Zene
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Szpari, Cavs
Re: Zene
Curtis BLR párost nem bírom, nélkülük szerintem sokkal jobb a Majka-Joci páros!
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
ez nekem is tetszik, de az előző majka-pápai joci összeállás is ütött, a nekem ez járMajka & Pápai Joci - Mikor a test örexik
Jó szám, jó szöveg! Grat!
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Szpari, Cavs
Majka & Pápai Joci - Mikor a test örexik
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mondjuk már a legutóbbi kislemeze gyenge lett szerintem. A bemutatkozó EP-je, a K-Európa rohadt jó lett. Csak úgy című szám volt az egyik első magyar ug rap szám, amit hallottam 2004-2005 környékén és nagyban hozzájárult, hogy maradjak ezen a vonalon. Jövőkép album is igen fasza lett. Jó lenne visszatérne egy hasonló albummal, de nem hiszem, hogy sikerülne.Pipita írta:Hát, már kb egy éve, nem? Én már lemondtam róla egy ideje.készülőben az új lemez, nyugi
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
+1 Bírom,de nekem már sok,hogy ugyanaz kb mindig. AKPH is az egyik kedvenc nálam,de nekem már néha túlcsordulnak,még ha meg is érdemlik.(És sokszor ez nem rajtuk múlik)___Samy___ írta:mondjuk deniz nekem már nagyon unalmas, mindig ugyanaz a téma, csak más körítéssel
pheco,neked kiemelem,hogy egyre jobban megszeretem Mikee-t emlékszem mikor még reméltem,hogy nem lesz Vijjú a klubban Mostani albumot is odarakta.
Személy szerint én is unom ezt a Killa-Busta "háborút", a sok fan elrizsázik rajta,de nem kéne ennyig beszélni róla. (Killák keménykedését is untam mindig,nem csak az rtmet) Megjegyzem Bustát is lehet sz*rrá oltani,leszólni,de nemhiszem hogy olyan hülye lenne. Szerintem pontosan tudja,hogy miből láthat pénzt,mi kell a sok agyhalottnak..sajnos. (Aztán lehet rosszul gondolom)
Nade,legyen zene is,valami új:
Tyga - Pleazer ft. Boosie Badazz
Juicy J - For Everybody ft. Wiz Khalifa, R. City
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- ___Samy___
mondjuk deniz nekem már nagyon unalmas, mindig ugyanaz a téma, csak más körítéssel
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
ez a bankos album nagyon visszaadja a pár évvel ezelőtti hangulatot. Azóta nagyon elkurvult mindenki, semmi egyediség, az újak nagy része meg noob.
régi killa, barbár, pko, norba, akph, nks, dsp albumok jók voltak. néha néha még újrahallgatom őket, de amik mostanában vannak, el is ment a kedvem a magyar rap/hiphop zenétől.
régi killa, barbár, pko, norba, akph, nks, dsp albumok jók voltak. néha néha még újrahallgatom őket, de amik mostanában vannak, el is ment a kedvem a magyar rap/hiphop zenétől.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
csabi* írta:amúgy mikee a legjobb jelenleg
köszi srácok, nagyra értékelemmocsok írta:akph, sbm, mikee, deniz.
ezeket érdemes hallgatni.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Bankos Mappa II letölthető
Slap this remix mekkora trekk lett, mindenki jót tol, de Mikee lenyomja őket szokás szerint
Akph tényleg top itthon, de nekem kevés 5-6 évente 1 album. Szerencsére a többi kedvencem aktívabb.
Slap this remix mekkora trekk lett, mindenki jót tol, de Mikee lenyomja őket szokás szerint
Akph tényleg top itthon, de nekem kevés 5-6 évente 1 album. Szerencsére a többi kedvencem aktívabb.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
készülőben az új lemez, nyugiPipita írta:Anonim MC szövegeit érdemes még meghallgatni, ő is nagyon jókat írt anno. Kár hogy eltűnt egy szó nélkül.
Am jah, ő a legjobb itthon, meg SBM
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- ___Samy___
mondjuk ebből nem az jön le, hogy szerinted van így, hanem úgy általánosságbanMost kicsit elfogult leszek, és talán nyers és ultrag_ci (mármint egyesek szemében).
Kb létezik az AKPH aztán jön egy kurva nagy szakadék amik után van pár tehetséges aki értelmesen össze tud rakni valami szöveget, aminek még tartalma is van amellett hogy rímel (vagy valamennyire rímel), aztán van egy rakás önjelölt Eminemnek képzelt idióta barom, akik vérre mennek egymásra. Nah ez a szánalmas. De akik itt madafakáznak egymásra, az nem is a krém. Ahelyett, hogy azzal foglalkoznának, hogy fejlődjenek.
A legbrutálisabb és legmellbevágóbb (már ha körülnézek a világban megértem, teljesen) hogy melyik tábornak van a legnagyobb tábora..... és meg is lehet nézni, hogy egy értelmes/értelmesebb ember melyiket hallgatja, vagy melyiket tartja jobbnak. Elég erős lesz korreláció a gyenge intelligencia és a gyenge zene között.
de ha nem hallgatsz meg más előadóktól albumokat, akkor igazából nincs is miről beszélni, nincs viszonyításod
neked ők bejöttek, tetszenek, aztán a többi már nem is szint
persze nincs ezzel probléma, csak akkor ne általános igazságként hangoztasd
egyébként steve munkásságát én is ajánlom figyelmedbe, óriási művész a faszi
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Lelked rajta ha tetszik, nekem is tetszik az AKPH de azért szakadékról felesleges mesélni. Ők egyszerűen mások, kicsit eltérnek az átlagtól, ami jó, de még nem azt jelenti, hogy más dimenzióba nyomják. A rap nem csak erről szól. Az aranykorszakban többek közt a két legnagyobbnak köszönhetően(2pac, Notorius BIG) alakult ki a híres East Side-West Side ellentét. Ők is oltották egymást, de ez része a dolognak, ez a beef. Ennek ellenére is ott van mindkét arc a történelemkönyvekbe.De van egy szint, ami nekem tetszik. Én a saját véleményem írtam le, meg azt is, hogy elfogult leszek, meg sokak számár g_ci.
Vállalom.
Amúgy Steve cuccait érdemes hallgatni még neked is talán.
Egyébként szerintem Tkyd régebbi zenéi is top, vagy ott van Bankos, nála is bőven van tartalom.
Killa meg elég mocskos az az igazság, ennek ellenére rengetegen szeretik és nem csak agyhalottak, ezt személyesen is tapasztaltam.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Anonim MC szövegeit érdemes még meghallgatni, ő is nagyon jókat írt anno. Kár hogy eltűnt egy szó nélkül.
Csütörtökön meg SPB Klub, alig várom
Ezt meg nagyon adom, érettségi után gondolkodtam is, hogy írok a magyar tanáromnak, hogy nézzen bele pár ilyesmibe, és a jövő generációit tanítsa valóban értékes dolgokról Varró Dani sms-szarjai helyett, de aztán rájöttem, hogy élből elutasítaná például a Hisz-sztorit vagy a Nugyat 100-at is, mert "shit fuck, bitch".Závada Peti versei (vagy más kortárs író/költő aki megérdemli), és pár slammer szövegei lesz még remélem kötelező irodalmi tananyag. Nem azért mert nekem tetszik (!!!!), hanem mert annyira jók!
Csütörtökön meg SPB Klub, alig várom
Én ilyen vagyok. Ami tetszik, nem szégyellem dicsérni. De ők nem átlagos rapperek. Én olvastam Peti verseit, vagy Márk slamjeit rengeteget hallgattam, és mind a versek/slammek, mind a zenéjük/szövegük, sokat adott nekem. Talán ezért van.Sierra írta:Akkor jó. Igen, sokkal jobb egyébként, arra az albumra már "beértek". A Kottazűrön fellelhetőek olyan szövegek, dalok, amik tényleg komoly mondanivalóval rendelkeznek, de ettől függetlenül SZERINTEM túlságosan is az egekig magasztalod őket, ezt már többször is észrevettem az utóbbi időben.sentry írta:Persze hogy hallgattam. De jobb is a kottazűr. Szerintem.
Sajnos fura világ az irodalom. Szerintem nem kap elég teret (főleg a mai világban), és ők pont ezzel a stílusukkal nem egy-két embert nyitottak meg az irodalom felé. Ez hatalmas szó!
De talán jobban megértesz ha azt írom, hogy elismerem a nagy költőinket, íróinkat, de tudod én nem fogom értékelni, vagy átérezni annyira soha egy Petőfit, mint egy kortársat vagy kortárs közelit, mert nem abban a korban éltem.
Amiről Peti vagy Márk ír/slammel azt értem, átérzem, és nagyon fontosnak tartom, hogy erről beszélgessenek az emberek.
Nah és ezt nem érzem sok más előadóban. De pont azért nem, mert nincsenek ilyen szinten, és valószínűleg soha nem is lesznek, mert fejben elmaradnak ettől.
Závada Peti versei (vagy más kortárs író/költő aki megérdemli), és pár slammer szövegei lesz még remélem kötelező irodalmi tananyag. Nem azért mert nekem tetszik (!!!!), hanem mert annyira jók!