Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. június 30., kedd 13:53

Well played, Sir! :agree: :lol: Well played. (Amugy a Breaking bad sem tudja megkozeliteni drotosekat... :D :D :D )

Csak en erzem ugy hogy Orphan Black ebben az evadban sem jutott kb sehova? Mintha egy helyben toporognank.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 30., kedd 11:48

https://youtu.be/zIom3LSbB0I

:mrgreen: :mrgreen:
Nem illik.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. június 30., kedd 11:39

sonic írta:The Wire (re-up):

Befejeztem a duplazast. Es megint vege. :-( Ismet ugy erzem magam mint eloszor: az orom es elegedettseg (hogy lathattam a legjobb dolgot ami valaha a vilagito dobozbol kijott) illetve a szomorusag es csalodottsag (mert tudom hogy nagy valoszinuseggel ilyen mestermu nem mostanaban fog ismet felszinre kerulni a TV-bol, ha egyaltalan valaha) kevereke. Ennel kozelebb nehez lesz jutni a tokeleteshez, ami a sorozatokat illeti. Elgondolkodtato hogy a drotban annyi lead szintu karakter van ami 10 masik sorozatra is eleg lenne, hogy tulzas nelkul minden reszre jut legalabb egy jelenet, vagy emlekezetes line ami meguti a kultikus szintet, amit idezni lehet, es hogy a magas szinvonalat evadrol evadra es reszrol reszre tartjak. De ami meg inkabb elgondolkodtato, hogy ezt mas sorozatok MIERT nem tudjak legalabb megkozeliteni?? David Simonek olyan magasra tettek a lecet hogy felo ezt mar nem fogja senki megugrani.

Miert jo a drot? A karakterek arnyaltak, hitelesek, tokeletesen illeszkednek az abrazolt kornyezetbe. Zsenialis a kaszting, mintha mindenkire raontottek volna a szerepet. A szineszi jatek az epizodszereplok szintjen is minoseg. Nincs tuljatszott ripacskodas, nagyitoval kell keresni azokat akik kilognak, vagy idegen testnek hatnak, vagy szarul teljesitenek. A tortenet komotos folyasa nem torik meg, lassul le vagy gyorsul fel, nincsenek olcso, mezesmadzag cliffhangerek, mert nincs ra szukseg. Nincs tele felesleges, jelentektelen fillerekel. Minden jelenet, tortenes, kimondott szo a cselekmenyt mozditja elore, vagy mondanivaloja van, vagy a karaktereket epiti. Folyamatossag es atgondolt tortenetiras van, ami a vegere kerek egessze all ossze es hianyerzet helyett csak a kavargo erzelmekkel es gondolatokkal kell megkuzdeni mikor legordul az utolso stablista (meg az elvonasi tunetekkel). A sorozatnak egyetlen foszereploje van: Baltimore. Rendkivul reszletesen es hihetoen abrazolja egy varos mukodeset a legaljatol a legtetejeig, peldatlanul sok teruletet erintve. Behozza a szobaba a rendorseg, a drogdilerek, a politikusok, iskolak, a melosok, a media, es a mezei allampolgarok hetkoznapjait. Mindennapi (de fontos) problemakat boncolgat aprolekos mugonddal, es semmivel nem banik kesztyus kezzel. Ezeket felsorolni keptelenseg, de elkepesztoen nagy teruletet fed le. Nyers egyszeruseggel abrazol, nincsenek ordito tulzasok, nem jellemzo ra a hatasvadaszat, a realista abrazolasmod megis hatasos, nehol brutalisan, konyortelenul is. A show legerossebb pontja talan az amilyen erzekkel elegyiti a tragikus es komikus elemeket. Sziporkazo, intelligens a humor, es a legtobb poen egyben komoly mondanivaloval is bir a felszin alatt. Miutan elfolytottuk a feltoro kacajt, vagy a hangos rohogest, akkor neha egy kicsit el is szegyeljuk magunkat, hogy valojaban min is nevettunk. A viccbe csomagolt igazsagokat megrazo, megindito, vagy sokkolo jelenetek valtogatjak. Igazi hullamvasut a legjobb fajtabol. Nem kapunk a szankba kesz etelt, a mondanivalo elgondolkodtat es ketsegek kozott hagy. A legjobb (es neha legvaratlanabb) helyekre teszi ki a kerdojelet, de a valaszon nekunk kell ragodni. Zsenialisan megirt, szellemes parbeszedek lancolatabol epul fel a sorozat. Nincsenek monologok, es narracio. Ez teszi lehetove hogy beszippantson a kepernyon, olyan mintha lathatatlan megfigyelokent mi is ott lennenk. A script minden sora arany, idezet hegyet lehetne osszehordani a szosszenetekbol. Es valoszinuleg meg lehetne sorolni a pozituvumokat, de aki meg eddig nem indult el a TK-ba az tovabbi masfel oldal utan sem fog.... A drotnak nincs igazi gyenge pontja. Szorszalat kell hasogatni hozza ha valaki hibakat keres. Persze semmi nem hibatlan, de ez olyan kozel van hozza mint semelyik masik szeria. Az uldozoboly is legalabb egy jo teljes pontszammal lemaradva. Gondolom mindenkinek nyilvanvalo hanyast adok ra, de pontozzunk stilusosan, egy insiderrel:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!-No, no, you just pay at the register.
-Nah man, you go ahead and handle that for me, man. And keep the rest for your time.

-This is 10/10!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!-So what, man? You earned that like a motherfucker, man. Keep that shit.
Snoop buys a nailgun

De ha mar Snoop. Erdekessegkent mellekes adalek a Wire realizmusahoz: A Snoopot jatszo szinesz 6.5 evet ult gyilkossagert 14 evesen! (Nem a karakter, a szinesz) Szerinte: LINK

----

Es amit meg szerettem volna az egy kedvencek csokor. Biztatnek mindenkit, hogy ti is dobjatok be nektek mik voltak a legmaradandobb jelenetek, a legjobb szovegek, kedvenc reszek, stb... Szinte lehetetlen 1-1 dolgot kivalasztani, annyi van, de azert megprobalom.

Kedvenc evad: 2. No doubt. Imadtam a Sobotkak storyjat, es Vondasekat. Uj szint hoztak a sorozatba. Ez all a legkozelebb a szivemhez. (Tovabbi sorrend nalam: 5,1,4,3 szorosan egymas utan.)

Kedvenc resz: 2/11 - Bad Dreams. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az evad csucspontja. Frank Sobotka ahogy halad az elkerulhetetlen vegzete fele az valami zsenialis. A kivalo zenevalasztas (Kazantzidis balkani notaja), ahogy csepegtetik alatta hogyan futnak ossze a szalak mint 1-1 szeg Frank koporsojaban. Aztan a vegen a gorog a fejlovessel: "Your way. It won't work." Libabor... (Runners up: 4/13 - Final Grades, 1/4 - Old Cases.)

Kedvenc Karakter: A legnehezebb. :) De ha valasztani kell, akkor nalam Bodie. Talan a legemberibb karakter, a The Wire kisembere. Bodie for prez! (Runners up: Bunk, Omar Little)

Kedvenc vicces jelenet: No Honey nut... (Runners up: English motherfucker!, McNulty drunk driving )

Kedvenc komoly jelenet: Bodie and McNulty. (Runners up: Bodie's first, Mr Nugget)

Kedvenc idezet: "..The bigger the lie, the more they believe.." The Bunk. (Runners up: "..See, thats why we can't win. They fuck up, they get beat. We fuck up, they give us pensions.." Sgt Ellis Carver, "..We used to make shit in this country, build shit. Now we just put our hand in the next guy's pocket.." Frank Sobotka)

Kedvenc zene: The Pogues - The Body of an American

+1, Legjobb bula: Theresa D'Agostino. :roll:
:salute: :salute: :salute:
HATALMAS +1, jó, hogy ennyire összeszedted a gondolataidat a sorozatról, én biztos nem tudtam volna ilyen jól, tömören megfogalmazni.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. június 30., kedd 7:41

sonic írta:A Mr. Robotnak jo volt a pilotja. Maradok. Kivancsi vagyok mit hoznak ki ebbol. Kicsit olyan erzesem van mondjuk mintha a pilotba elsutottek volna az osszes puskaport, de remeljuk nem.
Ha minosegben a kovetkezo reszek is hozzak a pilot szintjet, kb meg is van az ev ujonca.

sonic

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. június 30., kedd 6:04

Elnezest a duplaert, mar nem tudom szerkeszteni...
András93 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A 3x11 vége nagyon adta, ahogy Stringer Bellt kinyírták Omarék (a férfiatlan buzi ). Bár azt nem értettem, hogy miért volt annyira meglepődve, hiszen előtte való este beszélt Avon Barksdale-lel. És ott Avon kérdezte, hogy mikor is lesz a találkozója. Úgy tűnt, mintha levágná, hogy készül valamire.
Utolsó részben meg király volt az a Szavazz Sobotkára plakát.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ott egyikuk sem vagta a masikrol hogy rosszban santikal, pont az volt a jo benne. :) De amugy tenyleg jo resz, meg fasza a tetos jelenet Avonnal es Stringerrel. Veluk amugy volt meg par cool jelenet amire emlekszek. Egyik amikor Stringer ra akarja venni Slim Charlest hogy olje meg Clay Davis-t, aztan Avon elmagyarazza neki hogy merfoldekrol kiszagoltak a getto neger segget. Masik amikor elmondja Avonnak String hogy o olette meg D-t, meg mikor utana Brianna probalja Avonbol kiszedni az igazat, es majdnem el is szolja magat, aztan Stringer "korrigal".

Ah baxxameg, mindjart elkezdem elolrol... :lol:

pheco írta:Na ezzel az írással meghoztad a kedvemet hozzá. Lekaptam már hónapokkal ezelőtt az összes évadot, csak akkor fejeztem be a Breaking Bad-et és annyira nem tudtam ráhangolódni a pilotra, azóta pihentetem. Viszont holnap/holnapután szerintem neki is kezdek.
Nagyon helyes. Nezzetek csak, mert megeri. B-)

sonic

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. június 30., kedd 5:35

A Mr. Robotnak jo volt a pilotja. Maradok. Kivancsi vagyok mit hoznak ki ebbol. Kicsit olyan erzesem van mondjuk mintha a pilotba elsutottek volna az osszes puskaport, de remeljuk nem.

Dragonhall
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Szpari, Cavs

HozzászólásSzerző: Dragonhall » 2015. június 29., hétfő 22:28

hamesz írta:
Norbii írta:mr robot-ot kezdje el nézni mindenki. ha tartja a színvonalat akkor meg is van 2015 legjobb sorozata. tömény társadalom kritika, jó karakterek. csak reménykedni tudok hogy nem basszák el.
Nem tűnik rossznak holnap meg is nézem. Most elkezdtem A Búra alatt című sorit. :)
szerintem A búra alatt nagyon gagyi lett. Maga a történet nem lenne rossz, de a megvalósítása, a szereplők mind-mind zsákutca! :( valahol a második évad elején kaszáltam is. szerintem nem érdemes vele foglalkozni.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. június 29., hétfő 22:05

Na ezzel az írással meghoztad a kedvemet hozzá. :) Lekaptam már hónapokkal ezelőtt az összes évadot, csak akkor fejeztem be a Breaking Bad-et és annyira nem tudtam ráhangolódni a pilotra, azóta pihentetem. Viszont holnap/holnapután szerintem neki is kezdek.

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2015. június 29., hétfő 20:48

Gyorsan újráztad. :D

Nekem a 3. évadot most sikerült befejeznem (4 rész). Korábban azt írtam nem annyira bejövös az évad, azért a végére szépen összekapták magukat, különösen a 11. rész. Mondjuk eddig ez kb. mindig igaz volt, hogy az évadok utolsó előtti része a legjobb. Ahogy írtad is a 2x11 a legjobb.
3. évadhoz spoiler
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A 3x11 vége nagyon adta, ahogy Stringer Bellt kinyírták Omarék (a férfiatlan buzi :lol: ). Bár azt nem értettem, hogy miért volt annyira meglepődve, hiszen előtte való este beszélt Avon Barksdale-lel. És ott Avon kérdezte, hogy mikor is lesz a találkozója. Úgy tűnt, mintha levágná, hogy készül valamire.
Utolsó részben meg király volt az a Szavazz Sobotkára plakát. :D

sonic

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. június 29., hétfő 6:44

The Wire (re-up):

Befejeztem a duplazast. Es megint vege. :-( Ismet ugy erzem magam mint eloszor: az orom es elegedettseg (hogy lathattam a legjobb dolgot ami valaha a vilagito dobozbol kijott) illetve a szomorusag es csalodottsag (mert tudom hogy nagy valoszinuseggel ilyen mestermu nem mostanaban fog ismet felszinre kerulni a TV-bol, ha egyaltalan valaha) kevereke. Ennel kozelebb nehez lesz jutni a tokeleteshez, ami a sorozatokat illeti. Elgondolkodtato hogy a drotban annyi lead szintu karakter van ami 10 masik sorozatra is eleg lenne, hogy tulzas nelkul minden reszre jut legalabb egy jelenet, vagy emlekezetes line ami meguti a kultikus szintet, amit idezni lehet, es hogy a magas szinvonalat evadrol evadra es reszrol reszre tartjak. De ami meg inkabb elgondolkodtato, hogy ezt mas sorozatok MIERT nem tudjak legalabb megkozeliteni?? David Simonek olyan magasra tettek a lecet hogy felo ezt mar nem fogja senki megugrani.

Miert jo a drot? A karakterek arnyaltak, hitelesek, tokeletesen illeszkednek az abrazolt kornyezetbe. Zsenialis a kaszting, mintha mindenkire raontottek volna a szerepet. A szineszi jatek az epizodszereplok szintjen is minoseg. Nincs tuljatszott ripacskodas, nagyitoval kell keresni azokat akik kilognak, vagy idegen testnek hatnak, vagy szarul teljesitenek. A tortenet komotos folyasa nem torik meg, lassul le vagy gyorsul fel, nincsenek olcso, mezesmadzag cliffhangerek, mert nincs ra szukseg. Nincs tele felesleges, jelentektelen fillerekel. Minden jelenet, tortenes, kimondott szo a cselekmenyt mozditja elore, vagy mondanivaloja van, vagy a karaktereket epiti. Folyamatossag es atgondolt tortenetiras van, ami a vegere kerek egessze all ossze es hianyerzet helyett csak a kavargo erzelmekkel es gondolatokkal kell megkuzdeni mikor legordul az utolso stablista (meg az elvonasi tunetekkel). A sorozatnak egyetlen foszereploje van: Baltimore. Rendkivul reszletesen es hihetoen abrazolja egy varos mukodeset a legaljatol a legtetejeig, peldatlanul sok teruletet erintve. Behozza a szobaba a rendorseg, a drogdilerek, a politikusok, iskolak, a melosok, a media, es a mezei allampolgarok hetkoznapjait. Mindennapi (de fontos) problemakat boncolgat aprolekos mugonddal, es semmivel nem banik kesztyus kezzel. Ezeket felsorolni keptelenseg, de elkepesztoen nagy teruletet fed le. Nyers egyszeruseggel abrazol, nincsenek ordito tulzasok, nem jellemzo ra a hatasvadaszat, a realista abrazolasmod megis hatasos, nehol brutalisan, konyortelenul is. A show legerossebb pontja talan az amilyen erzekkel elegyiti a tragikus es komikus elemeket. Sziporkazo, intelligens a humor, es a legtobb poen egyben komoly mondanivaloval is bir a felszin alatt. Miutan elfolytottuk a feltoro kacajt, vagy a hangos rohogest, akkor neha egy kicsit el is szegyeljuk magunkat, hogy valojaban min is nevettunk. A viccbe csomagolt igazsagokat megrazo, megindito, vagy sokkolo jelenetek valtogatjak. Igazi hullamvasut a legjobb fajtabol. Nem kapunk a szankba kesz etelt, a mondanivalo elgondolkodtat es ketsegek kozott hagy. A legjobb (es neha legvaratlanabb) helyekre teszi ki a kerdojelet, de a valaszon nekunk kell ragodni. Zsenialisan megirt, szellemes parbeszedek lancolatabol epul fel a sorozat. Nincsenek monologok, es narracio. Ez teszi lehetove hogy beszippantson a kepernyon, olyan mintha lathatatlan megfigyelokent mi is ott lennenk. A script minden sora arany, idezet hegyet lehetne osszehordani a szosszenetekbol. Es valoszinuleg meg lehetne sorolni a pozituvumokat, de aki meg eddig nem indult el a TK-ba az tovabbi masfel oldal utan sem fog.... A drotnak nincs igazi gyenge pontja. Szorszalat kell hasogatni hozza ha valaki hibakat keres. Persze semmi nem hibatlan, de ez olyan kozel van hozza mint semelyik masik szeria. Az uldozoboly is legalabb egy jo teljes pontszammal lemaradva. Gondolom mindenkinek nyilvanvalo hanyast adok ra, de pontozzunk stilusosan, egy insiderrel:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!-No, no, you just pay at the register.
-Nah man, you go ahead and handle that for me, man. And keep the rest for your time.

-This is 10/10!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!-So what, man? You earned that like a motherfucker, man. Keep that shit.
Snoop buys a nailgun

De ha mar Snoop. Erdekessegkent mellekes adalek a Wire realizmusahoz: A Snoopot jatszo szinesz 6.5 evet ult gyilkossagert 14 evesen! (Nem a karakter, a szinesz) Szerinte: LINK

----

Es amit meg szerettem volna az egy kedvencek csokor. Biztatnek mindenkit, hogy ti is dobjatok be nektek mik voltak a legmaradandobb jelenetek, a legjobb szovegek, kedvenc reszek, stb... Szinte lehetetlen 1-1 dolgot kivalasztani, annyi van, de azert megprobalom.

Kedvenc evad: 2. No doubt. Imadtam a Sobotkak storyjat, es Vondasekat. Uj szint hoztak a sorozatba. Ez all a legkozelebb a szivemhez. (Tovabbi sorrend nalam: 5,1,4,3 szorosan egymas utan.)

Kedvenc resz: 2/11 - Bad Dreams. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az evad csucspontja. Frank Sobotka ahogy halad az elkerulhetetlen vegzete fele az valami zsenialis. A kivalo zenevalasztas (Kazantzidis balkani notaja), ahogy csepegtetik alatta hogyan futnak ossze a szalak mint 1-1 szeg Frank koporsojaban. Aztan a vegen a gorog a fejlovessel: "Your way. It won't work." Libabor... (Runners up: 4/13 - Final Grades, 1/4 - Old Cases.)

Kedvenc Karakter: A legnehezebb. :) De ha valasztani kell, akkor nalam Bodie. Talan a legemberibb karakter, a The Wire kisembere. Bodie for prez! (Runners up: Bunk, Omar Little)

Kedvenc vicces jelenet: No Honey nut... (Runners up: English motherfucker!, McNulty drunk driving )

Kedvenc komoly jelenet: Bodie and McNulty. (Runners up: Bodie's first, Mr Nugget)

Kedvenc idezet: "..The bigger the lie, the more they believe.." The Bunk. (Runners up: "..See, thats why we can't win. They fuck up, they get beat. We fuck up, they give us pensions.." Sgt Ellis Carver, "..We used to make shit in this country, build shit. Now we just put our hand in the next guy's pocket.." Frank Sobotka)

Kedvenc zene: The Pogues - The Body of an American

+1, Legjobb bula: Theresa D'Agostino. :roll:

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. június 27., szombat 23:39

Norbii írta:mr robot-ot kezdje el nézni mindenki. ha tartja a színvonalat akkor meg is van 2015 legjobb sorozata. tömény társadalom kritika, jó karakterek. csak reménykedni tudok hogy nem basszák el.
Nem tűnik rossznak holnap meg is nézem. Most elkezdtem A Búra alatt című sorit. :)

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. június 27., szombat 23:26

mr robot-ot kezdje el nézni mindenki. ha tartja a színvonalat akkor meg is van 2015 legjobb sorozata. tömény társadalom kritika, jó karakterek. csak reménykedni tudok hogy nem basszák el.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 27., szombat 17:21

Hannibal

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De érted, senki nem halt meg a kiscsajt kivéve, és négy rész erre megy el, hogy velük foglalkozzunk, két karakter között meg bejön pár művészi lassítás. Engem most ez cseszett fel különösen, hogy bloom él, és az amúgy is szörnyű színésznő ilyen végzet asszonya karaktert kapott. :lol: :lol: Amúgy imdb-ről le is esett kb, az évad további menete, no meg a történetet ismerők számára is egyértelmű, mi fog következni.
Nem illik.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. június 27., szombat 17:17

ziro4vr írta:Fú de rossz volt ez az új hannibal. Szerintem ezek direkt mentek rá a cancelre. :lol:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!alana bloom mint bosszúálló végzet asszonya :lol: :lol: :lol:

Én értékelem a sorozat művészetét, de kezd tényleg elvonttá válni, a sztori meg nem halad. Az előételen ideje túlesni, jöhetne a főfogás...

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 27., szombat 17:10

Fú de rossz volt ez az új hannibal. Szerintem ezek direkt mentek rá a cancelre. :lol:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!alana bloom mint bosszúálló végzet asszonya :lol: :lol: :lol:
Nem illik.

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. június 27., szombat 0:21

a Daredevil második évadának címe: Daredevil vs. The Punisher
Ő lesz punisher.
Kép

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. június 26., péntek 18:05

ziro4vr írta:
GT37 írta:Öcsémnek tudnátok ajánlani egy-két minőségi sorozatot? Nemrég vetette csak bele magát ebbe a világba, eddig a Walking Dead-et és a Breaking Bad-et nézte végig, mindkettő tetszett neki (főleg utóbbi) - szóval ha valaki tudna mondani ezekhez hasonló sorozatokat, azt nagyon megköszönném. :)
Ő madridista? :hmmm: :mrgreen:
akarod mondani... Ő is madridista? :mrgreen:

szerk.: csak hogy ne legyen off :mrgreen: Silicon Valley masodik evad is kiraly volt :'(

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. június 26., péntek 17:14

Öcsémnek tudnátok ajánlani egy-két minőségi sorozatot? Nemrég vetette csak bele magát ebbe a világba, eddig a Walking Dead-et és a Breaking Bad-et nézte végig, mindkettő tetszett neki (főleg utóbbi) - szóval ha valaki tudna mondani ezekhez hasonló sorozatokat, azt nagyon megköszönném. :)
Más zombis sorozatról nem nagyon tudok, viszont a BB-hez hasonlít a Sopranos, SoA, Boardwalk Empire, The Wire.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 26., péntek 17:10

Ja el is felejtettem milyen nagylelkű határidőt adtam. :Đ Addig igyál csak, bár szerintem közben fogsz igazán alkesszá válni. :lol:

http://www.ew.com/article/2015/06/23/ga ... -directors

Got 6. évad rendezői, szerintem sejthető, mi lesz az utolsó két részben.
Nem illik.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. június 26., péntek 17:06

Hát, egyelőre csak a fröccs meg a sör csúszik, messze van még július 25. :lol:

Vissza: