![Ike :ike:](./images/smilies/ike.gif)
![Alllééé :vivo:](./images/smilies/vivo.gif)
HozzászólásSzerző: ádámjol » 2015. június 21., vasárnap 12:38
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. június 21., vasárnap 12:25
Ez alapján Neymar örülhet, hogy csak 4 meccset kapott /index/palesz77 írta:Lefújás után belebikázta az előtte állóba a labdát, ilyen tahóságot nem lehet csinálni, megérdemelte a pirosat. A 4 meccs mondjuk szerintem is túlzás, de gondolom szépeket mondott a bírónak - meg is érdemelte. Engem nem zavar amúgy az eltiltása, többet pihenhet..Becksy23 írta:Mi volt ebben piros?Komolyan nem látom, a csóka ugrott bele a labdába, mást meg nem láttam a videókon, volt még egy pöcsméregetés valamelyik kolumbákkal, de ennyi.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. június 21., vasárnap 11:40
Ehhelyett csinált egy atleticotAnyaka írta:Nem tudom. Akart egy elastico-t csinálni a levegőben.
Most zavarták fel a lelátóra nem régAnthony írta:Tata az edzőjükDinhoL írta:Sajnos eddig az egész albiceleste nem nyújt kimagaslót..![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. június 21., vasárnap 9:56
Tata az edzőjükDinhoL írta:Sajnos eddig az egész albiceleste nem nyújt kimagaslót..
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 21., vasárnap 9:03
Azért írtam azt, hogy "most" mert tudom, hogy a vb-n nem ment neki a legfontosabb meccseken. Most lehet, hogy ez pont fordítva lesz. De egyébként nem érdekel, hogy MVP lesz e (valszeg őt sem), ha nem nyerik meg a Copat. De megnyerik.Remy írta:
Rápörög, mint a VB-n, aztán MVP lesz.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. június 21., vasárnap 8:41
Rápörög, mint a VB-n, aztán MVP lesz.DinhoL írta:Sajnos eddig az egész albiceleste nem nyújt kimagaslót..Messi talán túl lazán veszi de tegnap is adott pár pöpec labdát és voltak fontos megindulásai. Reméljük most a kieséses szakaszra fog rápörögni.hamesz írta:Messi amúgy csak szerintem gyenge eddig? Azon kívül, hogy belőtt egy tizenegyest semmi másra nem emlékszem tőle. Mondjuk a copa legjobb játékosa díj így is garantált neki.Szerintem nem nyújt semmi kimagaslót.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. június 21., vasárnap 8:10
Sajnos eddig az egész albiceleste nem nyújt kimagaslót..Messi talán túl lazán veszi de tegnap is adott pár pöpec labdát és voltak fontos megindulásai. Reméljük most a kieséses szakaszra fog rápörögni.hamesz írta:Messi amúgy csak szerintem gyenge eddig? Azon kívül, hogy belőtt egy tizenegyest semmi másra nem emlékszem tőle. Mondjuk a copa legjobb játékosa díj így is garantált neki.Szerintem nem nyújt semmi kimagaslót.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. június 21., vasárnap 1:25
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. június 21., vasárnap 0:58
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. június 21., vasárnap 0:50
De ez mi akart lenni??? Én nem vagyok meggyőződve, hogy passz...mintha útközben meggondolta volna magát, hogy inkább lőni kéne, vagy fordítva.Anyaka írta:Higuain
Ez tipikusan olyan mozdulat volt, aminél még a labda is elsírja magát.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. június 21., vasárnap 0:49
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. június 21., vasárnap 0:49
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 20., szombat 23:57
apám...mintha kártyáznék,de nem ismerem a lapokat,meg a színeket.Szerintem utóbbi, Neymar dühből kapura akarta vágni, ő meg belefutott.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 20., szombat 23:57
Előbb beijesztett, hogy tol egy mélységi indítást, de aztán mégse..cart írta:Majd valaki beírhatná meccs után, hogy Biglia hogy nyomta.
HozzászólásSzerző: cart » 2015. június 20., szombat 23:47
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 20., szombat 23:41
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. június 20., szombat 23:37
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. június 20., szombat 23:37
Tehát ott állt az "áldozat" már több másodperce, vagy akkor került oda (Neymar és a kapu közé)? Szerintem utóbbi, Neymar dühből kapura akarta vágni, ő meg belefutott.palesz77 írta:Lefújás után belebikázta az előtte állóba a labdát, ilyen tahóságot nem lehet csinálni, megérdemelte a pirosat. A 4 meccs mondjuk szerintem is túlzás, de gondolom szépeket mondott a bírónak - meg is érdemelte. Engem nem zavar amúgy az eltiltása, többet pihenhet..Becksy23 írta:Mi volt ebben piros?Komolyan nem látom, a csóka ugrott bele a labdába, mást meg nem láttam a videókon, volt még egy pöcsméregetés valamelyik kolumbákkal, de ennyi.
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. június 20., szombat 23:35
Nem láttam a meccset, csak videót az esetről, de mennyivel történt ez a lefújás után? Mert simán a labda elé futott a kolumbák (mintha blokkolni akarna), majd megfordult, mikor tudatosulhatott a pici agyacskájában hogy vége a meccsnek, de Neymar elrúgta, közelsem biztos hogy őt akarta eltalálni. Amúgy se legyünk már lányok...R.M.C.F írta:Alapvetően a "csóka" rúgta ezt a labdát,saját maga hátára...... csak neymarra kenték.....vagy fotósopppa csóka ugrott bele a labdába
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem