Konföderációs kupa 2013
Re: Konföderációs-kupa 2013
mi neked a bajod???....hehe írta:
amúgy ennek a sakirának kedirához van köze?
vagy ez is olyan mint nálunk a kovács vagy a szabó vagy a kiss?
Sami Khedira ( Arabic: سامي خضيرة)
Shakira Isabel Mebarak Ripoll
vagy ez az ira végződés ennyire izgat, meg hogy a második betű H?
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Akit érdekel a himnusz téma, ITT megtalál kicsit több infót, a mostani nem hivatalos szöveget is meg a Franco éra alattit is (amúgy a Franco érában használt szöveg szerintem jobban illik hozzá, csak az a fránya politika...)
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
sakira kiment szemmel tartani, nehogy piké barátunk még nagyobb galibába keveredjen a kurvákkal
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ez szó szerint így van.Kiegészíteném még annyival,hogy volt egy másik himnusz,a polgárháború idején,ami nagyon a szovjet himnuszra hajazott....de azt mondjuk nem értem,hogy hogyan nem tudtak egy hivatalos szöveget írni majd' 40 év alatt...Rasta írta:A himnusz-téma: a spanyol himnusznak valóban nincs hivatalos szövege. Amit énekelnek, az a "nemhivatalos" szöveg. Ez a szövegnélküliség amúgy onnan ered, hogy a jelenlegi spanyol himnusz eredeti szövege - ha jól tudom - a Franco-érából származik, és az ottani "rendszerváltozás" óta annyira nem kívánatos elem. Vagy valami ilyesmi.
Az olaszok meg,ok hogy ott van Pirlo,Akár De Rossi,de nem lennének annyira pariba ha nem volna ott Prandelli...nem hiába mondom hogy a világ egyik legjobb edzője...
A másik...írtam a multkor,ha nem frissülnek a spanyolok,rábaxhatnak...na és sajnos mintha kezdene a dolog effele tendálni
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára morientes 2013. június 27., csütörtök 22:28-kor.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
most se lesz brazil-spanyol
ezek soha nem játszanak egymással ebben az évezredben
ezek soha nem játszanak egymással ebben az évezredben
mintha nem lenne nehézAmúgy középszerű Navas akit az egész fórum lebőgött amikor eligazolt, most egyértelműen pozitívan lóg ki a spanyol válogatottból.
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Mint egy gyenge Real-meccs...egy helyben állva várják a fickók a labdát meg a csodát. Legalábbis az esetek nagyrészében.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Tehermentesítve van a Juveban és a válogatottban egyaránt, neki robotol két játékos mindig és elvégzi a piszkos munkát. A rúgótechnika meg a pályán való látás az pusztán tehetség.de hogy, HOGY tud még 34 évesen is így játszani?
Amúgy középszerű Navas akit az egész fórum lebőgött amikor eligazolt, most egyértelműen pozitívan lóg ki a spanyol válogatottból.
olaszoknál soha nem volt hátrány, ha valaki idősebb. sőt.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
de hogy, HOGY tud még 34 évesen is így játszani? így irányítani egy top válogatottat? alonso miért nem képes rá?Az biztos. Braziloknak meleg lett volna a pite, ha a De Rossi-Pirlo penget középen.
emlékszek mikor a juve megvette őt (vette? ingyen volt...), akkor röhögték, köpködték....hát tessék, itt van.
- Rasta
A himnusz-téma: a spanyol himnusznak valóban nincs hivatalos szövege. Amit énekelnek, az a "nemhivatalos" szöveg. Ez a szövegnélküliség amúgy onnan ered, hogy a jelenlegi spanyol himnusz eredeti szövege - ha jól tudom - a Franco-érából származik, és az ottani "rendszerváltozás" óta annyira nem kívánatos elem. Vagy valami ilyesmi.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Az biztos. Braziloknak meleg lett volna a pite, ha a De Rossi-Pirlo penget középen.realistahuni írta:Egyébként zongorázni lehetne a különbséget egy Pirlo nélküli és egy általa irányított olasz válogatott között.
Egy kis érdekesség, hátha érdekel valakit.a spanyol himnusznak nincs szövege.
Két országnak a himnuszának van valóban himnusz műfaja. (A többieké főleg óda, sima ének, lelkesítő szöveg.)
Az egyik elárulom Magyarország a másik pedig naaaa vki esetleg tudja? kint vannak a konfetti kupán annyi segítséget adok.
joabulicsak
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ott legalább megoldja az adócsalómanó, itt meg van egy Torresszük.Elalszok a spanyolok játékán pont mint a barcaén szoktam...
Egyébként zongorázni lehetne a különbséget egy Pirlo nélküli és egy általa irányított olasz válogatott között.
- nmate
Behúzzák. Legkésőbb hosszabbításban, az olaszok túl sokat hagynak ki.MorataMartin írta:Elalszok a spanyolok játékán pont mint a barcaén szoktam...
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Elalszok a spanyolok játékán pont mint a barcaén szoktam...
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
No, az első félidőben Iker játékát, védéseit lehet csak pozitívként említeni a spanyol csapatból. Az Olaszok meg intenzíven kezdtek, utána ők is elkezdtek bealudni. Jobb 2. félidő rendeltetik. Érdekes lenne, ha az Olaszok behúznák...
- nmate
Pirlo kis keresztlabdát adott kapásból... nagy tanár a faszi.
-
- Kedvenc játékosaid: Dí Maria, Jesé, Van Nistelrooy
- Kedvenc csapatod: Spanyol nemzet csapata
Iker kezd visszatérni a régi formájához remélem.
- Galacticos
mondtam hogy nem olyan egyértelmű az a brazil-spanyol finálé. négy éve is besültek a spanyolok akkor az usa ellen.
hát mindegy én aláírnám hogy megint megnyerjék a brazilok a konföderációs kupát, ha utána rá egy évre a spanyolok meg a vb-t.
u.i.: iker jól véd nagyon.
hát mindegy én aláírnám hogy megint megnyerjék a brazilok a konföderációs kupát, ha utána rá egy évre a spanyolok meg a vb-t.
u.i.: iker jól véd nagyon.