Dél-amerikai foci

Foci a Real Madridon túl...
revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Dél-amerikai foci

HozzászólásSzerző: revolver » 2015. június 21., vasárnap 23:57

Azért ennyire nem kell lenézni, én bírtam anno.
Naaa, bocsánat, nem akartam lenézni, csak nem hittem a szememnek, hogy ez az ember még ilyen szintre került

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 21., vasárnap 23:56

revolver írta:ez az a Robinho, aki pár éve nálunk tolta? :lol:
Pedig a 07/08-as Robinho.. :salute: Legalábbis az emlékeim szerint nagy király volt, nála szebb biciklit kevesen tudtak - R9, Dinho és Thiago akik beugranak most. Akkoriban néztem is majdnem minden héten a Real meccseit, hátha varázsol valamit - a biciklicsel volt akkoriban számomra a legszebb dolog a világon :lol: -, emlékszem Zambrottat is rendre szopatta a Clásicokon.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 21., vasárnap 23:50

Azért ennyire nem kell lenézni, én bírtam anno. Özillel nagy haverok lettek volna. :lol:

Az egyetlen megmaradt klasszis brazil gólt szerzett.
Nem illik.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. június 21., vasárnap 23:49

nagyon elfogyott az ember, a sok fánk meg sör biztos.
Kép
Kép
Kép

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2015. június 21., vasárnap 23:48

ez az a Robinho, aki pár éve nálunk tolta? :lol:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. június 21., vasárnap 23:42

csiágu mint ló a lónak.
Kép
Kép
Kép

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. június 21., vasárnap 23:04

Remélem X lesz a brazil meccs és James legalább mehet pihenni. Kevés nagyon Kolumbia pedig jól kezdték a meccset.

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: volt » 2015. június 21., vasárnap 22:43

Ez a Cuadrado egy igazi szerencsétlen, nagyon sok labdát ad el.. folyamatosan cselez akár 3 ember között is..

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. június 21., vasárnap 22:24

Csalódás eddig Kolumbia. Ez eddig nagyon kevés.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. június 21., vasárnap 22:12

ádámjol írta:bocsi csabi

mostantól megpróbálok majd nem, de mondjuk neymar témáról már két oldal van megtelve 2 hírrel amik ugyanazokról szólnak:
1neymar rúgásáról és
2 cseleiről
Igazából már 1 oldallal előbb én lezártam a "neymar piros" témát magamban, mert ennél többet nem érdemes róla beszélni, de páran csak írják, hogy "hát a csel számít, mégsem piros, stb."...

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 21., vasárnap 22:03

Becksy23 írta:
Szerinted érdekelne? Baszki csak egy labda, nem gránáttal dobálta meg Egyébként pont ma küldtek fejbe labdával, teljes erőből, 3 méterről... Mi volt? Ment tovább a játék, sőt, még én "aláztam" azzal hogy kifejeltem a lővését, pedig simán beguríthatta volna mellettem... Ez van, a foci része hogy eltalál a labda, én lehet "észre se vettem volna".
Édes istenem......egy kapura lövést ami fejbe talál véletlenül, össze próbálsz hasonlítani egy a félpályánál,a meccs vége utáni szándékos odarúgáshoz? függetlenül,hogy a tag túljátszotta. Aztán neymar várja a bírót a folyóson és anyázza,meg hogy az ismertségéből akar hírnevet szerezni? Hát a pofám leszakad....és ezt védik itt egyesek,mennyire nem normáklis már ez a világ.
Micsoda túlcopás ez itt.....brutális.

Mi a fenét keresek itt mindig elgondolkodom. :hmmm: :hmmm:

Neymar csele egy felesleges és kockázatos bohóckodás,vidéken itt magyarországon a roma gyerekek még tolják dorcóban,mert azt hiszik ha ezt begyakorolják akkor attól lesznek focisták. Sokan hiszik hogy ennek pl van köze a labdarúgáshoz,hát nem sok.

Neymar meg tud nyerni egy párharcot a dinamikájával,ha egy cselt megfelelő ütemben indít meg,megfelelő távolságról, akkor az hasznos és lehet látványos is és a csapata előnyt kovácsolhat belőle....ez a surmó mutatvány sok szarra nem jó,mint cirkuszba,mert már többször eljátszotta,és ha ne adj isten nem jött be(többször talán mint hogy bejött) akkor egyből érintőre vette a védőt és már dobta is magát a földre és csuklott össze mint egy rongybaba.....na az foci ám....ahogy sokan mondják,ezért érdemes leülni a tv elé.......persze.... :agree: :agree:

Nekem mindegy,csak kicsit sok már ez is,ez a neymar túlmisztifikálás,ez a bevédés,mintha nem lett volna 100%osan jogos amit kapott......de úgy védik itt egyesek,mintha barca drukkerek lennének és nem látnának az orruktól tovább ebben az esetben.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2015. június 21., vasárnap 21:10

Na végre egy meccs ami kezd tetszeni. Hajrá Kolumbia!

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. június 21., vasárnap 21:09

Azért érdekes, hogy az NFL t hozod fel, mint élvezhető sportot, holott abban a játékban a taktika, a kidolgozott játékhelyzetek, begyakorolt sablonok a játék 80%-t teszik ki, a maradék 20 mondjuk az egyéni zsenialitás, már ha beszélhetünk ilyenről.
Nem beszélhetünk.A világ legunalmasabb sportja a sakk után.Szerintem.Mutogatnak 20 percig,aztán megy az akcio 3mp-ig...és aztán megint.
Érdekes,a baseball tetszene,ha érteném :D Pedig nyilván az is taktikai játék,főként.Na de ennyit az off-ból.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. június 21., vasárnap 21:08

Kolumbia rendesen bekezdett. B-)

ádámjol
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, De Gea, Courtois
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Szlovák válogatott

HozzászólásSzerző: ádámjol » 2015. június 21., vasárnap 20:56

bocsi csabi

mostantól megpróbálok majd nem, de mondjuk neymar témáról már két oldal van megtelve 2 hírrel amik ugyanazokról szólnak:
1neymar rúgásáról és
2 cseleiről
real the best
real forever

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. június 21., vasárnap 20:45

Na jó, elmondon én hogy mi a baj itt. :Đ
Neymar túl van copkodva, semmi több.
Amit eddig letett az asztalra az tiszteletreméltó, de még nagyon messze van a Messi-CR kettőstől, de jó úton halad afelé, hogy elérje az ő szintjüket a jövőben.
és ezt a túlcopkodást úgy írom, hogy jelenleg nálam ő a kedvenc játékosom a mai fociban (igen CR elött van), mert ő az a játékos akiért tényleg érdemes bekapcsolni a tv-t, legalábbis számomra.
Nem az a tipikus sablon focista, mint az ilyen willian, bale, harry kane féle játékosok, akiket mikor meglátok sírhatnékom van, hogy ezek a mai foci sztárjai.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. június 21., vasárnap 20:45

nyilvánvaló kapitány aka. adamjol te amúgy csak +1ezni meg helyeselni jársz ide?

piros jogos szerintem, 4 meccs túlzás már
dribblis bohócokat meg támogatom amíg a csapatnak haszna van belőlük, én sem szeretnék béleket nézegetni
Kép

ádámjol
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, De Gea, Courtois
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Szlovák válogatott

HozzászólásSzerző: ádámjol » 2015. június 21., vasárnap 20:14

besteve7 írta:
Becksy23 írta:Szerinted érdekelne? Baszki csak egy labda, nem gránáttal dobálta meg Egyébként pont ma küldtek fejbe labdával, teljes erőből, 3 méterről... Mi volt? Ment tovább a játék, sőt, még én "aláztam" azzal hogy kifejeltem a lővését, pedig simán beguríthatta volna mellettem... Ez van, a foci része hogy eltalál a labda, én lehet "észre se vettem volna".
Befejeztem, ha szerinted az normális, hogy a meccs vége után valaki szánt szándékkal eltaláljon akár labdával, akár csak egy üres dobozzal is... :cens: A storydhoz meg csak annyit, hogy meccs közben, ombre.....meccs közben :vivo:

jaja :salute:
Becksy23 írta:A futballnak a szorakozatásról kéne szólnia, vegyítve az eredményességgel, ma már viszont csak az eredmény számít, hogy milyen út vezet a sikerig az pedig le van s..rva. Nálam is már lenyomta az NFL élvezhetősége a fociét,
Azért érdekes, hogy az NFL t hozod fel, mint élvezhető sportot, holott abban a játékban a taktika, a kidolgozott játékhelyzetek, begyakorolt sablonok a játék 80%-t teszik ki, a maradék 20 mondjuk az egyéni zsenialitás, már ha beszélhetünk ilyenről.
besteve7 tök igazad van :agree:
real the best
real forever

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2015. június 21., vasárnap 20:10

Becksy23 írta:Szerinted érdekelne? Baszki csak egy labda, nem gránáttal dobálta meg Egyébként pont ma küldtek fejbe labdával, teljes erőből, 3 méterről... Mi volt? Ment tovább a játék, sőt, még én "aláztam" azzal hogy kifejeltem a lővését, pedig simán beguríthatta volna mellettem... Ez van, a foci része hogy eltalál a labda, én lehet "észre se vettem volna".
Befejeztem, ha szerinted az normális, hogy a meccs vége után valaki szánt szándékkal eltaláljon akár labdával, akár csak egy üres dobozzal is... :cens: A storydhoz meg csak annyit, hogy meccs közben, ombre.....meccs közben :vivo:

Becksy23 írta:A futballnak a szorakozatásról kéne szólnia, vegyítve az eredményességgel, ma már viszont csak az eredmény számít, hogy milyen út vezet a sikerig az pedig le van s..rva. Nálam is már lenyomta az NFL élvezhetősége a fociét,

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 21., vasárnap 19:17

Fogalomzavar van itt
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Vissza: