ha már animals feldolgozás és rock, nekem sokkal jobban bejön a Living in Fiction covere. bár a refréntől ez sem rossz.ice nine kills - animals (maroon5 cover)
de ha már új coverek, nekem ez is bejön
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. június 23., kedd 10:54
ha már animals feldolgozás és rock, nekem sokkal jobban bejön a Living in Fiction covere. bár a refréntől ez sem rossz.ice nine kills - animals (maroon5 cover)
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. június 22., hétfő 23:04
erre kapod a pacsit, Erzsébet téren mehet rá a sör! vagy inkább Instant?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 22., hétfő 23:03
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. június 22., hétfő 22:19
HozzászólásSzerző: Dragonhall » 2015. június 22., hétfő 19:56
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. június 22., hétfő 19:41
ez nekem is tetszik, de az előző majka-pápai joci összeállás is ütött, a nekem ez járMajka & Pápai Joci - Mikor a test örexik
Jó szám, jó szöveg! Grat!
HozzászólásSzerző: Dragonhall » 2015. június 22., hétfő 19:20
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. június 22., hétfő 12:43
Mondjuk már a legutóbbi kislemeze gyenge lett szerintem. A bemutatkozó EP-je, a K-Európa rohadt jó lett. Csak úgy című szám volt az egyik első magyar ug rap szám, amit hallottam 2004-2005 környékén és nagyban hozzájárult, hogy maradjak ezen a vonalon. Jövőkép album is igen fasza lett. Jó lenne visszatérne egy hasonló albummal, de nem hiszem, hogy sikerülne.Pipita írta:Hát, már kb egy éve, nem? Én már lemondtam róla egy ideje.készülőben az új lemez, nyugi
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. június 22., hétfő 1:48
Hát, már kb egy éve, nem? Én már lemondtam róla egy ideje.készülőben az új lemez, nyugi
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2015. június 21., vasárnap 22:39
+1 Bírom,de nekem már sok,hogy ugyanaz kb mindig. AKPH is az egyik kedvenc nálam,de nekem már néha túlcsordulnak,még ha meg is érdemlik.(És sokszor ez nem rajtuk múlik)___Samy___ írta:mondjuk deniz nekem már nagyon unalmas, mindig ugyanaz a téma, csak más körítéssel
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. június 21., vasárnap 21:24
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. június 21., vasárnap 21:07
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. június 21., vasárnap 21:00
csabi* írta:amúgy mikee a legjobb jelenleg
köszi srácok, nagyra értékelemmocsok írta:akph, sbm, mikee, deniz.
ezeket érdemes hallgatni.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. június 21., vasárnap 20:48
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. június 21., vasárnap 20:42
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. június 21., vasárnap 20:40
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. június 21., vasárnap 20:39
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. június 21., vasárnap 20:32
készülőben az új lemez, nyugiPipita írta:Anonim MC szövegeit érdemes még meghallgatni, ő is nagyon jókat írt anno. Kár hogy eltűnt egy szó nélkül.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. június 21., vasárnap 20:28
mondjuk ebből nem az jön le, hogy szerinted van így, hanem úgy általánosságbanMost kicsit elfogult leszek, és talán nyers és ultrag_ci (mármint egyesek szemében).
Kb létezik az AKPH aztán jön egy kurva nagy szakadék amik után van pár tehetséges aki értelmesen össze tud rakni valami szöveget, aminek még tartalma is van amellett hogy rímel (vagy valamennyire rímel), aztán van egy rakás önjelölt Eminemnek képzelt idióta barom, akik vérre mennek egymásra. Nah ez a szánalmas. De akik itt madafakáznak egymásra, az nem is a krém. Ahelyett, hogy azzal foglalkoznának, hogy fejlődjenek.
A legbrutálisabb és legmellbevágóbb (már ha körülnézek a világban megértem, teljesen) hogy melyik tábornak van a legnagyobb tábora..... és meg is lehet nézni, hogy egy értelmes/értelmesebb ember melyiket hallgatja, vagy melyiket tartja jobbnak. Elég erős lesz korreláció a gyenge intelligencia és a gyenge zene között.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem