Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. június 26., péntek 18:05

ziro4vr írta:
GT37 írta:Öcsémnek tudnátok ajánlani egy-két minőségi sorozatot? Nemrég vetette csak bele magát ebbe a világba, eddig a Walking Dead-et és a Breaking Bad-et nézte végig, mindkettő tetszett neki (főleg utóbbi) - szóval ha valaki tudna mondani ezekhez hasonló sorozatokat, azt nagyon megköszönném. :)
Ő madridista? :hmmm: :mrgreen:
akarod mondani... Ő is madridista? :mrgreen:

szerk.: csak hogy ne legyen off :mrgreen: Silicon Valley masodik evad is kiraly volt :'(

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. június 26., péntek 17:14

Öcsémnek tudnátok ajánlani egy-két minőségi sorozatot? Nemrég vetette csak bele magát ebbe a világba, eddig a Walking Dead-et és a Breaking Bad-et nézte végig, mindkettő tetszett neki (főleg utóbbi) - szóval ha valaki tudna mondani ezekhez hasonló sorozatokat, azt nagyon megköszönném. :)
Más zombis sorozatról nem nagyon tudok, viszont a BB-hez hasonlít a Sopranos, SoA, Boardwalk Empire, The Wire.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 26., péntek 17:10

Ja el is felejtettem milyen nagylelkű határidőt adtam. :Đ Addig igyál csak, bár szerintem közben fogsz igazán alkesszá válni. :lol:

http://www.ew.com/article/2015/06/23/ga ... -directors

Got 6. évad rendezői, szerintem sejthető, mi lesz az utolsó két részben.
Nem illik.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. június 26., péntek 17:06

Hát, egyelőre csak a fröccs meg a sör csúszik, messze van még július 25. :lol:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 26., péntek 16:48

GT37 írta:Öcsémnek tudnátok ajánlani egy-két minőségi sorozatot? Nemrég vetette csak bele magát ebbe a világba, eddig a Walking Dead-et és a Breaking Bad-et nézte végig, mindkettő tetszett neki (főleg utóbbi) - szóval ha valaki tudna mondani ezekhez hasonló sorozatokat, azt nagyon megköszönném. :)
Ő madridista? :hmmm: :mrgreen:

True Detective, Fargo, Hannibal, Wayward Pines, Sherlock, Dexter, HoC, SoA, van egy pár.

Zsomborom, Gotham hogy csúszik? :lol:
Nem illik.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. június 26., péntek 16:42

Öcsémnek tudnátok ajánlani egy-két minőségi sorozatot? Nemrég vetette csak bele magát ebbe a világba, eddig a Walking Dead-et és a Breaking Bad-et nézte végig, mindkettő tetszett neki (főleg utóbbi) - szóval ha valaki tudna mondani ezekhez hasonló sorozatokat, azt nagyon megköszönném. :)

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. június 26., péntek 14:48

Hannibal
Most már elkezdődhetne az évad. :lol: Megy az előjáték, csak az a baj, hogy eszkimó ruhában. Az meg annyira nem kellemes.
De a következő előzeteséből ítélve, most már beindul, mint a Gotham.

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2015. június 26., péntek 9:55

tucsoki írta:Sense8-at nézi valaki, jár valaki a vége körül?
Összességében mire számítsak? A Piloton vagyok túl.

Ui: Most látom hogy Vbalazs91 fordítja, a The Wrong Mans záró részére - amin egyébként jókat nevettem, még szerencse h nem nyomtam ki 20 perc után - év eleje óta várom a feliratot, nem kapkodja el :mrgreen:
A 10. részen vok túl (addig van felirat). Hááát annyi potenciál van ebben a sorozatban. Sajnos a szereplők, khm, khm...a nők vagányak és férfiasak, a férfiak picsognak, drámáznak és nőiesek. S nem túl hitelesek. Azért érdekes, bár vannak benne hosszú leülések. Ha a pilot megfogott, akkor szerintem végig jutsz rajta...

Mocsok, szerintem velük semmi gond nincs, inkább a szerepükkel :D :D
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. június 26., péntek 8:38

Megadom az esélyt az első évadnak, nem tűnik rossznak eddig, aztán remélem nem lesz igazad.

Mixology
A kedvencemet meg sikeresen kihagytam. :lol: Sajnos a sit-comokban egyre inkább csalódóok, lásd Tbbt, illetve a Modern Family is lefelé halad, így elkezdtem egy viszonylag friss sorozatot. A lényege, hogy egy éjszakai buli történetét meséli el, (13*20 perc, kb négy és fé óra eseménye) nyolc szereplő fontos belőle, mind egy újabb kapcsolatot/kalandot keresve vetik be magukat az éjszakába, és ott aztán érdekes/ciki/humoros események történnek velük. Szerethető, nem sablonos karakterek vannak benne, akikről szintén sok háttérinfót meg tudunk. A női szereplők, meg hát fölöttébb csinosak :)
"And my heart will leave you never."

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. június 26., péntek 8:24

messideco írta:The last man on earth
Igaz, még csak két részt láttam, de eddig nagyon bejött. Poszt-apokaliptikus vígjátéksorozat, azért nem terem minden fán ilyen. Eddig az alaphelyzet jó, a főszereplő is okés, sokat ki tudnak szerintem hozni ebből a cuccból, van potenciál benne bőven.
Rengeteg lehetoseg volt benne, de sikeresen elszurtak. Reszrol reszre csokkent a minoseg, koszonhetoen az egyre tobb kinos jelenetnek. 7 resz utan kaszaltam, de meg igy is masfel resszel tobbet neztem meg a kelletenel.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. június 26., péntek 8:04

Két sorozatról írnék:

The last man on earth
Igaz, még csak két részt láttam, de eddig nagyon bejött. Poszt-apokaliptikus vígjátéksorozat, azért nem terem minden fán ilyen. Eddig az alaphelyzet jó, a főszereplő is okés, sokat ki tudnak szerintem hozni ebből a cuccból, van potenciál benne bőven.

The affair
Kevésbé romantikus dráma, ahogy a címe is mutatja, egy megcsalás történetét mutatja be a sorozat. Az különlegessége az, hogy a férfi és a nő szempontjából is elhangzik az adott nap eseménye, egy epizód gyakorlatilag két részre osztható, viszont az elmesélés alapján nem ugyanazt a történetet kapjuk vissza, a pszichológiai vonzata a dolgoknak lebilincselő, rengeteg háttérinformációt megtudunk a szereplőkről, van idő erre, valamint a történet is halad egyben.
"And my heart will leave you never."

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 25., csütörtök 22:52

Egyesével szerintem nem valami érdekesek a karakterek a zsebest kivéve, de így együtt, a börtön környezetében jól adják vissza jobb esetben csak azt a képet, amit az egyszeri fiatalok gondolhatnak arról a világról. Messze a hangulata volt kiemelkedő az első évadnak, azt nagyon eltalálták.
Nem illik.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. június 25., csütörtök 22:49

Amúgy nem tudom, hogy a nosztalgia miatt van ez, vagy amúgy is, de elnézve a karaktereket, azért nem gyenge, hogy sikerült összehozni ennyi király figurát az első évadban. Nem egy, nem kettő, de még csak nem is három értékelhető karakter bukkan fel az évad során. És mindegyik megkapja rendesen az időt a képernyőn. Én egyedül Tweener-t nem bírtam. Az egész csapat, smasszerestül, igazgatóstul, Kellermanostul mind jó volt. :salute:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 25., csütörtök 22:42

Remy írta:Amúgy durva, hogy mennyire hatásvadász a Szökés. :lol: Mindig, minden pont úgy történik, ahogy kell. Mondjuk jól áll a sorozatnak, a karakterek simán elviszik az egészet, csak így idősebb fejjel, azért mégis más.
Ja, ezt írtam is anno. Meg azok a cliffhangerek minden rész végén. Igazából még az első évad struktúrája is kumma egyszerű, elterveznek valamit, ami nem valósul meg valamilyen külső hatás miatt, scofield kieszel egy tervet, úgy néz ki nem valósul meg, majd végül aztán mégis valahol. De ettől függetlenül az első évad klasszikus.
Nem illik.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. június 25., csütörtök 22:37

Amúgy durva, hogy mennyire hatásvadász a Szökés. :lol: Mindig, minden pont úgy történik, ahogy kell. Mondjuk jól áll a sorozatnak, a karakterek simán elviszik az egészet, csak így idősebb fejjel, azért mégis más.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

kupak17

HozzászólásSzerző: kupak17 » 2015. június 25., csütörtök 18:54

Norbii írta:hi. esetleg nem tudjátok mi a francért nincs még t detective magyar szinkronnal? leadták egyáltalán a hbon?
na igen ez már bennem is felvetődött.
közben utána néztem Holnap 22:30 B-)
a Wayward Pines rész is jöhetne már.. :D
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. június 25., csütörtök 18:45

hi. esetleg nem tudjátok mi a francért nincs még t detective magyar szinkronnal? leadták egyáltalán a hbon?

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. június 25., csütörtök 16:47

Ballers 1x1
Nem nagy eresztes, eleg kozepesre sikerult a pilot. Kovetkezo 1-2 reszt mindenkepp megnezem, kivancsi vagyok milyen iranyba indulnak el. Rock-al nem volt gond, de a tobbi szereplot annyira nem birom.

The Brink 1x1
Pakisztan, CIA, politikai szatira, megprobaljak megakadalyozni a harmadik vilaghaborut. Mintha egy Homeland parodiat neznek. :mrgreen: A pilótás szál annyira nem jott be, a pakisztani, de foleg a washingtoni viszont nagyon jo volt. Ballerst siman veri.

Viszont az ev pilotja dijat nalam a Mr. Robot viszi

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. június 25., csütörtök 16:13

A Sense8 második rész nálam kasza, nagyon ritkán vagyok oda az ilyen "szuperhősös" dolgokért, sajnos ez sem jött be. Ellenben sokkal inkább az én terepem a Fortitude, a megszokott, kisvárosi nyomozós, de baromi hangulatos. Bővebben később.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. június 24., szerda 23:59

Modern Family

Nem rég kezdtem az 5. évadot, lassan sajnos "kivégzem", szomorú leszek, hogy nem lesz mit nézni. :-(
Viszont sajnos ezzel az évaddal egy kicsit tényleg visszaesett a színvonala a sorozatnak, de az biztos, hogy az első négy évad (de főleg 2.,3. és 4. évad) az sima 10/10, egyszerűen nem lehet nem szeretni, de szomorú vagyok, hogy azt a szintet már nem fogják hozni szerintem (egyébként tényleg sokat számít, hogy Luke is felnő szépen lassan).

Vissza: