Ha az utolsó 30 évet nézzük akkor is:Szigorúan a közelmúltat nézve, az elmúlt mondjuk 10 évre, nem is mond hülyeséget ezzel.
Real vs Barca
Bajnokságok 12-13
BL 4-4
Kupa: 4-7
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. július 1., szerda 13:28
Ha az utolsó 30 évet nézzük akkor is:Szigorúan a közelmúltat nézve, az elmúlt mondjuk 10 évre, nem is mond hülyeséget ezzel.
HozzászólásSzerző: pipesz » 2015. július 1., szerda 13:17
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 1., szerda 12:57
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. július 1., szerda 11:39
Szigorúan a közelmúltat nézve, az elmúlt mondjuk 10 évre, nem is mond hülyeséget ezzel.. az értéket meg ne keverjük ide, sajnos Perez azt lőtte be, meg a pénzügyeket, nem a sportszakmai dolgokat.wZoLee7 írta:Én eddig jutottam. Csak annyi lenne a kérdésem, hogy Miiiiiiiii?!pipesz írta: eredményességben lemaradunk nem csak a Barcától hanem a többi top csapattól
Csak a puszta szám adatok. Jelenleg, évek óta a Real Madridnak van a legnagyobb értéke a világon. Felesleges lenne összehasonlítani, mennyiszer nyert angol csapat bajnokságot meg mennyiszer a Real, szóval Real bajnoki győzelem 32, Barca 23...asszem...ami még lényeges az a Bl...de szerintem ezt le sem kell írni. Kérdem én hol maradunk le és kitől?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 1., szerda 11:35
Én eddig jutottam. Csak annyi lenne a kérdésem, hogy Miiiiiiiii?!pipesz írta: eredményességben lemaradunk nem csak a Barcától hanem a többi top csapattól
HozzászólásSzerző: pipesz » 2015. június 30., kedd 18:05
HozzászólásSzerző: ThePilgrim » 2015. június 27., szombat 10:05
HozzászólásSzerző: ádámjol » 2015. június 21., vasárnap 20:43
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. június 21., vasárnap 20:20
a bl dontő utáni éjjelén jelentette be hogy madridba folytatja.ádámjol írta:ahogy Mourinhoét sem. Egyikhez sem tudtam, hogy viszonyuljak. Úgy voltam vele, hogy majd az itteni munkája megadja rá a választ.
HozzászólásSzerző: ádámjol » 2015. június 21., vasárnap 18:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. június 8., hétfő 17:42
HozzászólásSzerző: Toky » 2015. június 4., csütörtök 13:39
Az európai mókus, vagy más néven vörös mókus (Sciurus vulgaris) télre való felkészülés jegyében több helyen eldugott magraktárakat hoz létre, amik zöméről állítólag megfeledkezik (vagy csak kertészkedik), és ezekből a magokból fák nőnek ki. Ezzel a mókus jelentősen hozzájárul az erdők telepítésében. Emberek közelében ritkán marad meg a vadonban.OutSider írta:Tudod mi a különbség a patkany meg a mokus között? Hogy a mokusnak jobb a marketingje. ;)
HozzászólásSzerző: OutSider » 2015. június 4., csütörtök 6:39
Tudod mi a különbség a patkany meg a mokus között? Hogy a mokusnak jobb a marketingje. ;)___Samy___ írta: nem hinném, hogy ha akkor carlo helyett benitez jött volna, akkor is olyan hurrá hangulat lett volna
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. június 4., csütörtök 1:28
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 3., szerda 23:03
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 3., szerda 22:55
nmate írta:Én sem parázok, félreértés ne essék. Csak volt pár észrevételem mi nem működhet most, és epekedve várom rá Rafa megoldását.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. június 3., szerda 22:31
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 3., szerda 22:30
Én sem féltem,és most sem félek,benitez semmivel sem gyengébb edző mint carlo. Úgy hogy ha megbukik ha nem,én biztos nem parázom.nmate írta:Én pl. ismertem, de azt is, hogy minden csapatánál alkalmazkodott a kerethez valamelyest. Szóval nem féltem.R.M.C.F írta:Carlo korábbi stílusai ismeretének hiánya és JM utálata miatt lehetett.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2015. június 3., szerda 22:28
ha épp tőled ilyet olvas az ember, akkor tényleg jó lesz és mindenki megnyugodhat.petiamadridista írta:Jó lesz ide Benitez, nem kell félni srácok.
Nyugi.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. június 3., szerda 22:27
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem