára, indul a szarkasztafoci? (Már ha nem az megy)
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. június 20., szombat 23:14

Lehet, ki tudja. De az biztos, van baj elég.

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 20., szombat 23:09

Igen, a trendek változnak, de a németek vb győzelme pont azt mutatta meg, hogy lehet egy kombinatív-sokpasszos brazilokhoz illő focival is nyerni, nem szükséges a Dunga féle védelemre alakuló sablonfoci.
A másik nagy probléma, hogy az európaiak tolják 2 évente a selejtezőket a 2 nagy tornára, az EB is színvonalas, addig a brazilok meg nincs mit csináljanak, a Copa az mindig is ilyen csontzenés menet, meg van egy vicc Konföd kupa, ma már nem tudnak annyira felkészülni egy vb-re, mint az európai csapatok, hátrányban vannak.
De lesz még jó brazil csapat, csak nem tudom mikor.
Messze nem ez a probléma.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. június 20., szombat 23:07

nem véletlenül dungát nevezték ki megint
valószinűleg az egyetlen aki képes versenyképes válogatott csinálni a játékban és játékosanyagban egyre gyengébb brazilokból

Anthony

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. június 20., szombat 23:05

R.M.C.F írta:
Anthony írta: ennél már csak az a tudat kellemetlenebb, hogy a kutyaütő Dunga tolatja velük a robotfocit.
Nem dunga miatt gyenge ez a válogatott....hanem mert nem követik a foci fejlődését,sokkal több odaadás kell,taktika,alázat....na ez ott kevés.
Igen, a trendek változnak, de a németek vb győzelme pont azt mutatta meg, hogy lehet egy kombinatív-sokpasszos brazilokhoz illő focival is nyerni, nem szükséges a Dunga féle védelemre alakuló sablonfoci.
A másik nagy probléma, hogy az európaiak tolják 2 évente a selejtezőket a 2 nagy tornára, az EB is színvonalas, addig a brazilok meg nincs mit csináljanak, a Copa az mindig is ilyen csontzenés menet, meg van egy vicc Konföd kupa, ma már nem tudnak annyira felkészülni egy vb-re, mint az európai csapatok, hátrányban vannak.
De lesz még jó brazil csapat, csak nem tudom mikor.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 20., szombat 23:00

Anthony írta: ennél már csak az a tudat kellemetlenebb, hogy a kutyaütő Dunga tolatja velük a robotfocit.
Nem dunga miatt gyenge ez a válogatott....hanem mert nem követik a foci fejlődését,sokkal több odaadás kell,taktika,alázat....na ez ott kevés.

Anthony

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. június 20., szombat 22:58

Ne felejtsétek el, a büntetéseknek van egy elrettentő célja is, ha látom hogy a legnagyobb sztár Neymar is megkapja a jogos 4 meccses eltiltást, akkor én sem fogok emberkedni. Viszont ha azt látom, hogy mindent szabad, akkor adott esetben én is megyek a sporit meggyőzni a franciakulccsal.

Nem tudjuk mi történt a folyosón, de egyértelműen jogos a bünti. Hehének van egy romantikus szemléletmódja, ne vitatkozzatok vele, ő most 3 évig várhat, hogy láthassa a brazil válogatottat, és Neymart, ennél már csak az a tudat kellemetlenebb, hogy a kutyaütő Dunga tolatja velük a robotfocit.

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2015. június 20., szombat 22:55

Becksy23 írta:Neymar kiállítását sem értettem
Az szép!!! :vivo: Már annak is örülhetett, h egyáltalán befejezhette a meccset, amit azután csinált az meg csak hab volt a tortára, 4 meccs lehet sok, főleg egy ilyen gyors lefolyású tornán, de "profi" labdarúgó, elvileg tudnia kellene kezelnie az ilyen helyzeteket, érdekes mód a Barcában ilyen őrültségárádatot nem csinál. Itt túlságosan tudja, hogy ő jani, azt tesz amit akar, na most ráfázott.
Matyas írta:igaz már nem magas szinten de azt soha nem tudtam elfogadni, ha a bíró nem üti meg az adott meccsnek a színvonalát
Most tökéletesen megütötte, a meccs is szar volt meg a bíró is :lol:

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 20., szombat 22:54

Matyas írta:
R.M.C.F írta:persze....szóvá tette.....te aztán tudod,a te elképzelésed szerint neymar odafordult a bíró felé és szólt,hogy elnézést spori,de engem többször is megrúgtak.......

ja,persze,vagy éppen durván beszólt és inzultálta amiért megjár a 2 plusz meccs........de biztos nem,mert ő ilyet nem tesz,szerinted......
Mai napig aktívan focizom, igaz már nem magas szinten de azt soha nem tudtam elfogadni, ha a bíró nem üti meg az adott meccsnek a színvonalát.Nem tudom te hogy vagy vele de én sajnos nem találkoztam olyan bíróval aki beismerte volna, hogy hibázott/ nem látta rendesen/ nem értek hozzá stb...Viszont ha normális hangnemben közelítesz fennhéjaznak fölényeskednek.Ilyenkor sajnos az én zsebemben is kinyílik a bicska és nem mindig tudtam magam türtőztetni.

Emellett amit a pályán csinált az nyilvánvalóan szankcionálandó mondjuk szerintem 2 meccsnél többet nem ér a szitu.
Nem érdekes hogy a bíró milyen...egy labdarúgónak ez az életének a része,egyik bíró gyenge,a másik köcsög,az ellenfél durva vagy éppen gyenge mint a lázas nyugdíjas.....nem érdekes.
Nem fontos ki milyen habitus,a bíró dönti el,ez egy ilyen sportág. Én soha sem voltam renitens,mint a fenomén,ő soha sem volt kiállitva,és sárgát is alig kapott,én soha sem voltam kiállítva,és 2 sárgát kaptam egész pályafutásom alatt,ez eléggé sokat mondó hogy mennyire voltam durva,vagy geci.........
Nem akarok továbbmenni ebben,neymar megérdemelte a kiállítást,és az eltiltást ha a folyóson a bírón inzultálta....a többi mellébeszélés és elvakult szarakodás.

Matyas
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Guti, Raúl, El Fenomeno,

HozzászólásSzerző: Matyas » 2015. június 20., szombat 22:47

R.M.C.F írta:persze....szóvá tette.....te aztán tudod,a te elképzelésed szerint neymar odafordult a bíró felé és szólt,hogy elnézést spori,de engem többször is megrúgtak.......

ja,persze,vagy éppen durván beszólt és inzultálta amiért megjár a 2 plusz meccs........de biztos nem,mert ő ilyet nem tesz,szerinted......
Mai napig aktívan focizom, igaz már nem magas szinten de azt soha nem tudtam elfogadni, ha a bíró nem üti meg az adott meccsnek a színvonalát.Nem tudom te hogy vagy vele de én sajnos nem találkoztam olyan bíróval aki beismerte volna, hogy hibázott/ nem látta rendesen/ nem értek hozzá stb...Viszont ha normális hangnemben közelítesz fennhéjaznak fölényeskednek.Ilyenkor sajnos az én zsebemben is kinyílik a bicska és nem mindig tudtam magam türtőztetni.

Emellett amit a pályán csinált az nyilvánvalóan szankcionálandó mondjuk szerintem 2 meccsnél többet nem ér a szitu.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 20., szombat 22:44

Neymar kiállítását sem értettem,
na,én most felálltam és kimegyek.

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. június 20., szombat 22:36

hehe írta:mit lehet tenni, ha úgy szar az egész, ahogy van?
tapsoljak a lebutított gagyinak?
sport, zene, stb, minden téren vicc, ami manapság megy.
+1.

Neymar kiállítását sem értettem, nem hogy a 4 meccses eltiltást... Bár nem tartom nagyra a jelenlegi brazil válogatottat, 5-6 ember hiányzik most a kezdőből sérülés/eltiltás miatt, az Argentinokat világ életemben utáltam, szóval nekem ennyi volt a torna, szorítok James-nek.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 20., szombat 22:35

az ilyen szintű neymar mentegetés azért igen erős elfogultságra utal. ellenfél hátbarúgása labdával, bíró inzultálása a folyosón, az ellenfélel való balhézás - murillonak például elkapta a nyakát
dehogy.....és pepe és ramos az fgy...... :lol: :lol: :lol: és visszatért a régi hasbaakasztó manőver.

Nekem semmi bajom nem lenne ezzel a neymarral,ha az emberek,és a speakerek a HELYÉN kezelnék ezt az embert....de nem. Igy bocs,de nem vagyok partner.....messi istentésében partner tudok lenni....mert az. neymar meg vagy az lesz,vagy nem....mint a rendelt csülök....vagy finom lesz,vagy nem.....majd meglátjuk.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. június 20., szombat 22:26

az ilyen szintű neymar mentegetés azért igen erős elfogultságra utal. ellenfél hátbarúgása labdával, bíró inzultálása a folyosón, az ellenfélel való balhézás - murillonak például elkapta a nyakát -, kijárt neki ez

egy nyilatkozattal fejezném ki azt amit gondolok erről az egész neymar témáról
„Nincs ésszerű magyarázat a cselekedeteire és a nyilatkozataira. Egyértelmű, hogy nehéz időszakon megy keresztül. Az utóbbi időben agresszív lett, ráadásul folyamatosan reklamál, semmit sem tud elfogadni. A brazil mezben nem viselkedhet így senki sem, ez nem mehet tovább” – mondta a Globónak Ronaldo.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. június 20., szombat 22:25

nmate írta:
Enrique írta:Nem tudom ugyanazon a meccsen történt-e, mert nem követem a Copát, csak bele-belenézek, de Neymartól láttam egy olyat is, hogy visszahúzta a bírót a karjánál fogva egy ítélet után. Na ez a hátba rúgással és a folyosós inzultálással együtt már szerintem is megér több meccset, egyáltalán nem pályára való viselkedés.
Oda lehet adni ezért a 4 meccset, csak idegesítő, hogy közben sok olyan dolog történik mindenféle következmény nélkül, ami szintén nem futballpályára való.
Ez is igaz, valamit ki kell ezek ellen is találni.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 20., szombat 22:19

Enrique írta:Nem tudom ugyanazon a meccsen történt-e, mert nem követem a Copát, csak bele-belenézek, de Neymartól láttam egy olyat is, hogy visszahúzta a bírót a karjánál fogva egy ítélet után. Na ez a hátba rúgással és a folyosós inzultálással együtt már szerintem is megér több meccset, egyáltalán nem pályára való viselkedés.
Oda lehet adni ezért a 4 meccset, csak idegesítő, hogy közben sok olyan dolog történik mindenféle következmény nélkül, ami szintén nem futballpályára való.

Enrique

HozzászólásSzerző: Enrique » 2015. június 20., szombat 22:16

Nem tudom ugyanazon a meccsen történt-e, mert nem követem a Copát, csak bele-belenézek, de Neymartól láttam egy olyat is, hogy visszahúzta a bírót a karjánál fogva egy ítélet után. Na ez a hátba rúgással és a folyosós inzultálással együtt már szerintem is megér több meccset, egyáltalán nem pályára való viselkedés.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. június 20., szombat 22:14

Elképesztően szar ez a meccs...pofátlanul látszik hogy mindenkinek jó aziksz...és ezeknek a fele eus top bajnokságokban játszik... :roll:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Vissza: