Dél-amerikai foci
- ádámjol
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, De Gea, Courtois
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Szlovák válogatott
Re: Dél-amerikai foci
megérdemli nelymár nagyon nem szeretem őt jól játszik de na ilyen ő
real the best
real forever
real forever
Ez alapján Neymar örülhet, hogy csak 4 meccset kapott /index/palesz77 írta:Lefújás után belebikázta az előtte állóba a labdát, ilyen tahóságot nem lehet csinálni, megérdemelte a pirosat. A 4 meccs mondjuk szerintem is túlzás, de gondolom szépeket mondott a bírónak - meg is érdemelte. Engem nem zavar amúgy az eltiltása, többet pihenhet..Becksy23 írta:Mi volt ebben piros? Komolyan nem látom, a csóka ugrott bele a labdába, mást meg nem láttam a videókon, volt még egy pöcsméregetés valamelyik kolumbákkal, de ennyi.
Pontosan ezért kapott 4 meccset. Valószínűleg 1 meccs a piros miatt (teljesen jogos, hogy ha valakit labdával megrúgsz kapsz 1 pirosat, mindig is így volt) 3 meccs meg pofázásért. Ez se ritka, hogy ha valaki ugat, és az bekerül a jegyzőkönyvben akkor azért kap pár meccset.
Nem láttam a mérkőzést, de jogosnak tartom a felvételek és a jegyzőkönyv miatt. Még fiatal, és ha most nem mutatják meg, hogy ilyent nem lehet, akkor valószínűleg sosem tanulná meg. Ráadásul Ronaldo nyilatkozta (valaki bemásolta ide), hogy ilyen nem tehet meg senki...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ehhelyett csinált egy atleticotAnyaka írta:Nem tudom. Akart egy elastico-t csinálni a levegőben.
Most zavarták fel a lelátóra nem régAnthony írta:Tata az edzőjükDinhoL írta:Sajnos eddig az egész albiceleste nem nyújt kimagaslót..
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tata az edzőjükDinhoL írta:Sajnos eddig az egész albiceleste nem nyújt kimagaslót..
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Azért írtam azt, hogy "most" mert tudom, hogy a vb-n nem ment neki a legfontosabb meccseken. Most lehet, hogy ez pont fordítva lesz. De egyébként nem érdekel, hogy MVP lesz e (valszeg őt sem), ha nem nyerik meg a Copat. De megnyerik.Remy írta:
Rápörög, mint a VB-n, aztán MVP lesz.
Som i Serem!
6oat
6oat
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Rápörög, mint a VB-n, aztán MVP lesz.DinhoL írta:Sajnos eddig az egész albiceleste nem nyújt kimagaslót..Messi talán túl lazán veszi de tegnap is adott pár pöpec labdát és voltak fontos megindulásai. Reméljük most a kieséses szakaszra fog rápörögni.hamesz írta:Messi amúgy csak szerintem gyenge eddig? Azon kívül, hogy belőtt egy tizenegyest semmi másra nem emlékszem tőle. Mondjuk a copa legjobb játékosa díj így is garantált neki. Szerintem nem nyújt semmi kimagaslót.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Sajnos eddig az egész albiceleste nem nyújt kimagaslót..Messi talán túl lazán veszi de tegnap is adott pár pöpec labdát és voltak fontos megindulásai. Reméljük most a kieséses szakaszra fog rápörögni.hamesz írta:Messi amúgy csak szerintem gyenge eddig? Azon kívül, hogy belőtt egy tizenegyest semmi másra nem emlékszem tőle. Mondjuk a copa legjobb játékosa díj így is garantált neki. Szerintem nem nyújt semmi kimagaslót.
Som i Serem!
6oat
6oat
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Messi amúgy csak szerintem gyenge eddig? Azon kívül, hogy belőtt egy tizenegyest semmi másra nem emlékszem tőle. Mondjuk a copa legjobb játékosa díj így is garantált neki. Szerintem nem nyújt semmi kimagaslót.
De ez mi akart lenni??? Én nem vagyok meggyőződve, hogy passz...mintha útközben meggondolta volna magát, hogy inkább lőni kéne, vagy fordítva.Anyaka írta:Higuain
Ez tipikusan olyan mozdulat volt, aminél még a labda is elsírja magát.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Higuain
Higuain. Egy név, amely...röhögéssel tölt el.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
apám...mintha kártyáznék,de nem ismerem a lapokat,meg a színeket.Szerintem utóbbi, Neymar dühből kapura akarta vágni, ő meg belefutott.
ja,kapura akarta.....lehet bár vagy 60 méterre volt a kapu tőle és más irányban,de lehet ha jó erősen belerúg,körbemegy a Földön a labda,még kapura is érkezhetett volna,40.000 km után,csak lehet hogy hátulról.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Előbb beijesztett, hogy tol egy mélységi indítást, de aztán mégse.. Fergeteges a srác, hogy az istenbe hozták egyáltalán szóba veletek??cart írta:Majd valaki beírhatná meccs után, hogy Biglia hogy nyomta.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Higu show :Đ
Majd valaki beírhatná meccs után, hogy Biglia hogy nyomta.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
A klasszis villant!! Hülyék voltatok, hogy eladtátok.. :Đ
- hamesz
Na hát ez ellen a Jamaica ellen Messi villogni fog.
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Tehát ott állt az "áldozat" már több másodperce, vagy akkor került oda (Neymar és a kapu közé)? Szerintem utóbbi, Neymar dühből kapura akarta vágni, ő meg belefutott.palesz77 írta:Lefújás után belebikázta az előtte állóba a labdát, ilyen tahóságot nem lehet csinálni, megérdemelte a pirosat. A 4 meccs mondjuk szerintem is túlzás, de gondolom szépeket mondott a bírónak - meg is érdemelte. Engem nem zavar amúgy az eltiltása, többet pihenhet..Becksy23 írta:Mi volt ebben piros? Komolyan nem látom, a csóka ugrott bele a labdába, mást meg nem láttam a videókon, volt még egy pöcsméregetés valamelyik kolumbákkal, de ennyi.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Nem láttam a meccset, csak videót az esetről, de mennyivel történt ez a lefújás után? Mert simán a labda elé futott a kolumbák (mintha blokkolni akarna), majd megfordult, mikor tudatosulhatott a pici agyacskájában hogy vége a meccsnek, de Neymar elrúgta, közelsem biztos hogy őt akarta eltalálni. Amúgy se legyünk már lányok...R.M.C.F írta:Alapvetően a "csóka" rúgta ezt a labdát,saját maga hátára...... csak neymarra kenték.....vagy fotósopppa csóka ugrott bele a labdába
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo