Isco - 22
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Isco - 23
Szeretem Isco játékát, ugyan nem a kedvencem, de szerintem is fejlődött a tavalyi szezon óta. Még egy kis állandóság kellene és tényleg szűk elit lenne a srác.
perez kúrd el ezt is, képes vagy rá.
perez kúrd el ezt is, képes vagy rá.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
..en csak 2 skillt szamoltampalesz77 írta:Isco | Power and Strenght | Defensive Skills | Season 2014/15
Rendhagyó Iscos video, de eleg jó ez is. Baromi sokat fejlődött védekezésben, ebből is látszik, hogy mennyi alázat van benne. Irigyellek titeket miatta rendesen..
Komolyan, ennek a sracnak kezdonek kell lenni, leszarom Balet v Jamest is, jobb mind kettonel. Aki nem latja a kulonbseget, az nezzen kozepszeru csapatok meccseit.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nyugi, amilyen mákos a Barca, Pérez elkúrja majd Iscot... Viszont bármennyire is fáj kimondani, Benítezben bízom, hogy ő beleszeret Isco játékába és nyomatja majd ezerrel.palesz77 írta:Isco | Power and Strenght | Defensive Skills | Season 2014/15
Rendhagyó Iscos video, de eleg jó ez is. Baromi sokat fejlődött védekezésben, ebből is látszik, hogy mennyi alázat van benne. Irigyellek titeket miatta rendesen..
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Isco | Power and Strenght | Defensive Skills | Season 2014/15
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Ugyanaz, mint Isconál... Annyira oldalra lövi (szinte az oldalhálóba), hogy oda aztán a teremtő atyaúristen se érne leBecksy23 írta:Ronaldo-nál meg a tizik teljesen kiismerhetőek, nem is értem a kapusom miért nem vették észre. Ha megtorpan nekifutás közben akkor balra lővi, ha nem, akkor jobbra.
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Ronaldo-nál meg a tizik teljesen kiismerhetőek, nem is értem a kapusom miért nem vették észre. Ha megtorpan nekifutás közben akkor balra lővi, ha nem, akkor jobbra.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
-
Mondta valaki, hogy ezzel baj van? Szerintem sok más játékosnál fel lehet ezeket a "sémákat" fedezni, csak arra reagáltam, hogy M1Ö szerint hülyeség a kiismerhető szöveg. Pedig lövés előtt javarészt lehet sejteni, hogy hova fogja helyezni, de gondolom azért oda lövi ahova, mert ezekre nehezebben szokott odaérni a kapus. Mellé még jól is helyezi, úgyhogy ilyen talàlatok lesznek belőle.. De attól még igaza volt a kollégának, aki azt mondta, hogy nagyjából 3 féleképp lövi a góljai javát.nmate írta:Mi ez a kiismerhető duma?
Sarokra lövi, kit érdekel, hogy kiismerhető onnan a jóisten sem szedi ki. Ne fárasszatok ilyenekkel.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az lehet, de azokat sem nevezném kiismerhetőnek. Ilyen a stílusa, lövő technikája. Mindenkinek más-más, ennyi erővel mindenki lövése, gólja kiismerhető.palesz77 írta:A gólokra gondolt szerintem
Röviden és tömören ennyi Van abba a jobbosba technika elég keményennmate írta:Sarokra lövi, kit érdekel, hogy kiismerhető onnan a jóisten sem szedi ki.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mi ez a kiismerhető duma?
Sarokra lövi, kit érdekel, hogy kiismerhető onnan a jóisten sem szedi ki. Ne fárasszatok ilyenekkel.
-
A gólokra gondolt szerintem, azok tényleg kiismerhetők, hova fogja lőni - az esetek 85%-ában kb. Itt egy kép, amin fergetegesen profi módon ábrázoltam ezt.. Olyan, mintha 3 részre lenne osztva számára a kapuval szembeni terület, és "betanulta" volna, hogy melyik esetben hova lőjön. Nyilván vannak kivételek, de az esetek jelentős többségében ezekből a szögekből a kapu azon oldalára lövi, ahova rajzoltam. Itt van ez a videó is pl, van 2 távolabbi gól, amire ezt nem lehet ráhúzni - 9-es és 11-es -, az összes többinél stimmel - meg a kapu torkából is máshogy dönt néha..M1Ö írta:Hát b*zdmeg, ha ez az ember nagyon kiismerhető, akkor mindenki vonuljon vissza, mert nem ér semmit!miVida írta:az biztos hogy rendkívül tehetséges, viszont nagyon kiismerhető:
Itt a top10 gólja... 3 stílusba nyomja
http://www.realmadrid.com/en/fans/video ... p-10-goals
Ettől még a mezőnyben természetesen kiismerhetetlen,de a kapu előtt annyira nem.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
miVida írta:az biztos hogy rendkívül tehetséges, viszont nagyon kiismerhető:
Itt a top10 gólja... 3 stílusba nyomja
http://www.realmadrid.com/en/fans/video ... p-10-goals
Hát b*zdmeg, ha ez az ember nagyon kiismerhető, akkor mindenki vonuljon vissza, mert nem ér semmit!
https://www.youtube.com/watch?v=f93shUdjexI
Ő meg Modric az a két játékos a csapatból, akik igazán játszák a focit! Na jó, még Kroos, Benzema és Marcelo is közéjük tartoik.
De amit Isco művel az...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
Isco vs Belarus
15 perc alatt több lendületes megindulása volt mint az egész válogatottnak együtt az első félidőben - onnantól kikapcsoltam amíg be nem jött. Pedig még csak olyan oltárian jó meccse se volt.. Ott a végén 2:05-től az a Vitolo lövés meg még mindig kikészít..
15 perc alatt több lendületes megindulása volt mint az egész válogatottnak együtt az első félidőben - onnantól kikapcsoltam amíg be nem jött. Pedig még csak olyan oltárian jó meccse se volt.. Ott a végén 2:05-től az a Vitolo lövés meg még mindig kikészít..
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
idk, én csak miatta néztem city meccseket, az idei szezon az egyetlen amikor sajnos elég keveset tudtam megnézni, de ha idén nem is volt annyira penge, az elöző szezonokban aguero mellett a legjobb city játékos volt. Borzalmasan kreatív, a labdáinak szeme van és cselezésben sem utolsó. Sokkispasszos játékban szintén rendben van. persze ezt már madridistán is leírtam anno, akkor rámtámadt mindenki és jött a vakok között félszemű hszek.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Silva sosem volt sokkal tobb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
silva szerintem csak ki van égve, mint a valamit is érő city játékosok nagy része. Kell oda egy normális edző, meg 3-4 vérfrissítés védő, kp poszton, de főleg egy normális edző.
- Galacticos
elsősorban én sem az ő helyére tenném.R.M.C.F írta:Silva még bőven elfér.
de ha választanom kéne, inkább iscot nyomatnám kettejük kozül.
silva mintha egy ideje csak egy helyben topogna.
- OutSider
- Kedvenc játékosaid: Raul, Luis Figo, Cristiano Ronaldo
Én is most kapcsoltam ki...palesz77 írta:Mondjuk engem kicsit zavar, mert így rohadt unalmas a meccs, ott is hagytam.. Majd ha becserélik visszaülök, de egy Thiago-Isco duó nekem igen hiányzik a pályáról.
3-4 játékost minimum cserélnék ebben a csapatban. De lehet 5-öt is...
Nagyot néztem mikor láttam a kezdőt viszont játékban így pontosan ezt vártam. Vagyis kis túlzással a nagy semmit...
-
Mondjuk engem kicsit zavar, mert így rohadt unalmas a meccs, ott is hagytam.. Majd ha becserélik visszaülök, de egy Thiago-Isco duó nekem igen hiányzik a pályáról.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Kit érdekel a spanyol válogatott? Legalább nem sérül meg Neki kell majd az előszezonban rohadt nagyot domborítania ha lehetőséget kap...a válogatott semmit nem jelent, Bale is gólt lőttGalacticos írta:A kiegett silva, a sosem kiemelkedo cazorla es a tulsztarolt "1 naptari evben minden fronton golt szerzo" pedro kezd, o meg padozik.
Nevetseges bazdmeg.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Silva még bőven elfér.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.