Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. június 28., vasárnap 18:21

lesliejr írta: Szóval nem is értem miről beszélsz. A Barca a következő évben nem fog BL-t nyerni, én az elődöntőnek is örülni fogok. Mert a fociban így megy. Van sok más jó csapat rajtad kívül és ahogy írtad, mindig az nyer, aki jókor van csúcsra járatva. Ez a győztes titka.
Semmiről, csak kíváncsi vagyok,hogyan reagál a barca erre a triplára, simán benne van,hogy tovább robognak de az is,hogy lucho nem képes szinten tartani a csapatot.Vagy Messi megint úgy dönt,hogy elkezd pizzát enni stb... uborkaszezonban mást nem igazán lehet írni ebbe a topicba ha fosibácsi éppen medencézik.

Mourinho témában meg felesleges Barca drukkerrel vitázni sőt mostanában már madridistákkal is. Ő az antikrisztus, szerintem a menekülteket is ő indította útnak.

Ja és igen vannak durvulások azóta is, mondjuk CR idén is tolt 1 érdekes dolgot ez benne van, Ramos-Pepe vs Diego Costa csatáról nem is beszélek meg úgy amblok hentesék elleni meccseinkről, persze akkoriban gyakrabban voltak ilyen esetek, de akkor én is írhatom ugyanazt,hogy mi meg csak akkor henteltünk amikor gárdiólá puncifocija ellen nyomtuk.De legalább a clasico-k kicsit szolídabban zajlanak mostanában ebben igazad van.Mind2 csapat defektes valamilyen szinten, csak amíg én elismerem te mentegetőzöl, de sebaj. Igazad van, Mourinho a sátán és azóta sem történt semmi rossz a futballpályákon spanyol földön.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 28., vasárnap 16:38

A madridon kivül más nem igazán lépett fel ellenetek keményen,férfiasan,a többség beszarva,beh***zva visszahátrálva a saját 16osára várta a halált. Már a kezdősipszóra feladták. Alig láttam olyan meccset tőletek,ahol az ellenfél odatette volna magát 110% osan.....mi igen,mi odatettük,amiben benne volt a kemény,helyenként durva játék,ami a foci része volt mindig is.
Ti viszont nem csak a madrid ellen fetregtetek,...akkor nem volt veletek semmi probléma,ha a félidőben már 2:0 ra mentetek......az elelnfél ellenállást nem tanusít. Akkor érthető azért. Az amiről mi beszéltünk,azok akkor jöttek elő ha nem ment a vezetés,ha az ellenfél nem adta oda a seggét előre,hanem felvette a kesztyűt és nem szarta össze magát. Akkor már ment a cigá***kodás ezerrel.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. június 28., vasárnap 16:23

dzsi91 írta:Az a baj ,hogy te tényleg nem érted. Nálunk jönnek az ámokfutások, nem is tagadjuk és ennek semmi köze Mourinhohoz(max akkor többször fordult elő), nélküle is vannak durva jeleneteink mert ilyen a foci... Te viszont sunyin megint megpróbálod Joséra kenni csapatod férgeskedéseit.Úgylátszik nálatok belépő a másokra való mutogatás.
Azóta ezek a stílusjegyek ennyire láthatóak a 2 csapaton? Nem. Nagyon nem. Pedig sok játékos még ott játszik ugyanabban a mezben. Szóval lehet mentegetni a portugált.....
dzsi91 írta:Ebben a félévben olyan szinten összejött nekik minden,az MSN-nek is és a riválisokat is eléggé húzta az ág (Real,Bayern), persze jók voltak még mielőtt nekem esik valaki, csak én nem érzem ezen a barcán,hogy dominálnák a világot, inkább egy jó csapat,jókor csúcsra járatva élt a lehetőségeivel.
Ezt sokszor olvasom tőled és erre én azt tudom mondani, hogy igaz! De senki sem állította az ellenkezőjét. A Pep csapat sem tudott úgy dominálni, csak meghatározó volt 3-4 évig. Azóta helyreállt a rend. Volt BL győztes az Inter, Chelsea, Bayern, Real Madrid. Dominálták a világot? Jah, 1 évig vagy egy fél évig. Chelsea-nek még domálni se kellett, csak el malacozták magukat a végéig. Szóval nem is értem miről beszélsz. A Barca a következő évben nem fog BL-t nyerni, én az elődöntőnek is örülni fogok. Mert a fociban így megy. Van sok más jó csapat rajtad kívül és ahogy írtad, mindig az nyer, aki jókor van csúcsra járatva. Ez a győztes titka.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. június 27., szombat 14:41

palesz77 írta:ennél az esetnél
De ez nem egy eset, hanem szokás. Folyamatosan ezt nyomják. Inkább nyomták, nem tudom miért, de szerencsére már nem jellemző. Annyira előttem van, hogy Valdes, Alves, Piqué, Xavi ( meg a többi, de ők az igazi királyok ebben) 2 centiről ordibál a bíró arcába... Nem tudom, lehet én vagyok a hülye, de ez nekem tényleg nem normális. Tényleg egyetlen egy kapust nem láttam még 60 métert futni a kapujától azért, hogy reklamáljon. Pedig azért volt nem egy vehemens kapus, gondoljunk csak Kahnra. :)
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 27., szombat 14:32

M1Ö írta:Az már nem egyszerű eset, hogy Valdes az ellen kapujáig sprintel (körülötte a 10 mezőnyjátékos) és köpködve ordít a bíró pofájába... Mindezt büntetlenül.
Kb 10 másodpercbe telt a 2 sárgás pirosat összeszednie ennél az esetnél Valdesnek - totál jogosan kapta amúgy, undorító volt, amit csinált, veszíteni tudni kéne, csak ezt nálunk sokan nem tudják.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. június 27., szombat 14:24

Mourinho tényleg túl pörgette a csapatot a Barca ellen. Ramos, Pepe, Alonso rendre faragott elég keményen. Mentalitás kérdése, de én meg tudom érteni őket. Egy apró érintéstől is olyanokat homrítottak a Barca játékosok, mint akinek nyílt törése van. De ami a leggusztustalanabb, az a bíró le rohanása... Ilyet még soha, egyetlen egy csapattól sem láttam. Az már nem egyszerű eset, hogy Valdes az ellen kapujáig sprintel (körülötte a 10 mezőnyjátékos) és köpködve ordít a bíró pofájába... Mindezt büntetlenül. Elvileg a bíróhoz hozzá sem lehetne érni. Na hát akkor sok Real-Barca félbe szakadt volna, mert kiállítottak 4 Barcast meg 2 Realost.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. június 27., szombat 12:12

ádámjol írta:
Remy írta:
És figyeld meg így is megnyerik majd a Copát. :lol: Ő lesz az Isten, az MVP, stbstb...
Szerintem is így lesz, de mért?
Mert nagy név semmi másért
Mondjuk a mi szempontunkból nézve már oly mind1,hogy behúzza-e a copát vagy nem.Aranylabda meg van akkor már inkább lőjje el az összes puskaport idén és nyerjen meg mindent :D Egyébként Messi következő szezonjára kíváncsi leszek, sőt az egész barcáéra, kiváncsi vagyok ez egy kiugró év(Félév) volt-e számukra vagy tartani tudják ezt a formát.Ebben a félévben olyan szinten összejött nekik minden,az MSN-nek is és a riválisokat is eléggé húzta az ág (Real,Bayern), persze jók voltak még mielőtt nekem esik valaki, csak én nem érzem ezen a barcán,hogy dominálnák a világot, inkább egy jó csapat,jókor csúcsra járatva élt a lehetőségeivel.Szóval érdekes lesz az ő következő szezonjuk, és az MSN is, mert Neymar és Suarez idén nagyon simultak Messihez, de lehet,hogy jövőre majd nagyobb szeletet akarnak a tortából(mint pl nálunk Bale).

Nálunk meg olyan káosz van,hogy a végén még jól jövünk ki belőle. :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ádámjol
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, De Gea, Courtois
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Szlovák válogatott

HozzászólásSzerző: ádámjol » 2015. június 27., szombat 10:32

Remy írta:
Csabi írta:látom messi megint hasít a barcán kívül. ja nem nem hasít. 4 meccsen 1 gól. de berúgta a 11-est, szóval akkor azt lehet neki 2nek számolni.
És figyeld meg így is megnyerik majd a Copát. :lol: Ő lesz az Isten, az MVP, stbstb...
Szerintem is így lesz, de mért?
Mert nagy név semmi másért
real the best
real forever

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. június 27., szombat 10:30

Csabi írta:látom messi megint hasít a barcán kívül. ja nem nem hasít. 4 meccsen 1 gól. de berúgta a 11-est, szóval akkor azt lehet neki 2nek számolni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. június 27., szombat 10:28

látom messi megint hasít a barcán kívül. ja nem nem hasít. 4 meccsen 1 gól. de berúgta a 11-est, szóval akkor azt lehet neki 2nek számolni.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. június 27., szombat 10:10

lesliejr írta:
dzsi91 írta:Akkor viselkedtetek úgy mint a kislányok amikor égett a ház, még jó hogy hatalmas fairplay meg respect van amikor rongyosra vertek valakit. Amint szar volt a palacsintába előjöttek a patkánykodások, aztán faragó ricsi meglepett hangon mondja,hogy pedig jordi álbá egy rendkívül szimpatikus fiatalember
Mondjuk ez a te csapatodra is igaz volt. Ha baj volt akkor jöttek az ámokfutások, az 5-0 végén Ramos, azzal kezdődött minden. Ott még 90 percig foci volt, aztán a végén összetörten ült Mourinho a helyén és szerintem ott eldöntötte, hogy ezeket így nem lehet. Na tavasszal háború lett a pályán. Patkánykodtunk? Igen. Az ellenfél? Szintén. Most abba nem menjünk bele, hogy mi volt előbb a tyúk vagy a tojás, mert az innentől parttalan vita.
Az a baj ,hogy te tényleg nem érted. Nálunk jönnek az ámokfutások, nem is tagadjuk és ennek semmi köze Mourinhohoz(max akkor többször fordult elő), nélküle is vannak durva jeleneteink mert ilyen a foci... Te viszont sunyin megint megpróbálod Joséra kenni csapatod férgeskedéseit.Úgylátszik nálatok belépő a másokra való mutogatás.

"De a másik is ezt csinálta meg miatta volt amúgy nem szoktuk...." tiszta dedó

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. június 27., szombat 9:00

dzsi91 írta:Akkor viselkedtetek úgy mint a kislányok amikor égett a ház, még jó hogy hatalmas fairplay meg respect van amikor rongyosra vertek valakit. Amint szar volt a palacsintába előjöttek a patkánykodások, aztán faragó ricsi meglepett hangon mondja,hogy pedig jordi álbá egy rendkívül szimpatikus fiatalember
Mondjuk ez a te csapatodra is igaz volt. Ha baj volt akkor jöttek az ámokfutások, az 5-0 végén Ramos, azzal kezdődött minden. Ott még 90 percig foci volt, aztán a végén összetörten ült Mourinho a helyén és szerintem ott eldöntötte, hogy ezeket így nem lehet. Na tavasszal háború lett a pályán. Patkánykodtunk? Igen. Az ellenfél? Szintén. Most abba nem menjünk bele, hogy mi volt előbb a tyúk vagy a tojás, mert az innentől parttalan vita.
h3x0r írta:Barca: Luis Enrique döntött, a madridi 10-est akarja :box:
(A BL-győztes katalánok trénere Aleix Vidal után Arda Turant szemelte ki. :mrgreen: )

Az egyetlen játékosuk aki komolyan is tud focizni, de ahogy írták már, nem igen van meg a posztja nálunk. Talán Neymar helyén a bal szélen, de oda felesleges igazolni egy ekkora kalibert.
R.M.C.F írta:A chelsea lőtt 38 meccsen 41 gólt a pl-ben,ők voltak a bunker csapat,akik nem gólra játsszák,ez igaz......vagy nem. Nem igaz. Több gólt lőttek,és a góljaik zömét nem szögletből kotorták.
Hát én nem a Stoke vagy Hull City elleni meccsekre értettem. Mourinho komoly téttel bíró, igazi nagycsapat elleni meccsen mindig bexari taktikát választ, amire sokszor a Real Madrid is ráfaragott. A PSG ellen is egy személyben ő a hibás. Emberelőnyben az eredmény tartására rendezkedett be hazai pályán. Valamint hagyta, hogy a csapata és főleg Diego Costa a balhékkal foglalkozzon. Érthetetlen, hogy azon a meccsen Luiz és ő, hogy úszták meg piros nélkül. Erre Ibra-t leküldik a semmiért. De ez jellemzi a portugált éles meccseken. Botrány, balhé, bírót a középpontba helyezzük már a meccs előtti sajtótájékoztatón....de nem folytatom, mindenki ismeri az alattomos sunyi módszereit. Ezért sem marad 2-3 évnél tovább egy csapatnál. Mentálisan kikészíti őket. Forr a levegő körülötte és ezt nem lehet évekig elviselni. De ez az ő terepe, ehhez ért. Messze nem a világ legjobb edzője, de a legjobb pszichológus abban biztos vagyok.

Nivo10

HozzászólásSzerző: Nivo10 » 2015. június 27., szombat 0:03

lesliejr írta:
Valamit akkor nagyon elnéztünk. Vagy te vagy én. Ramos volt az egyetlen aki meg mert állni és bár nem tudok spanyolul, de a hangsúlyból kivehető volt, hogy őt kérték vmire, gondolom, hogy rakjon már rendet, Ramos meg nagyon kimért hangon, nyugodtan beszélt és kacsintott. Aztán elhajtott ő is. A többieknek ment a puta, az egyik bentley-be be is akartak bokszolni, csak nem sikerült....de lehet ez egy másik eset?
Ja, ezt benéztem, bár egy hijo de putát azért hallottam ott is :D Mondjuk szerintem már részben attól visszavettek a szurkerek, hogy megállt, nem csak a személye miatt.

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 26., péntek 23:54

A katalán Sport arról írt, hogy a Barcelona 75 millió euró fejében megvásárolná Angel Di Maríát a Manchester Unitedtől. A játékos angliai szerződésében a hírek szerint van egy záradék, miszerint ha a Barcelonához megy a játékos, a Real Madridnak 10 millió eurós “juttatás” jár. A Mondo Deportivo ezt is megfejelte, szerintük a záradék nem 10, hanem 50 millió euróról szól a transzfer esetleges létrejötte esetén Forrás: Madridom.hu
Ezt is a barcás agymosó média írta....mégis miért lenne ez valós? Miért lenne fontos egy realnak egy játékos hovatovább igazolása amikor csúcs pénzéért adtál el ? Eladtuk a MUnak egy hétvégi zártkerti ingatlan áráért? nem egészen,:)egy vagyont fizetettek érte,nem fogják apróért eladni ha egyáltalán eladják....ki volt az a perverz,aki bele akarta tenni hogy ha a barca leigazolja akkor + 10 vagy + 50 milla riszt megy a realnak?

Senki az ég világon. Média agymosás.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. június 26., péntek 21:58

lesliejr írta:de csak és kizárólag Mourinho ellen voltunk olyanok, amilyenek.
:lol:

Ez a csucs. A legdruvabb az, hogy ezt te valoszinuleg tenyleg el is hiszed.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 26., péntek 21:43

Mourinho harcba küldi az emberereit, nem focizni, mert az ő csapatainak jól jön a balhé, addig se játszik az ellen, aztán szögletből bekotor egyet Cahill v Terry.
A chelsea lőtt 38 meccsen 41 gólt a pl-ben,ők voltak a bunker csapat,akik nem gólra játsszák,ez igaz......vagy nem. :hmmm: Nem igaz. Több gólt lőttek,és a góljaik zömét nem szögletből kotorták.

JM túlzottan is izzott,és túlzásba vitt sok mindent,de azt nehéz elvitatni,hogy azt a barcát megtudta fogni,akiket más nem nagyon. Csak nézték őket tanácstalanul,cselekvések nélkül....tálcán kinálták fel a seg***üket,behúzódva a saját 16osukra,ami a létező legrosszabb megoldás volt.
Hogy JM-nak voltak olyan eszközei ami nektek nem tetszett? persze......igaz....No,de ha tényleg belegondolsz még mindig férfiasabb,még mindig sportjellegűbb volt,mint amit pep csináltatott,az állandó sírás,a bírók körbevétele,a sárgák és pirosak kisírása,11esek kikönyörgése stb......szinészkedések,fetrengések lásd alves,aki a pepe féle ügy után még le is nyilatkozta élőben,hogy ha nincsen rajta sipcsontvédő akkor pepe eltöri a lábát.....majd ugye tudjuk mi is derült ki? a szokásos.....hozzásem ért a patkányhoz.

pep legalább akkora kutya volt mint JM a balhékban,csak pep sumákban,háttérből irányított,mig JM szemből,nyiltan.
Amúgy azon kívül, hogy nem kedvelem annyira, és tök esélytelennek látom, azt se tudom, hogy hol játszana egyáltalán? Mert 433-ban szerintem posztja sincs.. :D
Jól látod,nehéz elképzelni 4-3-3 ban.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. június 26., péntek 20:24

(A BL-győztes katalánok trénere Aleix Vidal után Arda Turant szemelte ki. :mrgreen: )
Hidd el, lesznek nyár végére ennél még viccesebb hírek is.. :lol: Amúgy azon kívül, hogy nem kedvelem annyira, és tök esélytelennek látom, azt se tudom, hogy hol játszana egyáltalán? Mert 433-ban szerintem posztja sincs.. :D

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff

HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. június 26., péntek 20:06

Pogba lesz az. :mrgreen: Kedden vagy szerdán már Torinóban lesznek Braidaék, hogy tárgyaljanak a franciáról.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. június 26., péntek 20:00

Barca: Luis Enrique döntött, a madridi 10-est akarja :box:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. június 26., péntek 17:54

de csak és kizárólag Mourinho ellen voltunk olyanok, amilyenek
Nap, hét, hónap, év...tized vicce. Az utóbbi pár évben jó pár olyan meccset láttunk ahol a barcának nem úgy ment ahogy szerették volna, és jöttek a sunyiságok, alattomos húzások

Vissza: