Sorozatok, TV műsorok
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Sorozatok, TV műsorok
Ennyi év után is ennyire ütős legyen valami, hihetetlen. 8. rész jön, és nem lehet leállni. T-Bag
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Az a teóriám, hogy a műsorújságban elírás lehet, valószínűleg az 2 hetes szünet miatt került bele úgy. Tudtommal csak szinkronosan adják (ha nem, akkor javítsatok ki). Ergo fél óra múlva az 5. részt vetítik ismét, csütörtökön pedig a 6. rész premiere. Azért majd írd meg...
Igen, csak a Fox reklamban folyamatosan azt reklamozzak, hogy Csutortok, 21:00, tehat holnap. Viszont a musorujsagba az van, hogy ma is lesz 23:35-kor, de nincs kiirva, hogy eredeti nyelven, szinkronosan, esetleg felirattal.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Mea culpa, nem voltam elég figyelmes. Nincs FOX-om, de eddig is szinkronosan adták nemde?
En is azt irtam le, hogy 6. A kerdesem az volt, hogy a ma esti Wayward Pines is szinkronos/feliratos lesz?! Bar lehet bonyolultan kerdeztem.
6. résznek írják.tubatibi írta:Ami ma lesz 23:35-kor a Foxon Wayward Pines(S01E06) az már szinkronos/feliratos? Mert a reklámba folyamatosan Csutortok 21:00 van.
Ami ma lesz 23:35-kor a Foxon Wayward Pines(S01E06) az már szinkronos/feliratos? Mert a reklámba folyamatosan Csutortok 21:00 van.
Mert elkaszálták? Akkor egy sorozatot se nézz...Hannibalba még nem tartok a 3. évadnál, de akkor lehet nem is kell folytatnom. :S Jó gyenge lehetett a nézettség.
A faszinak sosem felejtem el a Pushing Daisies-t!Fuller
- P. Krisz
Heroes Reborn promo .
Huh , ez nekem baromira bejött .
Huh , ez nekem baromira bejött .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
"A készítő és a gyártó nyilatkozata szerint minden lehetőséget és szóbajövő partnert megvizsgálnak. Szóval ők nem adják fel, de semmi konkrétumot nem mondanak egyelőre."
Hannibal
Hannibal
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- h3x0r
Nezettseg alapjan mar az elso evad utan kaszalni kellett volna. Mar az is csoda volt, hogy a masodik evadot berendeltek, a harmadik evadrol nem is beszelve. A keszitonek a Starz-on lesz uj sorozata (American Gods), a stream jogokrol azt olvastam, hogy az Amazonnal vannak, de akar a Netflix is bejelentkezhet 1-2 evadra. Egyebkent is 4-5 evadra terveztek a sorozattal.Norbii írta:Hannibál 3. évad után kasza. erre azért nem igazán számítottam.
ez a ballers nem volt túl nagy eresztés.
második részt azért még megnézem, de sztem el sem lehet dönteni, h mi akart ez lenni. lehet kevés volt az a 28 perc.
viccesnek nem volt elég az (komédiának..), drámának gyenge volt. legalábbis ilyen kategóriákba van sorolva.
második részt azért még megnézem, de sztem el sem lehet dönteni, h mi akart ez lenni. lehet kevés volt az a 28 perc.
viccesnek nem volt elég az (komédiának..), drámának gyenge volt. legalábbis ilyen kategóriákba van sorolva.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Én mondjuk annyira nem lepődtem meg, Fuller már az American Gods piloton dolgozik. Aki nem tudja mi az lesse meg, mert aki meg igen, az mind benedvesedett a hírre
(persze tudom ez a Hannibal rajongókat nem fogja meghatni)
(persze tudom ez a Hannibal rajongókat nem fogja meghatni)
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
szerintem én vagyok az egyetlen aki mindegyik évadot nagyon szerette.;d az 1-2 évad természetesen jobb volt, de én egyáltalán nem unatkoztam a maradékon se és élvezettel néztem. Ez talán azért lehetett mert nagyon sok karakter erős és érdekes volt.
Hannibál 3. évad után kasza. erre azért nem igazán számítottam.
Hannibál 3. évad után kasza. erre azért nem igazán számítottam.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Az első valóban zseniális. Az tényleg mindegyik felett van. Egy igazi adrenalin bomba. A 2-3, ahogy te mondtad jó. Vannak benne gyengébb részek, de még hozza úgy ahogy a szintet. Meg szerintem az első az annyira egyben van, hogy azt nem lehetett volna felülmúlni. A 4. évad viszont már tényleg szar. Már nem tartott feszültségben nem igazán izgultam, hogy most mi lesz. Az első fele nagyon rossz lett. És utána is rosszul oldották meg szerintem, hogySpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!visszahozták az anyját, de azért akadt pár rész a 4. évadban, ami hozta a régi feelinget főleg a vége felé. De most itt lesz az esély javítani. Az eredeti készítő csinálja és szerintem nem is fogja elrontani.Remy írta:Első évad 10/10. Láttam vagy 4x A többi igazából már csak levezetés volt. Itt-ott 1-2 kimagasló résszel, de semmi extra. Nagy bajom amúgy a többi évaddal sincs igazából (kivéve talán az utolsót, arra nem is nagyon emlékszem), csak óriási a különbség az első és a többi között. Első zseniális, a többi jó.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Első évad 10/10. Láttam vagy 4x A többi igazából már csak levezetés volt. Itt-ott 1-2 kimagasló résszel, de semmi extra. Nagy bajom amúgy a többi évaddal sincs igazából (kivéve talán az utolsót, arra nem is nagyon emlékszem), csak óriási a különbség az első és a többi között. Első zseniális, a többi jó.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
azt simán nem vettem észre látszik, hogy álmos vagyok.Zsombor írta:hamesz írta: te amúgy még nem láttad ezt a sorozatot?Remy írta:Úristen mekkora királyság még mindig.
Na akkor Remy neked mi a véleményed a többi évadról? Szerinted azok milyenek lettek? Mennyi pontot adnál a többire?
hamesz írta: te amúgy még nem láttad ezt a sorozatot?
Remy írta:Úristen mekkora királyság még mindig.
- hamesz
helló szia :Đ én most kezdtem el újra nézni. Szépen lassan el kell ütni az időt vele mire jön 2016-ba az új te amúgy még nem láttad ezt a sorozatot?Remy írta:Szökés 1x1
Úristen mekkora királyság még mindig. Az első évadot mindenképpen lenyomom, aztán meglátjuk.
- Remy
- Kapcsolat:
Szökés 1x1
Úristen mekkora királyság még mindig. Az első évadot mindenképpen lenyomom, aztán meglátjuk.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots