A mai világ egyik legveszélyesebb eleme a média. Generált trendek, közösnek hazudott elvek/érdekek alapján üzemel. Ha jobban belegondolunk, bármekkora hazugságot a lehető legtermészetesebb formában tálalhat és sokszori ismétléssel az válik igazzá és természetessé. Ha bárki mást akar mondani, az lesz a fekete bárány és nemcsak a politika vagy a média, de még az átlag ember is ellenségnek vagy legalább ellenzéknek fogja titulálni. Úgy csapják be ezt a tegnapra sem emlékező, egy méterre se előre látó igavonó birka barom fajt, amik többnyire (nem mind) mi vagyunk, ahogy akarják.TheKingSlayer írta: a média állítja be ilyen "jófiúnak"
Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Egyet értek, hogy nem lehet összehasonlítani. Pepe-t a Getafe meccsen történtek miatt mondogatják haverjaim, hogy nem kellene már pályán lennie. Csak azért mert ő Pepe, a Real játékosa. Bezzeg a nagy Messi. Ő csak belelövi a tömegbe a labdát izomból, leköpi a védőt, meg akarja fejelni, könyököl. Jah, Pepe sokkal rosszabb. Vagyis úgy fogalmaznék, hogy a média állítja be ilyen "jófiúnak", ilyenekről semmi cikk nincs, és a legnagyobb baj, hogy a barcások meg mások, akik nem real szurkolók, ezt megeszik.TheKingSlayer írta:Egyik sem követendő példa, de vicc a Pepe-vel való összehasonlítás. Mondjuk egy ideje már lenyugodott, csak néha tör elő a régi énje.Becksy23 írta: Labdát bikázni a nézők közé követendő példa, akárcsak leköpni az ellenfelet. Ha ezeket Pepe csinálja...
-
Ez is egy vélemény, szerintem meg meg nem.R.M.C.F írta: Ha figyelmes vagy akkor hamar rájössz mikor tör elő.....amikor patkányokkal áll szemben.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ha figyelmes vagy akkor hamar rájössz mikor tör elő.....amikor patkányokkal áll szemben.TheKingSlayer írta:Egyik sem követendő példa, de vicc a Pepe-vel való összehasonlítás. Mondjuk egy ideje már lenyugodott, csak néha tör elő a régi énje.Becksy23 írta: Labdát bikázni a nézők közé követendő példa, akárcsak leköpni az ellenfelet. Ha ezeket Pepe csinálja...
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nem is. Pogba es csaladja birtokaban levo alapitvany szamlajara titokban 30-40 milla, Pogba ugynokenek 20, Pogbanak 10, a Juvenak 60, amibol a media fele a Barcelona kommunikal 45-ot, plussz harom lamasias kolcsonbe 2 evre, plussz barimeccs oda vissza. Es igy ki is jon a 30 millios vegosszeg, (ugye a jatekos fizeteset ha kivonjuk a 45 milliobol).palesz77 írta:Még jó amúgy, hogy pár napja nyilatkozta Laporta - elvileg -, hogy nem fogunk 80 millókért Pogbákat igazolni..
Szep az elet. #morethanaclub
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Pogba transfer saga, 57. fejezet. Még jó amúgy, hogy pár napja nyilatkozta Laporta - elvileg -, hogy nem fogunk 80 millókért Pogbákat igazolni..Laporta (presidential candidate): "Pogba? He'd like to join. He'd be one of the best signings. Everyone thinks he would fit in." [catradio]
"Pogba? Szeretne jönni. Az egyik legjobb igazolás lenne. Mindenki szerint passzolna hozzánk."
-
Egyik sem követendő példa, de vicc a Pepe-vel való összehasonlítás. Mondjuk egy ideje már lenyugodott, csak néha tör elő a régi énje.Becksy23 írta: Labdát bikázni a nézők közé követendő példa, akárcsak leköpni az ellenfelet. Ha ezeket Pepe csinálja...
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Meg mocsok is vanmocsok írta:még mindig nem sikerült teljesen a fórum féregtelenítése.
Labdát bikázni a nézők közé követendő példa, akárcsak leköpni az ellenfelet. Ha ezeket Pepe csinálja...TheKingSlayer írta:Nem igazán, legalább is én nem láttam tőlük olyat, mint a Casquero eset plGéci írta: Még szerencse, hogy Messire meg Xavira se volt sose jellemző olyan, hogy lehùzták a rolót...
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
-
Értem.mocsok írta:igen..azért.
- mocsok
igen..azért.
-
Mert reagáltam az ironikus összehasonlításra? Hm...mocsok írta:még mindig nem sikerült teljesen a fórum féregtelenítése.
- mocsok
még mindig nem sikerült teljesen a fórum féregtelenítése.
-
Jó megfigyelő vagy :-)h3x0r írta: Te még itt vagy?
-
Nem igazán, legalább is én nem láttam tőlük olyat, mint a Casquero eset plGéci írta: Még szerencse, hogy Messire meg Xavira se volt sose jellemző olyan, hogy lehùzták a rolót...
-
ha te mondod...Galacticos írta: a te regisztrációd maga az irónia.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... et-2421783
Átigazolási.. khm khm...tilalom... Vicces olvasni az nso kommenteket, hogy most nem igazolhatnak, meg 2014-ben sem igazolhattak!!!!!! ( ), és csak januárban fogják tudni megvenni az argentínt...
Átigazolási.. khm khm...tilalom... Vicces olvasni az nso kommenteket, hogy most nem igazolhatnak, meg 2014-ben sem igazolhattak!!!!!! ( ), és csak januárban fogják tudni megvenni az argentínt...
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Messi pedig a katalán adóhatóságnál fog elhelyezkedni.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ronaldoból szerintem lesz egy jó zs kategóriás színész Egy interjúban kérdezték, hogy karrierje után marad a futballnál vagy esetleg filmezés és sunyi mosollyal a filmeket mondta Kíváncsi leszek egyébként a mostani filmjére, remélem fasza lesz.dzsi91 írta:mihez kezdenek majd magukkal ha visszavonulnak, edzőnek egyik sem alkalmas, szóval szerintem sokáig húzzák majd.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
'shutterisland írta:azért durván repül az idő, már messi is 28 éves.
mintha csak tegnap lett volna, mikor riijkard először játszatta, most meg már csak néhány év van a karrierjéből.
Cé és Messi az akiknek szerintem extrahosszú karrierük lesz, ha nem jön közbe vaalmi sérülés én simán kinézem belőlük,hogy 35-6 éves korukban is az elit környékén lesznek... A gólérzékenységük megmarad, ha a fizikumuk romlik is, CR centerként Messi meg hátrébb vonva irányítóként bőven jó lesz szóval én nem aggódnék miattuk még egy 3-4 évig legalább.
A másik meg,hogy bár teljesen különböző karakterek,abban egyformák,hogy nekik tényleg csak a foci van.El sem tudom képzelni de szerintem ők sem,hogy mihez kezdenek majd magukkal ha visszavonulnak, edzőnek egyik sem alkalmas, szóval szerintem sokáig húzzák majd.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams