Akkor viselkedtetek úgy mint a kislányok amikor égett a ház, még jó hogy hatalmas fairplay meg respect van amikor rongyosra vertek valakit. Amint szar volt a palacsintába előjöttek a patkánykodások, aztán faragó ricsi meglepett hangon mondja,hogy pedig jordi álbá egy rendkívül szimpatikus fiatalemberlesliejr írta: de csak és kizárólag Mourinho ellen voltunk olyanok, amilyenek. Említettem az idei Chelsea-PSG meccset. Mindenkiből előjött az állat, érdekes a Barca-PSg meg a fociról szólt. Pedig David Luiz-nak lett volna oka Suarez-t agyonrúgni, de vmiért csak Diego Costa-t akarta.
Real Madrid vs. Barcelona
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Real Madrid vs. Barcelona
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Valamit akkor nagyon elnéztünk. Vagy te vagy én. Ramos volt az egyetlen aki meg mert állni és bár nem tudok spanyolul, de a hangsúlyból kivehető volt, hogy őt kérték vmire, gondolom, hogy rakjon már rendet, Ramos meg nagyon kimért hangon, nyugodtan beszélt és kacsintott. Aztán elhajtott ő is. A többieknek ment a puta, az egyik bentley-be be is akartak bokszolni, csak nem sikerült....de lehet ez egy másik eset?Nivo10 írta:Speciel én arra emlékszem, hogy kapta az hijo de putát ő is, mikor megállt.lesliejr írta:Sergio simán megállt és kiszólt, hogy mi a fax van és látszott rajtuk, hogy tisztelik, nem szólnak neki vissza.
Én sosem állítottam a csapatomról és Messi-ről vagy Pep-ről, hogy szent tehenek. Guardiola is minden hájjal megkent, de csak és kizárólag Mourinho ellen voltunk olyanok, amilyenek. Említettem az idei Chelsea-PSG meccset. Mindenkiből előjött az állat, érdekes a Barca-PSg meg a fociról szólt. Pedig David Luiz-nak lett volna oka Suarez-t agyonrúgni, de vmiért csak Diego Costa-t akarta.Pipita írta:Egyébként felvételről nekem jut eszembe még egy sokkal rosszabb eset, érdekes, hogy nem emlékszel rá, hiszen a saját csapatod büszkélkedhet vele.
És azért Pep csapatait sem kell félteni. Nem csak Mourinho miatt voltak valódi összecsapások azok a meccsek, nagyon nem.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Húha, elég sok sebből vérzik ez a hozzászólás. Ha Casquero ott nem volt patkány szerinted, akkor vagy nem is láttad a meccset, vagy csak szimplán nem érezted át a helyzet súlyát.Ezek szerint akkor Casquero is patkány volt...ma megint tanultam vmi újat. Az a Messi vs Maicon eset meg pont nem illik ide. Véletlen ütközés volt, semmi szándékosság. Legalább olyat kellett volna belinkelni ahol tényleg gusztustalan volt.
De Pepe vs Casquero-hoz hasonlítani...az egy 1,5 perces ámokfutás volt. Előbb agyon akarta rúgni a földön fekvő játékost...nálunk régen a téren mikor bunyók voltak az ilyen alattomos viselkedésért lincselés járt, nem, hogy vki ezt egy Real mezben teszi sok millió néző láttára, aztán fojtogatás, volt talán egy ütés is és csak aztán sikerült elhagynia a pályát. Lement neki a roló, teljes sötétség, elfelejtette azt is, hogy hol van éppen. Én élőben ilyet életemben nem láttam, felvételről is csak a Cantona-s esetet. A francián is rajt maradt ez a bélyeg. Ehhez hasonlítani egy fejelést, köpést v azt, hogy kibikázod a labdát a nézők közé...ilyenből láttam sokat, azon kívül, hogy ezek sem pályára valók.
Amúgy meg lehet nézni mikor volt a legforróbb egy klasszikus hangulata. Mikor José edzette a Real-t. Meg lehet nézni a mostani Chelsea-t is. Egy Fabregas-t lezavartak sportszerűtlen viselkedésért legutóbb. Mourinho harcba küldi az emberereit, nem focizni, mert az ő csapatainak jól jön a balhé, addig se játszik az ellen, aztán szögletből bekotor egyet Cahill v Terry.
Pepe nyilván gyökér volt, ebben egyetértünk, de ez még a szarházi hetafés senkit sem mentesíti szvsz. Ugyanakkora csaló patkány dolog volt, amit ki akart harcolni, mint például Lionelünk gólja az Espanyol ellen 2007-ben.
Egyébként felvételről nekem jut eszembe még egy sokkal rosszabb eset, érdekes, hogy nem emlékszel rá, hiszen a saját csapatod büszkélkedhet vele.
És azért Pep csapatait sem kell félteni. Nem csak Mourinho miatt voltak valódi összecsapások azok a meccsek, nagyon nem.
Speciel én arra emlékszem, hogy kapta az hijo de putát ő is, mikor megállt.lesliejr írta:Sergio simán megállt és kiszólt, hogy mi a fax van és látszott rajtuk, hogy tisztelik, nem szólnak neki vissza.
-
Sokszor Barca meccsen, mikor azt látom, hogy utaznak egy játékosunkra is azt mondom. hogy feltörölném vele a mész csíkot, de nem tenném meg. Ha azt egy Real Betis védő csinálja, ma a kutya se emlékezne rá. De Pepe a Real Madrid védője, így nagyon sokan látták és megjegyezték. A bírók is. Óriási a felelősséged egy ekkora csapatnál, ahol egy edzésen nagyobb a média érdeklődés, mint sok csapat meccsén.R.M.C.F írta:ha gondolod leülünk együtt azt a meccset megnézni,és megnézzük mit is csinált végig kászkéró.....majd a végén felállunk és elköszönünk egymástól.Ezek szerint akkor Casquero is patkány volt...ma megint tanultam vmi újat.
Az viszont benne lesz, hogy a távozáskor még visszaszólsz......a büdös kis paraszt én is adtam volna neki.
Oké, pepe nem focipályára való elemeket vitt bele a szertartásba.
Ez a Ramos hír meg nem megy a fejembe. Biztos, hogy matad, el nem tudom képzelni, hogy elengedi Perez. Kinyírná magát. Sokszor fejbe kell csapnom magam, hogy Ramos nem Real nevelés, annyira eggyé forrt a neve a klubbal. Vezér a pályán kívül is. Mikor Bale-t várták a szurkolók, felhúzott ablakokkal menekült, Sergio simán megállt és kiszólt, hogy mi a fax van és látszott rajtuk, hogy tisztelik, nem szólnak neki vissza. Egy ilyen játékost nem lehet csak úgy eladni, pláne, hogy posztján az egyik legjobb. Maradni fog, elképzelhetetlen, hogy máshol játsszon.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Volt, amikor egyre jobban belejött, akkor jött egy sérülés, de összességében nem zárt rossz időszakot ott, tavaly is vitték volna állítólag, így hogy már nem kölcsön lesz, és fejlődött is valamennyit, talán több játéklehetőséget kap, de nem állnak rosszul szélsők tekintetében.morientes írta:Volt ő már ott kőccsön nem?h3x0r írta:Deulofeu -> Everton
6 milliot fizettek erte
3+1 eves szerzodest irt ala
a Barca 2 even belul visszavasarolhatja (konkret osszeget nem irtak)
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Volt ő már ott kőccsön nem?h3x0r írta:Deulofeu -> Everton
6 milliot fizettek erte
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Deulofeu -> Everton
6 milliot fizettek erte
6 milliot fizettek erte
-
Detto Nálad is, ettől szép, hogy te ezt gondolod, én meg azt.R.M.C.F írta: A tévedés joga nálad fenntartva.
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Ramosnak sokkal többet borul el az agya. Csak Ramos spanyol a válogatott vezére és fele annyira nem kapja a sajtótól az ívet , mint Pepe. Meg sokkal több megengedett neki a pályán. Vannak olyan megmozdulásai, amit Pepe nem úszna meg.lesliejr írta: De ott a Ramos eset is, mikor kiállították ellenünk. Aki a közélebe ment kapott egyet. Pedig Ramos nem ilyen durva alapvetően.
És ezzel nem Ramost akarom támadni, nehogy valaki félreértsen
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ha gondolod leülünk együtt azt a meccset megnézni,és megnézzük mit is csinált végig kászkéró.....majd a végén felállunk és elköszönünk egymástól.Ezek szerint akkor Casquero is patkány volt...ma megint tanultam vmi újat.
Az viszont benne lesz, hogy a távozáskor még visszaszólsz......a büdös kis paraszt én is adtam volna neki.
Oké, pepe nem focipályára való elemeket vitt bele a szertartásba.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
Azt gondolom azok után az a legkevesebb, hogy visszavett és letisztult a játéka. Ez a minimum. Ettől még a megítélése nem változik. Ha 1x lecsuknak, legközelebb már sokkal könnyebben ültet le a bíró az előéleted miatt. Az élet így működik.
De ott a Ramos eset is, mikor kiállították ellenünk. Aki a közélebe ment kapott egyet. Pedig Ramos nem ilyen durva alapvetően. A fő bűnös ott sunnyogott a padon. Mr. José. Csak ezért örültem, mikor kipaterolta Perez, mert azóta a Barca-Real meccsek a fociról szólnak. Előtte háború volt, mert az az egoista portugál tudta, hogy játékban jobbak vagyunk. Mondjuk fociban sok csapat jobb az övénél.
Nagyon sokat számít ki készít fel a meccsre és hogyan. Az idei Chelsea-PSG meccs is inkább ketrecharc volt, mint foci.
De ott a Ramos eset is, mikor kiállították ellenünk. Aki a közélebe ment kapott egyet. Pedig Ramos nem ilyen durva alapvetően. A fő bűnös ott sunnyogott a padon. Mr. José. Csak ezért örültem, mikor kipaterolta Perez, mert azóta a Barca-Real meccsek a fociról szólnak. Előtte háború volt, mert az az egoista portugál tudta, hogy játékban jobbak vagyunk. Mondjuk fociban sok csapat jobb az övénél.
Nagyon sokat számít ki készít fel a meccsre és hogyan. Az idei Chelsea-PSG meccs is inkább ketrecharc volt, mint foci.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
Ebbe már jobb beletörődni, hogy Pepe ezt már soha nem fogja tudni lemosni magáról. (Szegény Zidane is milyen méltatlanul zárta le azt a páratlan pályafutást... ) Aki viszont nem látja, hogy az elmúlt években mennyit változott a portugál játéka és hozzáállása, az vagy vak, vagy csak szimplán hater.
Ja, kábé olyan véletlen, mint James a minapokban elkövetett könyököse.Véletlen ütközés volt, semmi szándékosság.
Imádom a rózsaszín szemüvegeket.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
-
Ezek szerint akkor Casquero is patkány volt...ma megint tanultam vmi újat. Az a Messi vs Maicon eset meg pont nem illik ide. Véletlen ütközés volt, semmi szándékosság. Legalább olyat kellett volna belinkelni ahol tényleg gusztustalan volt.
De Pepe vs Casquero-hoz hasonlítani...az egy 1,5 perces ámokfutás volt. Előbb agyon akarta rúgni a földön fekvő játékost...nálunk régen a téren mikor bunyók voltak az ilyen alattomos viselkedésért lincselés járt, nem, hogy vki ezt egy Real mezben teszi sok millió néző láttára, aztán fojtogatás, volt talán egy ütés is és csak aztán sikerült elhagynia a pályát. Lement neki a roló, teljes sötétség, elfelejtette azt is, hogy hol van éppen. Én élőben ilyet életemben nem láttam, felvételről is csak a Cantona-s esetet. A francián is rajt maradt ez a bélyeg. Ehhez hasonlítani egy fejelést, köpést v azt, hogy kibikázod a labdát a nézők közé...ilyenből láttam sokat, azon kívül, hogy ezek sem pályára valók.
Amúgy meg lehet nézni mikor volt a legforróbb egy klasszikus hangulata. Mikor José edzette a Real-t. Meg lehet nézni a mostani Chelsea-t is. Egy Fabregas-t lezavartak sportszerűtlen viselkedésért legutóbb. Mourinho harcba küldi az emberereit, nem focizni, mert az ő csapatainak jól jön a balhé, addig se játszik az ellen, aztán szögletből bekotor egyet Cahill v Terry.
Agyarország, 2015.pátkán írta:Mourinho anno ezt nyilatkozta.. nagy okosság, megjegyeztemTéOeM írta:Ha jobban belegondolunk, bármekkora hazugságot a lehető legtermészetesebb formában tálalhat és sokszori ismétléssel az válik igazzá és természetessé.
"Ha egy hazugságot sokáig ismételgetnek embereknek, akkor az intelligensek számára az még ugyanúgy hazugság marad - a buták számára viszont igazsággá válik."
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
TheKingSlayer írta:Ez is egy vélemény, szerintem meg meg nem.R.M.C.F írta: Ha figyelmes vagy akkor hamar rájössz mikor tör elő.....amikor patkányokkal áll szemben.
A tévedés joga nálad fenntartva.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Julio Cesar olvasta az újságban hogy Messi fasza gyerek,vagy mi? Ezt most nem értemSastre írta:https://www.youtube.com/watch?v=kPyEMryoZ5A
Pepét egy ilyen után egyből lerohanták volna az Inter játékosai, és számonkérik rajta amit tett. Viszont Messi jófiú, Julio Cesar szinte úgy megy oda hozzá, hogy sajnálom a vállad haver... jó persze, az is benne van, hogy tisztelik Messit a teljesítménye miatt, viszont a média is rengeteget hozzátesz a játékosok megítéléséhez...
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
https://www.youtube.com/watch?v=kPyEMryoZ5A
Pepét egy ilyen után egyből lerohanták volna az Inter játékosai, és számonkérik rajta amit tett. Viszont Messi jófiú, Julio Cesar szinte úgy megy oda hozzá, hogy sajnálom a vállad haver... jó persze, az is benne van, hogy tisztelik Messit a teljesítménye miatt, viszont a média is rengeteget hozzátesz a játékosok megítéléséhez...
Mourinho anno ezt nyilatkozta.. nagy okosság, megjegyeztemTéOeM írta:Ha jobban belegondolunk, bármekkora hazugságot a lehető legtermészetesebb formában tálalhat és sokszori ismétléssel az válik igazzá és természetessé.
"Ha egy hazugságot sokáig ismételgetnek embereknek, akkor az intelligensek számára az még ugyanúgy hazugság marad - a buták számára viszont igazsággá válik."
joabulicsak