Semmiről, csak kíváncsi vagyok,hogyan reagál a barca erre a triplára, simán benne van,hogy tovább robognak de az is,hogy lucho nem képes szinten tartani a csapatot.Vagy Messi megint úgy dönt,hogy elkezd pizzát enni stb... uborkaszezonban mást nem igazán lehet írni ebbe a topicba ha fosibácsi éppen medencézik.lesliejr írta: Szóval nem is értem miről beszélsz. A Barca a következő évben nem fog BL-t nyerni, én az elődöntőnek is örülni fogok. Mert a fociban így megy. Van sok más jó csapat rajtad kívül és ahogy írtad, mindig az nyer, aki jókor van csúcsra járatva. Ez a győztes titka.
Mourinho témában meg felesleges Barca drukkerrel vitázni sőt mostanában már madridistákkal is. Ő az antikrisztus, szerintem a menekülteket is ő indította útnak.
Ja és igen vannak durvulások azóta is, mondjuk CR idén is tolt 1 érdekes dolgot ez benne van, Ramos-Pepe vs Diego Costa csatáról nem is beszélek meg úgy amblok hentesék elleni meccseinkről, persze akkoriban gyakrabban voltak ilyen esetek, de akkor én is írhatom ugyanazt,hogy mi meg csak akkor henteltünk amikor gárdiólá puncifocija ellen nyomtuk.De legalább a clasico-k kicsit szolídabban zajlanak mostanában ebben igazad van.Mind2 csapat defektes valamilyen szinten, csak amíg én elismerem te mentegetőzöl, de sebaj. Igazad van, Mourinho a sátán és azóta sem történt semmi rossz a futballpályákon spanyol földön.